2387
  • grebber
    20,99€ = 295Ft-al számolva 6192FT

A gyűjtői dobozos az 11990FT!
  • DarkSector
    Előfordulhat szedek le mentést.
    És akkor majd lehet. :)
  • grebber
    LOL kényelmetlen mi lenne benne az? WASD,E,Space,Shift és egér. Akinek ez kényelmetlen annak javaslom ,hogy dobja ki a gépét és tologassa a csattogos falepkét!
  • DarkSector
    Ugye ezt most csak viccnek szántad.
    Az oké hogy az amúgy szerintem a játékokat 90%-ban lealázó animációk neked nem tetszenek, de ezt azért nehogy már egy viccnél nagyobbra értékeljük. :D

LOL
  • Shep
    Úgy rémlik ,hogy nem lehet egyből nájtméren kezdeni.
  • tommygear
    am nem arról volt szó hogy valami 6000 ft körüli áron adják majd? ehhez képest mindenhol 10 ezer
  • grebber
    Kár hogy kurva steam soha nem közöl eladási adatokat.
    Pedig baromira kíváncsi vagyok hogy szerepel majd pc-n!A csatkai szűzanyához imádkozok ,hogy jól fogyjon ,mert akkor lehet a folytatást is kiadják!Meg ne adj isten más cég is elgondolkozik pc-re poroláson!
  • DarkSector
    :P
    Én x360-on kontrollerrel mindenféle nehézség nélkül megcsináltam.
    Már alig várom hogy PC-n nekiállhassak tuti Nightmare-on fogom alapból kezdeni és 1x lenyomom.
    Kínáncsi leszek mennyivel nehezebb. Természetessen controllerrel, mert billentyűzeten szerintem eléggé kényelmetlen lehet irányítani.
  • Shep
    Ja meg nem bír ez a szerencsétlen 100m-rt futni, egyből leáll a szíve. Persze ablakon kivetődni, meg korláton át Dzseki Csenezni, az megy, de futni azt már nem. :)
  • Shep
    Ó de az olyan szar, hajolgatni. Ja ez a másik ez milyen nyomorék megoldás már ,hogy nem lehet egyből sprintelni előtte behajol. Meg a mozgás animáció azért hát erősen MP-t idézi ami annak idején jó volt de ma már inkább vicces. Na de a történet az legalább jó ha már a játékmenet nem igazán.
  • grebber
    Mert xboxon nyomtam normálon! Meg most elkezdtem pc-n is! Szinte semmi nehézség nincs easyhez képest.
    Sokszor nem is kell ölni csak elfutni és hajolgatni az ütések elől.
  • CalebJoe
    lófaszt nem már évek óta nem volt játék ami megizzasztott volna beleértve a konzol cuccokat is ez igenis nehéz lett de más baja nincs
  • Shep
    jó hát nem lehet mindenki ultra pro, mint te. Valakinek versenyeznie kell a szar játékos címért is.
  • Shep
    Te ézin nyomtad nemde? Akkor miről beszélsz? :)
  • Seth
    Oké,akkor csak simán béna vagy :D
  • Shep
    Jó azért ne nézzél már hülyének.
  • DarkSector
    Faszba, spoilerbe akartam tenni csak nem tudok szerkeszteni elnézést a többiektől!
  • DarkSector
    Fókuszt használva simán mennie kell.
    Még fáklya sem kell.
    Nightmare-en is simán megoldottam lámpával.

Ha nem megy vagy unod akkor zuzz bele egy jelzőrakétát az szinte egyből öl.
  • grebber
    Azért nem beszéltünk mert nem olyan nehéz mint amilyennek titulálod!
  • Seth
    Biztos jól játszottátok? Előbb a fókuszált fénnyel le kell szedni a sötétséget a tagokról,majd utána csak 1-2 lövés
  • Shep
    Hát én úgy játszom. 2. pályán vissza kellett mennem a pálya elejére mert elfogyott a lőszerem. Kontrollerrel meg én neki se állnék tuti nem élné túl a játékot. :)

Darksector: Gréder - a földmunkagép a bánya bejáratánál.
  • CalebJoe
    arról is senki sem beszélt eddig hogy milyen kibaszott nehéz lett még normalon is, nem 1x alt+f4 volt nálam mert felbaszott aztán fél óra pihi és végig is vittem:)
  • DarkSector
    Ok, csak 1x valami miatt panaszkodtak a kábelesnél, de akkor lehet egyéni probléma volt.
  • arty
    kábeles x360 paddal sincs semmi gond

csak az ms wireless kormánnyal :(
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Melyik ez a gréder? A végefelé arra a dokira gondolsz?
    Mert abba kell kicsit világítani, nem könnyű. De meghal egy idő után.
    Egyedül a tornádóra nem hat a világítás.
  • Shep
    Nem mondtam ,hogy nem lehet. :)
  • Seth
    Pedig ki lehet
  • Shep
    A hülye grédert ki kellene "nyírni"? Nem úgy tűnik, mintha foglalkozna vele hogy világítom, vagy fáklyázom. A kis szarok meg előbb utóbb szétszednek.
  • DarkSector
    Még annyit hogy nem véletlen vannak direkt pc-re ilyen csomagok forgalmazva. Sokan inkább 11-13-ért vesznek ilyen csomagot akiknek nincsen konzoljuk amúgy, mintsem valami egyébb controller-t.

Ezekre a dobozokra sem véletlen van a "Games for Windows" meg a "PC" feliratok rányomtatva. :)

• DarkSector
    Mármint úgy kell érteni a kiemelt mondatomat, hogy itt egyeltalán utána nincs olyan hogy ezt meg azt kalibrálok.
    Bent a menüben sincs olyan hogy az Options-ban majd át kell váltanod kontroller-re.
    Egyszerűen ha bekapcsoltad a kontrollert, elinditod a játékot, és ha billentyűt akarsz használni lenyomsz egy billentyűt ha kontrollerrel akkor egy kontroller gombot és automatán a játék arra fog váltani még a kijelzett qte gombok is megváltoznak.
  • DarkSector
    Jah mondom ez a Microsoft Recevier.
    Kábeles controller asszem nem egészen gondmentes.

De a wireless controllerhez vett Recevier-t bedugod és felteszed a driver-t.
    Utána 1 billentyűt sem kell lenyomnod, csak bekapcsolod a controller-t és elindítod az adott játékot.
  • kasa85
    Meglesem bár elég kínainak tűnik.
  • kasa85
    Kibaszom az ablakon,és veszek én is egy olyat:)
    Gondolom nem vezetékes,kell egy USB vevő ami fogja a jelet a vezeték nélküli kontrollerből.
  • yesname #712
    Nem tudom neked megéri-e a próbálkozást, de nézz utána ennek:
    http://code.google.com/p/x360ce/wiki/MainPage
  • kasa85
    Köszi.
    Most olvasom másnak is ugyan ezzel a Kontrollerrel van a gondja
    Köszönöm a részvétedet elég szemét dolog,hogy ez megy.
    Na mindegy lehet majd javítják,mire jön a Magyar felirat,de félek hogy olyan gyorsan fogja prezentálltatni mint a most megjelent játékot.
    Max 2015ben:(
  • DarkSector
    Akarom mondani kerülgetett az idegbaj pár éve mikor vettem 7 ezerért pc-s joy-t.
    2 analog kar és rezgés.

De alapon nekem nem volt játék ami ment volna minden.
    Ezért szereztem be egy ideje Microsoft Recevier-t.
    Azóta nyugodt az életem.
  • DarkSector
    Tévedés.
    Pc-n bill+egér van alapon. Mit gondolsz kit érdekli hogy nem rezeg a joy. Microsoft-nak érdeke hogy az eszközeit promozza.
    Tudni illik van és létezik Microsoft Acessories driver!!!
    Szóval gondolom érthető hogy nem Razer driver, a Mikrofos nem fog más gyártónak pc-re drivert kiadni.

Razer csinált egy joy-t X360-ra ott biztos teljessen korrektül megy mert Microsoft engedélyezte és csak velük együttműködve tudnak oda fejleszteni eszközt.
    Szóval ez nem egy PC-re fejlesztett joy.
    Pc-re gyártanak Razer bill+egeret.

Igen Mikrofosnak ez megérte beleölni a lovét (mármint a driver), sőt szerintem a kódok eleve benne voltak a játékban nem kellett ide + buhera.
    Az hogy kb 10 éve nem láttam olyan pc-s joy-t ami tökéletessen működött volna. 1-et sem....

Azért még tegyük hozzá hogy nem véletlen MICROSOFT WINDOWS.
    Amúgy tökéletessen megértelek, engem is az idegbaj kerülgetne.
    Úgyhogy részvétem.
  • kasa85
    Hogy szakadjon meg az MS
    Undorító banda.
    Nem tudom,de biztosan át lehet variálni ms re,hogy kamunak lássa.
    Fel építésben ugyan az,de van egy két plusz gomb rajta.
    Akkor ezek szerint nincs gond,de érdekes lehet le tesztelem boxon.
    Elképzelhető a szemetek le korlátozták a tudását,mert nem a Microfos termékét vettem meg,bár bánom ezek után,hogy ennyit adtam ki érte.
    Közel duplája volt mint amit linkeltél
  • DarkSector
    Na ez az.
  • DarkSector
    Ez Razor x360 kompatibillis kontroller.
    Nem Microsoft.