Alan Wake (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ezzel nem õt védem.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Miért nem játszotok? Tele van tartalommal, achievement -ekkel ez a játék. És most már angolul nem tudók is játszhatják!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Megértem a kissebbségi érzeted.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
Emberek vagyunk, tévedhetünk, de engem láttál már elnézést kérni ha olyan szitu volt.
Egy ideig jó poén de azért ne essünk túlzásokba. 😊
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Juj ez egy kicsit erõs volt,ilyet senkirõl nem feltételeztem .OMG.
Na de pont te feltételezel ilyet <#hehe>#hehe>
Megyek inkább hasznosan töltöm ki a napomat.<#email>#email>
oks inkább nem szóltam.
Mondtam egy bizonyos téren van benne egy kis homályosítás mint az Xbox esetében,és ezt iktattam ki teljesen mi a pöcsömet nem értesz meg ezen?
Ha össze hasonlítod a kettõt ég,és föld,de ha ki kapcsolod amit lentebb írtam akkor ott van (teljesen ki iktattam).
Nem kel kiforgatni az írásomat,mert elég körülményesen le írta lentebb<#gonosz3>#gonosz3>
Jáj istenem te<#banplz>#banplz>
-.-
Ezt akkor veszed észre amikor van mihez viszonyítani.
Itt pause gomb,és látni közelrõl a különbséget.
HDR feljebb veszem,míg a Blur Amount beállítást ki kapcsolom,hogy élesebb képet adjon a játék-
Ha nagyon is változik a dolog rossz irányba alapértelmezettre rakom a HDR meg megtartom.
Nem akarok ki térni semmi más játékra,csak elég a GTA 4 módolásokat megnézni.
Fotorisztikus az egész,és nekem bejön abban a formában mint az eredeti.
Ezzel értelmet nyer egy játék módolással való ki játszása,és ezzel növelve a szavatossági faktort.
Ha valakinek tetszik oké,és akinek nem az is oké tiszteletben tartom a döntésedet,és elvárom tõled ugyan ezt,és nem lowra rakasd a gépem,mert nekem így jó.
Értettem a pojént ,látom te is😊
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ha nem jön be szabad a választás.
Nem erõltetni szeretném,csak meg osztottam veletek amit találtam hátha valakinek bejön.
És van akinek bejön.
Én szeretem ha a textúrákat nem homályosítja semmi,és a magasabb HDR.
Ezeket nem tudom a menübõl el érni.
Egy jó monitorral pl:egy IPS 24" monitorral amit jelenleg használok nagyon ütõs képet ad.
Nekem inkább az alacsony HDR,és a kép kicsi mosottsága nem tetszett,de nem vészes.
Elsõre alapon ki tolom a játékot,hogy lássam mire tervezték.
Ez után jöhet a módolás.
Még nem játszottam ki még csak most kezdem,de ha nem jön be Pause gomb,és mindjárt eredeti pompájában néz majd ki a játék.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Másnál?
Vagy csak nálam szarakodott?! Verziószám. 1.2
Vedd le minimumra inkább a grafikát azt játsz úgy. Neked az való. 😊
Én is így jártam,de utána csak a HDR az a Contrastot,FXAA,és a Blur Amount beállítást piszkáltam ezzel szép csillogó felületet,és éles képet kaptam:
Most már a FOV-al nem kell trükköznöm,így az Xboxos homályosító fost teljesen ki iktattam.
Amikor a kis szigetre mész az asszonnyal majd ott néz körül.
Nagyon szépen néz ki a nap,és csillog a víz felület.
* Scomcomputers the future of computing!*
Én is elsõnek megszokásból a legmagasabbra raktam utána néztem miért lett tûz piros a menütõl kezdve a játékig minden.
A szín beállításokat ne piszkáld azzal vágtam haza én is<#vigyor>#vigyor>
Ah túl magas a HDR,akkor balra a csúszkát vedd lejeb.
A szebb feketéért meg a Contrastot állítsad,ha tejfölös lenne a kép.
Sajnos a monitorom kalibrált értékéhez lõttem be lehet nálad eltérõk lesznek ezek az értékek.
Ha gond van privibe segítek.
Fent Pause Break-billentyû gombbal tudod játék közben ki/be kapcsolni,és láthatod mennyivel másabb lesz tõle.
Látványosabb szebb lesz a játék most így tolom végig hála Evin-nek<#worship>#worship>
<#wave>#wave><#kacsint>#kacsint>
<#idiota>#idiota><#worship>#worship>
Reméljük a nagysikerû L.A. Noire is elkészül mihamarabb. <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A menüben menj bele az Epizódok ,és válaszd ki a neked megfelelõ nehézségi szintet.
Ez után az elsõ DLC lefordítva:
Kiegészítõ:1 A Jel.
Kiegészítõ:2 Az Író.