Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: valaki nem érzi azt,, hogy még mindig nem az igazi a gumifizika meg a visszatapadás, mikor kis motorfékkel megy végig a kanyarban? Könnyebben csúszkál, mintha tolnám neki gázzal...
Sztem ez nem normális
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.04.03. 13:42:41
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hétfőn megrendezésre kerül második tesztfutamunk. Ezen okból folyamatosan fut a szerver, melyen minden gép engedélyezve van.
A tesztverseny hétfőn 20:00-kor kezdődik. Helyszín: Pace Park. Engedélyezett autók: alap AC és Dream Pack GT3-as csoport, továbbá Porsche, Lamborghini, Chevrolet GT3-as autói.
Szerver: RC-HU AC2 TESZT#2 (jelszó nélkül)
Letöltések, további infók: ITT
On: elég jó hangja lesz az autóknak szerintem a közeljövőben.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
www.smart-bus.hu
De ugye hogy igy jobb sokkal ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
volt egy pár nem várt fordulat, többször feladtam h sose fogom összerakni újra, majdnem pityeregtem is:) de így 3ik összerakás után már működik rendesen... kijött a load cell, alig bírtam visszarakni azt a kis kábel bisz-baszát... ezt kínai gyerekkezekre tervezték:)
Na meg 90 percre van allitva az ido (tudnam miert), aki bemegy ugy, hogy mondjuk 17 perc van meg hatra a qualify-bol, az siman ki is lephet, mert pont nem fer bele egy gyorskorbe sem...
szerintem
rakd egyel feljebb ott elég keményre fog változni minden. picit benyomod ott megáll és onnantól a pedál sehová nem megy csak erősebben kell nyomni .
amúgy nem kell annyira szétszedni mint agyári videón, simán hozzáférsz alulról a kis biztosító csavarhoz, aztán kiszeded stiftet és feljeb rakod .
Urak, egy jó tipp, ha lánykéréshez helyszínt kerestek!
Le a kalappal, sok dolog eszembe jutott már a Karussellben, de ez még eddig kimaradt. <#worship>#worship>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
néztem egy youtube videót h h kellene feljebb rakni,és elég drasztikusan szét kéne szedni hozzá a pedált, így egyelőre nem ugrottam neki:)

bár ezt a loadcell-t még mindig nem nagyon sikerült megszokni , úgyhogy lehet veszélyes leszek:)bár mostmár cipőben nyomom, talán kezdek is belejönni...:)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.01. 21:16:45
Nalam neha az SG semmit nem tolt le, nem csak a bannert, hanem a hatterkepet es az oldal CSS-t sem. Eg ynatur forum oldal jon csak be;)
Az AC inkabb mindenbol egy kicsi, es mindenkinek stilus, az egyszeruseg jegyeben. Bar az utobbi idoben azert elkezdett belepakolni egyeb beallitasokat (hianyzott, reklamaltak, meg sem volt jo a "nagy kozos, jo lesz az mindenkinek").
Ha elfogytak a funok, akkor majd indítgatok megint, akkor nem lesz balhé se miatta :))
De 1-2-nel van kormanyrasegites allitas (talan HPD ARX); F1, IndyCar, GT3 es hasonlo kategorian pedal erzekenysegek, egyedi ABS/TC/motorkaraktersztika allitasok es elore beallithato programok; meg kulonfele sorozatoknal egyeb, mashol nem lathato, mittudomen beallitasok:)
De már nem emlékszem, lehet hülyeséget mondok :)
Az AC-ban a setup resz is le van egyszerusitve. Sokminden van, de lenyegeben mindenhol ugyanaz, csak ki-bekapcsolhato stilussal es ertekekkel (vagy lehet allitani vagy nem).
Igazából én sem érzem, hogy bárhol állítgattni kellene, régebben próbáltam a 900 fokos utcaikat 600 fokon, csapatva gyorsabb volt, jobban meg lehetett fogni a csúszásokat, de igazából semmi értelme .