| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én már antiszoc vagyok így kell nézni amit írok. régen jobb volt.
:)
bővebben, régen néztem a MotoGp-t, olvastam az újságot...1993-ról beszélünk. legendás idők voltak, a kéttakos korszak.
Aztán jött a net, és vele szép lassan a sok hülye. Ma már a fröcsögés megy, normálisan már nem tudsz beszélgetni mert sok a hülye, aki viszont qva okos, ő motorozik, neki 3* akkora motorja van mint neked, neki 3* annyi pénze van és a kedvenc az isten, az ellenfél meg a sz@r.
..hozzáteszem fingja nincs a sportról, bár ezt gondolom az utolsó mondat leképezte..
marad pár arc akivel, érdekes módon szóban, el lehet beszélgetni. Mert a neten tuti jön valaki aki belerondít, mert szabad véleménynyilvánítás van, otromba mint disznó, de szabad tehát nyomja.
...na most ez van itt is.
még látok reményt online szereplésre, mert azért a jóarcok sem fogynak el,...de amit a szimesek is leművelnek az elkeserítő és darab sz@r.
Szal nekem jó az AI, szeretem.
régen a játékfejlesztők azt csináltak amit szerettek volna, ma már beleszólnak a játékosok is. ...azt se tudják mit akarnak, mindenki azt hiszi ez jó mert majd úgy lesz ahogy ő szeretné, és ő tudja a tutit.
nem tudja ez egy dolog,..benézhető, pl. én is úgy gondolom tudom. A rosszabb hogy azok akik többen vannak azok irányítanak, és sajnos ők a hülyék, mindenhol.
idegesítő lehet, elmondja oké....de csak nyomja és nyomja mert azt hiszi, mert a saját szerepére fókuszál...