43023
  • tonio2006
    Király cucc!!
  • bardocz
    Ez miféle kormány meg honnan van?
  • KTMNORBI
    Igy már egész pofás a cucc
  • KTMNORBI
    Sziasztok! Nemrég ötleteltem, hogyan tudnám a G27-et feldobni, és hát ez lett belőle. Ütős és nem volt drága!

Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2016.04.26. 19:24:28
  • lac coo
  • Danecay
    Lehet nem uganazon leírás alapján csináltuk :)
  • Ratrak
    Ez fura, nekem is DFP-m van, és én meg pont ömlengtem arról, hogy mennyivel jobb lett tőle... én is a leírás szerinti dolgokat csináltam végig, szóval nem tudom, neked miért lett rosszabb....
  • Danecay
    Köszönöm! Privát ment!
  • Jackal
    Én nem piszkáltam, ez van benne:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

[HEADER]
    VERSION=1
    TYPE=GAMMA
    ENABLED=0

[GAMMA]
    VALUE=0.5

[LUT]
    CURVE=crazy1.lut

• Zozzer
    érdekes, mert hotlapnál jó. onlinban az utolsó kocsi betöltésekor ac leáll. Majd újra teszem a vga drivert, talán megjavul.
  • Danecay
    Sziasztok!

Kipróbáltam ezt a WheelCheck + LUTGenerator kombót de az én öreg DFG PRO kormányom FFB-ből inkább elvett mintsem hozzáadott, sokszor olyan volt mintha kikapcsolt FFB-el játszanék. Elég sok beállítási lehetőség van ebben a WheelCheck-ben de én csak egy leírásban vázolt módszert próbáltam csak, ezért az lenne a kérdésem, hogy van e, vagy tudtok e olyan beállítási lehetőséget amivel pozitív irányban tudnék változtatni az FFB-n? A második kérdésem pedig az lenne hogy a ff_post_process.ini-nek mik az alapértelemzett beállításai? :)
  • lac coo
    Hogyne menne, szerintem sok közük nincs egymáshoz :)
  • Zozzer
    Nálatok megy a pp effekt on-al az online? nálam most az a kínja. No nem mintha olyan fontos lenne, de azért szebb vele. Néha van hogy csak állok a boxban és pihenésképpen és tv camera módban nézem az eseményeket. Baromi jól néz ki
  • balazsb1987
    Annyi értelme van kb. semmi értelme ennek a minoratingnak. Ideális ívről letorpedóznak, egyenesben leszorítanak csak h ne tud megelőzni őket. Vicc az egész. Pilsbierbude-n mentem, régen GTR2-vel még bajnokságokban is szerepeltem náluk. Hát itt is béka segge alatt van a színvonal.
  • lac coo
    Én látom ahogy beér kb az ajtóm vonalába ...az azért nem kevés .
    Online már egész megszoktam, hogy nekem kell figyelnem másokra mert ő nem lát én viszont igen, szóval nekem kell lehúzódnom mindig :)

Fanatec az ilyen, jó cuccok ,de stabilnak én nem mondanám :))
  • zimapeti
    Ezeket az elektromos ketyeréket se értem, tegnap mindennel próbálkoztam, újra indít, kihúz, bedug, szétszed, összerak, legalább hatszor semmi, ma bedugom és működik
    Néha a leo fék adapterrel vagyok így, sokadik próbálkozás után már éppen tenném a satupadra a samu alá, ááá egy utolsó utolsó, és nem értem mitől lesz egyik pillanatról a másikra jó.
    Megtaláltam a riftes próbálkozásomat, OBD-vel nagyon akadozott azért lett ennyire rövid, de kb ezt látom benne, szerintem nem annyira kevés ez. Amikor beteszi melléd féktávon azt három monitorral se látod, hogy még mögötted van és rácsukhatod, vagy ha így teszel lőttek a versenyednek és indulhat a vita ki volt előrébb kinek mihez volt joga...
    Én egyenlőre dk2-nél a frissítést és a képminőséget érzem kevésnek, fov-al nem volt bajom.
  • lac coo
    Itt nincs olyan, higy ismeroshoz lehet csatlakozni valami szerveren ?
  • Kommy
    Nem kell hozzá semmi, de amúgy itt minden le van írva: minorating.com
  • lac coo
    En ugy tudom nem kell semmi hozza...
    Legalabbis neha felkeveredek ilyenre es irja uzenetben a szerver, hogy A vagy B vagyok...
  • balazsb1987
    Minorating működését elmagyarázná vki? Regelni kell vhová, vagy csak olyan szerveren kell mennem ahol használják?
  • lac coo
    Én nem fikázom, csak érdeklődtem, meg nem tartom valami jónak szimulátorozni :) A 3D az biztos tuti, de nekem többet ér hogy látok mindent két oldalt is ...Mindenesetre én ledöbbentem , hogy ilyen szűken látni benne ....

szedd szét a váltót, belül is húzd le a csatlakozókat majd dugd vissza , nálam ez megoldja a dolgot. amúgy a pedálom is ilyen néha megvadul, kihúz-bedug és akkor jó, ez valami Fanatec ficsőr lehet :)
    Nálam ezt szokta csinálni :

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.04.24. 12:10:54
  • zimapeti
    Ezt a három monitoros dolgot, te ugyan úgy túl hájpolod mint én a riftet két hónap múlva, ha megjön az enyém, te leszel az első akinek szívesen megmutatom, hogy aztán ha tetszik ha nem csak azért is fikázhasd
    Ja, kiderült végre a Fanatec váltóm a szar, szétszedtem megpucoltam, persze semmi kosz por nem volt, mint a gyári újj. Egyébként is a hall szenzornak pont ez lenne a lényege , nincs kopó, kosz, por miatt elromló alkatrésze. Hasonló van az autók abs jeladójánál, fél centi fémreszélékkel is tökéletesen működik. Persze semmit nem lehet állítani rosszul összerakni, mégis szarabb lett mint volt, mostmár keveri a sebességeket is, eddig csak nem látta néha a 3-5-öt. Szerintem átalakítom mikro kapcsolósra.
  • LeWyTy
    Erre valahogy sosem gondoltam volna. Köszi
  • El Gigante
    felbontás?
  • LeWyTy
    Sziasztok. Az miért lehet hogy nem indul el a játék? Csak a menü. Régebben csak a modok csinálták mostmár semmi sem jó.
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.04.23. 22:50:40
  • zimapeti
    Itt egy valós nem matekon alapuló összehasonlítás, megnézte, bejelölte mit lát, ennyi a különbség.
  • zimapeti
    Itt egy másik összehasonlítás, két oldalra ami a lényeg lenne, (minimális) pont semmi, érdemi különbség nincs a kettő között
    Ha ezt néznénk akkor mindjárt a rift áll jobban:) tök felesleges számokat keresgélni:)
    Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.04.23. 17:31:09
  • zimapeti
    Ahány tesztelő annyi szám, aki próbálta mind a kettőt az csak ha nagyon erre koncentrált vette észre a különbséget,
    a pixelek döntő többsége pedig nem az oldalsó perifériás látásnál hiányzik, hanem alul és felül.
    De most se az a probléma, hogy ne tudnának akár 4-6 kijelzőt és ehhez való optikát beépíteni:)
  • Alexease
    Majd a hajlithato OLED kijelzokkel jobb lesz;) Azzal 200 fok, korpanorama;D A problema ugy is a lencse/fokuszalas lesz, mert attol meg ~10cm -re van az ember szemetol.
    De egyelore ezek ugy is olyan arszinten vannak, hogy nem erdemes rugozni rajta. Akinek van ra penze, annak jo lesz, akinek meg tobb penze van, az meg le is szarozhatja, aztan vesz egy ujabbat vagy masikat;D

Aki meg ugy sem tudja megvenni, annak meg teljesen mindegy milyen:) Ki kell varni azt a 4-5 evet, amig a mostani jobb minosegu normal/elerheto aron lesz (max 30-50E), aztan lehet tesztelni. A mindenkori friss, top minoseget ugy sem tudja megvenni az atlag, nem is erdemes vele foglakozni.
  • Jackal
    Sőt, kicsit jobban utánakeresve még rosszabb a helyzet:
    "Field of view isn't optimal. StressLevelZero's BrandonJLa has confirmed that the CV1 has 80h 90v FoV lenses. This is a step down from the DK2, and worse than competing VR headsets (HTC Vive has a 45% larger FoV)."
    Read more at http://www.gamerevolution.com/features/oculus-rift-cv1-impressions--the-good-the-bad-and-the-ugly#6mZpdlLsMsJfow0L.99
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.04.23. 15:25:49
  • lac coo
    Regebben en valami 160 fokot hallottam.
    Akkor maradok a harom monitornal, meg ha tized aron lesz is a rift .:)
  • Jackal
    100 fok a látószög, egyszerű matek kiszámolni mennyi a mostani monitor(aidoz) képest. Perifériás látást nagyon nem kell benne használni.
  • lac coo
    Kunos most irta a napokban twitteren, hogy mar mukodik az uj riftel....pp, elsimitas meg mittudom mi...
    A masik dolog meg: engem rohadtul zavarna , higy nem latok semmit oldalra, ok , hogy fordulhatok arra, de alapon nem latom, tobb monitornal meg igen ....Ezert is kerdeztem...
    No nem mintha terveznek riftet vagy barmi hasonlot venni :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.04.22. 18:04:39
  • zimapeti
    Sacc/kb igen, ha 2.00-2.01-nél megállítod akkor az egy monitoros rendszerhez képest kb másfél, nagy jó indulattal két monitornyit látsz rifttel.
    Ez így, pláne három monitorhoz képest elég kevés, de egy monitornál jóval több, egy monitorral "reálisan beállított fov-al" a bal oszlopot és a tükör bal sarkát látod, talán.
    Viszont ezt a hiányosságát az, hogy benne vagy a térben és oda nézel ahova akarsz, nem egészen, de kompenzálja. Én is a dupla kijelzős riftet várom, de addig jó lesz a CV1-is.
    Nemrég törölték a CV1 rendelésem, mérgemben a riftre félretett pénzből vettem két monitort, másfél év riftezés után megint három monitorozom, nem akarom szám szerűsíteni, de jóval több időbe telik mire annyira ráérzek a kanyar és féktávokra mint a riftel. Itt magolnom, valamihez kötnöm kell a kanyar és féktávokat, riftben érzésből és sokkal természetesebben ment, igaz nem is láttam sok referencia pontot ami monitoron jól látszik, mégis sokkal könnyebben és gyorsabban ment, a beleélési faktorról nem is beszélve. Riftben mint a valóságban távolra nézek, monitorra folyamatosan 50centire fókuszálok. Messzire jól látok, közelre olvasó szemüveg kell, most monitorhoz is kellett csinálnom, riftel több óra se volt gond, most húsz perc után fárad a szemem. Egynél jobb a három monitor, de a riftet ha körberaknám magam monitorral se űberelné. Meglett a három monitor, egy hét múlva elnézést kért a Oculus és vissza állította a rendelésem. Megfogadtam, hogy ezektől az életbe többet semmit, szerinted betartom?
    Fogalmam nincs honnan lesz két hónap múlva 740juróm, de meglesz. Mivel egyik jó szimes cím se csinálta még meg a támogatást, annyira nem izgatom magam a csúszás miatt, de ha közben elkészül, Luckeynak annyi.

• lac coo
    En sehiva es semmit nem frissitek soha es igy is jo a regi hetes :))
  • Szabi #36303
    win7-ről frissítettem, 8-ra, arról 8.1-re, majd 10bétára, aztán végül lett belőle 10.. így is stabil és jól működik.. :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.22. 15:19:38
  • b-type
    na...nem sarazom tovább a win10-t, valóban egy full tiszta telepítés kellett, másfél napja pörög, nyöszörögtetem és jó stabil.
    ..az más kérdés hogy agyfszt kaptam mert nem akart usb-ről települni, akármivel sütöttem boot-ra, feszt elszállt hibaüzenettel a fájlok másolásánál.
    aztán egy másik (magyar) win10 iso-t meg tök simán elfogadott...mindegy, szal visszaszívtam a nagyja sarazást.
  • lac coo
    Engem meg tovabbra is erdekel : ennyit lat szelteben a rift ?
  • Thread
    akkor jo volt az elso mondatom
    >>>De ez ugye csak egy kulso kameras rakeveres, verseny kozben nem latja a kormanyt? <<<

ami meglepett, hogy a VR sisak kepen chromatic aberration van, a lencse szintorzitasanak ellensulyozasara?
  • goldboy
    Ha valakit érdekel...