43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
hqx #34616 
-
Igazabol mar a masodik vilaghaboru miatt is a Kunos csalad a hibas :))) -
Igen... (manapság már csak scripteket írok, de ott még rosszabb a helyzet)
Ettől függetlenül ez egy VESSZŐ egy description "mező/változó" végén ... ez szvsz Kunosék szégyene, nem is akarnám látni a forráskódot, micsoda kaotikus szemét lehet, ha ilyen előfordulhat :( -
Hátöö ha programoztál már, akkor tudod mit tudnak művelni egyszerű vesszők :D És az igazán fasza programnyelvek nem is mondják meg vagy utalnak rá hol a hiba, hanem csak dobnak egy errort, hogy nem jó, és döntsd el, hogy az iksz sorból valahol egy ilyen hiba van, vagy valami programnyelv szintű vagy hogy mondjam. -
Ezt. Nem. Hiszem. El.
event.ini-ben az alábbi sor végén maradt egy vessző:
DESCRIPTION=The Chevrolet Corvette C7.R is a grand tourer racing car built by Pratt and Miller and Chevrolet for competition in endurance racing. The Corvette C7.R scored its first win at the 2015 24 Hours of Le Mans, in the GTE-Pro class. Power: 491 hp (366 kW)
'Error cannot find lods.ini for car'
hibaüzenettel szállt el az assetto ...
1 hete ezzel szopok, napi 1 órám tuti bennevan .... és röhej, volt már amikor működött, de nem vetem észre az összefüggést :(
sajna a fájlban nincs sortörés és soha nem is láttam a vesszőt, de egyébként se gondoltam rá a hibaüzenet miatt. guglitalálatok is félrevezettek csak :(( -
KTM király, de ez a pálya szerintem az egyik unalmasabb :)) -
neilszab #34610 Ma esti FunRace: KTM X-Bow R vs. Lotus 2-11 - Vallelunga
Szerver megy, lehet futni a köröket, 20:00 után átállunk a 10 perc qual és 20 perc futam kombóra és letolunk pár menetet!
Szerverinfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5610 -
Most mentem egy kört a rönó rs-sel nordon. Nem is rossz így elsőre. -
Na hát az meg a másik :D Jobb később, mint soha
-
Én pedig csináltam egy ilyen képet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Scawen gyerek hol él? 12 Fontért vehető az S3. (Rockingham, Rockingham és Rockingham is benne van)
Bocsánat az OFF-ért.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.12.29. 15:22:12 -
Na hát ez az ...! :D -
Egeszsegedre:)
-
Lényegi használatra egy öregasszony is jó ! :DD -
En is ugyan ezzel a ket keppel "pomoztam" az ISI unnepi megjeleneset, milyen kontraszt van a tartalom es a kinezet kozott, de a sajat topic-jaban:DDD
De felesleges hasonlitgatni, foleg nem az arakkal, es legfokeppen nem az akcios arakkal;)
Egy atlag AC vasarlo (eredeti jatek plusz DLC-k) mar ugyanannyit elkoltott az AC-ra, mint az rF2 lifetime (vagy tobbet, mert az rF2 csak a Steam megjelenes ota EURO-s, az elott Dollaros volt, bar ma mar nincs olyan nagy kulonbseg). Persze ugy, hogy val;aki "rendesen" vette meg az AC-t, nem az ukranoktol, csak akciosan es hasonlok:) De hat az rF2-re is volt sokaig 50%-os akcio...
De hat az rF2-hoz ingyen vannak a tartalmak, eddig is, meg meg akarhany evig, az AC-hoz meg lesz meg 1 tucat DLC a kovetkezo 2-3 evben, ami meg 100-150EUR. Persze a tartalmak milyensegeben es minosegeben (AC Audi R8 Ultra vs. rF2 Boxmaster MT55) azert van kulonbseg:D De az ISI-tol az poen volt;P
Lenyegi hasznalatba (online versenyzes) az rF2 is tokeletes lenne, meg a gyari tartalom is boven jo, de ez ma mar "keves".
-
Hát az OV1 az 2014 augusztusi, a legújabb tölthető - elég réginek tűnik.
Bejelölöm a 32 bites "pipát" a játékban, aztán kiderül. -
Friss verziok? A 64bit miatt lehet kavaras. -
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy mi az oka annak, hogy nem jelennek meg a külsős appok a játékban Í(pl. az Ov1 Info)? Az menüben kipipáltam őket (UI Modules), a fájlok is jó helyen vannak, de ennek ellenére sem látom az ikonjaikat. -
Itt mi történik ? :) -
-
Mielőtt szó érné a ház elejét, hogy mindig csak negatív dolgokkal jövök ebbe a topikba :D
-
Gőzöm sincs :) -
És most nem dobálja ? :) -
Ratrak #34594 mélységesen egyetértek! Kedvencem, amikor a sok okos megmondja a frankót, és egész addig nagy a szájuk, amíg nem kell ténylegesen csinálni is valamit, mert ott - jobb esetben - jól megijednek, és visszakoznak. Rosszabb esetben olyan sötétek, hogy meg is akarják mutatni, ebből aztán tragikomikus eredmények szoktak születni. (Lásd még: ebben az országban mindenki ért a sporthoz - mindegyikhez! - az oktatás-neveléshez, és az építőiparhoz) -
Vagy épp ilyet csinált :DD -
Amikor szerinted sínautó volt még az elején nekem érdekes módon akkor is dobálta a seggét ha nyomtam neki... -
Szeretném megkérdezni, hogy most Kunos miért Kunos? Olyan pl, mint a Hugyos. Ennyi erővel lehetne az is a nickje. Na mindegy, de nem kötekedni szeretnék most. Ennyi volt a taps és a csöcsös ribi, de most komolyan kérdem tisztelt hölgyeim és uraim, hogy mikor csinálnak hozzá sok gyári pályát? Mert az nagyon gyatra tartalom. Van pár gyári, de a sok szar felesleges autókat csinálják. Pl az F1 V8-as Ferrarit mikor adják ki. Azért kérdezem, mert láttam a jutyubon amikor reklámozták a nagy konzolra megjelenést. Az érdekelne nagyon. Az a videóban nagyon jól nézett ki. -
Nekem nincs bajom azzal, hogy konnyebb megfogni, nagyon sokan akik regen, mikor tenyleg sinauto volt a GT2 bmw, akkor oltottak, hogy lassan megyek, most meg ahoz kepest ezerdzer jobb, viszont ezeknek az embereknek meg most mar nem jo :)))
Nalam ez fail :))))) -
Na én pont arra számítottam, az nKp eszméletlen jó lett. Bíztam benne, hogy ez is abba az irányba megy majd el. Segítségekkel azt is tudná bármilyen hülyegyerek vezetni, szóval nem értem. -
Solt #34588
-
Az hogy a user-ek "beleszolhatnak" valamibe, kommunikalhatnak a fejlesztokkel, leirjak a velemenyeket, bugokat, kereseket es igenyeket, es ezekre esetleg meg visszajelzest is kapnak, azert eleg jo dolog.
A "szokasos" 1-2 evente megjeleno "dobozos" jatekoknal ilyenre nincs lehetoseg, csak minimalisan, es ott kizarolag valoban csak a bugokkal foglalkoznak (de csak azzal, ami nagyon fontos).
Kunosek amire tudnak odafigyelnek, beepitik, megcsinaljak. De ez elsosorban egy uzleti vallakozas, hosszutavu tervekkel, koltsegvetessel, sok kiadassal es koltseggel (a csapat, iroda, licenszek, tartalom keszitok, forgalmazas ["Steam-lehuzas"]), es valszeg kotelezettsegekkel.
Az hogy DLC-kkel tamogatjak meg a tovabbi fejlesztest, ami amugy is szukseges lesz a konzolos megjeleneshez, szerintem teljesen korrekt. Meggazdagodni nem fognak belole, ha elosszuk a DLC arat a mennyiseggel, meg kivonogatjuk a koltsegeket (licensz, keszitok, Steam), valszeg "nem sok" marad (ez nem tobb millios Forza eladasu jatek).
Az AC van annyira nepszeru, hogy a "szokasos" cegekhez hasonloan, megtehettek volna azt is, hogy nem DLC-znek, csak bugokat javitgatnak, es jovore a konzolllal egyutt kiadjak AC2-nek, az osszes uj tartalommal egyutt 50EUR-ert. Az AC az nKP-hez es Kunos-szintu ceghez kepest extras volt mar az 1.0 allapotban is. Ha lenne AC2, az eddigi osszes DLC tartalommal, plusz meg ami jon hozza (DLC + megjelenes tartalmak), az osszes valodi fejlesztessel, az az eredeti AC-hoz kepest brutalis elorelepes lenne hirtelen (eleg csak vegignezni a tartalmakat, milyen licenszelt es minosegu cuccok jottek). Ki az aki nem venne meg? :) -
ozoli78 #34586 háát nem tudom nekem az a szolgáltatás amit iR csinál havidíj,hivatalos,futamok,support,p szerverek stb
mondjuk az ami felbosszantott AC ben hogy az elején jobban tetszett de mára már nekem egy nagy katyvasz
biztos jó mert miért ne lenne az
az 1.0 már rég megjelent ergo kész van innentől már ki vagy nekik szolgáltatva mondjuk igy tényleg szolgáltató
itt elég sok minden változik a rossz irányba ahogy olvasgatom, iR-ben pont ellenkezőleg -
Timbu #34585 Abból a szempontból szolgáltató, hogy félkészen kerül a termékük a boltba, hogy majd becsszóra továbbfejlesztik. Ha tényleges "1.0-t" adtak volna ki, akkor senkinek nem lehetne egy szava sem, veszed vagy nem veszed, ez a program. Így viszont csak ígéretek vannak, hogy most megveszed így, de majd egyszer lesz normális multi meg normális AI, stb. Meg reménykedsz, hogy nem butítják tovább a gumifizikát. (Aki Early Accesskor vette, az inkább számíthatott arra, hogy a netKar Pro irányába fog változni a fizika a CARS helyett.) -
ozoli78 #34584 Kunos mint szolgaltató erre irtam az ájrészinget.
A játek olyan amilyen nekm iR jon be te nem tudod/akarod megfizetni ez a te dolgod.
-
Hát ha valami olyan amilyen és kuss, az az ájrészing ! :)) Ott aztán lehet sírni még egy 50-60 évig, hogy valami bekerüljön amit amúgy mindenki szeretne, meg minden másban van, csak ők úgy gondolják, hogy nem kell ...:)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.29. 09:18:34 -
ozoli78 #34582 Kunos mint szolgáltato ? Lol kevered az ájrészinggel :D
Az ac rendszere pont nem erről szól ,itt veszel egy kész játékot es kuss ilyen ha tetszik ha nem .
Aztán fejlesztgetik a maguk kis tempojában eleinte en is játszottam sokat .
A dlc ket is megveszem mindig, hogy minek nem tudom.
Amugy nem is értem ennyi pénzért mit akarnak egyesek.
-
hqx #34581 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát igen, nagyon megváltoztak az emberek, és szerintem rossz irányba. Mondjuk nem feltétlenül a net a hibás. Bár lehet, hogy a sok hülye, a barlangjában élt, aztán jött a net és összekötötte őket a világgal.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én már antiszoc vagyok így kell nézni amit írok. régen jobb volt.
:)
bővebben, régen néztem a MotoGp-t, olvastam az újságot...1993-ról beszélünk. legendás idők voltak, a kéttakos korszak.
Aztán jött a net, és vele szép lassan a sok hülye. Ma már a fröcsögés megy, normálisan már nem tudsz beszélgetni mert sok a hülye, aki viszont qva okos, ő motorozik, neki 3* akkora motorja van mint neked, neki 3* annyi pénze van és a kedvenc az isten, az ellenfél meg a sz@r.
..hozzáteszem fingja nincs a sportról, bár ezt gondolom az utolsó mondat leképezte..
marad pár arc akivel, érdekes módon szóban, el lehet beszélgetni. Mert a neten tuti jön valaki aki belerondít, mert szabad véleménynyilvánítás van, otromba mint disznó, de szabad tehát nyomja.
...na most ez van itt is.
még látok reményt online szereplésre, mert azért a jóarcok sem fogynak el,...de amit a szimesek is leművelnek az elkeserítő és darab sz@r.
Szal nekem jó az AI, szeretem.
régen a játékfejlesztők azt csináltak amit szerettek volna, ma már beleszólnak a játékosok is. ...azt se tudják mit akarnak, mindenki azt hiszi ez jó mert majd úgy lesz ahogy ő szeretné, és ő tudja a tutit.
nem tudja ez egy dolog,..benézhető, pl. én is úgy gondolom tudom. A rosszabb hogy azok akik többen vannak azok irányítanak, és sajnos ők a hülyék, mindenhol.
idegesítő lehet, elmondja oké....de csak nyomja és nyomja mert azt hiszi, mert a saját szerepére fókuszál... -
Hagyjuk mar ezt a multi hasznalhatalan hulyeseget :)
Rf2 tempo azert meg csak nem hianyzik ide :))))
Ezek amit muvelnek most is , nem is csodalaom hogy kiraktak oket :))))
Keszul tartalom is, sot az keszul most leginkabb mert konzolra is ki akarjak adni, az meg nem megy ot palyaval es tiz autoval.
Ez a fel vagy egy ev tuti ilyen lesz, aztan majd talan jut idejuk funkciokra is .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.28. 22:01:37 -
Nem, félreértetted. Én a nyílt levelet nem erre értettem. Hanem arra, hogy jó lenne, ha visszább vennének az arcukból, és rájönnének, hogy senki sem rosszindulatból meg trollkodásból írja le azokat a dolgokat, amiket leírtak. Az, hogy vannak hibák, és olykor használhatatlan a multiplayer, szerintem százszor fontosabb perpillanat, mint az, hogy jöjjön még 10 kocsi...
Egyszóval, vanna jóval fontosabb alapfunkciók, amik javítását adott esetben előrébb kell tenni a sorban, mint a tartalmakat - lásd rF2. Az, hogy Kunos-nak nem tetszik, egy dolog. De amikor már a fizető felhasználókat tiltják ki a fórumról, azért az már egy más kérdés. Nagyjából olyan, mintha egy vendéglőbe ki lenne írva, hogy fogyasztás után értékeld a helyet, de ha rosszat mersz írni, akkor kitiltunk innen. Na mármost, Kunosnak tetszik vagy sem, ő a szolgáltató. Én meg a vevő. Jogom van ahhoz, hogy leírjam, hogyha valami nem tetszik - részben ezért is van a fórum hibajelentgetős része. Az más kérdés, hogy tényleg van 1-2 ember, aki ezeket túlzásba viszi. Viszont a kibannoltak között van olyan, aki elég ritkán szokott panaszkodni, ha nem tetszik neki valaki, és akkor sem paraszt módon adja elő. Na itt a probléma. Most vagy kíváncsiak a véleményünkre, vagy nem. De segget ne csináljanak a szájukból. -
Irjunk nyilt levelet , es koveteljuk, higy legyen pontosabb fizika amiert mi otszoros penzt fizetunk !
A vilag igy mukodik, az nem megy , hogy sok is legyen, minden legyen, es hiperszuper pontos is legyen, lehetoleg apropenzert.. Most ha ket kattintassal mas lenne a futomu akkor mi lenne ? :))))
Nekem mar eleve hot felesleges ket merci meg ket mclaren gt3 :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.28. 21:53:53