2387
  • gregtom6
    Az alapjátékot végigjátszottam, hát azt kell mondanom, hogy az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam.

Nekem ez a stílus, színvilág, történet mind nagyon bejön. Lehetne több hasonló történet is.
    Az a baj, hogy kevés olyan játék van, ahol konkrétan a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sötétség ellen kell harcolni, egyedül a Heart of Darknessről tudok. A Silent Hillek is hasonlóak, azokat is szeretem, sőt abban az tetszik, hogy halandó ember képtelen megváltani azt a várost, legalábbis senki se törekedett még rá egy részben sem:) Emellett talán még a Forbidden Siren nagyon jó, bár azzal még nem játszottam.
  • grebber
    Nehézséget nézve a két kieg sokkal nehezebb mint az alap játék!
    A restart nélkül végigvivős kieg acsik elég húzósak!
  • Sir Quno Jedi
    Van pár menekülős rész, ha nincs elég flasbang-ed már pl., akkor uccu neki...
  • Broafka
    amúgy bírom a Takenek hullámzó hangvételű, intelektuális fenyegetéseit! :D

"rooar, majdnem 300 ezer tehén él Amerikában, most leváglak!" :D by the hentes taken

"tömény HCL oldatot locsolok rád" by the kémikus Taken

zseniális :D
  • Broafka
    jah igen, azt is akartam mondani, csak le maradt, azt én is használtam :) deeee amúgy csak eltűnnek, nem halnak meg, legalábbis észrevettem, hogy akit nem lősz le, és befutsz a fénybe, majd kijössz (és mondjuk visszafelé mész) akkor újból megjelenik.

De tény, hogy ha minden kötél szakad, akkor az a legjobb megoldás
  • mester1987
    Eddigi Alan Wake honosítás letöltés statisztika: 3075x
  • RatBaG #1779
    tipp 4: ha már elég közel vagy a következő mentési ponthoz (villanyoszlop), és sikerül elsprintelni odáig, a téged üldöző sötét alakok eltűnnek :)
  • TheGrinder
    Hat.
  • kill3r21
    hány epizód van?
  • kill3r21
    én meg gyüjtöm mint az ökör feleslegesen :D
  • Broafka
    lejjebb írták, amikor én is megkérdeztem "e-pénisz növelésére" :) ergo semmire
  • Broafka
    tudom, de írtál már könyvet, szerintem nincs benne az összes lőszer utánpótlás leírása :P egyébként mindenki érti miről beszélek, és nem kell komolyan venni, de szerintem érthető, hogy mi a "baj" :)
  • Sir Quno Jedi
    Én amúgy ultrabéndzsa vagyok akciókban, de még én is simán végigtoltam PC-n seperc alatt. Volt egy-két kellemetlenebb rész, de amúgy semmi extra.
  • Broafka
    amúgy nagy túl erőben érdemes gyakran forogni, hogy ne üssenek le hátulról, és nem nyomni a jobb egér gombot mint a hülye, hanem kicsit taktikázni (én szinte alig használtam elemet)

tipp1: ha bekerítenek, akkor minél előbb próbálj meg kijutni, és lehetőleg vissza felé menekülj ahonnan jöttél, akkor nem jön extra Taken

tipp2: használd az elhajlást (shift + irány, lényegében bármelyik iránynál ha jól időzítesz kikerüli a támadást) szerintem a nélkül tényleg elég nehéz, én mindig használtam amikor lehetett, ha nagyon nem érzed magad biztonságban inkább csinálj egyet feleslegesen, mint ne, és akkor leütnek, főleg azok a suhanó genyák

tipp3: ami egyébként életmentő tud lenni: mint említettem ne vakuzz ezerrel az ellenség szemébe, mert hamar kifogy a tank, ha észreveszed az ellenség meghátrál ha erős fény éri, ez kb értékes 5 másodperc míg feleszmél, míg ha folyamatosan rajta nyomod akkor lehet hogy hamarabb leszeded a sötétséget róla, de addig a másik kinyír.
  • Sir Quno Jedi

Az gondolom világos, hogy ezt a sztorit így írta meg "valaki" és a sötétség ereje váltotta valóra. :DDD Szal. akár egy ufo is lehetett volna a kerti gyepen, ha azt írta volna...
  • kill3r21
    Én most a negyedik résznél vagyok, de még mindig nem jöttem rá, mire vannak a kávétermoszok :D
  • Broafka
    nem, csak a ládákat hagyta szét, ami amúgy még logikus is, de amikor benézel egy lerobbant kemping házba (ahol nem mellesleg áram nincs, de a TV működik :P ) akkor miért van az ágyon egy vadi új (nem olcsó) energiezer 4-es pack? :D Nem tom, ez olyan abszurd.
    Elhagynak zacskókat, konzerves dobozokat, lyukas gumit, de persze pont azt is ami nekünk nagyon kell ám :)

tudom, hogy játék, nah de akkor is, nem tudom, legyen bizonyos idők közönként egy helyi bolt, ami el van hagyva, és akkor ott oké, meg még a házban a tv mellett is végül is oké, én is viszek magammal elemet a szállodába, sose lehet tudni mikor fogy ki az elem a távkapcsolóból :P de az erdő közepén egy fapadon? ne már :)
  • DarkSector
    Oks de nekem eddig soha nem jöttek végtelenszerűen, bár nem is álltam sokat egy placcon.
    De ahol megtámadnak pontokon azok csak amíg meg nem ölöm az uccsót addig támadnak, és ugyanazokon a pontokon.
  • Macccy
    Spoiler Free leszek: mindkettőtöknek igaza van. Valóban ha elcsatangolsz a kijelölt útvonalról akkor szinte biztosan feltámad a vihar, sűrűbb lesz a köd és előjönnek a sötétből a Taken -ek, hogy a helyes mederbe tereljenek. Ez áll a rejtett ládák és kéziratok lelőhelyein is. Ugyanakkor ez a helyes útvonalon is szükségszerűen előfordul, hiszen lépten-nyomon körülötted vannak, előtörnek. Nem is feltétlenül "script"

(az American Nightmare -ben méginkább ez határol be, mert a sivatag miatt simább, nagyobb a bejárható földterület, viszont láthatatlan falak nélkül is kordában tart a darkness ... jó ötlet szerintem)
  • DarkSector
    Hát csak secret-eknél szokta nekem őket benyomni.
    Lehet nem bóklásztam sokáig de nem vettem észre hogy respawn-olnának, de azért szoktak lenni letaposott ösvények elég könnyű követni. :)
  • Seth
    Ha nagyon letérsz az útról,akkor szokott lenni. Ha sokáig ott maradsz,akkor rádspawnolja a dögöket megállás nélkül
  • DarkSector
    Amikor feltámad a szél, az nem jelent semmit, azok scriptelt részek...
  • DarkSector
    Ne viccelj már. :)
  • farferi
    Átmegyek egy fán és csak egy irányba lehet menni.Jön három, de egyből a nyakamba, lenyomom őket valahogy de még várakozni sem érdemes hogy feltöltődjek mert megjelennek újra.Lehet, hogy itt futni kell mint a nyúl, majd ha lehiggadok folytatom, akkor sikerülni szokott.
  • Seth
    Nem lehet hogy nagyon rossz felé barangolsz? Amikor feltámad a szél meg a köd,az azt jelenti, hogy arra nem kéne menni,különben úgy jársz ahogy írtad, túlerőben lesznek
  • farferi
    Lentebb írta valaki, hogy könnyű a játék.Hát akkor csecsszopó korától ilyenekkel játszik, mert én még ennyiszer játékban még nem haltam meg mint itt.Most is a második epizódban át kellene jutnom az erdőn, de azonnal körbevesznek a dögök, elhasználom az egyetlen fáklyám, erre jön a következő hullám, aztán meg az azt követő..Az rendben van, hogy leszedem a fénnyel a sötétséget oszt lelövöm, de addig a többi feldarabol.Megyek is aludni, mert viszket az újjam az uninstallon, bármennyire is tetszik amúgy a játék.
  • Frank99
    ilyen egy fax.
    sz-el...
  • Axl Rose
    Most tényleg gyerekek, nem lehet használni a spoilert ?

Tök az elején vagyok, úgy látszik amíg nem viszem végig el kell kerülnöm a topicot...
  • RatBaG #1757
    na de itt nem csak úgy ott teremnek a cuccok.
    a story szerint a lámpás mami hagyta szerteszét az utánpótlást elővigyázatosságból, készült a harcra. ha jól emlékszem...
  • Evin
    Na igen, csak ott voltak ütőfegyverek is. Itt csak lőfegyver van.
  • DarkSector
  • Broafka
    jó, de a játék legelején még nem tudtam milyen lesz a játék, meg mennyi lőszert lehet találni. Mondjuk ott volt a Silent Hill 5 vagy melyik, ahol a csajjal kellett menni, hát bakker ott 6 lőszerrel kellett volna kb végig vinni az egész játékot.

Amúgy mókásak az ilyen játékok, hogy ez alap, hogy minden sarkon valaki elhagy egy energizer elem csomagot :P
  • Macccy
    biztos része a történetnek ... lehet így próbál kijutni a sötétség a műből, a te gépeden keresztül

szerintem ... fuss!
  • szapor
    sziasztok. nem tudjátok hogy miért kapok gyakran kék halált játék közben?? :S
  • Zsoti90
    Abból is láttam a filmet meg a játékokkal is játszottam :D
  • Solid Snake
    Silent hill
  • Zsoti90
    Bright Falls-t már megnéztem régebben az jó volt, a Twin Peaks-t most fogom elkezdeni, a Supernatural nem rossz, de nekem phychosabb dolog kell :D
  • m0na
    Twin Peaks az alap, de a Supernatural sorozat is egész kellemes, én az Alan Wake miatt kezdtem el nézni és nem bántam meg.
  • Seth
    Bright Falls minisorozat :D
  • Zsoti90
    Nem az Alan wake-hez kapcsolódik, de nem tudnátok mondani olyan filmeket sorozatokat, amik ilyen vagy hasonló történe hangulata van?