43023
  • lac coo

• lac coo
    Azt írják azt leszedte egyből ,asszem Szlovák rendszáma volt, azt írták ....
  • Alexease
    Ezen a szinten mar rendszam sem kell az "autora" vagy azt mar gyorsan leszedtek?:P
  • lac coo
    Ahogy képeken nézem, a sok gyökér rossz helyen parkolt, útjában a Ferkának ! :))
  • Tyuki80
    Na látod!Az Ac ben panaszkodtál,hogy milyen szar a fék a La ferrarin!Pedig tökéletesen lemodellezték.
  • lac coo
    Váci út, ma délelőtt:

https://www.facebook.com/wortherseegtitreffen/
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.31. 14:04:29
  • lac coo
    Hat en a vegen ilyenkor egyszerre nyomom a feket es picit a gazt, akkor befordul.
    Mondjuk nem most mert jelenleg tenyleg csak elmerni lehet a fektavot elrontani nem igen :)
  • bardocz
    Attól még hogy nehéz kivitelezni, ez a leggyorsabb, nincsen gurulás, csak fék meg gáz.
  • lac coo
    Akkor megint nem ertem, ha fizikailag rossz mert rossz a terheles, akkor miert lenne ez a jo ? :))
  • bardocz
    Persze, mert nagyon nehéz, kanyarbejáraton az apexig végig terhel előre az autó, majd hirtelen vált hátra. Néztem egy nordschleifes kört valami oktatóval, ő minden nehezebb kanyar előtt még bejárat előtt fékezett, hogy a kanyarban már hátra terheljen, és ne menjen el a segge. Tipikusan az, amikor azt hiszed későn fékezel, de a kocsi elkezd befele fordulni, örülsz, majd bamm, megforogtál. Szinte megfoghatatlan.
  • lac coo
    Jah, igy ertem, igen kicsit stabil most hatul es ideges elol :))
  • lac coo
    Hat szerintem ahigy en videokon lattam, nagyon keves autoval csinaljak igy valosagban is ....
  • bardocz
    Hát inkább fikának, azon a körön minden második féktávon meg kellett volna forognom, de ez csak letolta picit az orrát max.
  • lac coo
    Hat azert ezt igy nem jelentenem ki egyelore ...:)
    Meg kell varni mi lesz belole, az tuti, hogy kicsit osszecsapott, felkesz ez az uj gumi, de az update elott nem sokkal meg orultek , hogy sikerult vegezniuk az uj gumimelegedessel....
    En leginkabb azt nem ertem miert kellett ezt mindenkeppen igy kiadni....
  • bardocz
    Az a leggyorsabb, de nagyon nehéz jól megcsinálni. Nekem szinte mindig van egy kis vitorlázás a fékezés meg kigyorsítás között.
  • GeriDoc
    Így van, csak kitalálták, hogy konzol, mert óriási bevételek lesznek, oda viszont az a "normális" fizika sok. Végig egyről beszélünk, csak sokan nehezen akarják elfogadni, hogy más irányba mentek el, mint ami az alap koncepció volt.

Arty. Nem kell írogatni akinek nem tetszik, mondom van még 2 verzió szimulátorozásra, annyi, hogy az a pár ember nem AC-zik, lesz helyettük sok ezer konzolos arc. Bevétel meg lesz, mindenki boldog.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.31. 11:44:19
  • arty
    ami biztos: nema gyereknek...
  • lac coo
    Jo hat IR ben mindentol megforog ha kell ha nem :))
    De majd ezt megfugyelem jol, ezt igy sose neztem meg :)
  • Tomsteel
    Az eddigi fizikát se a szél hordta össze, ha azt tudatosan sikerült olyanra megcsinálni, akkor idővel ez is kiforrja majd magát.
  • GeriDoc
    Szerintem viccesnek találja, hogy milyen keményen és mélyen lehet befékezni az autót, pl. iR-ben fele ennyitől már megforogsz (szerintem az a valósabb jelenség), de szerintem rF2-ben is.
    De, ha itt is megforognál fele ennyitől, akkor ugye mit csinálnának a gamepadesek. És akkor nagyjából innentől lehet beszélni a pc-s vs konzolos fizikáról.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.31. 11:36:44
  • lac coo
    Formulaval lehet igy, egy utcaival tuti nem , szerintem .
    De akkor meg mindig nem ertem, Bardocz dicseretnek vagy fikazasnak szanta ? :))
  • lac coo
    Hat ki nem bannolnak szerintem senkit csak mert valami negativat ir, de jon a sok user, hogy vezette ma getet ....? :))
    Egy-ket patch-et mindenkeppen meg kell varni, hogy ez most ilyen, vagy csak igy sikerult elsore .
    Persze addig mergelodik magaban az ember , de ez mar csak igy megy ...:))
  • GeriDoc
    Ez lenne a leggyorsabb technika, csak elég nehéz jól (!!) csinálni. Így gyakorlatilag nincs gurulás fázisa a kanyarnak, csak befékezés és kigyorsítás. Ez az "új" irányos, gyorsan be-gyorsan ki technika. Nagyon jó kell legyen az autó egyensúlya, és igazán itt érezném a load cell előnyét szimulátorban.
  • GeriDoc
    Minek? Látod Fonseker is addig írogatott, amíg bannolták. Laccoo írja is, hogy általában tetszik így az embereknek (az összes béta tesztelőnek is), ráadásul a kezdeti sikerek után elég magas lovon csücsülnek Kunosék, azt hiszik, hogy bármit csinálnak, az jó. Pedig nem. Ráadásul akinek ez így nem tetszik, annak még van 2 választása, tehát azok (köztük én is ) maximum mennek mással.
  • lac coo
    Es az miert rossz ? Vagy az jo ? :))
  • GeriDoc
    Amikor közel apex-ig befékezed. Tehát már kanyarodsz, de még fékezel.
  • arty
    ezeket ac forumon (is) kene irogatnotok, hatha...
  • lac coo
    Amugy mi az a trail braking ? :)
  • lac coo
    Egyetertek, a Nissan GT be rengeteg kilometert raktam, nem vagyok egy GT rajongo, de az rettenet jo volt.
    Aztan jott az uj gumi es vege lett...
    Elotte siman volt egy hatar amikor mar keves volt a hatso szarny es egyszeruen magatol elondult a segge gyors kanyarban, most alapbol nullara kell rakni, hogy egyaltalan elforduljon, sokszor meg igy is azert veszem el a gazt mert tolja le magat az ivrol. De lehetne orakig sorol i, nincs ertelme :))))
    Olyannak tunik nekem, mint amikor setupolok, meg egy ki sit tekerek ezen , meg egy kicsit azon aztan a vegen total rossz lesz :)
    Valahogy igy jart most Kunos is, addig kiserletezett amig total rossz lett :)

Nem is lenne nagy bajom ezzel, remelem azert javitjak ( bar nem tudom forumon milyen a hangulat, amennyire en lattam nagy sikere volt ennek a bolondbiztos konzolos hozzaallasnak, lehet igy marad ...),de hosszas gondolkodas utan beleugrottam a GT bajnoksagba, es most undorral ulok az autoba, felenel kiszallni viszont eleg nagy illetlenseg :))))
  • GeriDoc
    Az a legnagyobb baj (nekem például), hogy a szinte tökéletes szimulációt elvitték szimulátor light/játék irányba. Amikor és amiért megvettem valóban élvezet volt vele menni, akár még egyedül körözni is. Érezni lehetett az autó súlyát, a terhelésváltásokat, figyelős volt, jó volt. Mostanra viszont elment valamiféle bolondbiztos, túl sokat megengedő vezetésre. Most pl. a legnagyobb hibázásnál is csak eltolja az orrát a kocsi, de ez a max. Rángatom össze-vissza a kormányt, és nem történik semmi, megyek tovább egyenesen. "Szimulátoros szemmel" közel vicc kategória. Az viszont igaz, hogy aki csak úgy le akar ülni és menni egyet, annak jó, mindenféle feszültség és koncentráció nélkül.

Ui. Nem kell belelátni, hogy jövök a "ki a nagyobb szimes" fa..sággal, de az elmúlt 3820 belsőkamerás videó megnézése alatt azt láttam, hogy a mostani AC-tól jóval nehezebb határon tartani az autókat. De mondom még egyszer, fun-ra jó, de azt nagyon remélem, hogy a friss jogsis gyerekek nem hiszik el, hogy az életben így reagál majd az autó a kormánymozdulatokra egyes szituációkban.
  • Tomsteel
    Nem értelek, napok/hetek óta ettől hangos a fórum, hogy utcai autókat leszámítva borzalmas lett az AC.
    Mindenkinél van preferált sim, ha más nem, ár-érték arányt tekintve is kialakul egy vélemény. Bár ugyanaz a felhasználás, mégis mindenki más elvárásokkal ül le elé, mely nagyban befolyásolja a választását is. Adhatnák ingyen mindet, akkor is AC-val ülnék le esténként körözni a Nordon valamelyik utcai géppel. Felülmúlhatatlan élmény, akármelyik sim-et is állítanánk szembe vele. (vizuális élményben is lenyomja a konkurenseket) Persze ez lópikula annak, aki élvonalbeli, minősített pilótákkal szeretne esőben, naplementében körözni, de ha hóna alá nyúlnak a multinak (amit most el is kezdtek) és például nem fogunk 10-es pinggel egymásba laggolni, vagy jobb esetben egyik pillanatról a másikra helyet cserélni, akkor javul majd az emberek szájíze amivel elhagyják a szervereket, és majd a hozzám hasonlók is elkezdik fontolóra venni a komolyabb ligákat. UI-on se ártana reszelni kicsit, illetve a játékosok rangsorolását remélem fontolgatják mind veszélyességük, mind teljesítményük alapján. Ezeken kívül másra viszont egyelőre nincs szükség, hogy minimum hozza a konkurencia szintjét, vagy bizonyos esetekben fölé is emelkedjen. Nem értem miért ne lehetne dicsérni.
  • bardocz
    Tegnap este mentem egy kört GT3 bmw, nord endurance, hát nem vágyok mégegy körre az biztos. Az egész borzasztó fura, oké, hogy van abs, de olyan trail brakingeket nyomtam, amit eddig egyszer sikerült GTR2-ben a lassan 10 év alatt, azaz egyszer, egy darab kanyarban. Meg is lepődtem, és a következőnél eldobtam :D
  • lac coo
    ezer éves TP videó...szóval most eljutottunk oda, hogy még ennél is nyakatekertebb gumi van Ac-.ban, nagyon kevés kivételtő leltekintve ...
    szemre jobb mint most :

• Hasselhoff72
    Nekem most az a bajom hogy ultra ganaj a G27 AC-ban:DDD Mármint nálam fogalmam sincs már mit tekerjek rajta de egy fos.. iR-ben jó meglepetésre Drallyban is:)
  • lac coo
    En most mindent fikazok, kb most valahogy ott tart a dolog, higy egyik se tudja mit is akar ...:))
    De AC az most nagyon nem , az tuti. :) De azt semikeppen nem amit en akarok, ugy hogy ez a gond :))
    En most jelen pillanatban inkabb hajlok a regi 1,2 fele, az a KTM az nekem eletem legjobbja volt.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.30. 22:23:42
  • bardocz
    Hát itt az ac a király, ha eddig nem csúszkált, és jön egy patch, amitől csúszkál, akkor azért, ha ez majd megváltozik, akkor azért, a lényeg, hogy ez a jó, mindegy, hogy két napja még homlokegyenest másért volt jó, és ez ugyan az a többi topikra is, csak ott épp a saját játék a király, hasonló módon, mindegy, ha esetleg homlokegyenest megváltozik, és tegnap még az ellenkezője miatt volt jó :D
  • Hasselhoff72
    Jó lenne eldönteni ki mit fikáz, mert én már nem bírom követni:D
  • lac coo
    Ezzel nehez vitatkoznom...:))
  • Pitti
    Az is megkapta az esélyt... nekem csúnya
  • lac coo
    Rf2....? :)