Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valami változott az ütközéssel?
nekem jöttek és se én se a mögöttem lévõ nem repült el...
nekem jöttek és se én se a mögöttem lévõ nem repült el...
Ha mas nem megy a szerverukon, akkor igen:) De valszeg masra is hasznaljak, es ha alapbol 15-ot adnak meg, akkor a 30-50Hz jo lehet.
Sziasztok! Mióta kijött a frissítés azóta nem találom a Magyar AC szervert.. Valaki tudja az okát? Mert azt látom , hogy gyárilag nem kell már bookingolni de akkor sem jelenik meg a szerver a listán!
ha szabad megkérdeznem ezek a Hz -s beállítások mik???<#conf>#conf><#conf>#conf>
Köszi a leírást/választ, így gondolom akkor a 22 1 99 beállítás helyénvaló. Mondjuk nem tartom rossz 5letnek ezt a plusz beállítási funkciót, viszont egyben feleslegesnek is tartom, mert sokkal jobb és logikusabb lennem ha a tapadási viszonyok a hõmérsékleti adatok szerint változnának.
Akkor a HZ-n most milyen értéket állítsak be?
Akkor a HZ-n most milyen értéket állítsak be?
simraceseries.com
Megvan, rossz topic-ba irtam:DDDDDDD
Ezek a gyari beallitasok az offline-os dinamikus tapadasokra. At lehet irkalni, de inkabb boviteni erdemes (../Documents/Assetto Corsa/templates/tracks.ini).
SESSION_START=83 (83%-os kezdo tapadas)
RANDOMNESS=10 (a kezdo tapadas veletlenszeru elterese, valszeg ezrelekes)
LAP_GAIN=18 (ennyi koronkent novekszik a tapadas 1%-ot)
SESSION_START=86
RANDOMNESS=30
LAP_GAIN=50
SESSION_START=94
RANDOMNESS=15
LAP_GAIN=60
SESSION_START=92
RANDOMNESS=20
LAP_GAIN=10
SESSION_START=97
RANDOMNESS=20
LAP_GAIN=20
SESSION_START=100
RANDOMNESS=
LAP_GAIN=1
SESSION_START=80
RANDOMNESS=1
LAP_GAIN=1
Ezek a gyari beallitasok az offline-os dinamikus tapadasokra. At lehet irkalni, de inkabb boviteni erdemes (../Documents/Assetto Corsa/templates/tracks.ini).
SESSION_START=83 (83%-os kezdo tapadas)
RANDOMNESS=10 (a kezdo tapadas veletlenszeru elterese, valszeg ezrelekes)
LAP_GAIN=18 (ennyi koronkent novekszik a tapadas 1%-ot)
SESSION_START=86
RANDOMNESS=30
LAP_GAIN=50
SESSION_START=94
RANDOMNESS=15
LAP_GAIN=60
SESSION_START=92
RANDOMNESS=20
LAP_GAIN=10
SESSION_START=97
RANDOMNESS=20
LAP_GAIN=20
SESSION_START=100
RANDOMNESS=
LAP_GAIN=1
SESSION_START=80
RANDOMNESS=1
LAP_GAIN=1
Amugy errol a palyatapadasrol, allitasokrol es egyebekrol irtam egy hosszabb hozzaszolast, de nem talalom:) Nem kuldtem el, masik topicba irtam, vagy eltevedt?!:))))
A szerver gepek altalaban 100/100-asok, ritka esetben szoktak felfele 10-re es kulfoldre (regebben) 0.5-1-re korlatozni.
lapGrain: ennyi koronkent no a palya tapadas 1%-ot
randomness: a kezdo tapadas veletlenszeru elterese (valszeg ezrelekben)
sessionStartGrip: a kezdo tapadas szazalekban
lapGrain: ennyi koronkent no a palya tapadas 1%-ot
randomness: a kezdo tapadas veletlenszeru elterese (valszeg ezrelekben)
sessionStartGrip: a kezdo tapadas szazalekban
A szerveren mértem most! Viszont megnéztem és a hálókártya is csak 100 Mbit-es benne. Lehet az korlátoz le, ennek majd utánanézek, hogy a szolgáltatás mennyi valójában...
A szerver konfigurátorban a pálya szabályoknál mi az a 3 dolog ill. mit mutatnak pontosan azok az értékek?
A szerver konfigurátorban a pálya szabályoknál mi az a 3 dolog ill. mit mutatnak pontosan azok az értékek?
simraceseries.com
Sokaknal latom a SweetFX-et, az mire jo? Megeri hogy lassitson?:) (Tudom mi az, csak a hasznalati ertelme erdekel:P)
Szerintem a most bevezetett es mukodo PostProcess cuccal ki lehet valtani, eleg jol allitgathato. Valszeg hamarosan lesznek egyedi beallitasok hozza.
Szerintem a most bevezetett es mukodo PostProcess cuccal ki lehet valtani, eleg jol allitgathato. Valszeg hamarosan lesznek egyedi beallitasok hozza.
uhh...Mugello-n mentem ezzel a szörnyeteggel egy 8 körös versenyt, hát emlékezetes lett.
Nagyon kemény, az egész mezõny meghalt sokszor, én kb. kétszer. 22-n voltunk, A mezõny eleje nagyon jó volt, a lejtõs döngetõs részen csúnyán kaptam, nekem röcögött a kép (új sweetfx is befigyelt), de a többin nagyjából tapadtam. A mezõnybõl 3-4 arc irgalmatlan lassú volt, gyakorlatilag bóját játszottak, egy volt aki állt a rajtrácson, és pont mi vertük ki....jól sikerült a kigyorsom a célra, bebújtam mintha lenne szélárnyék, és mögöttem meg jött egy jóval gyorsabb srác, ö meg mögém bújt, az elõl haladó nem tudom mit képzelt de becélozta az álló autót, én kibújtam, mögöttem kibujt a srác, én elmentem az álló autó mellett, a srác centizve próbálta kikerülni, belerántotta a mögöttünk érkezõ jóval gyorsabb srácba...amibõl lett egy olyan jó kis pattogás, hogy engem aki mindenki elõtt voltam hátulról telibevertek. :))))
..
utána összeszedtük magunkat aztán hajrá tovább, onnan már eseménytelen volt. :)
Nagyon kemény, az egész mezõny meghalt sokszor, én kb. kétszer. 22-n voltunk, A mezõny eleje nagyon jó volt, a lejtõs döngetõs részen csúnyán kaptam, nekem röcögött a kép (új sweetfx is befigyelt), de a többin nagyjából tapadtam. A mezõnybõl 3-4 arc irgalmatlan lassú volt, gyakorlatilag bóját játszottak, egy volt aki állt a rajtrácson, és pont mi vertük ki....jól sikerült a kigyorsom a célra, bebújtam mintha lenne szélárnyék, és mögöttem meg jött egy jóval gyorsabb srác, ö meg mögém bújt, az elõl haladó nem tudom mit képzelt de becélozta az álló autót, én kibújtam, mögöttem kibujt a srác, én elmentem az álló autó mellett, a srác centizve próbálta kikerülni, belerántotta a mögöttünk érkezõ jóval gyorsabb srácba...amibõl lett egy olyan jó kis pattogás, hogy engem aki mindenki elõtt voltam hátulról telibevertek. :))))
..
utána összeszedtük magunkat aztán hajrá tovább, onnan már eseménytelen volt. :)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Elvileg:)
Feltoltesi_Febesseg (Mbit) = jatekosok * (8000000/30) * (CLIENT_SEND_INTERVAL_HZ/15)
Feltoltesi_Febesseg (Mbit) = jatekosok * (8000000/30) * (CLIENT_SEND_INTERVAL_HZ/15)
Ja igen, a jelszó nem mûködik, ahogy többféle eseményt se tudunk beallitani :(
Értéknél meg ne szarozz és 100...a szervernek gondolom durva upload sebessege van...
Értéknél meg ne szarozz és 100...a szervernek gondolom durva upload sebessege van...
Mondj egy számot és beállítom arra! ;)
A szerver jelszavazás viszont tuti nem müxik, mert ahogy látom vannak szerveren és jelszót nem írtam itt le sehol. :D
A szerver jelszavazás viszont tuti nem müxik, mert ahogy látom vannak szerveren és jelszót nem írtam itt le sehol. :D
simraceseries.com
Ma is jott update. Kunosek toltak bele 5-fele postprocess cuccot. Egyelore inkabb csak HDR-szeru alapbeallitasok vannak, nem a CARS-fele effektezo, hanem az rF2-szeru HDR lehetosegek.
Ez is szerkesztheto es bovitheto szabadon, ebben is megtalaltak a legegyszerubb megoldast (../Documents/Assetto Corsa/cfg/filters/).
Ez is szerkesztheto es bovitheto szabadon, ebben is megtalaltak a legegyszerubb megoldast (../Documents/Assetto Corsa/cfg/filters/).
Meg mindig nem tudtam egy kört se menni,de a menüben lehet drs-t meg kers -tt állítani..
Köszönöm az Infót
Nem vágom Kunos behozta ezt a gyönyörû autót, de nem hozta vele a qva nagy szikrákat amikor leveri az alját....nagy ziccer pedig elég látványos effekt lenne..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Meg nincs rendes/vegleges auto serules, kopas, tores (se vizualis se semmi). Auto koszolodas van:P
Nincs semmi szerver korlatozas, egyelore csak a palya elhagyast lehet allitani. kesobb biztos lesz, a lehetoseg meg van ra.
Nincs semmi szerver korlatozas, egyelore csak a palya elhagyast lehet allitani. kesobb biztos lesz, a lehetoseg meg van ra.
Sziasztok
Az autótörést azt be lehet valahogy kapcsolni vagy sem? Gondolom még nem Aktív.
A másik, hogy a szerveren lehet azt állítani, hogy mindenki ugyan azzal a feltételekkel induljon. Értem ezalatt ,hogy nincs ABS....Stb-Stb
Olyan Hardcore szinten szeretném a szervert indítani :))
Üdv
Az autótörést azt be lehet valahogy kapcsolni vagy sem? Gondolom még nem Aktív.
A másik, hogy a szerveren lehet azt állítani, hogy mindenki ugyan azzal a feltételekkel induljon. Értem ezalatt ,hogy nincs ABS....Stb-Stb
Olyan Hardcore szinten szeretném a szervert indítani :))
Üdv
Valszeg a "szimes autokezelesi igeny" gyorsan tonkre tudja tenni az ilyen autokat:DD
Azert az "FFB" is eleg kemeny lehetett akkoriban, kellett kapaszkodni rendesen:P
http://www.youtube.com/v/exAFjMztEJg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Azert az "FFB" is eleg kemeny lehetett akkoriban, kellett kapaszkodni rendesen:P
Ha nem rúgom a kuplungot, és tépem a váltót, sokkal tovább bírja a motor...<#idiota>#idiota>
Akkor nem volt rossz a sejtesem, hogy az nem volt korrekt reakcio a mugellon padlogazzal a celegyenesben. Most mar nem repul el az auto ebben az esetben.
szerintem
Szerintem fordítva csináltam, mert szerver oldalon megadtam a jelszót, majd ezt követõen a kliensben is ekkor természetesen beengedett. Ezt követõen kipróbáltam úgy h nem írtam be jelszót ill. úgy is h mást írtam be kliens oldalon és akkor is beengedett. Ez után lelõttem a szervert, majd egy másik jelszót adtam meg és kliens oldalon ugyan úgy be tudtam lépni jelszó nélkül, de más jelszóval is. Vmi sztm nem stimmel, de az lenne a jó ha vki más is kipróbálná, hogy fel tud e most lépni. A jelszót direkt nem írom most le... :P
cfg átírásos dolgot nem néztem még, de azt majd úgy is neked kell :P, de van egy olyan érzésem, hogy nem a megszokott módon fog menni, de majd kiderül...
cfg átírásos dolgot nem néztem még, de azt majd úgy is neked kell :P, de van egy olyan érzésem, hogy nem a megszokott módon fog menni, de majd kiderül...
simraceseries.com
Lehet-e már servert atallitani cfg atirassal? Tehát szükséges e az ujrainditas reggelente?
Elõbb próbáltad jelszó nélkül?
Mert ha fordítva akkor freejoinos-nnal is visszaengedett hisz az Idei-de megjegyzés...
Mert ha fordítva akkor freejoinos-nnal is visszaengedett hisz az Idei-de megjegyzés...
A loop az mûködik, mert futam után újra idõmérõre váltott, viszont a jelszavazás nem úgy néz ki, hogy mûködne, mert akármit adok meg szerver oldalon jelszónak, kliens oldalon akkor is fel lehet lépni, ha nem adok meg jelszót ill. akkor is ha mást írok be! :D
simraceseries.com
Másnak is összeomlik a progi ha AI ellen akar menni az új lotus-al?
Teljesen jol irja h hanyan vannak jelenleg a szerveren, csak ugy jeleniti meg, hogy hany szabad hely van. Tehat ha nincsenek a szerveren akkor azt irja h 24/24 viszont ha vannak 4-en, akkor 20/24-et ir.
simraceseries.com
Valahogy lehet két monitort használni, úgy, hogy a második nem is ugyan olyan felbontású? Látom van fasza dev app a kerékhõmérsékletre, jelenleg vakon használom kb... Ami eddig mûködött már nem.
Jelszavad le szerintem mmajd:)
De ha Loop nem mûködik akkor semmire való az egész...
De ha Loop nem mûködik akkor semmire való az egész...
beklikkeltem a loopot, de egy picit várunk és kiderül, mert az idegenek már tolják rajta. :D
simraceseries.com
ahogy nézem elég sok külföldi be is támadta a szervert. jelszavazzuk v. jó így?
simraceseries.com
Jaaa tényleg az entry list... így már mûködik! :P
Nos, akkor a szerver ismét zakatol! Adatok:
Név: MAGYAR AC FUN SERVER
Autó: Lotus 98T
Pálya: Imola
Férõhely: 24
Qual: 8 perc
Race: 8 kör
Loop: yes
Szerver szûrésekor legyen aktív a következõ ikon: 
Nos, akkor a szerver ismét zakatol! Adatok:
Autó: Lotus 98T
Pálya: Imola
Férõhely: 24
Qual: 8 perc
Race: 8 kör
Loop: yes

simraceseries.com
Nemmintha amugy gond lenne, mert nem letolteni es nem hasznalni eleg egyszeru:D<#idiota>#idiota>
Shelby Cobra v0.2
Ez jo cucc, a GP2-vel egyutt. A modolt autokat nem igazan vartam, de ezek jok lettek. Lehetett latni, "egyszeru" lesz autokat csinalni, raadasul nepszeru is a progi. Ha ilyen lenne a tobbi is, nem lenne vele gondom.
Ez jo cucc, a GP2-vel egyutt. A modolt autokat nem igazan vartam, de ezek jok lettek. Lehetett latni, "egyszeru" lesz autokat csinalni, raadasul nepszeru is a progi. Ha ilyen lenne a tobbi is, nem lenne vele gondom.