2387
-
#2185 Ja bocs, megkavaró hogy ez az Alan Wake topik és AN-es kérdések vannak...:D -
#2184 American Nightmare-ről volt szó -
#2183 2 DLC epizód alapon elérhető, az alap 6 epizódot sorba adja ahogy haladsz előre. -
#2182 Nem. -
johny85 #2181 3. után ad uj pályát? -
#2180 :D -
nazareti #2179 azzal meg az a gondom csak,h nem magyarul van :) ha már itt tarunk az (Tehát magyarul)nincs meg vhol letölhető formátumban a neten? -
BAk3R #2178 Tetszetős, szerintem majd beszerzem. Egyébként van még hasonló stílúsú játék? Kicsit emlékeztet a régi Silent Hill vagy Resident Evil játékokhoz, csak nagyon jó, hogy itt nem rögzített a kameraállás. -
#2177 Nézz róla videót. -
#2176 Ajjaj. -
BAk3R #2175 Köszi :) De azért valami gyilkolászás akad benne? -
#2174 Hát 8 episode van, ami 10-12 óra könnyű fokozaton, ezmellé vannak acsik és gyűjthető dolgok a játékban.
Maga a story nagyon erős, szép a játék jó az irányítás, magával ragad a játék.
Persze ha szereted ezt a stílust.
Nem szörnyes játék mint sokan tévesen mondják, szóval vér meg kilógó belek miatt nem kell aggódni. :) -
BAk3R #2173 Hali!
Egy olyan kis kérdésem lenne, hogy az alapjáték mennyire jó/éri meg? Milyen a szavatossága? Nem játszottam még vele, most keltette fel nem rég érdeklődésemet. Köszi :) -
#2172 Oks akkor olvasd el a mellékelt könyvet, a collection-ban találod egy PDF fájlban van...:D -
nazareti #2171 nekem jó hosszan is!:) ssssssssssssőt!:D úgy még jobb -
#2170 Az a baj hogy ezt röviden nem lehet leírni annyi minden történt. -
#2169 erre senki ne tudja a pontos választ -
#2168 :) -
Tomy Lee #2167 Az jól hangzik,köszi majd meglesem akkor.Egyelöre még a sztori elején vagyok és nagyon tetszik minden:) -
#2166 Van benne 2 dlc...The Signal és a The Writter. -
Tomy Lee #2165 Nem tudom milyen dlc-k,nem is terveztem ilyet -
Reg5 #2164 Akkor a DLC-ket el se kezd. -
Tomy Lee #2163 Hát én kezdem inkább elölről easy módba mert sokat halok-.-
-
nazareti #2162 sziasztok!
vki leirná nekem végülis akkor mi történt ebben a játékban egy spoiler keretében? ugyanis végig toltam a játékot magyar feliratal,de ahogy haladt előre a történet nekem úgy lett egyre zavarosabb.persze az is közrejátszott ,h pár vizsga miatt szüneteltetni kellett a játékot,és emiatt is elveszitettem a fonalat.ennek ellenére szerintem remek kis élvezhető játék lett. -
#2161 utólag én is
t:P
-
#2160 Hát én még annyit is sokallok érte. -
#2159 ha tudom nem vettem volna meg...:D
3500ft-ért. :) -
#2158 Az igaz, csak hát az árkád meg engem nem hoz lázba :) alapvetően nem lett volna rossz ez az Időtlen időkig felállás csak valahogy tényleg olyan erőltetett lett. Mindegy, azt a pár órát megérte. -
#2157 Jah ez egy vérbeli Arcade a netes challange része a lényeges a single egy erőltetett fos.
Egyedül MR Scratch akiért megéri végigvinni. :) -
#2156 Hát elég gyenge egy valami volt ez Amerikai Rémálom. :( -
Tomy Lee #2155 Első tájkép a játékból amit lekaptam gyorsan:)
-
#2154 3x megy le az a 3 pálya, én is ki voltam akadva, hogy így elbaszni és megszégyeníteni egy címet, még ha ARCADE IS. -
Tomy Lee #2153 Sziasztok.Tanácsot kérnék a nehézségi fokozat ügyben,hogy melyiken érdemes kezdeni ha nem szeretnék végigrohanni a játékon de nem is akarok mindig vissza tölteni.Könnyű vagy Normál.Nem tudom mennyi a különbség kettő között ezért kérek tanácsot.Köszönöm. -
johny85 #2152 nekem nem változott semmi csak 3x mért nem 10x-er?? lol -
#2151 Aktuális tudnivalók. -
#2150 Majd jön automatikusan, hogy mit kell tenni, nem neked kell rajta filózni nyugi :D
3x kell végigmenni a 3 pályán de mindíg változik majd valami -
johny85 #2149 ezzel akarják kitolni a játékidőt v mi ez így elég idegölő.
És mégis mit kellene tenni,mert mégegyszer el nem kezdem az fix? -
Leky #2148 Magyarítással kapcsolatban érdeklődnék, hogy készül-e és kb. mikorra várható? -
#2147 Mert lusták voltak több pályát készíteni? :) -
#2146 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Időhurokba keveredett Alan. Amíg nem tudja, hogy mit kellene tennie, nem jól csinál valamit, addig mindig visszakerül a kiindulópontra. Klasszikus