43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
-
Vegre! Uninstallalok minden mast! :) -
Ingyenes a GP4 :))) -
neilszab #35815 Kedd esti Fun: Street cars - Nürburgring!
A szokásos kedd esti FunRace-en a hamarosan induló új AC bajnokságunk lehetséges főszereplőit hajtjuk meg a német Nürburgring-en! A részvétel NYÍLT és a köridők helyet a közös mókán lesz a hangsúly, örömmel látunk mindenkit!
Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5752
Autószavazás: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5739
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.03.15. 15:00:46 -
Minden ceg mashogy csinalja.
Az S3S ott van sok valodi versenyen a szimes kamionnal, onnan is van beveteluk. Van 30 fasza palyajuk es vagy 80 auto. Plusz a sorozatok (ADAC 2013/2014, WTCC 2013/2014, DTM 1992/2013-2015, TC Classic, GTR2, Group5, Audi TT). Es naluk darabonkent dragabbak a cuccok (1-4 EUR), akcio nelkul. Es R3E-bol nem nagyon van warez.
De nincs es nem is nagyon lesz konzol eladasuk, es sajnos a kormany/FFB-vel sem haladnak.
Olyan nincs, hogy valami fullos legyen mindenben:) -
lehet. -
Sector3-nak se fizetünk évente előfizetési díjat, mégis meg tudják oldani a dolgot. Szerintem Kunos csak szimplán nem akarja. -
mumus70 #35811 Jájj ez nem jó, ijesztő!
-
Ha mar macskas, akkor ez, mert ez "kunosos" : Topic BG :)) -
mumus70 #35809 Ez jó lesz!
-
https://sg.hu/forum/tema/1324301258?bg=http://www.cats.org.uk/uploads/branches/211/5507692-cat-m.jpg :)))))) -
Es amelyik tetszik, azt leszedem es beteszem elesbe "mindenkinek" :) Ez az igazi lustasag:P -
A lustasag:)))
Persze gondolkodtam rajta, kene valami ide is, de atporgettem vagy 20 oldalt a screenshot-os forumban, es nem talaltam megfelelot: min. full hd, magassagra is, a felso harmadban van valami ertelmes, kozepen belefer a kitakaras stb.
Csinalni nem volt kedvem:P
De belepiszkaltam a topicba, aki akar, tesztelhet hatter kepet:)
1. kep feltolt valahova
2. URL beir a cimsorba
https://sg.hu/forum/tema/1324301258?bg=http://www.virtualr.net/wp-content/gallery/4324/ASSETTOCORSA_UP01-3.jpg
Pl: https://sg.hu/forum/tema/1324301258?bg=http://www.virtualr.net/wp-content/gallery/4324/ASSETTOCORSA_UP01-3.jpg
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.03.13. 17:00:25 -
mumus70 #35805 Nem
-
Dzsörzéééé! :) -
szénszálmintás :D -
Ide már nem jutott szép background kép ? Csak egy sima szűrke ? :DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.03.13. 14:16:19 -
Én igen, mumus szerintem nem :) -
A 'nemmondjukkianevétjáték' alatt ugye a Project CARS-ra gondoltatok? 

Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.03.13. 13:06:45 -
mumus70 #35799 Hát a http://nemmondjukkianevétjáték.com/members weboldalon! Paypal, és bankkártya is jó, az egy éves előfizut javaslom! :D :D
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.03.13. 12:15:19 -
Ez az egesz hozzaallas, megkozelites, penz kerdese. Ha a kunosnak fizetnel evente elofizetesi dijat, maris megerne nekik egy kozponti autentikacios szerver fentartasa, akar foldreszenkent, amin keresztul rohadt egyszeruen tudna ellenorizni miert fizettel, igy mit hasznalhatsz.
Igy siman letolhetned az osszes autot a gepedre, be is toltene a palyara, csak vezetni nem engedne. pl ott a raceroom, ahol igy mukodik a dolog nagyjabol, barmilyen autot kiprobalhatsz par kor erejeig.
Igy is boldog, boldogtalan jatszik vele online tortel ahogy latom a nevek alapjan, ha minden ott lenne a gepeden, a ket havonta frissulu gepeden levo binarist (exe-t), tuti megmokolnak ugyesben, hogy mindenhol jatszhass az alap jatekkal. -
haflac #35797 A nemmondjukkianevű játékot hol tudom megvenni? :) -
Lehet hogy a konzolos megjelenesig valtozni fog, de nem eletbevago.
A konzol verzioban – gondolom – minden eddigi DLC tartalom benne lesz, ez volt az egyik lenyege a DLC-knek (bevetellel tamogassak a fejlesztest). Igy kezdesnek lenyegtelen funkcio.
Az hogy kesobb mit csinalnak, az nagyreszt uzleti dontes (persze dolgozni is kellene vele, ami ido es penz). Ha ugy dontenek/latjak, megeri "szivatni" az embereket, mert van bevetel, akkor igy marad.
De szerintem teljesen normalis aron vannak a DLC-k, egyaltalan nem tunik lehuzasnak. Mindig van benne 6-8 eltero, normalis, erdekes, ikonikus, divatos stb. auto es 1 palya. Meg akciok nelkul is 1EUR alatt van darabjuk.
Alig 2 eve ez meg futurisztikus alom volt PC-n, ilyen tartalmak, licenszek, minoseg, szim, vezetesi elmeny stb. "sajnos" a johoz gyorsan hozzaszoknak az emberek, aztan mar semmi se jo.
Felesleges is peldalozni vagy hasonlitgatni a "tobbiekkel": a konzol "felejtos", mert nem PC es nem is szim; az rF2/iR/R3E/CARS-t meg mindenki "ismeri", valami fontos mindig "hibazik" bennuk vagy "nem tetszik": kinezet es/vagy kezelhetoseg es/vagy ar es/vagy kozosseg stb.
Barmelyik masik programot nezzuk, az AC-hoz pl. a szkennes Nordschleife, 8 fasza autoval, 10EUR-ert lenyegeben ingyen van:)))) Az ISI orulne, ha mar csak az (mas nem is) a 8 licenszelt, olyan minosegu autoja lenne Nord-dal egyutt;DDDD -
Itt meg nem tud . Ennyi. -
A nemmondjukkianevét játékban például be tud lépni a szerverre a delikvens, még ha nincs is olyan autója. Sőt, tud is vele kocsikázni. -
Hat jah, elegansabb lenne , ha mas autoval fel lehetne menni....
De ugye egyreszt bevetel nekik, masreszt gondolom nem ot perc programozas. Igazabol gondolom userek 99 %-a megveszi a dlc-ket, szoval nem foglalkoznak vele... -
És ez egy oltári nagy faszság Kunosék részéről. -
Ha van olyan autó az adott szerveren ami neked nincs meg, akkor nem tudsz felmenni sajnos .... -
a fun szerverre értettem.
-
Ha nem piros az online resznel, hogy nincs meg minden ami szukseges a palyahoz akkor gondolom igen.
De nem gondolnam, hogy fut jelenleg olyan kombo ahol ne kellene.
De szepen le van irva az oldalukon, melyik bajnoksag, mit igenyel... -
srácok a gtr-masters szerverre lehet csatlakozni dreampack nélkül is? -
Thread #35787 Ezekben a szimekben az automodellben van a gumimodell, ez nekem azt sugallja hogy erosen egyszerusitenek, nem adatlapokat kap a jatek motorja, amibol szigoruan fizikat szamol, hanem mar valamilyen elore osszejatszott dolgokat, amiket beallitgatnak, hogy a fizikara hasonlitson.
-----------
Az ACban miert nem lehet beallitani, hogy a nezet a fej dolesevel tenyleg rendesen megdoljon? Mestersegesen visszaveszi kb. a tizedere ezt a dolest, kb. mintha ugy mozogna a fejem 2G oldalgyorsulasnal, mint valami dizőz, vagy hindu táncosnő feje, akik igy oldalra tologatjak a fejuket. -
croatianus #35786 
-
GPx8 #35785 +1 :) -
Én kipróbáltam, nem rossz de ég és föld a kettő....
szokásos rf1 okosság megvan: ha nagyon elindul a hátulja akkor semmire nem reagál semmit.
Én se tudom melyik mit-mennyit számol, nem is érdekel, de hogy végén ami kijön abban Ac nagyon jó, az tuti.
Persze itt se tökéletes mindig minden, de tagadhatatlan, hogy a legtöbb dolgot itt tud csinálni és éreztetni egy autó .
ez is az én magán véleményem, bár mint tudjuk mindig igazam van ! :P
Az meg hogy én újból plr-t turkáljak, kísérletezgessek akár egy egyszerű kamera pozicióval, g-erőkkel stb ....az kizárt, letörlöm azt jóvan ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.03.12. 15:43:00 -
Az rF:
leginkább gumi, tapadásvesztés, és visszanyerés, ez volt vele a legnagyobb bajom...és egy régebbi történet, egyszer írtam is valahol, még az F1C-ből görgetve azt érzi az ember, én, hogy 'aero-ra van építve a fizika'..ezt félre lehet magyarázni, ezért leírom, annak idején én keveset formuláztam F1C alatt is, inkább az ETCC moddot használtuk, ott az FWD és AWD autók működtek, az RWD autók nem. Nehézségként fogtuk fel ennyi.
Aztán jött az rF1 és ez az érzés visszaköszönt, AWD-FWD autók jók, hátsókerekesek nem, kasztnis autók(!)-ról beszélek most csak.
Igazán ott jön ki ha valami nem jó sztem, alacsony sebességű powerslide-nál, és közepes illetve magas sebességű kanyarokban kevesebb szárnyálás mellett, nyeklik-nyaklik, nem érezni a gumit.
Ez az érzés mindig megvolt, kivétel nélkül, GTR-GTR2, rF1, és jó ideig az rF2-ben is.
Ezért volt bátor vállalás az E30 itt az AC-ban, és engem meg is győzött., kevés lóval indított powerslide tapadásvesztése és visszanyerése, és az autó viselkedése.
Erre utaltam mikor írtam hogy tartok ettől az automobilista-nál is. ..mármint hogy nem lesz hiteles.
Hozteszem ez az egész az én szubijektív véleményem, ami sok-sok év F1c, kevesebb GTR és GTR2 :D, de megint sok-sok év rF1 és különféle erre épülő moddok, illetve erre épülő játék kipóbálása után.
...és sok év AC is persze, aminek most már híjján vagyok 7 hónapja :( -
Thread #35782 nem sokat...szvsz az AC olyan mint az RBR, nem a számolás a lényeg, csak egyszerűen az autókezelés.
A sok számolás egy nagy nulla ha nem jó, ezek szerint az automobilista elég jó lett, ..bár én nem hiszem el, csak ha majd kipróbálom, az alapokat unalomig ismerem, és sok jó próbálkozást megnéztem már arra az alapra akár a GTR2 szintig...és tudom, ..vagy sejtem hol fog csalódást okozni
-----------
Erre az infora varok, hol szar az rFactor alap az AChez kepest? puszta fizikaban.
Az iRacing sokat számol, de rengeteget pöcsöltek vele hogy az össze is álljon.
Számomra csak akkor előny, ha anomália mentesen működik, és az autókezelés meggyőző...egyébként tök mindengy mennyi oldal van teleírva számokkal.
-----------
En is erre gondolok, vannak benne meggyozobb pillanatok, mikor azt erzem, hogy a valosagot szamolja, az ACben utoljara kevesebb volt ez a feeling. De ma megnezem megint. Persze az automobilista-t sokkal szarabb grafikaval tudom nyomni. A procit terheli jobban, ezert minimumra kell venni pl. az objektumokat. Amugy is rondabb. -
neilszab #35781 VÁLASZD KI A LOVAD!
Rövidesen elrajtol a legújabb Assetto Corsa megmérettetésünk, azt azonban Ti dönthetitek el, hogy mely vasak nyergében szeretnétek megküzdeni egymással!
A választható gépek között szerepelnek utcai, formula és kupás autók is, próbáljátok ki őket a 0-24 elérhető gyakorló szerveren és szavazzatok!
Infók: Autószavazás - új AC bajnokság
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.03.12. 12:56:50 -
nem sokat...szvsz az AC olyan mint az RBR, nem a számolás a lényeg, csak egyszerűen az autókezelés.
A sok számolás egy nagy nulla ha nem jó, ezek szerint az automobilista elég jó lett, ..bár én nem hiszem el, csak ha majd kipróbálom, az alapokat unalomig ismerem, és sok jó próbálkozást megnéztem már arra az alapra akár a GTR2 szintig...és tudom, ..vagy sejtem hol fog csalódást okozni.
Az iRacing sokat számol, de rengeteget pöcsöltek vele hogy az össze is álljon.
Számomra csak akkor előny, ha anomália mentesen működik, és az autókezelés meggyőző...egyébként tök mindengy mennyi oldal van teleírva számokkal. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert régen minden jobb is volt :D
most azé' sz@r minden mert minden jobb.
Na a net meg elcseszett mindent :D
A több időt az emberek nem a szabadban töltik hanem itt, a szöszöléssel.
régen elég volt Gojko Mitic-nek lenni fapuskával, meg újságból olvasni a híreket..Most van egy csomó minden, amivel foglalkozni lehet, ahhelyett hogy az ember foglalkozna valamivel. :)