Alan Wake (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
elég hosszú, ha végigszaladol, akkor 3-4 ora ahogy írjûk.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
4 óra kb, de attól is függ mennyire keresgéled a tv-ket,manuscript-eket (ezeket most nagyon könnyû megtalálni, mutatja a térkép ha közel vagy)

PSN ID.: Beegabor

Shep
Milyen hosszú az American Nightmare?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Evin
A GoG verziókban nincs védelem! Csak mondom.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hamar fel is törték. <#bohoc>
A la teszt

MerlinW
1 óra múlva tölthetõ az American Nightmare.

[merlinw.org]

Hát a konzoloshoz ha elkészült, akkor gondolom átültetik PC-re is.
De fingom nincs van-e egyáltalán már hozzá kész-e.
DarkSector
Mert?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Ne legyél butuska, vagy tedd fel a magyarítást, nem szégyen. Mr Dark te se mondj már sületlenségeket lécci ...

SPOILER

Délben kellett volna találkozzanak az emberrablóval a szénbányában, azért ment oda már kora délelõtt Al.
"I was supposed to meed the kidnapper at noon in the main building ..."

A faszi nem jött el a megbeszélt idõre. Szerinted Alan ráérõs jókedvében rúgta el azt a széket a szoba másik felébe és várt fél napot a déli forróságtól felhevült, poros levegõjû paláson?
"The bastard never showed up.

"Change of plans.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Lesz magyarítás a American Nightmare-hez is? És ha igen akkor kb. mikorra várható?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

DarkSector
Hát nyálas de mitgondoltatok miért csinálja ezt?
Meg aztán hová is tudna menekülni, õ sem ért semmit, hiába marad otthon attól nem változna semmi.

fery02
Jaj, ez olyan széép!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
Ezt te nem érted.
Persze hogy feltûnt neki, DE A SZERELMÉT AKARJA MEGMENTENI.
Kapise? A szerelméért megtesz bármit.

Ennyi a rejtély kulcsa. 😄

Sokkal elvontabbnak kell lenned ahhoz, hogy ezt megértsd! 😄
Nemrég elkezdtem játszani a játékkal, és most elég dühös lettem rá.

SPOILER

Amikor délben van találkája, mi a csudának vár naplementéig? Hogy nehezebb legyen túlélnie? Reggel még azt mondta, sose örült még ennyire a napkeltének. Aztán úgy 7 órán át ücsörög a szénbányában és fel se tûnik neki, hogy rázárják az ajtót, úgyhogy vissza se tud menni a kocsihoz? Ez mekkora kiszúrás már! Azt ezerszer inkább elfogadtam volna, ha mondjuk leütik, aztán bezárva találja magát naplemente után, de így ennek semmi értelme. Nem tûnt fel neki, hogy az elõzõ két éjszaka folyamán szörnyek támadtak rá?
grebber
Alan Wake után az American nightmare is gog-ra ment! 13.49 USD
Ha innen vetted az Alan Wak-et akkor csak 11.25 USD.

Next PC upgrade: 2022

Lunki88
1 rubel olyan 7 ft körül van.
Lunki88
Azért beszarás mekkora árkülönbségek vannak a ruszkikhoz képest. Itt egy érdekes oldal arról hogy õk milyen olcsón jutnak hozzá... Fõleg az alapjáték a durva, 1700 ft-ért.
grebber
Most elõrendelve steam-en csak ~3030FT!

Next PC upgrade: 2022

TDC Geronimo

It would seem Alan Wake isn't finished giving gamers nightmares. A product page has appeared on Steam for Alan Wake's American Nightmare, revealing that the previously XBLA-exclusive adventure is coming to PC.

Remedy confirmed to Joystiq the game will hit Steam on May 22.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MerlinW
Kapcsold ki a blur-t.

[merlinw.org]

Valaki tudna segíteni? Elkezdtem a játékkal játszani, és a menü minden oké, de viszont érthetetlen okokból megyek, akad és mosódott a kép ha mozgatom az egérrel, pedig megvan hozzá a gépem, és már nehezebb játékokat is elvitt. A patch-el vagy a magyarosítással ronthattam el valamit?
^^
Loál János
<#gonosz1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

grebber
Akkor hajrá és véletlenül se olvass vissza itt, van jó pár spoiler...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

wantonly
Nem mindenki, én most kezdtem el és nagyon bejön. 😊
<#smile>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

DarkSector
leves a kopasz fejed. 😊

Mindenki végignyomta, leves...

De ajánlom mindenki figyelmébe az új POTF albumot... sirály lett... megint...

fery02
<#eljen>

DarkSector
meg mit meséljünk még?
játszani kell a játékkal.

fery02
Végülis alapjában régi játék már ez.

kihalt a topik.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

fery02
Azon a képen felnevettem, tényleg ilyen frusztráló szövegeket nyomatnak. 😄

DarkSector
Bocs a nem láttam a magyarosítást kifejezést arra értettem hogy nem találtad meg és keresed, akkor szorry, de nem kell szótár mert magyarul írtál. 😊

Pretorian
lol neked meg a szótár, de azért kösz (nem láttam mert nem tettem fel, de power userként gyakorlatilag bármit megtalálok a neten, zsírozott villámként). 😄

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

DarkSector
Google a barátod.

KATT

Evin
Az Alan Wake szövegileg sokkal kisebb, mint egy GTA4 vagy Fallout3.
Az említett példa, az ablakos, pl véletlen csúszott be, nem szándékos volt.

Pretorian
Én nem láttam a magyarosítást, de azért jó dolog hogy van valaki/valakik akik ezt a szabadidejükben, ingyen megcsinálják.
Tény, hogy az ilyen projektek sokszor nem sülnek el túl jól (pl. GTA IV, Fallout 3), de ahhoz általában bõven elegendõek, hogy a lényeget megértse még az is, aki egy szót nem tud angolul.
Az is tuti, hogy néha még az official fordítások sem képesek a játék univerzumának kontextusában kezelni egy-egy szövegrészt, az ilyenen mondjuk én sokkal jobban kiakadok, mint az otthoni sufnifordítók félrefordításain, nyilvánvaló hogy miért. Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy a fordításokat ugye magyarok csinálják, olyanok akik nem ismernek rengeteg, az angolszász kultúrában meglévõ szleng kifejezést, a nyelvben létezõ szóösszetételt, idiómát stb.
Éppen ezért sokszor szó szerint fordítják a legtöbb szöveget.

Evin
Az, meg egy másik már javítva van, csak most patch-re várok, hogy azzal együtt legyenek javítva/publikálva.

Macccy
... vagy inkább "Vigyázz a windózosokkal!" <#vigyor><#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Lunki88
Nem tudom itt hányan játszanak magyarítással, de a 2-es chapternél járva már felfigyeltem egy félrefordított szövegre. Amikor az egyik taken azt mondja hogy "Beware of widowmakers!" erre a magyar fordítás "Vigyázzon az ablakkeretesekkel!" <#hehe>

Egyébként örülök hogy lefordították, mert - bár tudok középszinten angolul - azért a storyt nem sikerült teljesen megértenem, amikor angolul játszottam végig.

Egy humoros kép, kicsit kapcsolódik a témához. 😊
Macccy
Jólbeszélsz tesa'

Pretorian
Nem is erre gondoltam, az ilyen Just Cause-sandbox az kamu, ezért emeltem ki a Boiling Point-ot. Amúgy meg ott halna meg az egész, ha 10-nél több npc kerülne a játékba. Kinyírná az egész koncepciót, mivel az ehhez hasonló játékokban alaptétel hogy a protagonist lehetõleg minél kevesebb npc-vel illetve ally-al fusson össze, mivel az alapjaiban menne szembe a koncepció alappillérét képezõ magánnyal, egyedüllét-érzéssel.
Egy ilyen elb*szott David Lynch világban meg elképzelhetetlen az ilyesmi, inkább a kisebb számú de sokkal jobban kidolgozott karakterre kell rámenni, tehát nem mûködne itt a sandbox-játékmenet, mert a hangulat megõrzése érdekében tök üresnek kéne lennie a mapnak. Talán még az a láda is sok lenne. <#idiota>

DarkSector
Nem, de nem árulom el. 😊
De nem photoshop...😄

Metalmilitiakid
topikot tévesztettél 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Macccy
Flare -el maga alá lõtt miközben ugrott ... alaptrükk ... <#hawaii>

(persze vicceltem)

Macccy
Régi sztori. Én õszintén elhiszem, hogy nem egyszerûsítés, hanem inkább javítás az hogy nem sandbogz. Így ahogy mondtad. Storytelling a lényeg ebben, semmimás. Ahogy lentebb is leírtam volt, nem kellett volna ide darts vagy kocsikázás semmirekellõ helyekre, félszigetekre amiken nincs semmi max egy láda, csak azért, hogy sadbogz legyen. Ezzel leromlott volna drasztikusan a szuszpenz, ráadásul elgagyizták volna. Remedy nem ez.
Nekem egy ponton túl az összes GTA is be-bebólint, unalomba fullad, persze szó se róla, letoltam mindegyiket, de nem képernyõ elé ragadva egy-két hétre, de nemám ...

De nem ismételgetem magam, mert dézsavúkkal lesz tele a topik.