Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az nem csak feltartott,de amikor el akartam menni mellette rögtön leszorított.Majd ledolgoztam az 5 mp hátrányt és megint kilökött.Harmadjára megpöccintettem egy kicsit a jobb sarkát és ment a levesbe.Az ilyen köcsög frusztrált lajhárokkal nem lehet másképp.
Csak 8 mp el voltam jobb nála a nordon.:)Ha csak védekezik akkor beültetem a hintába,de ez rothadék volt.Miután mondtam neki,hogy jelentem az adminnak és blacklistre teszi,rögtön visszavett.Pedig gőzöm nincs hol voltunk és kinek kéne jelentenem...<#banplz>#banplz>
Sok az idióta.
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.04.22. 17:33:42
A jövő héten elrajtoló SRS Formula Abarth bajnokságunkat megelőzően rendezünk egy FUN eseményt, MA 20:00 kezdéssel. Az esemény teljesen nyitott, így mindenkit várunk, akiket érdekel a Open Wheel ezen kategóriája. <#awink>#awink>
SZERVER: !SRS FUN - SIMRACESERIES.COM
JELSZÓ: srs
|Q|R|: |10|10|
AUTÓK: Formula Abarth (skinpack kötelező)
PÁLYA: Bahrain
--------------------------------------------------
Bajnoksággal kapcsolatos információk: LINK
simraceseries.com
Ui.: Köszi a múltkori gondolatodat az elől menés és az elvek közti viszonyról. Úgy veszem észre, azóta megint tudtam gyorsulni egy kicsit.<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
De ezzel a DTM-mel nagyot alkottatok.
Le a kalappal :)
Köszönöm a lehetőséget :)
Ezzel nagyon nem lehet mit kezdeni, mint hogy menni kell rendszeresen futamokra, a menetek előtt után beszélni egymással pár szót és szépen lassan letisztázódnak a dolgok a fejekben. De ehhez egy 6 futamok bajnokság szerintem még kevés, hogy teljesen meg tudjuk alapozni ennek a is kultúráját, de mindenesetre már itt is lehet elérni némi javulást. A DTM szezonnyító futamról nagyon jók a tapasztalataink a közel 60 résztvevő "ellenére" is kevés komoly gondunk volt, de nyilván egy bajnoki és egy Fun futam sem összehasonlítható egymással.
Illetve addig is igyekezzünk túllendülni ezeken és nem belegondolni rossz szándékot a másik tetteibe...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.04.22. 14:10:32
Ami a tegnapi Shakedown futamot illeti, nem állítom hogy nem lett volt jó ötlet a restart, csak hogy nem volt mögötte senki részéről sem rossz szándék, hogy ez nem történt meg... elve nagyon nehéz bármit is megszavaztatni a beállítások következtében.
Gtr userek nem tudjak hol van az y bill ? :))))
Nem liga futam, nyilvan jo volt higy fele lelepett, masik fele meg egyedul korozgetett :))))
No mindegy, legkozellebb mar tudom, ha tores van ki kell lepni a a francba :))
Persze bizonyos oldalról nyilván neked is igazad van, ezt nem vitatom, csak azt szerettem volna jelezni, hogy nincs mögötte semmi rosszindulat sem a résztvevők, sem a szervezők részéről, hogy nem volt restart, hanem egyszerűen csak nálunk nem szokás, még Fun-on se.
Jah, meg a 20:00 masters futamon nem akart jó lenni a kormány. Nyomtam egy pc restartot, gondoltam ránézek a kormánybeállításokra. Végülis jó lett, de kikerekedett a szemem, hogy 270 fokra volt állítva a kormány. Vagy 2 hónapja driftelni próbálkoztam és úgy maradt. Azért jó hogy azóta is szenvedek, de szó szerint szenvedek minden versenyen. De így utólag meg azt érzem, hogy most egész jól megy 900 fokkal :D besza behu
Egy kör hátrányból indultam boxból, és a végén asszem 7. lettem, mindenki kilépett akinek még rajtnál nagyon fontos volt a verseny :)))))
Nem tudom mi volt, nekem nem jutott GTR (ezzel fogok indulni csütörtökön) nem voltam fent szerveren.
De rohadt bosszús vagyok, hogy aki kimaradt a darálóból a rajtnál az tovább ment, majd szép lassan mindenki kilépett a szerverről előlem ....
Nem is értem ....
7. körben kifogyott a köcsög :)))
Megszenvedtem ezért a körért, nagyon trükkös ez a gép.
De hogy a rajtnal két megforgás is van az elején és a fél mezőny belerohan hátulról, és nem inditjuk újra, ahhoz gratulálok annak, aki önző módon továbbment !!!
25 körös, FUN!!! talán belefért volna ....:))))
Ha igen, ez hol van jelezve?
Pedig már 2001ben is ment.
Mondom magamban hát akkortájt csak Rabócsi ment. Talán övé is volt az első evo5 rallycrossban, de ez sem igaz mert a Bubor Zoli ment már vele 2000ben.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Biztos ez van már most ilyen minimál mintás de 2002-ben full slickel mentünk.. de rallycross az OMG kategória:D
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.04.21. 18:13:12
Jani barátunk itten pl. szinte két métert sem megy igazán hosszirányba, pedig ez még nem is olyan kacskaringós:
Itt meg elég jól látszik, miket küzd, hogy kanyarban elkezdjen húzni a kerék (bár ezt nem is értem miért írták murvának, ez biza kunsági homok, valamint dagonya):
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
LADA Granta CUP 0.6
Tehát nem azért mennek ezzel mert ezzel gyorsabb, hanem mert ez a szabály.
Ahol murva gumival mehetsz azt úgy hívják Autocross.
Volt egy régi könyvem, amiben szépen leírták hogy egy egy ilyen Autocross/Rallycross pályára mi vonatkozik. pl hány százaléka lehet murva, milyen szélesnek kell lenni, ugye a rallycrossnál csak aszfaltról indulhatnak.
Az autocross korábban csak földes pályákon zajlott. De ma már ez sem igaz....
Pl a Kakucsringen is volt közös RC/AC verseny megrendezve.
Kotán Peti mindkét szakágban indult azon a futamon, ezért az autocross versenyre egy kissebb felnijű, murvagumival felszerelt kerékre kellet lecserélni a végott slickeket.
www.smart-bus.hu
Valami WRC aranykorból kellene, Makinen féle Mitsu', Sainz Toyota, McRae Subaru...szal a legjobbak :)
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.04.21. 17:04:30
Egész biztos, hogy képes rá a rendszer, de az aszfalt-fizika csuszkáinak lejjebb húzása ehhez tuti kevés. Azt persze nem tudom, hogy ezen az erdei pályán ennek mennyire feküdtek neki, de ha igaz, hogy lesz B goup-os quatro, akkor bízhatunk benne, hogy Kunosék összehoznak egy rendes murvát valami rally-weltmeisterek bevonásával, mert az enélkül csak dísznek lesz.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.04.21. 16:58:42
Terep guminak minimális a tapadása aszfalton, nem véletlenül prológon szokták felrakni N-es autóra mert úgy olyan mintha erős lenne és lehet erőből forgatni, míg 18-as slicken meg sem mukkan:D Na most 600 lovas(1000kg alatt) vadállatok mit csinálnának terep gumival:D
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.04.21. 16:36:32
:D
Nem lehet hogy vágott slick-l, vagy valami mással mennek? Én sztem még terepgumival is jobban járnának aszfalton, mint slick-l terepen.
Csütörtök este elrajtol a AC GT Bajnokság, előtte azonban ma este egy bemelegítő "Shakedown" futamon visszük pályára a GT2-es és a GT3-as gépeket, hogy mindenki felkészülten érkezhessen az első bajnoki futamra! A részvétel NYÍLT, gyertek! <#wink>#wink>
Shakedown: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5243
Szezonnyitó: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5239
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.04.21. 15:56:24
De egyébként igazad van, a slick az slick, ..az autó fékezhetősége, fordulása katasztrófális, mert nincs tapadás..a földön nem fog radírozni, tapadni..., nagyobb tempónál meg mászik, instabil. Legalábbis a játékban ilyen.
rettenetesen nehéznek tartom ezen a pályán hogy az úton maradjon az autó