2387
-
johny85 #2025 mi az a spolier? -
#2024 Ez mind spoiler%! -
johny85 #2023 végigtoltam a gamet. :)
Ha jól értelmezzem a felesége meghalt,de ezt nem tudta feldolgozni.
Ezért írt egy könyvet amibe újra kelti,1hét alatt írta meg.
De mi történt vele utána,kinyírt mindenkit v csak a gondolatai voltak?
És hogy halt meg a felesége?
-
#2022 de kemény...nem még nem álltam ennek neki. :P -
#2021 Nem ... hanem ez:
SPOILER
-
#2020 Ezerszer kérdezték már 6 + a két kiegészítő! -
johny85 #2019 Hány episod van a játékba? -
#2018 Jah még nem álltam neki a maradék acsiknak, mármint sárganyilas menedékhely? -
#2017 Jó ez az írás, ismertem a történetet, de akkor is jó.
Az ideiglenes exkluzivitáson sem csodálkoztam, annak pedig személy szerint nagyon örülök így számtalan végigjátszás és olvasgatás után, hogy nem lett 'szendbogz' játék belőle. Abból csak baj lett volna ...
A Sandbox mesterei a Rockstar Games (GTA, Red Dead) de még ők sem tudnak abban a műfajban feszített történettel a képernyő elé ragasztani senkit, mert a műfaj eleve nem alkalmas erre, nem jó ha elvész az ember benne. Szerintem ez a kevés szabadság így tökéletes, lehet erdőt járni, gyönyörködni, feelingezni, de jó azért hogy nem enged Barry és az emberrabló között elmenni a felnishez spinnert felrakatni a Cherokee -ra, vagy bázisugrani Mirrors Peak -ről, netán kurvázni a Majestic Hotelben ... Ezzel tönkrevágták volna az atmoszférát.
DarkSector Te a Writer -ben a titkos helységet megtaláltad? Most nézem, hogy van ... -
#2016 :) -
#2015 The Signal ... újrázás
Tegnap mondom letolom az acsik miatt a The Signal (7.) epizódot - az alapjátékból már csak három acsi hiányzik, de azokkal végképp kiakadok, mert termosz-láda-tábla hiányzik többfelé ...
Szóval mondom Signal, legyen hát. Nekiállok 'Normal' -on, hát emlékeztem rá, hogy nehéz és zúzós, de arra nem, hogy ennyire kell vigyáznom: kicsit nem figyelek és máris lekaszálnak szó szerint a vidékiek. Nah mondom ez nem lesz jó, mert meghalás nélkül kéne végigtolni az egyik acsi miatt. Az epizód feléig jutottam egy szuszra, de ott megmihálylottam ... mondom feladom. Áhh de még van másik acsi ami kell, cardboard-ok, vekkerek, a végéről az 1:30 -as acsi, mondom csinálom tovább. Végigvittem, három vekkert mégis kihagytam, egy álló táblát is valahol, de amin a leginkább téptem a hajam ... aaarghh
A végén az 1 perc 30 honnét indul? Onnét, hogy a plazmatévé rádtámad. Én meg levilágítottam a tévéket aztán nekiálltam megcsodálni az IKEA nappalit Alan lakásában, komótosan kisétáltam az erkélyre és ott néztem meg neten, hogy akkor honnét is kéne sietni! Szerinteed?? :D És hol van a checkpoint? Az is az erkélyen! Szóval elkúrtam mielőtt tudtam volna róla és az egész epizódot előröl kellett kezdjem emiatt is! :) Szívatós ... Kemény.
Ma már megcsináltam viszont az elhalás nélkül végigvitelen kívül az összeset, szóval jöhet a Writer újrázása ... -
mester1987 #2014 Alan Wake útja a fény felé -
-
#2012 Jah ez a 2 rész az alap 6 episode közt van. Persze a The Signal sem gyenge, de mégsem emlékszem nehéz részekre.
Talán ahogy a The Signal kezdődik. -
#2011 Jaaa mármint az Main Story -ban ... ?
Azok megvótak már Nightmare -en, nem egyszerű ja. A zacsik miatt kéne nekimennem a két kiegészítő epizódnak, majd egyszer ... Tartok tőle, hogy ha elkezdem megint elkap, viszont úgy fogok ordítva káromkodni mint az a bizonyos 'kocsis' (nemtomkiaz) ... Így anyáztam rendesen a harmadik végigjátszás alatt mikor siettem Mirrors Peak -re ... fúúúúúú ... És akkor még valahol elhagytam 1-2 collectible tárgyat és táblát.
Csakis azért látom a lehetőségét, hogy a közeljövőben újra nekiessek, mert ez a játék baszottul megfog, újra és újra!
Bármi mást már lehet elástam volna vagy elpattintottam volna a korongot Shining -os megszállott fejjel :) -
#2010 :D
De azért kapta el majdnem mert siettem, mehetne úgy is hogy max a madarak súrolnának, de nem ez a legnehezebb része a játéknak.
Hanem a nagy markoló az egyik híd végén, illetve a dilidoki.
Legalábbis az necces nekem, de 3-nál többször nem halok ott sem. -
#2009 Azé majdnem kivéreztettek Téged is ... De aláírom jól tolod. Nekem is el kéne kezdenem az acsivmentek miatt a két DLC epizódot újra, de nem állok rá készen lelkileg -
#2008 Ezer köszi, ez jól fog jönni... majd alaposan tanulmányozom.
-
#2007 + Ezt nemrég csináltam meg vettem fel és tettem fel, szóval saját nem más videóját linkeltem. -
#2006 Csak neked, csak most, csak itt....csak hogy ne kelljen írnod egy új befejezést! :)
Gyors megcsináltam a végét Nightmare-en, tudom könnyen beszélek, mert sokat nyomultam a gémmel, de hogy lásd nem kell hozzá semmi extra cucc.
Te könyebb fokon vagy és elvileg van fáklyád meg gránátod is...
Szóval hajrá!
-
#2005 Jó-jó...ez valóban jó poén. :D
Még 20 perc és megmutatom hogy csináld! -
#2004 Normál fokon tolom, de most már taktikát váltok: mielőtt leülök játszani, megírom egy papírra a játék végét, vagyis hogy én nyerek és mindenkit sikerül kiiktatnom és meglátom a végevideót... ha a játék így, én is így... -
#2003 Hát feltehetem neked youtube-ra, de én a helyedbe végigvinném.
Milyen nehézségi fokon tolod?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondtam!!! Ne foglalkozz a madarakkal, NÉZD mindig Barry-t! hogy ne kerüljön hátba.
Madarakat mikor hallod hogy jönnnek, csak világíts egyenessen előre fókuszálva és meghalnak egy idő után...
Én Nightmare-en lenyomtam elsőre, ha eddig eljutottál, nem hiszem el hogy itt elakadsz.
Vagy válts Easy-re. -
#2002 Szorry elfelejtettem most is spoilerbe tenni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!semmire nem megyek a végtelen lőszerrel és elemmel, mivel a HP az, ami nem húzza odáig hogy ki tudjam nyírni az összest. Szaladgálok taktikázok össze-vissza próbálom kikerülni őket de a második Barry-ig jutok el mindig.
Ha nem lennének a szaros varjak, és csak Barry-ra tudnék koncentrálni könnyebb lenne, vagy legalább lenne egy csomó flare-em... Mire a házhoz érek, addigra 1 db flare marad. A dobozokba meg csak töltények vannak. az akadályoz meg hogy nem tudom hárítani a varjakat is meg Barry-t is egyszerre, és nagyon leszedik a HP-m. tudom h a végedivedó van már csak de pont ezért kéne a mentés hogy tudjam mi a vége... de mind1 majd megkeresem youtube-on. -
#2001 Hát tudod először is ez spoiler, amit veled együtt mások sem tettek spoiler mögé. :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valamint ha megölted Barry-t már csak a végevideó marad vissza...szóval nyírd ki, de nem értem mit ebben a nehéz.
Van VÉGTELEN shotgun töltény és VÉGTELEN elem...mi itt a gond? :)
Meghalsz? vagy mi? Mond el pontossan mi a gond ami megakadályoz. -
#2000 Köszi a tippeket... én lehetek a béna mert itt nem sikerül, pedig az egész játék sétagalopp volt eddig, itt viszont sehogy sem megy... kunyerálhatnék egy mentést a legutolsó Barry kinyírásától? -
#1999 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Barry a főboss.
Elvileg akkorra már mindened elfogy.
De van 2 fa 2 dobozzal. Az egyikben végtelen shoti-töltény, a másikban kifogyhatatlan elem...
Na mármost innentől adott a helyzet. Madarakkal hamar elbánhatsz, de ne a madarakat figyeld hanem Barry-t és akkor világíts magad elé ha hallod közeledni a madarakat, és meghalnak egy idő után, majd szép nyugodtan levilágítod Barry-t és megölöd. -
#1998 flare a barátod, a madaraknak viszont nem. -
bcrics #1997 Jah,, ki kell nyírni az összes Emlékmást.
egy idő után elfogynak és mehetsz tovább, -
#1996 Az pedig elég nevetségesen könnyű rész!
Mire oda elértem volt nálam raklap jelzőfény és úgy nincs kihívás.De csak lápával sincs benne semmi nehéz! -
#1995 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valaki mondja már meg mit kell a 2. kiegészítő végén csinálni, mert nem tudok továbbjutni... elértem a faházhoz és kinyírtam a viking tesókat utána jön egy csomó Barry emlékmás... 2 Barry-t tudok kb. kiiktatni, mert nem tudom a varjúkokat is sebezni, meg Barry-t is mert egyszerre támadnak. A második Barry pedig már eleve nehezebb falat mert ilyen sötét aura is körülveszi, és nem tudom róla leégetni... normálon képtelen vok továbbjutni itt... mit kell csinálni, csak taktikázni és egyszer menni fog? Vagy mit? Sok Barry van még ezután?? Már 3 napja kínlódok ott... -
#1994 Bár szinte mellékes, de biztos nem fogyott 900 ezer darab belőle, még ... Nem azt mondom, hogy nem mehet el annyi, csak azt hogy rossz az XBOX -os eladási adat, mert ez több mint egy éves infó, hogy 1.1 millió fogyott, azóta azért biztosan emelkedett valamennyivel. Főleg mert bundle -ként is árusították! A pontos számokat a Remedy és a Microsoft tudná megmondani, lehet majd megosztják ...
Én olyan 1,4 mill - 0,6 mill darabot sejtek, de így is korrekt persze! Főleg hogy pénzt kértek érte! :) -
#1993 Az MP letöltések közül immáron az 1.1-es fordítás érhető el, mely elírások javítását, és néhány plusz textúra fordítását tartalmazza, és ami immáron CSAK ÉS KIZÁRÓLAG 1.03-as verziójú, vagy annál frissebb játékra telepíthető!
Az Xbox360-as fordítás is frissült, szintén a szöveges javításokkal, illetve már a DLC-k és a Limited Edition Disc fordítását is tartalmazza.(Konzolozz.hu) -
#1992 Rájöttem mi lehetett nálad a gond. Rátelepítetted a már magyar játékra a fordítást. A telepítő úgy van megcsinálva, hogy ha a fájl, amit telepít, már létezik, arról készít mentést, és eltávolításnál azt visszaállítja. Nálad ez a magyar fájlokkal történt meg.
Viszont kiszedni nem fogom ezt a funkciót, mivel ha a későbbiekben azon elnevezésű fájlok, amikben most a fordítás van, javításokat fognak tartalmazni a játékhoz, és a magyarítás csak spontán felülírná, akkor mindenképp újra kellene telepíteni a játékot, vagy legalábbis a javítást. -
#1991 Oks de ezelőtt közvetlen 31 volt. -
#1990 Ahhoz képest, hogy megjelenéskor 2 hétig 22€ volt az ára:) -
#1989 Most látom lejebbvették 28Euro-ra. :) -
#1988 A fejlesztés költsége már az Xbox-os eladások után megtérült. A PC-s eladások pedig logikusan a portolás költségét hozták vissza. Az is fejlesztés. A lényeg, hogy már a megjelenés utáni hét óta ismét hasznot termel a játék. Nem is keveset. -
#1987 Jah fejlesztési megtérült most meg aport költsége. -
#1986 Miután megtérül a fejlesztési költség, már örülnek. AW esetében már régóta boldog mindenki. Kiadó, fejlesztő:)