Alan Wake (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esetleg várható hamarosan a magyarítás?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Evin
Kellene nekem valaki ma vagy holnap, akinek megvan az American Nightmare Steamen.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

bakkerman
megint elõkaptam a játékot,és azt kell hogy mondjam,ebben a nagy nyári hõségben már a "tutorial"-nál amikor elkell mennem a világító toronyba nagyon megizzadtam,megvárom amíg besötétedik,és nekifekszek komolyabban...<#zavart1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

MerlinW
Hallgasd meg az új Poet of the Fall albumot (Temple Of Thought) 😊
Nekem már megalakulásuk óta (~2004) nagy kedvencem a banda😊

Történetük is jópofa:
"2003-ban Marko barátja, Sami Järvi, aki a Remedy Entertainmentnél íróként dolgozott, átadta egy elkészült versét és arra kérte, hogy zenésítsék meg a Remedy hamarosan megjelenõ Max Payne 2 címû játékához. A megzenésített változatból lett az elsõ kiadott számuk, a Late Goodbye, amellyel megnyerték a G.A.N.G. (San José) elsõ díját 2004-ben."

[merlinw.org]

RatBaG
még csak most tolom az american nightmaret, nem rég hallgattam ezt végig a rádión 😊
megint ütõs kis tracket hoztak össze.

Per Aspera Ad Inferi.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Pretorian
Lehet hogy túl jónak tartják az anyagot ahhoz hogy egy ilyen E3-on parádézzanak vele a sok szopós szájú szilikonbaba között, amit meg is tudok érteni. Na jó, biztos nem ez az oka.

Be fogják jelenteni valszeg, csak késõbb. Hetedikéig tart az E3.
Amúgy meg beszél mindenki mindent össze-vissza. Egy hete még úgy volt, hogy a GTA V sem lesz kint E3-on, aztán kiderült hogy mégis.
Várjuk ki a végét.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

<#schmoll2>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

grebber
Microsoft konferenciának vége sehol az Alan Wake 2 bejelentés!

Pretorian
Zsír. Kíváncsi vagyok most hány évre vásárol be igzbogz exluzivitást az MS.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

grebber

Evin
Egy cseppnyi esély azért lenne rá, mert az Remedy, egyelõre jobb fejnek tûnik, más nagy fejlesztõknél, de tény, hogy õk is hivatalos cégekkel fordíttatnak, akik szerzõdésileg garantálják a fordítás minõségét.
Én meg, akár tele is írhatnám anyázásokkal. 😊

emiatt

Az igaz,mondjuk ez miatt tényleg gyorsabban mûködhetett a dolog.
Most az American Nightmare magyarítást várom.Fel is van telepítve game de várok vele.Csak bele lestem és egész jónak tünik ez a kis kiegészítõ

fery02
Mivel ugye már adott volt az Xbox változat magyarítása.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Akkor megvárjuk.Mondjuk elsõ résznek hamar készlett magyarítás.

MerlinW
Ez valószínûleg kizárólag Evinen múlik, mert Remedy tuti nem fogja beletenni😊

[merlinw.org]

Csak Magyar nyelv legyen benne és elõ is rendelném!

grebber
Pletykálják hogy E3-on lehet bejelentik a folytatást.

MerlinW
Különálló játék, de annak 4-5 óra a játékideje

[merlinw.org]

Ha nem olyan hosszúak a dlc-k akkor végigjátszom persze,csak nem tudtam mennyi idõ kb.
Így jogos igen,ráér minden más,szépen végigjátszok mindent.Köszi!

Az Amerikai rémálomhoz nem kell mentés sem az elsõ rész akkor ugye az egy külön játszható rész?

MerlinW
Hogy érted azt, hogy új rendszert KELL telepítened? Miért KELL?😊 Bármi baja is van, ha most megy, kibírja azt 2 órát ami a DLC-k idõtartama😊

[merlinw.org]

Basszus szerintem nem kellett volna elolvasnom.Az elsõ kép alatt pár mondattal kapásból spoiler van a franc bele már😞(

Sajnos dlc-t nem fogok tudni folytatni mert mentést nem találok és holnap új op.rendszert kell telepítenem így veszni fog minden😞

Prince23
Ma már szerintem én is befejezem éjjel.Olyan történet vége felé vagyok,érzésem van😊
Azt se tudom mennyi epizód van nem néztem utána mert nekem az is spoiler de most mintha vége felé tartanék.
Van pár gondolatom mi lesz a vége kiváncsi vagyok melyik jön majd be:-)

DarkSector
Hát jah eléggé be tud szippantani a játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

basszus nem lehet abbahagyni, nagyon kíváncsi vagyok a végére.

Hol tárolja a mentéseket a játék?

fery02
Benne van ez az ismételgetõs manualscript igen, én is ámultam, mikor olvastam. 😄
Nightmare szinten lehet megszerezni a bányában.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Evin
Ja igen, a kihagyások:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Wake and Alice argue about it.
Alice is startled by the flickering lights.

Evin
Az alapjátékból, nekem ez a kedvenc sorom:
"Felemeltem az elõttem levõ lapot és elolvastam. Az állt benne; Felemeltem az elõttem levõ lapot és elolvastam. Az állt benne; Felemeltem az elõttem levõ lapot és elolvastam. Az állt benne; Felemeltem az elõttem levõ lapot és elolvastam. Az állt benne; Felemeltem az elõttem levõ lapot és elolvastam. Az állt benne; Felemeltem az elõttem levõ lapot és elolvastam."

Nem tudom játékban tényleg megjelenik-e valahol. És nem másolgattam, ez a rendes szöveg. 😊

Apropó, mivel ugye van szerkesztõ a játék fájljaihoz, vki talált egy rejtett kéziratlapot az American Nightmare-ben, ami csak nagyon kis felbontású textúraként van a játékban, a szövegekben nincs, és nem is lehet begyûjteni,
Így szól:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
In the cabin, two stuffed ravens stare at Wake and Alice from atop a bookshelf. Wake is surprised to find his typewriter sitting on the desk. Alice was planned the whole thing behind Wake's back to get him writing again. The vacation was just a ruse to get Wake here. Wake feels angry and betrayed. Every-one keeps pushing him to do something he is not ready to do. Wake and Alice <...> about it. Suddenly, the lights in the cabin start to flicker. Unseen by Wake and Alice, Barbara Jagger stands in the shadows in the cabin. As soon as it began, the flickering stops and Jagger is gone. Alice is <...> by the flickering lights. Wake is too angry to stay. He needs to cool off, to clear his head.

Wake storms out of the cabin. He is certain that Alice will not follow him into the dark. When Wake gets to the car, he hears Alice. She is screaming in terror, calling his name. There is a splash of water and then silence. Alarmed, Wake pluck up a flashlight from the car and rushes back to the lake. Wake is surprised to see that the cabin is dark, the lights are out. He looks for Alice. Wake round the dark water with his lamp. He seen her form underwater, sinking into the darkness. He draws a shuddering breath and dives into the black water.

Wake wakes up gasping from a nightmare. He is in the car. The car has crashed against a tree. It's night. He is bleeding from his forehead. He has hit his head. He staggers out. He calls out Alice's name. There is no reply.

DarkSector
Nekem ez annyira emlékezetes marad hogy majd úgy emlegetem 20 év múlva mint most valaki a 20 évvel ezelõtti élményeket. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Igen😄

DarkSector
Jah ez a legdurvább a játékban.
Ezelõtt mondja hogy ez a lámpasor olyan mint a vámpirok ellene a hagymafüzér...😄

Behalok ezen a Barry-n miket csinál😊)

DarkSector
Nincs.
Mivel AN egy Arcade játék nem egy Alan Wake 2...

MerlinW
AN csak egy DLC szerûség. Amolyan régi vágású kiegészítõ (expansion).

[merlinw.org]

gyenge
Evin
Az Arcade részben lesz.

Shep
Le lett már írva, hogy nincs.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én a nichtmare gondoltam az alapot már végig toltam.
3.pálya ismétlõdése után nincs is több pálya?
Evin
A korábbi kavarodás miatt megemlítem, hogy ez az Alan Wake's American Nightmare! 😊
Akinek kérdése van, elõbb lépjen át a videó YouTube oldalára, és olvassa el a leírást!

DarkSector
Fahrenheit-nél az a baj hogy maga a játékmenet nem ilyen az egy QTE játék inkább.

Hááát, én régebbieket tudok mondani, nekem nagyon tetszett a Cold Fear.
(bár itt ne számíts ilyen mélységû story-ra)
Eredetibe meg is van Steam-en.

De ez mellett csak a classikusok jutnak eszembe:
Resident Evil 1-2-3-4-5
Silent Hill 1-2-3-4
Fatal Frame 1-2-3-4
Siren 1-2-3

Csak éppen ezekbõl sok csak playstation-ra van.

Köszi. Hasonlóak, talán a fahrenheit jár a legközelebb. De egyik sem ilyen fasza, mint az AW (most, hogy kipróbáltam mondom). Jó lenne hasonló kivitelezésben egy másik sztori, amiben nem csak sötétség van és mellette még vér is van 😊

DarkSector
#2188 - #2189

A barátunk azt kérdezte hgy ilyen játék, és ilyen nincs.
Amiket felsoroltatok egyik sem ilyen játék, szóval...

Alone in the Dark ? <#smile>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

MerlinW
Fahrenheit, Max Payne

[merlinw.org]

DarkSector
No.

Szóval, van esetleg még ehhez hasonló stílusú játék? <#lookaround>