Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vajon kormány adaptert lehetne belőle csinálni, elbírná a terhelést, vagy a kezembe maradna?
A pillanatragasztós megoldást nem ajánlom, nagyon el lehet szúrni, és általában inkább szétfeszíti még ha jónak tűnik is a ragasztás marad belül fölös anyag, amikor ráhúzod a tengelyre megint szétrepeszted.
Az 5-ös alátét, és zsugorcső a tengely részre, ez a kombináció vált be eddig a legjobban. A hőlégfúvóval óvatosan nehogy elvetemedjen a tárcsa, nagyobb alátétet szoktam rátenni épp csak a tengely látszon ki, akkor nem lehet nagyobb baj.

Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2015.06.06. 16:00:02
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.06.06. 15:32:21
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.06.06. 14:52:33
Pontosan. Én is a 3D nyomtatást tartom jó alternatívának, csak sajnos se az alkatrész "digitalizálásában" nem vagyok jártas, se 3D nyomtatós ismerősöm. Bár itt debrecenben is foglalkozik már vele valaki, egy utána járást megérne. Biztos sokunknak lenne rá szüksége.
Gondolkodok ezen a cuccon tegnap óta, hogyan lehetne egy cserealkatrészt olcsóbban kihozni. Ha fémből lenne, akkor az sajnos tényleg ilyen 8-10 ezer környékén lenne, viszont most eszembe jutott, hogy 3D nyomtatóval lehetne műanyagból olcsóbban is csináltatni egyet.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.06. 09:54:50
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A G25-nek ez meg a csapágyház a gyengéje. Aki használtan vesz az számoljon ezekkel. :)
http://www.cmlaserservice.com/page_g25_g27_optical_encoder_wheel.html
Akit esetleg érint, a fenti oldalról tud rendelni, bárhova kiszállítják, ha jól olvastam. (Az más kérdés, hogy 38$-t megér-e így a történet - bár ha mechanikusan a kormány többi része OK, akkor mindenképp.)
Én most leginkább a műanyag vs. fém vs. nagy terhelés témára gondoltam.
De látom, itt mindenki gazdag akkor, ha csak így dobálózik 2 évente közel százezrekkel. :)
(Btw akármilyen hihetetlen, havernál próbáltam G25-t és G27-t is, annál mondjuk azt mondom, hogy mernék vele kísérletezni, mert az egy elég masszív cucc (volt szerencsém a belső tartalmát is megcsodálni). )
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.06.05. 21:52:25
Amugy nincs vele gondom, ugy hasznalod, ahogy akarod. Csak ne akard eldonteni egy autosprogramrol, foleg ha elsosorban szimes, hogy mennyire jo vagy rossz. Nulla visszajelzessel semmi ertelme.
Forza.