Alan Wake (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
LA Noire is hamar akcios lett, szvsz ez se marad 40 EUR sokáig ...

Forza.

GTA IV még mindig...de az a RAGE engine a GTA-ban már szeritnem javíthatatlan a patchek végett is és annyira nem is szép, csak részletesnek mondható.
Shep
Én azért bízom az olcsóbb árkategóriában, mert abban a több kérdéses interjúban sem adtak választ a konkrét árra, csak annyit mondtak ,hogy majd mikor már közelebb lesz a megjelenés akkor megmondják.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Dettó

DarkSector
Én is a 20 euro-t vélem korrektnek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Steam-en 29,99-39,99 euró közé tippelem!De ha sokat akarnak eladni akkor 19,99 ár már baráti lenne!<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Prince23
40 eu-nál több biztos nem lesz, nyugi 😊

DarkSector
Buzi játékiparban nem lehet tudni. 😊
Rádobnak egy többmonitorost meg 3d-t mg fizx-et és már megint elkérnek full árat.
Én nem lepõdnék meg.
Sõtt közbe gondolkodtam mivel lesz dobozos változat szinte garantáltan kövér árat szabnak neki.

De nemgáz lesz még steam-en akció.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Biztos nem lesz 50 eu. 2 éves projekt eleve.

az is egy megoldás... 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

DarkSector
Oké de akkor is, vazze most megint adjak ki 10ezret ? 😛
Akkor várok pár hónapot.

PC-n új játék szal... 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

DarkSector
Jut eszembe az árakról tudni valamit?
Olcsóbb áron lesz vagy új játék árába mérik majd?
Letöltõs és dobozosra is vonatkozik a kérdésem.

Prince23
Hagyjátok már abba ezt Fiziks témát bakker

DarkSector
Nem mondtam hogy mennyiségi 1 magos tulaj van.
Igen szép mennyiségre nõtte ki magát, de sajnos még mindig a legtöbb játék nem tudja kihasználni a 4 magos cpu-kat vagy jobbanmondva 2 magos cpu-kkal is vigan elfutnak.

arty
azt azért kétlem, hogy manapság volna mennyiségi 1 magos játékos:

steam stat
Physical CPUs
Unspecified0.01%0.00%
1 cpu 5.57% +0.35%
2 cpus 48.22% -0.25%
3 cpus 1.36% +0.04%
4 cpus 42.97% -0.39%
5 cpus 0.01% 0.00%
6 cpus 1.54% +0.15%
8 cpus 0.32% +0.11%
12 cpus 0.00% -0.01%

tehát a durva többségnek 2-4 magos cpu-ja van, ott is fele fele arányban 2 ill 4 magos. durva, hogy ilyen sokan mamár 4 magon játszanak!

Forza.

DarkSector
Mai procik nem bírnák (ha igen akkor kevés fps mellett) mert nekem a 2 magos 100%-on pörög, ha meg optimalizált lenne minden játék ami szinte kivitelezhetetlen pc platformon akkor lenne az amit írsz.
Sok fejlesztõ még visszafelé is fejleszt kisebb konfigokra addig viszont nem lesz nagy változás.

Bocs annyit helyesbítenék hogy a (tavalyi) elmérések még mindig azt mutatják, hogy kevesebb a többmagos felhasználó mint az 1-2 magos cpu-val rendelkezõk.

DarkSector
Szerintem köv generációnál is a pixelelkre hajtanak majd, de ez személyes meglátás, senki ne várjon nagy változásokat. Csak szebbek lesznek a játékok és ennyi.
Sõtt szerintem mégjobban elfásulnak a játékok sok causal és egyszerûsített játék lesz.

DarkSector
Oks mindegy ügyse fogunk egyet érteni mert fütt téged a harag, de most jó ez hogy itt veszekedtek ezen? Úgysem tudtok ellene mit tenni, és nem hiszem hogy megéri.
Maradjunk szerintem Alan Wake-nél. Nem? 😊

Bence94
Pont hogy nincs + elhasználható tartalék a gpu-ban hogy a ruhalobogást azon számolja mert akkor játszhatatlan 1 kártyával és akko jön az hogy a max fiziksz kell akkor rakj be egy dedikált karit a meglévõ mellé.Mai procik bõven bírnának még többet is.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

arty
na, azzal aztán lehetne szép kis elméleteket gyártani 😄

Forza.

arty
a legtöb játék konzolra készül, ahol nincs lehetõség (hardver limitációi) bonyolult fizikát számoltatni, helyette inkább a látványra "költik" el az erõforrásokat. ezután pécén, ahol lenne rá kraft, már nem költenek plusz dolgokra, hiszen az eladások nem nem elég nagyok hozzá...

majd a köv. generációs konzolok idején, talán...

Forza.

arty
ugye nem gondolod komolyan, hogy a szellõzõjáratban, ahol az fps felugrik 200-ra nem lenne képes más kártya egy sima, átlátszó texturát (pokháló) számolni...

ha lenne füst a nem-fizixes gépeken, akkor nem lehetne látványos összehasonlito videokat késziteni és a kutya se foglalkozna az egésszel... pont az a lényeg, hogy a laikusok is ugassák a "drámai" különbséget 😊

Forza.

arty
szerinted mire kell több erõforrás? a statikus és átlátszó pokhálóra vagy a lebegõre? ha az nvidia kártyája képes lebegést is számolni, gondolod más kártyákon a jóval egyszerûbb statikus nem menne? 😊

füst ugyan ez, ott az nv kártya még a gomolygást is számolja és mégse nyakkan bele... más kártyákon max nem gomolyogna, még gyorsabb (és persze csunyább) is lenne (fizixeshez képest)

Forza.

Jakuza001
Hahaha.

Shep
Igazad van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Melyiknek kell erõsebb gép?
GTA4 vagy Batmna AC? 😊

Totti5
Batman jóva alatta van mondjuk a GTA4 teknótól, ahol füst, autófizika, környezeti fizika, npc fizika, idõjárás, dinamikus fények/napszakok és többszöröse a nyitott, grafikailag összetetebb területnek mint a Batman 2ben. És lám bírja az xbox. GTA5 meg még dúrvább lesz, a látottak alapján.

Nvidia logó nem azért virít a játék elején mert nv fanok a fejlesztõk. Az egy reklám felület, amiért valaki fizet, és még ha kizárólagos ficsõröket is tartalmaz az meg a legjobb, mert a pistike azt az fizikses nvidia vga kártyát fogja megvenni, amivel a játékot támogatták és reklámozták, nem pedig valami "gagyi" Atit amin butítva megy a program.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
+1
mondjuk én nem a saját álláspontomat írtam de hagyjuk.

Shep
És az igazság meg kettõ között van valahol tehát az Nvidia nyert 😄

samsung123
De hagyjuk már egymás meggyõzését, mindenki leírta álláspontját(Pont)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Shep
De amúgy milyen maszlag, csattanó?

samsung123
<#nyes>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

DarkSector
Oks elnézést, akkor összeesküvés áldozatai vagyunk sorry. 😄

Persze ugye ez mind mind fontos az Alan Wake-el kapcsolatban.

samsung123
Ez kb hasonló maszalg, mint hogy a konzolgyátók még tavaj is azzal jöttek hogy: "hatalmas erõforrás tartalékok vannak a gépeigbe"<#mf1>

Shep
Te meg a másik fél maszlagját nyaltad be az sem sokkal jobb 😄

DarkSector
Amit meg kellene érteni, a sok tévhit elkerülése végett HOGY A NAGY RÉSZLETESSÉGÛ grafika mellett nem megoldható.
Nekik gondolniuk kell arra is hogy kevesebb a 4-6-8 cpu-s felhasználók száma.

Shep
g-Man lefizette az összes játékkészítõt, hát fogd már fel végre!

samsung123
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ neeeee<#falbav>
Ezt maszlagot nyomja pont az Nvidia, így benyalni(ha meg sajátkútfõ akkor még rosszabb)

DarkSector
Van?
Akkor erre mit lehet mondani? talán használni kéne a játékfejlesztõknek? De valszeg nincs rá pénzük.

én értelek téged is, meg vagy sértve hogy ezek az effektek hiányoznak a karid végett, de ez nem összeesküvés az nvidia részérõl.

Shep
Én is tudom mi van a Betmenben meg mi nincsen de arra nem gondoltál ,hogy a gyengébb hardver esetleg nem bírná azt a fajta füstöt, felrepülõ újságokat stb. és azért kapják a pénzt, hogy pluszt tegyenek az nvidia kártyások játékba, nem pedig azért ,hogy nehogy betegyék oda azt a rohadt füstöt? Na de a témát én itt befejeztem ,mert egy megrögzött összeesküvés elméletesnek a Jóisten sem tudná elmagyarázni ,hogy nem csak az létezik amit õ gondol.

DarkSector
Bocs de ezen van mindenki lerögzülve, és sokan nem értik a lényeget, nem azért nincsen füst meg pókháló mert nem tudják fizx nélkül megcsinálni, hanem annyi erõforrást felemészt az alapjáték hogy nincs vagy nem marad a többire és ezért nem rakják bele hogy ne legyen nagy gépigénye a játéknak.
És az Nvidia driver pont erre szabadít fel + energiákat a vga-ból hogy ezeket használva is ugyanolyan gyorsan fusson a játék.

Vagyis igen lehetne füst meg pokháló alapon is de akkor a procikat jobban zabálná a játék, ehelyett alapon a textúrákra megy el a gép erõforrása meg azokra az effectekre mint a batman köppenye meg ilyenek.
A 2 közt eltérés van ezért sírnak teljessen feleslegessen sokan.

arty
az amd is támogat api-t, amin keresztül lehet fizikát gpun futtatni, talán már hallottál is róla, még drivert is írnak hozzá: directcompute és opencl.

és szerintem ezt senki nem érzi cikinek, rajtad kívül 😄

Forza.

arty
más játékokban van füst, ahol füstnek kéne lennie
az nvidia valóban fizet a fizix támogatásért a fejlesztõknek
a fizixes batmanban nincs füst

ezt az nem képes összekötni, aki nem akarja 😊 nyilván abban is lehet hinni, hogy fizix nélkül a roksztedisek egyszerûen nem voltak képesek füstöt programozni... mindent tudnak a srácok, a világ legszebb UE3-as játékát programozták le, de bizonyos dolgokat csak és kizárólag fizixel tudtak megoldani. igen, a pókháló ennyire durva tech!

Forza.

DarkSector
Igen mert levédették de én azt mondtam hogy LEHETNE , megint nem értelmezted a válaszomat. 😊
De lehetne AMD fizx csak ugye ezekután kicsit ciki lenne az AMD-nek meglépni, meg ugye normális drivereket írni.

DarkSector
Oks akkor legyen is úgy legközelebb. 😊

Shep
Ezzel csak annyi a gond, hogy ez összeesküvés elmélet, másrészrõl meg hiába akarsz te lefizetni valakit ha nem hagyja magát vagyis ...

arty
Végre leesett.

Forza.

arty
"én arra céloztam hogy az AMD is megtehetné hogy csinál egy hasonló drivert."

Nem tehetné meg, mivel a fizix az nvidia tulajdona.
Jesszusom, ember... iszonyat, mennyire nincs még halvány fogalmad sem a világról 😊

Forza.

Shep
Mert G-Man beadta a csekket.