Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nekem nem esik jol..viszont annyira nem is zavar.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Norbi-nak nincs szüksége arra hogy ne programként hanem szimulációként tekintsen a játékra, hiszen neki a versenyzés a foglalkozása. Jó neki! :)
..Hozzátartozik hogy ha nem így vezetne akkor többen is megelőznék akik viszont hasonló stílusban nyomják, ez van.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mondjuk én mindenhogy veszítek, szóval no para :)
De hát ez eddig is nyilvánvaló volt,a videó csak megerősített ebben a teóriában.Van egy határ ami felett a nagyon durva időkhöz egyszerűen ez kell.Ha meg nem csinálod akkor veszítesz.Nagyon nem értek egyet én sem ezzel a felfogással,sokszor volt vitám már ebből kifolyólag,aztán még én lettem a hülye,hogy pl hockenheimben az első kanyart miért nem vágom fűig,meg monzán is a sikánokat fűig stb.Ez van!
Ettől függetlenül Hajrá Norbi!Büszkék lehetünk,hogy egy ekkora sportemberrel tudunk körözgetni esténként.<#awink>#awink><#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.04.14. 20:19:35
De flém ne legyen belőle, tudom ki a Norbi ,de akkor is ...! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.14. 19:27:57
\"If in doubt, flat out!\"
Sziasztok!
Idén is lesz WTCC busz Kazincbarcika - Miskolc - Hungaroring - Miskolc - Kazincbarcika útvonalon.
Útiköltség: 3500ft/fő
Belépők egyénileg! (MOL kutak, előrendelés, helyszínen vásárlás)
Indulás Kazincbarcikáról 5:45
Ringre érkezés: 8:30 körül.
Visszafele a WTCC 2. futama után indulunk.
Miskolcra kb 18:30 körül érkezünk.
Akit érdekel, keressen bátran! )
ON:
Ma este jön valaki a Shakedown-ra DTM '93-ra?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.14. 18:07:34
Most vasárnap indul az Assetto Corsa DTM '93 Bajnokság, amin Norbi egyéb elfoglaltságai miatt (WTCC futam) ugyan nem fog tudni részt venni, mégis nagy erőkkel kezdett bele a felkészülésébe és megosztotta velünk a setup-ját és a gyors körét a Alfa Romeo 155 V6 Ti-vel Spa-ban.
Ma este tartunk egy bemelegítő "Shakedown" futamot a teljes futamtávon, ahol reméljük Norbi felbukkan, a részvétel nyílt, örömmel látunk mindenkit a rajtrácson! További infók és a setup itt: <#wink>#wink>
Futamkiírás: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5229
Shakedown: http://forum.gtr-masters.hu/forumdisplay.php?151
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.04.14. 13:54:55
magyar vagy sem, ilyen brutális kondiciók mellett én percet nem maradnék náluk...
Forza.
Az a 400ft már úgyis fenn van (ill. csak 375, mer' átváltottam euróba <#fejvakaras>#fejvakaras>).
Bár igaz, hogy ha ez működik, akkor az instantnak is működnie kéne.
Mondjuk, már annyira racionális világban élünk, hogy sokszor csak az egészen irracionális megoldások segítenek.
Persze úgy is működnie kellene, hogy a Paypal fiókodhoz hozzá van rendelve a kártyád és Paypalon keresztül a kártyádról húzza le a pénzt úgy, hogy a Paypal fiókodon egy árva fitying sincsen.
www.smart-bus.hu
Azonban, ha sikerül végre a tranzakció, akkor netán beszélhetnénk arról a "nyugdíjas" ligáról, amit itt a múltkor pedzegettél.<#zavart1>#zavart1>
Ezért beszél le róla! :D Nálam ez úgy működik, hogy a banki középárfolyamon átváltják, majd összegtől függően levonnak pár forintot! ;)
Véleményem szerint ez biztos, hogy nem beállítás függő.. vagy működik, vagy nem! Ha nem, akkor "állítgatni" csak a banknál lehet... limitáció, számla csomag, stb.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.04.14. 12:10:14
www.smart-bus.hu
Sorba megyek:
Bankot nem szívesen váltanék, ennek itt van helyben a "faluban" fiókja, utálnám, ha ilyesmiért is be kéne másznom a szíkesfővárosba, ráadásul állítólag "magyar tulajdonú" <#ijedt>#ijedt> (Polgári Bank).
Mint azt a fiókvezető asszonyság elmondta, ha egy kártyán van háromjegyű, ún, cvv-szám, akkor működnie kell onlány, és nem is tud olyan panaszról, hogy valakinek ne működne. Ettől függetlenül a gúgli tele van azzal, hogy a maestro vagy működik, vagy nem. Azt viszont nem tudom, hogy neki mi érdeke fűződne ahhoz, hogy ne akarjak más kártyát, mivel azzal indítottam, és tk. lebeszélt róla (persze neki, mint elmondta, szuper-arany-dombornyomott volt mindig). Az egyetlen gáz, ami kiderült, hogy nincs különbség náluk a külföldi bankszámlára utalás, és a külföldi onlány vásárlás között, mindkét esetben kivetik a horrorisztikus 3700ft-os átváltási sarcukat. Viszont maga az, hogy dombornyomott legyen, más források szerint sem számít ezügyben.
Ha lenne is valami rejtett bibi, már elárulták volna, csak, hogy békénhagyjam őket. Persze, nincsenek illúzióim a manapság adott szakterületen tevékenykedők szakmai kompetenciáját illetően.
Mindenesetre, a helyzet az, hogy a PayPal elfogadta a kártyát, és sikeresen próbaterhelte a 400ft-al, tehát, mondhatjuk, gyakorlatban is legalább egyszer már működött.
Szóval nem jut-e eszébe valakinek esetleg valami olyasmi, amit a Paypal vagy Steam profilban rosszul állítottam be?
Nekem van Master Card, Visa, és Maestro kártyám is, mindhárommal simán megy a vásárlás Steam-n. A gondot itt az adott bankhoz tartozó számlacsomagra vonatkozó korlátozás, egyéb belsős intézkedések jelenthetik. Én például képtelen voltam egy K&H-s Visa kártyával külföldi fogadóirodához pénzt feltölteni... hívtam a bankot, azt mondták mennie kell... ezt eljátszottam vagy 3x, aztán csak kinyögték, hogy azt nem engedélyezik.
www.smart-bus.hu
Én is azon a véleményen vagyok, hogy Master Card vagy Visa és mindenképp dombornyomott legyen! Maestro-t nem ismerem, viszont szomorú tény lenne, ha a Bankodban nem ismernék a kártyák funkcióit (persze megeshet ez is), így ezt a feltételezést kikerülvén lehet érdemes lenne létrehoznod egy teljesen új paypal számlát és megpróbálni még1x lépésről-lépésre. Ha esetleg ez sem segít, viszont van a családban vkinek dombornyomott Master Card v. Visa kártyája, akkor lehet érdemes lenne azzal is egy próbát tenni és akkor hamar fény derülne az igazságra. ;)
simraceseries.com
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Esetleg nem lehet, hogy a steamen valami számlázási adatoknak be kéne állítva lenni?
Egyébként nagyon köszönöm a gyors, segítőkész reagálásokat!<#worship>#worship>
A PayPal annyit ír egyszerűen, hogy "denied", semmi egyéb. A steam meg, hogy:
"A vásárlás nem fejeződött be. A fizetés feldolgozója hibát jelzett a fiókod fedezetével kapcsolatosan. Kérjük, válassz másik fizetési módot, vagy frissítsd fedezetforrásod a paypalon."
A közvetlenül steam-en vásárlással két gond van: az egyik, hogy a maestro nincs listázva lehetőségként, a másik, hogy a bankom onlány fizetésnél is felszámol egy aranyos 3700ft-os sarcot az átváltás miatt (bár ez már egyre kevésbé zavar<#idiota>#idiota>)
Nálam volt az egyszer , 5000 Ft-ra volt beállítva , a fölött nem engedte a bank a vásárlást ....
Bár jó lenne tudni mit ír a Paypall ....
Amúgy Steam-en tudsz közvetlenül kártyáról is vásárolni ,nem kell Paypall ...
Elnézést érte, de valójában off témával hozakodnék elő, bármennyire is kapcsolódik számomra az AC-hez. Az a helyzet, hogy annyira nem találok megoldást sehol, hogy reménykednem kell, hátha itt kapok segítséget.
Némi simbim-es, rfactor-os, RBR-es offline múltal, gondoltam, hogy kipróbálom, mit nyújt az AC, amúgy "demo verzióban".
No, annyira megtetszett, hogy minden józan megfontolás ellenére mindjárt be is szereztem egy G27-et, de a lényeg, hogy egy PayPal számlát is csináltam, hogy ápgrédelhessem a virágbótit.
És itten kezdődött az én problémám. A PayPal látszólag tökéletesen működik a hozzárendelt kártyával (maestro), szóval verifikálva lett, de mégsem sikerül eszközölnöm a vásárlást a steam-en. A bankban már lassan hozzám szoktak, annyit mentem be, hogy de nem lehet-e, hogy valami mégsincs engedélyezve, és amúgy meg hiába gúglizgatok kétségbeesettem, nem találom, hogy mi lehet a bibi.
Szóval, ha valakinek lenne ilyen irányú tapasztalata, és megszánna valami titkos összetevő kinyilatkoztatásával, én azt úgy megköszönném!
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
"Nulla tenaci invia est via"
Viszont most úgy csináltam, hogy közvetlen google-ben kerestem rá az SG-re, amelynek a főlapján kattintottam a fórumra, majd rákerestem erre a topikra. Így bejött és azóta könyvjelzősávon is elhelyezett gombról is bejön. Be cacheslhetett most vmit v. mi? :)
Ha gondoljátok nyugodtan töröljétek ezt és az alábbi hszt is. <#fogmosas>#fogmosas>
simraceseries.com
Az mitől van, hogy már napok óta nem jön be ez az SG topik Chrome böngészőben? Több gépről is próbáltam, sőt mobilról is, de ugyan az a helyzet. Mozillával viszont működik (most arról írok). Most hétvégén úgy látszott megoldódott a probléma, mert működött Chrome alatt is, viszont ma ismét nem. Ez az oldal fogad Chromeban: KÉP
Másnál is vannak ilyen gondok?
Többnyire UPC-s netről vagyok, gondoltam h esetleg a pár napja kialakult dolog miatt lehet LINK, viszont ha a szolgáltató blokkolná, akkor Mozillával sem jönne be. A Chrome cenzúráz v. mi? :)
simraceseries.com