• Adam Jonas
    Nem, félreértetted. Én a nyílt levelet nem erre értettem. Hanem arra, hogy jó lenne, ha visszább vennének az arcukból, és rájönnének, hogy senki sem rosszindulatból meg trollkodásból írja le azokat a dolgokat, amiket leírtak. Az, hogy vannak hibák, és olykor használhatatlan a multiplayer, szerintem százszor fontosabb perpillanat, mint az, hogy jöjjön még 10 kocsi...

Egyszóval, vanna jóval fontosabb alapfunkciók, amik javítását adott esetben előrébb kell tenni a sorban, mint a tartalmakat - lásd rF2. Az, hogy Kunos-nak nem tetszik, egy dolog. De amikor már a fizető felhasználókat tiltják ki a fórumról, azért az már egy más kérdés. Nagyjából olyan, mintha egy vendéglőbe ki lenne írva, hogy fogyasztás után értékeld a helyet, de ha rosszat mersz írni, akkor kitiltunk innen. Na mármost, Kunosnak tetszik vagy sem, ő a szolgáltató. Én meg a vevő. Jogom van ahhoz, hogy leírjam, hogyha valami nem tetszik - részben ezért is van a fórum hibajelentgetős része. Az más kérdés, hogy tényleg van 1-2 ember, aki ezeket túlzásba viszi. Viszont a kibannoltak között van olyan, aki elég ritkán szokott panaszkodni, ha nem tetszik neki valaki, és akkor sem paraszt módon adja elő. Na itt a probléma. Most vagy kíváncsiak a véleményünkre, vagy nem. De segget ne csináljanak a szájukból.