Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Sot 270-re, es ha nem olyan, akkor pillangora:)
lac coo
Nagyobb baj, ha egy utcai autót lőnek át 600 fokra :))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Ha rendesen meg lenne csinálva a játék, akkor lehetne a kormányáttételt is állítani, nameg pl utánfutás a futóműben, hűtőnyílások, stb. Normális határokon belül nincs ezzel gond szerintem, mondjuk én nem szoktam.Egyedül hegyi felfutásra kéne egy kisebb áttételű kormány.
barcalaci84
na ma azt is megtudtam h az teljesen normális h a kormányszöggel trükköznek egyesek:)tök lényegtelen ezek szerint h a valóságban mondjuk egy formaautó pl 360 fokot fordul... ha túl ideges akkor aakkkor csinálnak belőle Lada kormányzást a szimesek, mert ez normális....
danikosz

Csütörtökön jön a VSR AC teszt második fordulója. Silverstone + Lotus! Infók és jelentkezés (segítség nekünk,hogy hány embert várhatunk kb)
>> INFÓK <<

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Danecay
Nálam is hasonló a helyzet.

alma2
Ja nekunk sikerult osszehozni, nem szandekosan, bar azota sem jatszottam a haverommal. De valami bug lehetett, vagy dokumentalatlan feature :) sajat gepemen futott a szerver, meg a jatek is.

szerintem

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

barcalaci84
az egy bug volt, amit javítottak azóta...illetve van egy olyan opció h az ai ne ütközzön össze a távolban egymással és ők szellemautókként átmennek egymáson (a prociterhelésre volt ez kis gyógyír)
b-type
:)))

figyelj:

érdemes 74km/h körül felváltani, nyomatékból jobb, sajna nincs időm több, megyek aludni, de sztem jó/jobb vezetéstechnikával egyszerűbb...de nem könnyű, 3-t összetörtem ebből az autóból mire kétszer végigmentem (az első tapogató menet volt).
Nem mondom hogy dübörgött az adrenalin...bár néha elég hajmeresztő, viszont párszor ránéztem a pedál app-ra, hogy egyáltalán maxon nyomom a gázt?...egyenesben is elfogy az erő :))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Danecay
Pedig rémlik, hogy olvastam már itt erről korábban. Az volt a gondja valakinek, hogy nem volt interakció az autók között, ütközés helyett csak szellemautónkén mentek keresztül egymáson a szerveren lévő autók.

:D
Ennyi véletlen nincs...
Előszedtem egy régi mp3-as DVDmet, arról megy most éppen Elvis!
Erre itt ez a kocsi :D
Épp előbb olvastam a Mafia 3 fórumot, de semmi biztató, pedig a kettő nagyon jól sikerült szerintem.

Annó a Racer-hez is volt egy Chevrolet Bel Air kabrió, azzal krúzolgattam fel-le az ilyen utcai pályákon...

Töltöm is. THX!

Én nem tudok róla, hogy lehetne ilyet csinálni.
Tudom off, de most szedem a Project Cars-t.
Kiváncsi vagyok, hogy milyen, ha tetszik vétel :P
Danecay
Hali!

Multiban az hol lehet állítani, hogy legyen e ütközés az autók között vagy csak szellematóként menjenek egymáson át?

b-type
Na :))
Ez a mod autó is befér, de nem azért mert olyan hűha mint a Volvo kamion, vagy a Nissan Primera....ez a modautó azért fér be, mert különleges, és annak jól összerakott.
1949-s Cadillac, Nordschleife Tourist verzióján 11 perc felett döngettem vele, bekapcsolt mechanikus sérüléssel(!!), ennek komoly jelentősége van, aki kipróbálja hamar rájön miért :))
Van ahol visszaesik a sebesség...kicsit hihetetlen a sok sportos kocsi után azt nézni hogy alig megy fel a kaptatón, de visszaváltani még nem lehet csak 80km/h környékén :D
besz@rás, frissítő élmény, és tetszik <#eljen>

letöltés

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar
Nem csak az idősek :)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

BooMiller
És ne értik hogy idősebbek mért néznek bután a wtcc-re:DDDD

Adam Jonas
Off:

http://www.youtube.com/embed/wysO0nj2bMQ

Nem. Ami most benne van az a régi modell. Ami az SLS-re épült.
Képek

Viszont idén bemutatkozott nagyon sok új GT3as autó,köztük ez az AMG-GT merci is, meg amiket már említettek itt előttem.
Képek

barcalaci84
leszedtem , kipróbáltam full rajtráccsal és teljesítménygond sincs vele nálam...legjobb mod pálya eddig...ilyenek jöhetnének még...
Adam Jonas
Meg jöhetne majd az új McLaren 650S GT3, meg a BMW M6 GT3, meg az új Audi R8 GT3... :D

lac coo
Jaja !:))

bardocz
Ha már megcvisnáltak ennyi GT3-mat, akkor a maradékot is hozzácsaphatnák, hogy legalább az teljes legyen.
Skypack
Jó lenne ha jönne a kis fiat :) Mondjuk egy clio-cupot is szívesen látnék, GT3-as gépből már lassan Dunát lehet rekeszteni.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

lac coo
Ez a mostani F1 sc ?
Mondjuk kis markakupas auto is lehetne mar vegre, azak a szuperautok semmirevalok ! :))

bardocz
Ez annyiban más a mostanitól, hogy rá van írva az amg is? :D
bardocz
Elég durva szárnyállással mehet, ha ennyire van állítva a váltó.
Tomsteel
Legalább a hangjával nem kell majd sokat bajlódni. <#idiota>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Ez dög lesz, várós. (remélem nem ápr.1)
Új licenszelt autó: Mercedes-AMG GT3
http://www.youtube.com/embed/NqVgIKu_F9c
Tomsteel
Ez a Snoopy féle a lézereshez képest mint a babapopsi, közel sem dobál annyira, azon nagyon könnyen lehet sínautózni.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
Igazabol elfer, manapsag egy normalis fps 40 giga :))
Legalabb a skinesek orulnek ennek, tenyleg mindenfele halandzsa nelkul barmit at lehet festeni, eleg csak bedobni a konyvtarba.
Olvashatna egy helyrol is ami nincs valtoztatva, de akkor mar nem lenne ennyire egyszeru :))

Így van... csak elég azt megnézni, hogy az ember önmagán miket tud hozni akkor, amikor már azt hitte nem nagyon van több benne... elég egy véletlenül elkapott tökéletes kigyorsítás, és az egyenes végére már hoztál fél - egy másodpercet, és amikor visszanézed, semmi látványos nincs benne. Biztos vannak csalók, de sokan szimplán csak kurva ügyesek.

www.smart-bus.hu

Alexease
Az lehet csak 2-3 autofestes is;) Gyakoriak a 30Mb-os DDS-ek, de vannak ami 80-100Mb:)

Sot. En nem masolgattam festeseket, mert nem erdekel, vagyis gyari cucc: d:\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\content\cars\ferrari_458_gt2\skins\AF_Corse_WEC_2014_71\

350!!! Mb ;DDDDDDDD

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.04.01. 09:52:50
Steamen a bétában AC-hez hozzácsaptak 150MB-t, de a DLC-hez is 233MB-t, kíváncsi vagyok mit hoz a nyuszi<#awink>
Sorry, egyéb okok miatt csak most kezdtem el olvasni a hétfő estétől írott hsz-eket. Írtátok, hogy PS-ben lehet 3d-ben festeni...

Én még SimBin alatt más metodikával dolgoztam. 3dSimed-ben lehet x-file-t készíteni, amit szívesen kipróbálnék AC alá is. Van valakinek kizárólag az autó modeljét tartalmazó könyvtára próba céljából. Abból készített x-file minden egyes PS-mentéskor frissíti az autó festését...
Valami mókolás biztos,hogy van sztem.Biztos,hogy érzi a játékot,de nem tudom elképzelni,hogy ennyi wr időt így össze lehet dobni.Azért van egy pár ügyes kezű emberke rajta kívül is ők a fasorban sincsenek.
Nekem ez továbbra sem frankó.
BooMiller
Valószínűleg a replay is bele játszik, mármint hogy köze nincs a valósághoz kihagy dolgokat egyszerűsít. mert az kurva érdekes hogy leforog az autó max RPM-re nem leszabályoz hanem még forog a motor és gyorsul, na nálam ilyen ha megyek nem nagyon van:DDDDD

lac coo
Ez csal ?
mondjuk én csúszkálok ezzel a vassal kigyorson mint a barom, de mit tudom én, létezik, hogy valaji ennyire ügyes ? :)

Adam Jonas
Úgy megy, mintha kötélen húznák...

Alexease
LOL! :))))
http://www.youtube.com/embed/zUYGqin_75g
lac coo
Persze az is lehet, hogy ilyen ügyes, láttam én már ufót. :)

alma2
oo, szerintem mar egy ideje amenti practice-ban futott idoket is.

De amugy tok mindegy, a palya nyomvonala is bennem van. Nem mentem meg az uj nordon ktm-mel, most mentem 3 kort, de valoszinu ennel max 1-2 seccel tudnek jobbat menni. De o gyakorlatilag egymas utan ment a harom kulonbozo autokkal amelyeknek total mas a fektavja is, ment 2-2-3 kort egymas utan es wr idoket ment. Ehhez tok mindegy mennyit gyakorolt szerintem, nem von le az erdemebol, ha ezt tisztan megcsinalta.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.03.31. 22:50:45

szerintem

Jó lenne ha tennének valamit kunosék a csíterek ellen.
bardocz
Practice módban nem ment időt, tuti ő is olyan, hogy erre veri, hogy úgy néz ki második körre wr-t futott, közben meg napok óta megszakad<#idiota>
lac coo
hát nem tudom, engem ez nem érint, mert elől sose leszek, meg nem is hotlapozok, de egy-egy autóval 2 kör és wr időt fut.
40 wr ideje van :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.31. 22:41:03

bardocz
H-váltó nélkül énis faragnék az időimen.
alma2
ja es valami otvar szar gepen tolja, ha jol latom, mert az fps-e mindig 30-50 kozott van :)

szerintem