43023
  • Gadfly13
    @Tyuki
    Jelenleg pont egy ilyen van napirenden. Jól vezethető BMW, ráadásul elég sokan mentek vele a masters tesztbajnokiján is, szal többen is ismerik (setup is van), ráadásul most olyan pályákon, amit tényleg ritkán v. még soha sem használtunk (kicsit ismétlem most a korábbi #23933 hsz-t). A szolgáltatások ha úgy nézzük folyamat bővültek, van hotlap ill. ilyen-olyan csilivili dolgok az SG bannerben. Ahogy korábban is említettem, mással lehet a baj és nem a kombókkal. Én sem tudom mivel, de ha tippelnem kéne, akkor talán AC varázsának az elmúlása. Ezen a max. Kunosék tudnak segíteni, ha folyamat jönnének az érdemi frissítések. Amióta megjelent az MP, szinte azóta foglalkozunk a FUN események szervezésével és ha diagramon kéne ábrázolni, hogy mikor ültek le a legtöbben FUN-olni, az mindig azokban az időszakokban volt, mikor jött vmi update. Én erre gyanakszom elsősorban, de nyilván sok más tényező is közrejátszhat. A DLC megjelenése biztos ismét fellendíti az aktivitást, de nagy csodákat ettől sem várnék, mert feltételezem nem minden AC tulaj fogja megvásárolni.

@szaboz80
    Még júniusban (link) mi is próbálkoztunk egy Exos eseménnyel, de érdeklődés hiánya miatt nem volt sikeres (pedig minden fontosabb helyen meg volt hirdetve és az emberek tudtak is róla), de sokan azzal jöttek, hogy nem jó az ow ac-ban ill. h nem szeretik. Ezt követően többször is volt olyan FUN esemény, amikor vmelyik ow autót hoztuk elő, de igazából egyik sem hozott kimagasló érdeklődést. A legutolsó ilyen próbálkozás és erre talán többen is emlékeznek még SPA megjelenése után volt egy olyan hét, mikor egész héten ez volt a program (első felében tatuusfa, majd a második felében Exos), de itt is inkább SPA újdonságának volt köszönhető az aktivitás.
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.27. 11:41:54
  • Tyuki80
    Persze,hogy változatosak!Nincs ezzel semmi baj,a baj az hogy a nagyon szervezett funokon kívül,hétköznap az ember nem nagyon talál magának szerót.Pl tegnap este is mentem volna valamit,de sehol senki.Mentem külföldiekkel,csak ott tényleg az a tendencia,hogy választhatsz span akarsz menni gt3 mal,vagy span gt 3 mal..Mintha nem lenne még egy rakat autó.
    Amúgy jó kis verseny volt nálatok!Remélem tudok majd menni hétfőn is,mert nagyon jó kombó(de ez nem rajtam múlik,mert kicsit késői nekem a 8 as kezdés,a család meg már pihenne:))
  • Jackal
    Kéne valami doodle-s szavazás hétvégén, hogy következő héten milyen napokon milyen kocsi/pálya legyen. Azzsal a legdemokratikusabb módon meg lehet találni a legideálisabb kombókat.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.11.27. 11:27:48
  • szaboz80
    A tervezett versenyek - a bannereket elnézegetve - tényleg változatosak... Amilyen versenyeket keresel, olyat is találsz köztük...

A szervereket illetően igazad van, illetve részben. Elsősorban a német szerverek vannak a GT-re kihegyezve, és a BMW E30-ra. Amit én nagyon hiányolok, a kisebb formaautók. Ha jók az emlékeim a GTRM szervezett még korábban egyet, azóta nem igazán találkoztam velük :)
  • Tyuki80
    Szerintem meg lehetne próbálni,mert már régen volt,sokkörös club pályákat(brand hatch club,nür club,silverston club,tsukuba),valamelyik jól vezethető lotussal,ktmel,bmw vel,vagy a kis fityóval.Ezek a gépek már nagyon régen nem voltak.
    De amúgy én sem értem mi a baj a programmal.
    Nekem a legnagyobb problémám,hogy a külföldi szerókon állandóan csak gt3-gt2 megy,az is csak spa és monza....semmi más.
  • BooMiller
    Nem volt ez támadás a Btipusnak igaza van valakinek mindig van problémája. Én próbálok mindig menni sajnos este nem érek rá versenyre de napközben szoktam körözni tök mindegy mi van!

Szóval csak így tovább teljesen jó ahogy csináljátok! Köszönjük:)
  • lac coo
    N9 majd este megdumaljuk, most dolgozom . :)
  • Gadfly13
    Múltkor pont Te kérted a Zondát és az is volt a héten ill. az esetek többségében mindig az van/volt, amit Ti értetek. Max. akkor döntök én, ha semmilyen javaslat nem érkezik, de nem 1x leírtam már itt, hogy írjátok mit szeretnétek. Ez általában működött, de ez sem mindig. Szóval ez alapján nem tartom korrektnek a "meg van mondva mi a jo nekunk" kijelentésed. Ez a FUN program pont miattatok/nektek van! Nekünk (szervezőknek) igazából semmi érdekünk nem fűződik hozzá. De ha továbbra is csak a "támadás" jön a szervezés felé, akkor nem kötelező nekünk ezt a + nyújtani. (nekem is van jobb dolgom mint ezzel bíbelődni ill. x ember fejével gondolkodni, h vajon mi lehet a jó)
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.27. 10:19:56
  • Krunky
  • b-type
    Laccoo, tévedsz ha azt hiszed másként is lehetne :)
    Valamivel mindig van valami baj....ha véletlenül jó az autó, akkor a pálya, ha a pálya és az autó is jó akkor az időpont...az hogy mindhárom jó legyen az ritka....és ez egy ember, mert pl. nekem tetszik a Bmw, de két másiknak nem tetszik ők mondjuk GT-vel mennének, de az meg neked nem tetszik, akkor lesz GT, de kezdődik elölről a pályával.
    Sztem egyszerűen az a gond, hogy nincs meg a társaság, mi csak úgy összeverődünk.
    Én annyit tudok tenni, hogy levetkőztem az ellenérzéseimet, és polgári nevemen futok, a Masters miatt döntöttem így (nem volt könnyű döntés!, ..évekig ellene voltam).
    valamit valamiért, beneveztem pár versenyre oda készülök, és ha úgy van idő akkor felnézek fun-ra, de általában mindig valami baj van, tegnap előtt ketten voltunk Mid-Ohio-n versenyidőpontban.
  • lac coo
    Ebben egyetertek, most pl pont az van, hogy meg van mondva mi a jo nekuknk ! :)
  • lac coo
    De mivel :)
    Mondjuk en csak kibicelek, mert iden nem.igen erek ra jatszogatni ....
  • Gadfly13
    Szerintem sem az autóval v. az adott kombókkal lenne baj, mert szinte egész nyáron mindenki ezzel a BMW-vel akart menni (mentünk is) + a masters első teszbajnokija is sikeres volt vele, ez alapján nem hinném, hogy egyik pillanatról a másikra mindenki elpártolt volna. Ráadásul nem megszokott (de azért feltehetően többek által ismert) pályákat kínál az e heti program, de még ez sem elég. Mással lehet a baj...
  • b-type
    Nem kell, csak akkor ez lesz.
    Az emberek amúgy sem könnyen egyeznek ha szabad nekik választani :D
    ...mi Magyarok meg aztán különösen jobban tudjuk a másiknál mi a legjobb.
    így aztán általában egyedül maradunk :)

Az URD csomagban az Aston-t próbáltam, az jó volt...tetszett.
  • lac coo
    Mindenki szégyellje el magát, hogy nem játszik minden este olyannal amivel nem szeretne !!! :DD
  • lac coo
    szerintem a BMW még mindig olyan rugóláb mint volt minden régebben :)
    az urd jó, nekem eszement módon tapad, talán csak a Ferrari ami néha csinál is valamit ....
  • b-type
    sztem semmi baj nincs a kocsival, a társaság fanyalog :)

bár én is inkább versenyre készülődök mostanság.
    Megvettétek az URD-t végül? ..kipróbáltam sztem megéri megvenni.
  • Gadfly13

• Gadfly13
    De, sztm pont kifogtad azt az időszakot, mikor a maszim FTP-n sebességkorlát van. :(
  • Met
    Ezeket a letölthető dolgokat nem lehetne valami gyorsabb helyre felrakni? A pályát valami 10-12 percig tölti
  • lac coo
    Erőltetni semmit nem kellene :)
  • Tyuki80
    Valaki lesz a héten egyáltalán?Ennyire utálja mindenki ezt a kocsit?Senki sincs most sem pedig ez a csúcsidő..
    lehet ezt a verdát nem kellene erőltetni..
  • GeriDoc
    Szerintem ez egy 3. verzió.A héten nekem végül is mindegy, mert nincs időm tesztelgetni a BMW-t, a beugrok-elől megyek pedig most nem működik, csak az esetleges problémák elkerülése miatt vetettem fel.Egyébként szélesebb, kevésbé dobál ( az a vicces folyamatos billegés nincs benne ), hangulatát tekintve olyasmi, mint a gyáriak ( kopott rázó ilyesmi ) vagy Donington.
  • Gadfly13
    Értem, akkor ez már lehet h annak a 0.2-esnek a "boxositott" verziója. Nekem igazából mind1, hogy a jelenlegit v. az általad linkelt 0.7-est használjuk. Sajnos nincs időm letesztelni a két verzió közti különbséget, így ha ebbe be tudtok segíteni, akkor azt megköszönöm és természetesen pénteken és szombaton már azzal a verzióval fog futni, amit jónak láttatok. ;)
  • GeriDoc
    Már nem tudom pontosan, de valószínű ez az: Bathurst 0.7
    A 0.7 és a 36 box stimmel, szóval valszeg ez az.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.11.26. 14:02:22
  • Gadfly13
    Gondolom Te ezt a verziót próbáltad nem? Természetesen ez volt a legelső, amibe én is belebotlottam, viszont ha jól emlékszem ennek a verziónak van egy olyan gondja, hogy 8 v. 10 boxhely áll csak rendelkezésre, szal online FUN szervezés céljából nem a legideálisabb.
    Ami viszont linkelve van a hivatalos kiírásban, ugyan az a csapat készítette v. konvertálta, amelyeket a héten használt Mid-Ohio és Lagunát is.
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.26. 13:57:15
  • GeriDoc
    Az van, hogy stracker ment, de az Alexease cucca nem.
    A Bathurst-ből biztos ez a jó pálya? Offline 2. körömnél nem állt meg az óra a rajt-cél vonalon.Van egy másik pálya is, én azon szoktam menni és nem tapasztaltam ilyen hibát.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2014.11.26. 13:05:00
  • Gadfly13
    Maszim FUN és Hotlap szerverek a 2.4.5 verziójú strackerrel futnak már! Az esetleges hibák elkerülése végett (akik még nem tették meg), frissítsék a gépükön a ptrackert is a 2.4.5 verzióra. LETÖLTÉS

FUN Hotlap
    Nord Hotlap

A szerver már Laguna Seca-val fut! Részletek/letöltés: ITT

@BooMiller
    Igen!

@barcalaci
    Mindig újra van indítva az stracker kombó váltáskor. ;) Másképp nem is működne ill. összegabalyodna a többi (párhuzamos) szerverrel.
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.26. 10:32:21
  • GPx8
    Sikerült, nem tudom mi volt a baja...
  • barcalaci84
    nem lehet amúgy az h amikor a kombót megváltoztatod és újraindítod a servert, akkor nem indítod újra az strackert is...
    MINDIG újra kell indítani azt is ha a servert újraindítod...(a ptracker használóknál vágottnak érez mindent hisz az előző pályát nézi:) )
  • GPx8
    Ezt sajnos nem tudom letölteni, az összes böngészőmet fikázza...
  • BooMiller
    Ezt most csináltad miközben fent voltam?.,,,,
  • Tyuki80
    Csütörtökön nem lesz semmi szervezett fun?
  • Tyuki80
    Csütörtökön nem lesz semmi szervezett fun?
  • b-type
    Sztem a következő körben sem lehet büntit kapni...mert nekem sem mentette a jobbik köröm annak a végén meg kigurultam a bukótérbe..lehet hogy azért nem mentette.
  • Gadfly13
    Elvileg a vágott köröket nem menti. Add-on pályánál ez gondolom még kényesebb lehet, mert ki tudja mit hogyan érzékel ezeknél. Viszont ahogy nézem strackerből is van már 2.4.5-ős verzió, így amint lesz ma időm frissítem erre a szerveren is, mert ott még a 2.4.4-es zakatol. :) (lehet ez is a hiba forrása)
  • GeriDoc
    Megint végigkínlódtam 2 kört a BMW-vel. Most utólag nem is értem, miért lett akkora kult autó. Max. a szívóhang miatt, de a többi....
    A jó Lagunán a 2. köröm idejét már megint nem mentette. Azt veszem észre, hogy csak az add-on pályákon nem ment rendesen.
    PTracker, gumi hőmérséklet app, büntetés app, spotter van fent. Mi lehet a probléma? Megőrülök.
  • b-type
    Ezt nem értem én sem, az áttételt fordulathoz szokták igazítani alapból (teljesítményhez) amin módosíthat a pálya vonalvezetése. de km/h az csak viszonyszám lehet, hiszen elég sok befolyásoló tényezője van a keréken mért sebességnek, pl. legkézenfekvőbb ha nem sík terepen mész, le fog forogni az első 30fokos emelkedőn is, de biztos hogy nem annyi lesz a km/h mint sík terepen. ..de ahogy Laccoo írta szembeszél, lapos kerék..stb.
    MÁS:

Radical: youtube és a link
    Nordschleife rekorder.
    Nem nagyon tudok belekötni, pedig az egyik kedvenc versenytechnikám, az én kedvencem mindig is a könnyű kasztni és motorkerékpár blokk párosítása, és a Radical ezt csinálta régen.
    Már nem, de qva jól csinálják. Az én ízlésemnek kicsit kevésbé ráz, én úgy tudom hogy kegyetlen kemény az autó...de persze a tapadáson még innen.
    2:10-s idő Spa-ban. El kell hinni hogy megcsinálja az autó, indulásnál nem úgy látszik. Sztem állat, Kunos autónak elfogadnám, nem tudom mi a vége a tempójának, ezzel a beállal (váltó és puhább gumi) ennél tovább nem erőltettem nehogy összetörjem.
    fontos, valamiért benne van a kipörgésgátló, ki kell kapcsolni! egyrészt felesleges, másrészt csak gyilkolja az élményt, nem fog problémát okozni az autó, szépen fogható.
  • b-type
    pedig jó kis vonalvezetés...a pálya annyira nem tetszik, de a vonalvezetésében van kihívás
  • bardocz
    Nem fog annyit számítani, és azért örülnék neki, mert rögtön be tudnám lőni a váltót, nem pedig próbálkoznék, hogy most az a 236 amit ott ír az vajon megvan 220 vagy nem.