2387
-
kasa85 #1665 Nem mondtam ellent,mivel sokkal élesebb a kép,de attól még tartalmaz egy kicsi homályosítást:)
Ezt akkor veszed észre amikor van mihez viszonyítani.
Itt pause gomb,és látni közelről a különbséget.
-
kasa85 #1664 Nem,de bele enged jobban turkálni kényelmesebb módon a játékba,és ez éppen elég.
HDR feljebb veszem,míg a Blur Amount beállítást ki kapcsolom,hogy élesebb képet adjon a játék-
Ha nagyon is változik a dolog rossz irányba alapértelmezettre rakom a HDR meg megtartom. -
#1663 Halli meg ellentmondasz magadnak, elején még tök éles volt pc-n a játék most meg xboxos homályosságot akarsz eltüntetni, de köze nincs a géphez az effektnek...::D -
#1662 ha te leveszed egy progival az effekteket, amit írtál hdr meg ilyeneket, az nem egyenlő az enchanced 2.0-val vagy minek nevezik. értesz nem?? :) -
kasa85 #1661 A lényeg jó ha van ráncfelvarrás amit hasznos magán személyek osztanak meg velünk.
Nem akarok ki térni semmi más játékra,csak elég a GTA 4 módolásokat megnézni.
Fotorisztikus az egész,és nekem bejön abban a formában mint az eredeti.
Ezzel értelmet nyer egy játék módolással való ki játszása,és ezzel növelve a szavatossági faktort.
Ha valakinek tetszik oké,és akinek nem az is oké tiszteletben tartom a döntésedet,és elvárom tőled ugyan ezt,és nem lowra rakasd a gépem,mert nekem így jó.
Értettem a pojént ,látom te is:)
-
#1660 El lehet érni, offold és ennyi. -
#1659 Köszönöm Evin a magyarítást! -
kasa85 #1658 Teljes mértékben igazad van,hogy így készítették a programot meg úgy.
Ha nem jön be szabad a választás.
Nem erőltetni szeretném,csak meg osztottam veletek amit találtam hátha valakinek bejön.
És van akinek bejön.
Én szeretem ha a textúrákat nem homályosítja semmi,és a magasabb HDR.
Ezeket nem tudom a menüből el érni.
Egy jó monitorral pl:egy IPS 24" monitorral amit jelenleg használok nagyon ütős képet ad.
Nekem inkább az alacsony HDR,és a kép kicsi mosottsága nem tetszett,de nem vészes.
Elsőre alapon ki tolom a játékot,hogy lássam mire tervezték.
Ez után jöhet a módolás.
Még nem játszottam ki még csak most kezdem,de ha nem jön be Pause gomb,és mindjárt eredeti pompájában néz majd ki a játék. -
mester1987 #1657 -
#1656 kösz a fordítást -
#1655 Nem az való, hanem ez a max beállítás, ilyennek tervezték meg a grafikusok, nem fogom levenni az effekteket, nekem így tetszik, és ha levenném nem lenne már az igazi. -
kasa85 #1654 Privit írtam. -
#1653 Lehet. -
mester1987 #1652 Csak 1024x768-at bír, hiába kattintok másra, semmi
Másnál? -
kasa85 #1651 Te meg játssz homályosan ,így passzol az agymoszférádhoz.Neked az való.:) -
mester1987 #1650 Na akkor énis elkezdtem az Alan Wake-t, nem tudjátok miért nem lehet a felbontást állítani?!
Vagy csak nálam szarakodott?! Verziószám. 1.2 -
#1649 Az a sok effect direkt homályosítja a képet ettől lesz olyan az atmoszfére, de mind1.
Vedd le minimumra inkább a grafikát azt játsz úgy. Neked az való. :) -
kasa85 #1648
Én is így jártam,de utána csak a HDR az a Contrastot,FXAA,és a Blur Amount beállítást piszkáltam ezzel szép csillogó felületet,és éles képet kaptam:
Most már a FOV-al nem kell trükköznöm,így az Xboxos homályosító fost teljesen ki iktattam.
Amikor a kis szigetre mész az asszonnyal majd ott néz körül.
Nagyon szépen néz ki a nap,és csillog a víz felület. -
#1647 Köszi jó lett, és nagyon szép,megtaláltam egy régebbi hsz-ed, az alapján csináltam....először én h.. mindent maxra vettem,oszt fos lett az egész! -
kasa85 #1646 felnyomtad a színeket,és piros lett az egész game
Én is elsőnek megszokásból a legmagasabbra raktam utána néztem miért lett tűz piros a menütől kezdve a játékig minden.
A szín beállításokat ne piszkáld azzal vágtam haza én is -
kasa85 #1645 Ok.
Ah túl magas a HDR,akkor balra a csúszkát vedd lejeb.
A szebb feketéért meg a Contrastot állítsad,ha tejfölös lenne a kép.
Sajnos a monitorom kalibrált értékéhez lőttem be lehet nálad eltérők lesznek ezek az értékek.
Ha gond van privibe segítek.
Fent Pause Break-billentyű gombbal tudod játék közben ki/be kapcsolni,és láthatod mennyivel másabb lesz tőle.
Látványosabb szebb lesz a játék most így tolom végig hála Evin-nek -
#1644 Közben meg lettek a beállítások!!
-
Prof William #1643 Kösz a gyors fordítást! -
#1642 Ezt az FXAA-t hogyan kell beállítani,hogy nagyon szép legyen a kép,segitenél,én úgy elba..tam hogy na...nincs valami ami már elöre be van lőve és bemásolom oszt kész?
-
#1641 részemről is big thx -
mester1987 #1640 Köszönjük a fordítást!!!
Reméljük a nagysikerű L.A. Noire is elkészül mihamarabb. -
#1639 köszi a fordítást Evin -
#1638 köszönöm!
-
kasa85 #1637 Ha felraktad a fordítást.
A menüben menj bele az Epizódok ,és válaszd ki a neked megfelelő nehézségi szintet.
Ez után az első DLC lefordítva:
Kiegészítő:1 A Jel.
Kiegészítő:2 Az Író. -
#1636 Köszönöm szépen!!
A 2 DLC az új map vagy mi,van valami trükk előhozni,vagy hogy tudom játszani,még most kezdem a játékot vártam a magyarítást,azért kérdezném?
Köszi! -
kasa85 #1635 Tom Evin
Szép,és igényes a telepítő is.
A legfrissebb update csomaggal tökéletes. -
kasa85 #1634 Juhé
Nagyon köszönjük a munkádat akkor esek is neki ötödjére -
kasa85 #1633 Még irritálóbbak.
Ott nem tudod lámpával meg perzselni őket.
Átváltoznak egy lénnyé azt akkor pár söréttel:)
-
#1632 magyarítás -
#1631 Vagy fehér "bombákat" szórnak. :D -
#1630 jöhet... csőrbe rúgom, azt meg elveszem tőle és kiklopfolom vele. :D
Egyébként engem is marhára idegesítenek, utálom azokat a pályaszakaszokat ahol előfordulnak... rendesen elvonják a figyelmem. -
#1629 Na akkor nem kezdem el Nightmare-n... rám ne dobálják a kalapácsot! -
mester1987 #1628 Na arra befizetek :))) -
#1627 Tényleg csak a varjúkok miatt...?
Igaz hogy nightmare-n már náluk is van ütőszerszám?
-
#1626 Akkor ezekszerint pc-n más acsik vannak vagy mi a fene, ilyenre nem is emlékszem. :)