Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csütörtökön jön a VSR AC teszt második fordulója. Silverstone + Lotus! Infók és jelentkezés (segítség nekünk,hogy hány embert várhatunk kb)
>> INFÓK <<
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
szerintem
figyelj:
érdemes 74km/h körül felváltani, nyomatékból jobb, sajna nincs időm több, megyek aludni, de sztem jó/jobb vezetéstechnikával egyszerűbb...de nem könnyű, 3-t összetörtem ebből az autóból mire kétszer végigmentem (az első tapogató menet volt).
Nem mondom hogy dübörgött az adrenalin...bár néha elég hajmeresztő, viszont párszor ránéztem a pedál app-ra, hogy egyáltalán maxon nyomom a gázt?...egyenesben is elfogy az erő :))
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ennyi véletlen nincs...
Előszedtem egy régi mp3-as DVDmet, arról megy most éppen Elvis!
Erre itt ez a kocsi :D
Épp előbb olvastam a Mafia 3 fórumot, de semmi biztató, pedig a kettő nagyon jól sikerült szerintem.
Annó a Racer-hez is volt egy Chevrolet Bel Air kabrió, azzal krúzolgattam fel-le az ilyen utcai pályákon...
Töltöm is. THX!
Kiváncsi vagyok, hogy milyen, ha tetszik vétel :P
Multiban az hol lehet állítani, hogy legyen e ütközés az autók között vagy csak szellematóként menjenek egymáson át?
Ez a mod autó is befér, de nem azért mert olyan hűha mint a Volvo kamion, vagy a Nissan Primera....ez a modautó azért fér be, mert különleges, és annak jól összerakott.
1949-s Cadillac, Nordschleife Tourist verzióján 11 perc felett döngettem vele, bekapcsolt mechanikus sérüléssel(!!), ennek komoly jelentősége van, aki kipróbálja hamar rájön miért :))
Van ahol visszaesik a sebesség...kicsit hihetetlen a sok sportos kocsi után azt nézni hogy alig megy fel a kaptatón, de visszaváltani még nem lehet csak 80km/h környékén :D
besz@rás, frissítő élmény, és tetszik <#eljen>#eljen>
letöltés
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Mondjuk kis markakupas auto is lehetne mar vegre, azak a szuperautok semmirevalok ! :))
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Legalabb a skinesek orulnek ennek, tenyleg mindenfele halandzsa nelkul barmit at lehet festeni, eleg csak bedobni a konyvtarba.
Olvashatna egy helyrol is ami nincs valtoztatva, de akkor mar nem lenne ennyire egyszeru :))
www.smart-bus.hu
Sot. En nem masolgattam festeseket, mert nem erdekel, vagyis gyari cucc: d:\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\content\cars\ferrari_458_gt2\skins\AF_Corse_WEC_2014_71\
350!!! Mb ;DDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.04.01. 09:52:50
Én még SimBin alatt más metodikával dolgoztam. 3dSimed-ben lehet x-file-t készíteni, amit szívesen kipróbálnék AC alá is. Van valakinek kizárólag az autó modeljét tartalmazó könyvtára próba céljából. Abból készített x-file minden egyes PS-mentéskor frissíti az autó festését...
Nekem ez továbbra sem frankó.
mondjuk én csúszkálok ezzel a vassal kigyorson mint a barom, de mit tudom én, létezik, hogy valaji ennyire ügyes ? :)
De amugy tok mindegy, a palya nyomvonala is bennem van. Nem mentem meg az uj nordon ktm-mel, most mentem 3 kort, de valoszinu ennel max 1-2 seccel tudnek jobbat menni. De o gyakorlatilag egymas utan ment a harom kulonbozo autokkal amelyeknek total mas a fektavja is, ment 2-2-3 kort egymas utan es wr idoket ment. Ehhez tok mindegy mennyit gyakorolt szerintem, nem von le az erdemebol, ha ezt tisztan megcsinalta.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.03.31. 22:50:45
szerintem
40 wr ideje van :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.31. 22:41:03
szerintem