Alan Wake (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szóval meg lehet csinálni :)
Szerintem kb. kétszer még én is nekifutok az alapnak is, és a két dlc-nek is de egyenlõre kb ennyi.
Azon gondolkodok, hogy mennyivel lett volna több vagy éppen kevesebb az Alan Wake, ha tényleg olyan lett volna amilyennek tervezték anno.
Gondolok itt az open world világra, a free roamingra, mellékküldetésekre.
Én kb. úgy képzeltem volna el az egészet, ahogyan a Boiling Point-ot, nyilván a Remedy-tõl elvárható színvonalon.
De ugye ez betett volna a storytellingnek ahogy meg is mondták Remedyék, és nem tudtak volna ennyi energiát fordítani a játékmenetre sem.
Azért kicsit sajnálom a dolgot, de örülök hogy elkapták azt az igazi kisvárosi Twean Peaks-hangulatot, bár ebben a Silent Hill 1-2 szvsz hajszálnyival jobb volt, talán a zene miatt.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A The Writer hozzá képest lényegesen kellemesebb, az ismét olyasmi mint az alapjáték. De hát errõl meséltél te is. :)
Viszont ami ötletek vannak a The Writer -ben, tejóóóééég! Nagyon leleményesek! Nem SPOILER -ezek direkt, nyugi ... Nagyon jók ...
Jó játékot!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De hat amugy is, ki a faszt erdekel.
Most kezdtem el a The Signal-t.
Annyi hasfajasom volt csak eddig a jatekkal, hogy szerintem nem tul jol lett belove a nehezseg. A normal szvsz tulsagosan nehez ahhoz, hogy normalnak lehessen nevezni. Persze nem rossz hogy taktikazni kell, es szamolgatni hogy mikor hova mennyit vilagitok, mikor cserelek elemet/lovok stb. de szerintem tul nehez lett a noemal. Nem egyszer maradtam loszer/flashbang es flare nelkul egy szal kabatban, a fenybe meg eleg ritkan sikerul elsprintelni, foleg mivel Alan egy egyhelyben pucsitasos mozdulattal kezdi a sprintelest, ezert a parasztok legtobbszor siman telibeverik a szoges leccel, mielott elfuthatna.
Remélem nem sértettelek meg, hogy arra a másfél nappal korábbi hozzászólásra válaszoltam papa. Fõleg, hogy úgyis 'átvitted' addigra. Látod így biztosan nem volt semmi szpojler! <#vigyor0>#vigyor0>
DLC epizódok?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
pontossan, cod4-ben multiban pl a 30 fps játszhatatlan...
Ez nagyban függ az adott game enginetõl.Mert van olyan game ami 20-25 fps között fps-eket produkálva érdekes modon nem észelem hogy akadozna.Viszont van olyan game ami ugyanugy 20-25 fps között olyan szinten érezhetõen akad hogy rossz vele játszani!
Más:
Tegnap kezdtem el az Alan Wakes American Nightmare-t.Igaz még csak az elejébe néztem bele ,de eddig nem sok változást láttam tehát nekem ugyanúgy bejön mint az alap game!
Remélem PC-re is kiadják majd (mondhatnám engem nem érdekel mert konzolon játszom,de érdekel hogy mindenkihez jusson el ez a game)
Bízom abban hogy lesz még rendes Alan Wake folytatás.
Plussz merem remélni,hogy a Remedynek jövedelmezõ volt a pc-s verzió kiadása és nem hanyagolják azt!
Next PC upgrade: 2022
Ez pedig fura.
Bár kitudja milyen szir-szarokat számol a háttérben mint a Crysis 2 is.
Mind1 akkor nem veszek fel vidit felesleges ezekszerint, mert félreértettetek.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ott mérek ahol játszok éppen.
Nem tudtam hogy 2 motorral készült a játék sorry.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
más opciók vannak multiban?
amúgy igen én single párti vagyok, multiban nem érdekel a grafika.
Az hogy egy játék maxon megy az nem jelenti hogy hány fps-el, hanem csak ha mondom, amgy single-hez nekem elég volt, végigvittem gond nélkül.
Pici lassulást éreztem a garázsban a végén. :)
az fps az fps.
a max beállítás/details, az max beállítás, és az elfut az a játszhatósági minimum, ami mondjuk úgy nem szaggat.
amúgy 30 fps a minimum nem a 60 csak annyi hogy jó ha több van.
20-25 fps.
csinálok vidit.
Majd teszek múvit, fel netre...
Nekem a 4 magossal és egy 4850 OC-vel-el nem ment 25-30 fps-t fullon 1280x1024-ben...
Caspian Border-en meg akkora lag volt ha szanaszét bombázták az összes tereptárgyat a térképen, hogy hihetetlen.
Na az fasza, akkor nekiállok majd nightmare-en. Köszi.
BF3 szerinted szép?
mert az maxon elfut. :)
Alan Wake viszont nem RPG, vagyis a stílus megkövetel valamit.
Nightmare és normál ezekben nehezebb:
- életerõd több fogy 1 ütésre
- nem tudsz sokáig futni
- kevesebb lõszer és felszerelés van (asszem)
- elvileg vannak iratok, papirok amiket csak itt szedhetsz fel
- meg jár érte külön acsi
kb ennyi asszem
Nekem megy mindkét játék max beállításokkal, szóval széttárom mindkét kezemet. Nem is az optimalizációról beszélek, hanem a látványról.
Nagy eltérés? Hát izé ö...de van. 6670-en dual core-al nyilván nem látsz nagy eltérést, de egyébként van.
Nem is kicsi.
W2 még ma is messze a legszebb rpg a piacon.
Nem csak para játékkal jó éjszaka játszani szerintem.
Miben nehezebb a nightmare mint a normal?
Összességében elég jól néz ki a játék, még ha nem is egy Witcher 2."
Itt nincs mit orvosolni, ez nem egy betegség, vagy hiba.
És igen nem Witcher 2, de nekem a Witcher 2 lowon megy ez meg maxon.
És akkora nagy eltérés nemvan. :)
És igyen Nightmare-en több a játékidõ.
Mass Effect 3 is jó a maga kategóriájában.
Valamint én élveztem pl reggel napsütésben is, mert ez szerintem nem egy para játék. :)
Szerintem ez tipikusan az a játék, amivel este/éjszaka lehet igazán jól szórakozni.
A Silent Hill is ilyen pl.
Elsõ benyomások:
A hangulat egyenlõre mindent visz, a bemelegítõ küldetésen eléggé érzeni, hogy a Max Payne készítõinek a játékával játszom.
Az említett játék második részének vidámparkos pályája ugrott be legelõször, illetve természetesen Max álmai.
Hangok:
Ebbe sem tudok belekötni, fasza a voice-over, a hangok, különféle zörejek is el lettek találva, de a legkomolyabban azon lepõdtem meg, amikor a játék elején a kis szigeten frankón visszhangzik a beszéd.
Az ilyen kis apróságokból látszik, hogy mennyire igényes a játék.
A zenére nem nagyon figyeltem fel eddig, mivel csak kb. fél órát játszottam, és még a játék elején vagyok.
Ez két dolgot jelenthet: vagy nincs zene (biztos van csak nem figyeltem rá :D), vagy annyira illeszkedik a settingbe hogy azért nem veszem észre, hogy van. Na majd ma.
Az irányítással nem volt problémám, de ugye XBox 360 kontrollerrel nyomom.
A vizuális megvalósítás is kiváló, bár azért én is szívesen látnék valamilyen hi-res textúra csomagot, a talaj/sziklák/aszfalt felbontása lehetne kicsit magasabb. Szerintem lesz mod, ami ezt orvosolja.
Összességében elég jól néz ki a játék, még ha nem is egy Witcher 2.
Szóval egyenlõre nagyon bejön, nem tudom jelent-e meg idén jobb játék eddig, bár a Mass Effect 3-al még nem játszottam, az még hátravan.
Remélem hardon a játékidõ is hosszabb pár órával.
Mondjuk a véfe jó + a TV mûsor viszont hangulatos volt az elején :)
Valaki?
Használható szöveges végigjátszás?
Amúgy ez nem a Dallas, nem derül ki, hogy Bobby mégis életben van!
Ja mester, 6 fejezetes! Ezt csak azért mondtam el, mert nem SPOILER, hanem most boldog leszel hogy már tudod, mert még annyira nincs közel a vége!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A 3, dlc mikor jön pcre?
Egyre betegebb ez a játék, ahogy a vége felé közeledek.
Kérdés az, hogy megüti-e a 1408-at vagy nem, mert az se egyszerû :D
Köszi