2387
-
#2065 Te most a single max ról beszélt ?? -
#2064 Te most a multiról beszélsz ott kell az fps, de én azt mondtam maxon megy a játék, és a maxon megy a játék arra vonatkozik hogy maxon megy a játék akadás nélkül, vagyis minimum fps.
Az hogy egy játék maxon megy az nem jelenti hogy hány fps-el, hanem csak ha mondom, amgy single-hez nekem elég volt, végigvittem gond nélkül.
Pici lassulást éreztem a garázsban a végén. :) -
#2063 Egy TPS játékban a 30 fps tökéletes, de egy FPS ben édes kevés, saját tapasztalat a régi procimmal a bc2 csak 30-40 fps t ment és sokkal gyengébb voltam a haveroknál. Utána új proci 90 fps és már én aláztam őket. -
#2062 Figy ne bezsélj butaságot.
az fps az fps.
a max beállítás/details, az max beállítás, és az elfut az a játszhatósági minimum, ami mondjuk úgy nem szaggat.
amúgy 30 fps a minimum nem a 60 csak annyi hogy jó ha több van. -
#2061 Azért a maxon fut az nem 20-25 fps, meg az 1600 az már nem max. Amit rendes futásnak lehet nevezni az 50-60 fps. -
#2060 Akkor valami gigszer van, nekem 1680x1050, details=Ultra.
20-25 fps.
csinálok vidit. -
#2059 Ha az a konfigod ami ott van akkor nincs az az isten, hogy te maxon futtasd. Én 4 magos 3.4 es procival és haverom 6770 jével is annyit értem el, hogy 1600x900 on megvolt a low közeli szinten a stabil 50-60 fps. -
#2058 Nemvágom.
Majd teszek múvit, fel netre... -
#2057 BF3? Az meg hogy lehet.
Nekem a 4 magossal és egy 4850 OC-vel-el nem ment 25-30 fps-t fullon 1280x1024-ben...
Caspian Border-en meg akkora lag volt ha szanaszét bombázták az összes tereptárgyat a térképen, hogy hihetetlen.
Na az fasza, akkor nekiállok majd nightmare-en. Köszi. -
#2056 Persze van eltérés, én is láttam maxon a játékot, de nem akkora mint amekkorát nálam mutat.
BF3 szerinted szép?
mert az maxon elfut. :)
Alan Wake viszont nem RPG, vagyis a stílus megkövetel valamit.
Nightmare és normál ezekben nehezebb:
- életerőd több fogy 1 ütésre
- nem tudsz sokáig futni
- kevesebb lőszer és felszerelés van (asszem)
- elvileg vannak iratok, papirok amiket csak itt szedhetsz fel
- meg jár érte külön acsi
kb ennyi asszem -
#2055 Pofonok/ízlések.
Nekem megy mindkét játék max beállításokkal, szóval széttárom mindkét kezemet. Nem is az optimalizációról beszélek, hanem a látványról.
Nagy eltérés? Hát izé ö...de van. 6670-en dual core-al nyilván nem látsz nagy eltérést, de egyébként van.
Nem is kicsi.
W2 még ma is messze a legszebb rpg a piacon.
Nem csak para játékkal jó éjszaka játszani szerintem.
Miben nehezebb a nightmare mint a normal? -
#2054 "Szerintem lesz mod, ami ezt orvosolja.
Összességében elég jól néz ki a játék, még ha nem is egy Witcher 2."
Itt nincs mit orvosolni, ez nem egy betegség, vagy hiba.
És igen nem Witcher 2, de nekem a Witcher 2 lowon megy ez meg maxon.
És akkora nagy eltérés nemvan. :)
És igyen Nightmare-en több a játékidő.
Mass Effect 3 is jó a maga kategóriájában.
Valamint én élveztem pl reggel napsütésben is, mert ez szerintem nem egy para játék. :) -
#2053 Elkezdtem a játékot tegnap este. Fülessel és kontrollerrel játszok.
Szerintem ez tipikusan az a játék, amivel este/éjszaka lehet igazán jól szórakozni.
A Silent Hill is ilyen pl.
Első benyomások:
A hangulat egyenlőre mindent visz, a bemelegítő küldetésen eléggé érzeni, hogy a Max Payne készítőinek a játékával játszom.
Az említett játék második részének vidámparkos pályája ugrott be legelőször, illetve természetesen Max álmai.
Hangok:
Ebbe sem tudok belekötni, fasza a voice-over, a hangok, különféle zörejek is el lettek találva, de a legkomolyabban azon lepődtem meg, amikor a játék elején a kis szigeten frankón visszhangzik a beszéd.
Az ilyen kis apróságokból látszik, hogy mennyire igényes a játék.
A zenére nem nagyon figyeltem fel eddig, mivel csak kb. fél órát játszottam, és még a játék elején vagyok.
Ez két dolgot jelenthet: vagy nincs zene (biztos van csak nem figyeltem rá :D), vagy annyira illeszkedik a settingbe hogy azért nem veszem észre, hogy van. Na majd ma.
Az irányítással nem volt problémám, de ugye XBox 360 kontrollerrel nyomom.
A vizuális megvalósítás is kiváló, bár azért én is szívesen látnék valamilyen hi-res textúra csomagot, a talaj/sziklák/aszfalt felbontása lehetne kicsit magasabb. Szerintem lesz mod, ami ezt orvosolja.
Összességében elég jól néz ki a játék, még ha nem is egy Witcher 2.
Szóval egyenlőre nagyon bejön, nem tudom jelent-e meg idén jobb játék eddig, bár a Mass Effect 3-al még nem játszottam, az még hátravan.
Remélem hardon a játékidő is hosszabb pár órával. -
#2052 Google kiadja ha beírod!
A magyarítás böllér nagyon jó! -
Frigyes54 #2051 hello az 1.05-os pacht honnan lehet letolteni a magyaritashoz ja es milyen a magyaritas valaszokat koszi -
mester1987 #2050 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez az utolsó fejezet elégé erőltetett már, túl unalams megint ugyanaz és ugyanaz; jönnek a tárgyak meg az emberek (persze a játék eddig se volt rossz!)...gondolom a játékost így spilázzák fel a végső küzdelemre.
Mondjuk a véfe jó + a TV műsor viszont hangulatos volt az elején :) -
#2049 Hogyhogy ...? Mármint, bocs de nem teljesen értem. Az egy waypoint-tű igazából, nem szó szoros értelmében vett iránytű, de egykutya. Mész amerre pöttyöl a sárga pötty és csókolom. Amennyire emlékszem ... Felül legyen a pötty, ugye akkor nézel a cél felé. -
19410122 #2048 PC-n játszom. A képernyő bal felső sarkában van a HUD, ami az életerőmet mutatja. Ebben a HUD-ban van valami iránytű, ami állítólag mutatja a követendő haladási irányt. Ennek működése, használata nekem nem világos.
Valaki?
Használható szöveges végigjátszás? -
#2047 Igen, az kemény amit a srácz mondott, pedig nem is arról szól a játék, maximum kind-of ... :))
Amúgy ez nem a Dallas, nem derül ki, hogy Bobby mégis életben van!
Ja mester, 6 fejezetes! Ezt csak azért mondtam el, mert nem SPOILER, hanem most boldog leszel hogy már tudod, mert még annyira nincs közel a vége! -
mester1987 #2046 PC-re kérdezte gondolom. -
#2045 Milyen hírre gondolsz? Már megjelent egy ideje. -
mester1987 #2044 Még semmi hír az American Nightmare-ről. Az meg eléggé elrugaszkodik, inkább a hentelésre mentek rá meg a fegyverrepetoárra. -
bcrics #2043 Nem üti meg, mivel itt nincs vége a történetnek, így a katarzis is elmarad.
A 3, dlc mikor jön pcre? -
mester1987 #2042 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egyre betegebb ez a játék, ahogy a vége felé közeledek.
Kérdés az, hogy megüti-e a 1408-at vagy nem, mert az se egyszerű :D
-
mester1987 #2041 Thx. -
johny85 #2040 ja,jobban összeáll a kép a 2 kieg végigjátszása útán. -
mester1987 #2039 Akit érdekel itt a konzolos Amerikai Rémálom tesztje a GameTeve-től.
-
mester1987 #2038 Abból valami kiderül majd az alapjátékból, ne írj spoilert, csak kérdezem :)
Köszi -
johny85 #2037 Végigtoltam a gamet meg a kiegészítőket,szerintem a 2 kieg elég gyengére sikerült. -
mester1987 #2036 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hehe, én még csak a rock party utáni résznél vagyok, de majd beszartam mikor beindult a kombájn, nem egy semmi :D -
johny85 #2035 hogy a rákba kell átkenni a 2. kieget,már az idegeimet szagatja a game.
Én leszek AW 2. -
mester1987 #2034 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem az első 3. fejezetben a 3. a legintezívebb/akciódúsabb vagy ki hogy nevezi monotonabb. Most indulhat majd be a 4. résszel...mert annyit tudok már, hogy 5. fejezetes, a többi marad meglepi :) -
mester1987 #2033 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én még csak elsőre játszom Mediumon, minden cuccot keresgélve (ébresztőórát, videójátékot, kartonfigurát meg piramist se borítottam még fel, anno az elején nem gondoltam, hogy fel lehet venni őket), msot járok a 4. rész elején, de lesz egy olyan sejtésem, hogy a végére vagy az derül ki, hogy nem is valójában történtek a dolgok, hanem vagy csak álmában vagy a esetleg a leírt könyvét játszuk el Alan Wake fejében...de ez csak egy feltevés :) -
#2032 Én sem igazán ,pedig most játszom negyedszerre! -
johny85 #2031 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bocs,csak nem vágom a végét -
#2030 Köszi! Ötödik epizódnál járok és elolvastak az első 2 sort amit írtál. Köszi mégegyszer. -
#2029 Majdnem ugyanez a lényege a játék végének. -
#2028 Annak ellenére, hogy nem is ez történik? -
#2027 -
#2026 amit azok rohadtul nem szeretnének tudni akik még nem vitték végig de olvassák a topikot, szóval az ő nevükben előre is köszönöm