2387
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    GFWL-ban van offline és online acsi, más. Offline asszem csúnya verziókban is megy. Vagyis tui hogy megy.
    Steam ebből a szempontból más, mert csak ha beregelt eredetid van akkor megy. Persze nincs is ezzel probléma.
    Még annyit hogy XBLive-on illetve GFWL-on az acsi ad G pontokat, amik a profilodon összeadódnak, ezek se érnek semmit csak másnak villoghatsz vele max, illetve vannak ranglisták, ott érhetsz el jobb helyezést.

Steam-en viszont eddigi infóm szerint csak úgy van ez a rendszer és ennyi. Meg néhány acsi ugye Steam akciókban ad extra cuccokat, de azok spéci acsik általában, de ezt te is tudod szerintem. :)
  • mester1987
    RE5-nél egyszer nekem XP-n offline-ban sikerült szereznem (ami Games for Windows-os), nem tudom hogy, de lestem mint Jani.

"De vannak játékok amiknél szeretem megcsinálni, mert a játék közel áll a szívemhez." --> Igen, ez ismerős :)
  • DarkSector
    Igen azok.
    Hát wc papírnak jó. :) De vannak játékok amiknél szeretem megcsinálni, mert a játék közel áll a szívemhez.
    Persze minden platformon, ahol originalba megszerzem (pl a re5 ilyen volt).

De előfordulhat hogy steam-en kapsz TF2-be egy zseblámpát. :)
  • Ironman2
    Az új patch már nem engedi hogy a parancsikonba noblurt irjunk.Mégis hogyan lehet akkor kikapcsolni azt?
  • mester1987
    Mi azok az acsik? Archievementek, mert ha igen azok általában érnek is valamit vagy csak egy kiírás, mint a F.E.A.R. vagy a GfW-os game-eknél ha csinálsz valamit?!
  • DarkSector
    Ahoz kellett volna hogy azonnal Nightmare fokon tudjak kezdeni, de már nem gond, mert Normal felénél vagyok, most már leküldöm ha belekezdtem. :)
    Azért thx.

Lassan meg kéne szereznem Steam-en az acsik miatt is. De az még várat magára.
  • mester1987
    Amúgy mihez kell? Van egy pár FULL mentésem pályafutásom alatt, ha kell küldök listát PM-ben
  • mester1987
    +1
  • kasa85
    Én részemről rég abba hagytam a veszekedés én nem veszekedtem,és az egóm sem nagy.
    A másik tényleg a játékkal kel foglalkoznunk,de ha gond van,vagy módolás és persze igazatok van nem warez akkor ide való.
    Tény,hogy vetettem fel olyan dolgokat ami nem ide való,de nem csak én hanem sokan mások is.
    Ha segítséget kérnek én próbálok segíteni nem úgy mint egyesek,hogy beszólnak ahelyett,hogy tévedek javítanának.
    Csak is jó indulatból,és nem rossz indulatból pazarlóm ebbe a topikba az időmet,és koptatom a billenytűzetemet.
    Ha hülyeséget írok legyen rá logikus magyarázat is,és javítás emberek vagyunk nem állatok.

Köszönöm a felvilágosítást,majd én eldöntöm mivel módolom,és mit használok.
    Csaj meg keljen a kutyának többe kerül mint a számítógép
    Na részemről off véglegesen vége.

Evin köszönöm a Magyar Feliratot nagyon jó lett
  • hiper KOCKA
    Köszi a magyarítást Evin... tényleg jól megcsináltátok, végre elkezdtem a játékot...
    A Vsync-ot érdemes bekapcsolni, vagy hagyjam? Másrészt mikor körbeforgatom a kamerát, Alan arca körül az elmosódás látszik. Ezt hogy lehet eltüntetni?
  • Axl Rose
    Köszönöm Evin a fordítást és a beleölt időt/energiát, nagyszerű lett.
  • mester1987
    Erről ennyit.
  • Shep
    A jól fogalmazod meg akkor nem lehet ellene kifogást emelni.
  • mester1987
    És lesz is értelme szerinted? Még én kapom a figyelmeztetést, amikor más provokál ill. bunkó velem és másokkal...
  • Shep
    Van valami chrome plug-in sg fórumra abban van felhasználó tiltás, tehát ha valakit nagyon zavarsz az megtudná oldani a "likvidálásodat".
  • Shep
    De ne célozgass, mond meg nyíltan!
  • DarkSector
    Alan Wake-ről volt szó, még ha vita keretében is, pár majom ilyenkor betéved 1-1 kommentre, hogy bannoljuk ezt meg azt, a kutyát nem érdekli.
    Nem kell ezt komolyra venni. :)
    Bezzeg mikor kérek mentést a játékhoz senki sehol.

Ha meg valaki mégis kizár, én tiszta lelkiismerettel vállalom.
  • mester1987
    Ő nem rossz, nem rá céloztam; más(ok)ra...
  • DarkSector
    n egy szóval nem mondtam hogy ő rossz, vagy rosszat akar, csak érezni az egot ahogy ír.
    de mind1. :)
  • mester1987
    Ki civakodik? Semmi gond nincs kasa85-val és DarkSector-ral sem.
    Diskurálni csak szabad nem?

El vannak egyesek tévedve...
  • mester1987
    Vannak nála sajnos rosszabbak is itt, inkább bunkók, nem akarok nevet mondani mert régebbi fórumozó vagy...

Persze ezzel nem őt védem.
  • kissssss
    +1 hajrá, darksector és kasa85 tényleg mehet a kukába.
  • Macccy
    Én eddig se értettem miért kell itt ati, nvidia, dx meg pöcsöm driverekről, krekkről, speedről, ekiről, homályról, HDR -ről meg c++ szarokról beszélni. Mi ez photoshop topic? Hol maradnak az élmények?

Miért nem játszotok? Tele van tartalommal, achievement -ekkel ez a játék. És most már angolul nem tudók is játszhatják!
  • Amiga
    +1
    Hajrá Grebber, hulljon a férgese. :-D
  • tommygear
    +1
  • saiyanjin
    Én csak vicceltem, nyugi srácok :)))
  • Shep
    Nem házigazda kell ide, hanem ingyen popcorn :)
  • DarkSector
    Te mindig akkor kommentelsz mikor valakinek be kell szólni.
    Megértem a kissebbségi érzeted.
  • jarlaxxe
    Nem lesz nehéz dolgod 80%-ban a sector meg kasa nyomja a vakert öket bannolod és nyugi lesz...
  • DarkSector
    +1
  • grebber
    Szeretnék a topikba házigazdának jelentkezni!Aki támogat erre a kommentre reagáljon.(Sajnos már nekem esik rosszul ez az óvodás nem ide való civakodás)
  • DarkSector
    És ne vedd rossz néven, de ekkora ego-val nehéz dolgod lesz a jövőre nézve.
    Emberek vagyunk, tévedhetünk, de engem láttál már elnézést kérni ha olyan szitu volt.
    Egy ideig jó poén de azért ne essünk túlzásokba. :)
  • saiyanjin
    Nah, tehát ez az AnalFake :))) És még ezt hackeled ??? Inkább vmi csajjal tedd, mert ez gyerekszar és az is marad, erre időt elbaszni, hááát, Istenem....
  • DarkSector
    Egyeltalán nem erős engem is hülyének nézel most.
  • kasa85
    Buták /téveszmék
    Juj ez egy kicsit erős volt,ilyet senkiről nem feltételeztem .OMG.
    Na de pont te feltételezel ilyet
  • DarkSector
    Télleg sok embert butának nézel és sok téveszmét akarsz belemagyarázni az emberekbe, szerintem ne tedd. :D
  • kasa85
    Hogy a várjúú mondja szemednek,hogy csecse bogyó
    Megyek inkább hasznosan töltöm ki a napomat.
  • DarkSector
    magyarázod látom...:D
    oks inkább nem szóltam.
  • kasa85
    Látom nem érted a témát.
    Mondtam egy bizonyos téren van benne egy kis homályosítás mint az Xbox esetében,és ezt iktattam ki teljesen mi a pöcsömet nem értesz meg ezen?
    Ha össze hasonlítod a kettőt ég,és föld,de ha ki kapcsolod amit lentebb írtam akkor ott van (teljesen ki iktattam).
    Nem kel kiforgatni az írásomat,mert elég körülményesen le írta lentebb
    Jáj istenem te
  • DarkSector
    ",így az Xboxos homályosító fost teljesen ki iktattam."

-.-