Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
Mármint én arra értettem,h eddig is dinamikusan változott a pályán tapadás a versenyen (erre mondtam én mindig h mintha gumizodna fizikailag)
Most lehet ez a derült amit írsz, de eddig a lentebb leirt értékekkel mûködött a korábbi preset betoltese alapján...
Alexease
Eddig is lehetett valtoztatni a palya tapadasat, valtozott is, az ujdonsag, hogy most mar rndesen allithato, lathato, hasznalhato.
En csak a default szerver beallitast neztem, nem piszkaltam, nem inditottam szervert, de ott alapbol 60 korre ir 1%-ot. De lenyegtelen, mert barmit be lehet allitani, ez a lenyege😊
bardocz
Hotlapnál is lehet változtatni a pályát, az optimum tûnik a legtapadósabbnak, a fast track lassabb nála.
barcalaci84
Szerintem ez nem új dolog...
Eddig is így volt h folyamatosan javult a pálya... Csak most már server oldalról allithatjuk az értéket, ütemét...
Én csak Belekukkantottam,de az alap érték rajtnál 90% és körönként 1% javulás az alap...a tizedik körben van még a maximum 100%...ezeket lehet változtatni serveroldalril...
barcalaci84
Nem volt idõm reggel kipróbálni, de...
Entry list-et letrehoztad,h lehessen választani?
Mert szerintem itt is kell h mûködjön a bármikor kapcsolodhassunnk...
Gadfly13
Én most azzal szenvedek, hogy nem tudok ilyen "Pickup" szervert indítani, mert ha így indítom, akkor egybõl átugorja az összes sessiont és race-re lép. Race-n viszont nem engedi a csatlakozást, sõt még autót sem lehet választani. A sima bookingos szerverindítás mûködik, viszont ez az új freejoint helyettesítõ megoldás nem. Próbáltam a maszim szerón és a saját gépemrõl is indítani, de ugyan az a jelenség. Pedig vhogy mûködnie kéne... Tippek?... mert akkor indítanám is a szokásos szerót. 😉

simraceseries.com

barcalaci84
Profilerben a gombokhoz rendeljetek hozzá a kívánt billentyûket és kész is😊
bardocz
De hogyan, meg hol tudod beállítani? Én nem találtam a menüben.
Szabi
Dfgt-n mehet a fékerő szabályzóra, viszont azzal kezdhetnének valamit, hogy pillangós autóban a pillangóváltóval lehessen váltani, tologatosnál meg a tologatossal.. Rohadtul idegesítő a főmenüben állítgatni 2 verseny között ...

"Nulla tenaci invia est via"

bardocz
Billentyûn számok. Menõ lenne, ha lehetne a kormányra rakni.
Szabi
dfgt-m van és mindegyik gombra állítottam valamit 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
Most 1,5 honapig (aug. 29.) nem lesz update, de kozben igertek Spa kepeket es videokat.
Alexease
A tapadas valtozast mar korabban megigerte Kunos. Most sikerult beletennie.
De ahhoz mar tobbkoros verseny kell, hogy ertelme legyen😉 Persze be lehet allitani 5 korre is, de nem sok ertelme van😛

A palyak eredeti statikus beallitasai is eltertek (logikusan mindegyik palya kicsit mas😊, altalaban az "aszfalt" 0.95-1.0, a kerekveto: 0.92-0.95, a "palya szele" 0.90-0.92 tapadasu volt.

Az aranyokbol latszik, hogy 1-2% mar eleg sok valtozast jelent. Igy az alap multi INI-ben 60 koronkent javasol 1%-ot, ami realis lehet.

Mar csak az a kerdes, hogy a groove-ot hogyan jeleniti meg hozza? Eddig a groove-nak, tipustol fuggoen (egyenbes, kanyar, apex), es palyankent mas-mas volt a "szorzoja" (gyorsabban-lasabban sotetedett az aszfalt).
Ha osszedrotozta rendesen, akkor meg jo is lehet. A groove a palya default tapadasan lenne 0%, a beallitasnal megadott verseny vegen 100%.

Mivel ezek csak egyszeru szamok, szorzasok, aranyok, igy valszeg megcsinalta😊

Ezzel majd el lehet szorakozni, tesztelgetni, mennyi korre hany szalek valtozas a hasznalhato.
Sziasztok!
Turbó-nyomást mivel állítok (menet közben?)?
Elég gáz, hogy a DFGT gombjainak nagy részét még mindig nem tudja kezelni a program. 😞

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

barcalaci84
érdekes új opciók vannk a server fájlban...
pl a kezdeti tapadását a pályának be lehet állítani...

meg a server minõségén is lehet állítani h minél kisebb ping legyen
b-type
A poén hogy nem lehet egy körben elérni, 4 kör kellett hogy a célegyenesben elérje.
Elsõ blikkre a 'hátsó' egyenesre tippeltem volna, mert ott lett meg a 350, és a célegyenesben csak 3:47-8
Aztán minden körben egyre jobb végsebességet ért el a célra, aztán itt ellõttem a képet, meg abba kell hagyjam, me' kaja és pest 😞
De érdekes volt, és nem a kigyorson múlt, mert addigra már beletekertem párat a beállításokat és a váltóáttételt próbálgatva.:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Az Indy oválon elérhetõ a 350km/h 100% turbóval de úgy már csak az ovál egyik kanyarja marad teligázas. Érdekességnek jó csak a 350.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Felfuggesztes javult valamit, vagy fickosabb lett a gumi ?
Talan holnap ki tudom probalni, most megyek Paksra, hogy legyem aramotok jatszani... 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

moonster
moonster
Nekem, csak Practice mdban, nullára húzott elsõ-hátsó szárnyakkal, maxra fújt kemény gumikkal, 100%-os Turbóval sikerült, de csak a régi Monzán.
Érdekes ez a lotus, igy már gondolkozni kell vele, mert 100%-on egykör után ha huzatod elszáll a picsbe,ha megletekered se biztos hogy életképes..
Ejj pedig jólett volna 340-et csapatni monzába 😊
bardocz
El hát, a turbo igazából csak ötösben tud teljesen felpörögni. Olyan ez is, mint a Brabham bt52 volt, abban is volt 1 körös idõmérõmotor, 5 bar turbonyomással, meg ami végigment a versenyen.
Alexease
A 100%-os tuti csak idomeros beallitas, de az is ovatosan. 100-on tuti elfustol😉
bardocz
Boxból kijövet 10%-os nyomással, utolsó kanyarban 100%-ra kapcsolom, és nyomom neki, akkor ideális esetben pont a cél után füstöl el. Az engine limitert érdemes lejjebb venni, tempóban sokat nem vesz el, de sokat adhat az élettartamhoz.
Alexease
Mentem vele 30-40 kort, nekem semmi baja nem volt vele. Valszeg nem nyomtam neki elegge😊
bardocz
Csak szerintem bugos? Teljesen ugyan azzal a beállítással egyszer elmegyek egy kört, egyszer meg a felénél elpukkan. Ugyan úgy vezetem, forgatom, váltok.
Alexease
Egy honap alatt sikerult 0.20-rol 0.21-re lepni, az nagy eredmeny😊
Alexease
Ha jol lattam, elkezdte beepiteni Kunos is a post-process kapcsolgatast menetkozben, megtetszett neki a CARS😊 Meg nem mukodik, de majd lehet kapcsolgatni fekete-feherre, szinezni, TV-effektezni, blurozni es hasonlok😊
Kozben jott update, valami TC allitassal, gondolom sokan nem tudtak vele menni😊 Teny, ez billen es gamepad-en mar eleg necces lehet.
bardocz
Áh! A számokat kell nyomkodni. A vakon billentyûcsapkodás mindig célravezetõ.
bardocz
Valakiiii, 60% az kevéééés! 😄DD
bardocz
Nekem is folyamatosan sérül magas fordulaton. Turbonyomást hol lehet állítani? Nem találom<#fejvakaras>
b-type
Nekem nem, bár nálam ki volt kapcsolva az üzaqnyagfogyasztás, mert teszteltem az autót.
De bírta, igaz nem pörgött pirosban, és 295km/h volt a max amit bírt Longford-n.
Szal nem ment tönkre...a multira is felnéztem most, hogy szóba került, k'csög módon ki is léptem, mert csak körülnézni mentem fel, hogy mi ez az offline dolog. Voltunk 11-n Monza-ban és 2 offline, szal valóban van valami.
De most megyek pusztulok az ágyban, mert meló+fûnyírás az kész. 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Amúgy nálatok nem megy egyszercsak tönkre a motorja?
Én nyomom neki mint állat, aztán kb 1 kör után egyszer csak leáll, bármennyi üzemanyag lehet benne. ????
alma2
Ha kivalasztod a szervert, akkor viszont mar mutatja, hany jatekos van rajta A'la freejoin.
Bementem egy 24-es full nord-ra, mire elindult 21 jatekos helyett offline szoveget irt, harom elo ember a palyan. Szoval nem okes ez teljesen egyelore.

szerintem

b-type
nem tom, kimentem füvet nyírni 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

alma2
Nezem a multit, rengeteg full tele szerver, mondom mi van itt?
Aztan nezem csak azt irja a jatek, kozben sokan, csak paran lezengenek.
Tisztara mint a freejoin, ugy mutatja 😊 Azert ez eleg gaz.
Azt lattam pl race kozben is enged csatlakozni mar.

szerintem

bardocz
Gondolom az 1200 ló az idõmérõre volt, egy körre, versenyre visszavették. Mindjárt neki is állok, már csak Trento-ra várok 😄D
Adam Jonas
Küldtem egy PÜ-t neked, igaz, kicsit más témával kapcsolatosan. 😊

alma2
Tok jo fejek voltak, az egyik hosszu egyenes vegen, kinyitottak a "kert" kaput, be lehet repulni padlogazzal is akar, szenat szedni 😊

szerintem

Alexease
Egyelore 1db booking nelkuli szerver van, az is Brazil. Nem probaltam
Publikot igen, de az botranyos😊 A padlogazas egyenesben felokleltek hatulrol, minden kanyarban 3-4 auto all keresztbe😄DD
barcalaci84
multival kapcsolatos változásokról valaki tudna írni?
most nincs lehetõségem kipróbálni....
b-type
Pedig nem egy bonyi pálya 😊
Nekem is siralmas eddig, pedig mentem rajta nem keveset, holnap majd belelesek komolyabban, mert jelenleg összerakom a gyors körömet, stop&go jellegben, megállok és kilövök, de a kanyarok csak túl vannak 'élve' semmi játék nem fér bele, kegyetlen érzékeny az útközépre, gondoltam a szivarral 2:13, akkor ezzel tuti megyek majd két perc alatt, de jelenleg a két perc egy másodpercet is kemény falat áttörni. pedig ha bátrabban lehetne menni a kanyarokban, akkor sok van még benne, de ehhez bele kell találni a futómûbe, amin csak annyit állítottam, hogy ne verjen le nagyon az alja.

Alexease
<#idiota>
Alexease
Megjott a kovetkezo update, orvosoltak a data konnyvtar problemat😊
Akit erdekel modolas szempontjabol, annak oda tudom adni az eredetit, lementettem a kicsomagolt valtozatot😄
Alexease
Megneztem Longfor-ot, de ahhoz mar allitgatni kell rendesen, tobbet vagyok a levegoben mint az uton, es sokszor "lefejeli" az aszfaltot😄
Raadasul a palyan is regen mentem, igy minden hosszabb kanyart kiegyenesitek😄DDDDD
Alexease
Egyertelmuen nincs kesz, vagyis bug-nak sem lehet igazabol nevezni😉 Ennel az autonal az adottsagai miatt bukik ki a dolog. De igaza van, van fontosabb amit csinalhat, az autoval mennio kell, nem gurulgatni es acsorogni😊
Meg korabban a nagyon lassu temponal, az allo kerekes gurulasra is azt irtak, ki az, aki ilyen lassan akar menni az autoval?!😊 Me ne nezegessek a kerekeket;D
b-type
igen ott valóban valami gáz van, olyan mint a száraz kuplung, de kétlem hogy Kunos azt akarja lemodellezni, mert egyébként az ilyen...nem nagyon lehet csúsztatni, pikk-pakk mint egy kapcsoló, ránt akkorát, meg csattan hogy csak lesel 😊)
pláne ha a difi is lamellás, akkor abba Kunos belebonyolódik sztem.
Hajlok inkább arra hogy simán még nincs kész. Csak meglepõen hasonlít a száraz kuplungra.

Alexease
LOL! Az uj Lotushoz most toltak egy update-et, modositottak mindent, de annyira siettek, hogy kicsomagolva maradt az osszes data file😄DDD
Valszeg lesz meg egy update;P
Alexease
A fizetesenek jobban orulne😄
Majd megszavazzuk neked a hónap dolgozója címet 😊