43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
ja szinten, ketszer is megszakadt, pedig magamhoz kepest, eleg jo idot mentem 6:48.3 medium gumival.
Most egy darabig nem probalkozom :)
na meg ha nem practive mode-ban menne, hanem qualify ugyanannyi idovel, akkor legalabb az rsr app is elmentene az idoket
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.11.19. 13:40:30 -
Én ezt feladom, végre megyek egy kört, 6:53 talán, és a következő kör felénél újra elmegy a szerver, ami miatt a már meglévőt nem menti
De ahogy kilépek látom, hogy valaki már van rajta.
-
Most nekem is megszakad a szerverrel a kapcsolat felvezetőkörön... Amúgy ha rendesen mérné az időt a pálya, akkor simán jó lenne a soft gumi, de így nagypapásan körbemenve is 97% lesz a végére, ami már kevésbé tapad, mint a medium.. -
szaboz80 #23620 Huh, már azt hittem, hogy csak én szenvedek eme "jelenséggel", már ami az időhiányt illeti. Mikor elkezdtem "csak" házas voltam. Aztán jöttek a gyerkőcök és ahogy cseperedtek, egyre több elvárásuk volt irányomban :)
Abban igazat adok, hogy a hátsó régiókban is lehet jókat csatázni, nem kell a dobogóért harcolni... -
Meg kell fogni a gyereket, beültetni egy kevlárülésbe, ráadni egy tűzálló ruhát, maszkot, kesztyűt, fejébe nyomni egy bukót, hősugárzóval nyomatni rá 50fokot, jó erős FFB-vel, load celles középre tekert fékkel másfél óra SPA Zonda.
utána örül ha kimehet szaladgálni :D -
Ratrak #23618 Én sajnos nagyon elcseszett időbeosztással dolgozom, este 8-kor pedig vagy apát játszom ennek minden kellékével, vagy pedig még dolgozom, így nem sűrűn tudok jönni. Ez a kevés gyakorlás a teljesítményemen is meglátszik, amikor igen... :) Viszont nagyon jól szoktam szórakozni, amikor összejön, és akár az utolsó előtti helyért is küzdök, totál nem zavar. Mindig nagyon figyelek arra, hogy az ufókat (tehát kb. rajtam kívül mindenki mást :) ) ne tartsam fel, és korrektül versenyezzek, viszont néha hibázok, ez benne van, mert nem vagyok tökéletes. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont napi 10 órában edző-oktató-nevelőként dolgozva van némi rálátásom a mai fiatalokra (ez de öregesen hangzott: úgy értem, 6-25 évesek) és egyértelmű, hogy a túlnyomó többségük ha nem ők az elsők, akkor szinte azonnal motivációjukat vesztik. (Értsd ezt úgy, hogy nem tudunk már hogy' versenykiírást készíteni, hogy kb. mindenki kaphasson valami érmet, különben legközelebb el sem jönnek... agyrém!) Főleg azért, mert kb. minden elektronikus játéknál (nem csak szgép) mindig első mindenki (legalábbis offline) Amint VALÓDI versenyhelyzet van, és kiderül, hogy a király kiscsávó mégsem akkora király, mert még az utolsó helyről is lemarad, a kudarcélmény hamar elveszi a kedvét a próbálkozástól. Főleg, ha az adott tevékenység nem merül ki a gombok nyomogatásában, hanem mondjuk testmozgással, egyéb erőfeszítéssel, "kellemetlenséggel" is jár (sport, komolyabb tanulmányi verseny, bármilyen ügyességet és/vagy fizikumot igénylő dolog).
Ebből a szempontból itt még istenes a helyzet, mert "szobaszimezni" nem túl megterhelő fizikailag, így csak pszichésen kell elviselni, hogy az ufók elvernek. Ez sem megy sokaknak valszeg. Nekem menne, csak időm nincs, ill. nem akkor, amikor mindenki másnak... :( -
Jackal #23617 Szerintem az 1 kocsi egész hétre szisztémával van részben a baj, meg munka, meg zh időszak, meg család, meg egyéb...
Más: Úgy látszik a büdős életben nem kezdik el a DLC-t még előrendelésre se kirakni.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.19. 11:38:22 -
GeriDoc #23616 Nyilván tudna működni, hogy van 4 ufo, 4 közepesen gyors, 4 lassú akik egymással tudnak csatázni, csak lehet, hogy a 4-4 nem ufo is nyerni szeretne, és mivel nem lát rá esélyt, inkább nem is megy. Szerintem a kevesek között is még kevesebben vagyunk, akik az 5. vagy 9. helyért való csatározást is tudják élvezni, ha jó a meccs.Nagyon bele lett nevelve az emberekbe, hogy csak a győzelem számít. Vagy nem tudom.
-
Mondjuk ez a hotlap (stracker) rendszer elég beszédes. Sok hasznos infót ki lehet nyerni belőle többek közt azt, hogy ezidáig (kicsivel több mint 2 hete megy ez a rendszer) összesen 63 különböző versenyző látogatta meg a FUN szervert.
Ez idő alatt a legsikeresebb FUN futam a a november 5. (szerda) monzai Giulietta futam volt, ahol 14 fő vett részt.
A második a november 11. (kedd) spai Zondás futam 13 fővel, a harmadik pedig ha a különböző napokat vesszük figyelembe, akkor 9 fővel november 4. (kedd) vallelungai Giulietta volt.
Tehát a számok alapján a 14 fős futamon 22%-os volt a részvétel.
Fene sem tudja mi lenne a jó megoldás, mert abban is van vmi, hogy a rendszeresség nem tud annyi embert összehozni (bár ezt igen erősen megcáfolja a nyári időszak), viszont ha átállnánk vmi heti egy alkalmas dologra, akkor meg biztos többen lennének, akiknek pont nem jó az az időpont. :)
Vannak akik azt szeretnék, hogy egy héten ne 1 autó legyen, viszont sokan vannak az ellenkező táborban is. Viszont a "múlik a varázs" elméletben is lehet vmi, mert amikor nagyobb update volt és tartalom is jött, akkor mindig felszökkent a szerveren lévő létszám. Most már ott tartunk ismét, hogy már egy SPA is uncsi. :) Jöhetne már az a DLC v. ha az nem is, akkor vmi értelmes és érdemi frissítés sok jó dologgal. -
Geri, igen ez valóban indok lehet, hogy elkedvtelenednek az emberek, viszont ennek részben az is az oka, hogy nem találják meg a csekély számú ellenfél között a párjukat, akivel már nem sima hotlapozás a verseny.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2014.11.19. 10:27:54 -
GeriDoc #23613 Én is a Black Friday-t várom, hasonló okból.
-
GeriDoc #23612 Vagy az is lehet, hogy a mai világban mindenki csak nyerni akar. Mivel mindig van fent 3-4 nagyon gyors ember, ezért a többiek inkább nem mennek, ahelyett, hogy próbálnák ellesni a gyorsaságuk titkát ( már amit el lehet
). 3 hete nyomatom veletek, ha van időm, és kb. 2mp-el gyorsabb vagyok szinte minden pályán, mint eddig ( az eleje még így is messze van, de engem nem zavar ). De legtöbben inkább feladják.
A progi hibái és hiányosságai ismertek, de pill. nem nagyon van más alternatíva egy kis csatározásra. rF1, Race már nem, rF2 még nem, más meg még annyi embernek sincs meg, mint ezek.
A Nord jó mindenkinek ? Már 3x mentem rajta, de még a kivezető körön kiírja, hogy server hiba, és nem ment semmilyen időt.Már nincs kedvem próbálkozni, túl hosszú a kivezető kör.
-
Lassan visszahúzódik a gerincsérvem (kopp-kopp) elvileg nem kell műteni, szal én hétvégétől leszek, de én meg már ellenkezőleg érzem, ligázni szeretnék, ha lehet saját festésen dolgozni, és pontokért menni, nem fokok ráérni mindig ha elkezdek újra dolgozni, de kaptam 2 ligaelérést, és ha indul a Maszim is, oda is szeretnék menni.
A funrace jó dolog, de szeretnék újra együtt menni azokkal akik nem már jönnek funrace-ra mert ligában mennek.
részemről semmi nem kopott meg, várom a black friday-t, hátha lesz jó akció kormányra mint tavaly 33ezerért a tr50rs. -
Szerintem ritkítani kellene az alkalmakat, hogy ne induljon be az ördögi kör. (egyre kevesebben jönnek majd el mert egyre kevesebben jönnek el, mert a mérce mindig az előző futam lesz, ahova már kevesebben jöttek egyéb okok miatt, ami miatt kevesebben jönnek akik társaságra vágynak)
Lényeg a lényeg, hogy alkalomszerűségét veszíti el így a dolog, ha héten mondjuk csak egyszer lenne, akkor valószínűleg többen ürítenék a naptárukat arra az időre és mivel többekben lenne meg a szándék, így aki egyébként is jönne ha lenne mezőny, azok is ott lennének.
Lehet tévedek és szimplán múlik a varázs, illetve sok olyan hiányosság és félmegoldás van a játékban ami riaszt még engem is egy komolyabb csatától/versenytől -
En dolgozok, iden mar nem igen leszek ..... -
A szerver már Brands Hatch-el fut! 
További részletek (FUN hivatalos kiírása, letöltések, hotlap szerver stb.): LINK
@Alex
Jóféle ez a kiíratás...
@Mindenki
A hotlap előzményeket elnézegetve nem látom azt a sokat emlegetett GT imádatot
, ráadásul a pályák sem a "lerágott csont" kategória a héten.....mi lehet a baj? Lassan tényleg beigazolódik, hogy semmi sem jó még úgy sem, ha korábban többen is kérik/javasolnak egy adott kombót. 
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.19. 09:13:20 -
Boldositasok; szethuzas;link a palya/auto kombo STracker oldalara; linkek a koridok sajat adatlapjara; csak az elso 4db, ugy sem fer ki tobb;) -
Igen, nekem is ez a gondom. -
Pálya sajátosság. Kezdetektől fogva ilyen, nem értem miért nem került javításra. Elég idegtépő egy full körön keresztül vigyázni a technikára, de főleg a gumikra. -
Miért kell egy teljes kört mennem ahhoz, hogy elkezdje az időmérést? A vonal bőven a pitkijárat után van. -
Betoltam a banner ala a Nordos hotlaplistat, legalabbis ami kifer belole;) Egyelore csak teszt, kedvcsinalonak, nagyon natur.
A teljes normalis lista itt: NORD HOTLAP -
Fórumotokra nem tudok írni, de szerintem ez jó. -
neilszab #23601 Sziasztok, itt lehet javasolni még ma estig kocsi és pálya combo-t csütörtökre és vasárnapra: Assetto Corsa - nyílt szerver
Én alapvetően a 87'-es Ford Sierra RS Cosworth mod-ra gondoltam, de nyitott vagyok más javaslat is, ha azt többen is támogatják!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.18. 18:00:13 -
A FUN szerver már Brno-val fut, + el lett indítva a Nord-os HOTLAP szerver is! (hivatalos kiírás ki lett egészítve)
További részletek (FUN hivatalos kiírása, letöltések, hotlap szerver stb.): LINK
FUN HOTLAP
NORD HOTLAP
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.18. 11:01:19 -
Az jó. A Seat egyedi lesz, vagy sorozat festéseit használjuk majd? Bármilyen hegyi felfutó érdekel ha kategóriák mennek, hogy ne kelljen mindenkinek Zonda-val menni mondjuk..Lada. E30, Seat...Trabant :D
Zoc! videóit szoktam nézni, de már nagyon messze kerültem az rF-től, és amikor még használtam a rallyrF pályáit, már akkor sem szerettem vezetni rajtuk, de a hangulat az zseniális. -
@Skunkworx #23564
Hát ilyen biztos nem lesz. Persze lehetne, ha naponta 50-nél több ember tolongana arra várva, hogy feljusson vmilyen magyar szerverre és akkor + opció lehetne egy külön GT szeró is, de sajnos nem ez a helyzet, elég csak a hotlapokat megnézni ill. az azon lévő sessions-öket.
@b type free #23565
A napokban már tettem említést, hogy mindenképpen tervezünk a FUN-on kívül bajnokságot is indítani és erre a legnagyobb esélyes a hamarosan elkészülő Seat MOD. Szerencsére a bajnokság pályái is adottak már AC-hoz, szal ha lesz Maszimos bajnoki, akkor elsősorban erre lehet számítani. ;-)
A Maszim mindeddig ISI vonalon tevékenykedett, kezdetben F1CH, majd amint lehetőség adott volt rFactor, egészen napjainkig. Hogy milyen ligákban? Nos, volt már nálunk minden, de hogy a témánál maradjunk téli időszakban szoktunk hegyi felfutásos versenyeket is rendezni, természetesen ezt is rF-el. Tommy ezeknek a fő szervezője, de majd rákérdezek, hogy idén is tervez e hasonlót és majd max. off-ban linkelek itt vmit. ;-) (tavaly is volt egy többfordulós Transfagarasan-on)
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.18. 08:32:43 -
Nem mintha nagyon figyeltem.volna eddig az elejen :)
De akkor ezt is tudom mar :?
Ezzel a hanggal lehet valamit kezdeni, ez palyafuggo vagy mi, tegnap mentem ugyezzel az autoval gyari palyan ott nem volt ennyire rossz.
Ma se motorhang se gumi nem jott at -
Nekem szinte még sose indult 100%-ról :D -
a nem utcai autóknál a lágyabb kevereékek 90%-ról indulnak, kb a kivezető kör végére kúszik fel 100-ra
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.11.17. 21:07:32 -
Hát nem tudom, én még sose láttam hogy nem 100-ról indult volna, nézegettem is, hogy mi van ...
De itt bármi lehet :D -
Az nem lehet, hogy valójában nem is a kopást, hanem a tapadást jelzik ezek a programok? Mert sokszor indul nekem 100% alól, és amikor felmelegszik, akkor lesz 100%. -
SLS-ben egy árva hangot nem hallok a a saját autómból ha vannak körülöttem, ez másnál is ilyen ?
Használhatatlan...
a másik meg valami bugos ezen a mod pályán, a soft gumi 78 %-ról indult és ment felfelé 100-ig, majd vissza :DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.11.17. 20:40:26 -
@Bardocz: A letoltes nekem meg ment delutan.
@Vass17: Orulok, hogy hasonloan gondolkodunk e kapcsan :)
--
Ugy latszik azert jobban megvalogatja a jatekosokat az auto, mint a palya. Volt vegre egy ktm, bar a spa palyan futott. Annyira nem szoktam lassu lenni vele, de az elmult 1,5 oraban ezen a szerveren 13-man voltak nalam gyorsabbak, ami azert eleg jo, 5 masodperrcel is akar.
Public szerver, masodik rajtra, letoltuk a 12 kort, pit kiallassal, mert sajna annyi benzin nem fer bele :)
ui: most nezem rsr-en is 14. helyen vagyok global, kb 2 nev ismeros, aki most epp fent volt a szerveren, szoval sajna eleg keves jatekos hasznalja a mai napig.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.11.17. 20:19:54 -
Ha meg minnél nehezebb kell, akkor miért nem megyünk valamelyik régi Lotussal? Amikor azok voltak terítéken, nem volt sok ember. Pedig az küzdős. -
Van aki innen le tud tölteni bármit is? Megszakad, a mediafire már be se tölt, szóval már elkezdeni sem lehet :S -
vass17 #23588 Teljes mértékben egyet értek. Nincs is jobb, mint egy utcai autóval segítségek nélkül küzdeni a Nord-on, ha lehet minél nehezebb fajtából, mint pl F40, MP4/12 :) Persze nem biztos, hogy annyira kiforrott lesz tőle a versenyzési technikája az embernek, mint amikor tizedekért és századokért küzd GT autókkal sok száz-ezer kört letolva ugyanazon a néhány pályán, de az élvezeti faktor össze sem hasonlítható. Meg egyébként aki a nehezet szokja meg, könnyen alkalmazkodik a könnyebbhez, míg fordítva nem mondható igaznak:) -
Hát, volt már szerencsém gyorsabb letöltéshez is
-
régen pedig írta Kunos , hogy kipróbálták az első murvás pályájukat ... -
RBR murvához nem sok dolog hasonlítható. Egyedül lfs-ben volt még jó azon kívül. Ott lehetett csapatni a formula bmw-vel, imádtam, csak nem volt rá semmi szerver :D -
az sls talán a legjobb GT autó, nem az sínautó, főleg ha le vannak tiltva a segítségek .....
Segítségekkel tényleg "ingerszegény" :DD