Alan Wake (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vannak nála sajnos rosszabbak is itt, inkább bunkók, nem akarok nevet mondani mert régebbi fórumozó vagy...

Persze ezzel nem õt védem.
+1 <#eljen> hajrá, darksector és kasa85 tényleg mehet a kukába.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Macccy
Én eddig se értettem miért kell itt ati, nvidia, dx meg pöcsöm driverekrõl, krekkrõl, speedrõl, ekirõl, homályról, HDR -rõl meg c++ szarokról beszélni. Mi ez photoshop topic? Hol maradnak az élmények?

Miért nem játszotok? Tele van tartalommal, achievement -ekkel ez a játék. És most már angolul nem tudók is játszhatják!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Amiga
+1
Hajrá Grebber, hulljon a férgese. :-D

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

tommygear
+1
Én csak vicceltem, nyugi srácok 😊))

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Shep
Nem házigazda kell ide, hanem ingyen popcorn 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Te mindig akkor kommentelsz mikor valakinek be kell szólni.
Megértem a kissebbségi érzeted.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jarlaxxe
Nem lesz nehéz dolgod 80%-ban a sector meg kasa nyomja a vakert öket bannolod és nyugi lesz...<#vigyor3>

DarkSector
+1

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Szeretnék a topikba házigazdának jelentkezni!Aki támogat erre a kommentre reagáljon.(Sajnos már nekem esik rosszul ez az óvodás nem ide való civakodás)

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
És ne vedd rossz néven, de ekkora ego-val nehéz dolgod lesz a jövõre nézve.
Emberek vagyunk, tévedhetünk, de engem láttál már elnézést kérni ha olyan szitu volt.
Egy ideig jó poén de azért ne essünk túlzásokba. 😊

Nah, tehát ez az AnalFake 😊)) És még ezt hackeled ??? Inkább vmi csajjal tedd, mert ez gyerekszar és az is marad, erre idõt elbaszni, hááát, Istenem....

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

DarkSector
Egyeltalán nem erõs engem is hülyének nézel most.

Buták /téveszmék <#wow1>
Juj ez egy kicsit erõs volt,ilyet senkirõl nem feltételeztem .OMG.
Na de pont te feltételezel ilyet <#hehe>
DarkSector
Télleg sok embert butának nézel és sok téveszmét akarsz belemagyarázni az emberekbe, szerintem ne tedd. 😄

Hogy a várjúú mondja szemednek,hogy csecse bogyó<#idiota>
Megyek inkább hasznosan töltöm ki a napomat.<#email>
DarkSector
magyarázod látom...😄
oks inkább nem szóltam.

Látom nem érted a témát.
Mondtam egy bizonyos téren van benne egy kis homályosítás mint az Xbox esetében,és ezt iktattam ki teljesen mi a pöcsömet nem értesz meg ezen?
Ha össze hasonlítod a kettõt ég,és föld,de ha ki kapcsolod amit lentebb írtam akkor ott van (teljesen ki iktattam).
Nem kel kiforgatni az írásomat,mert elég körülményesen le írta lentebb<#gonosz3>
Jáj istenem te<#banplz>
DarkSector
",így az Xboxos homályosító fost teljesen ki iktattam."

-.-

Nem mondtam ellent,mivel sokkal élesebb a kép,de attól még tartalmaz egy kicsi homályosítást😊
Ezt akkor veszed észre amikor van mihez viszonyítani.
Itt pause gomb,és látni közelrõl a különbséget.

Nem,de bele enged jobban turkálni kényelmesebb módon a játékba,és ez éppen elég.
HDR feljebb veszem,míg a Blur Amount beállítást ki kapcsolom,hogy élesebb képet adjon a játék-
Ha nagyon is változik a dolog rossz irányba alapértelmezettre rakom a HDR meg megtartom.
DarkSector
Halli meg ellentmondasz magadnak, elején még tök éles volt pc-n a játék most meg xboxos homályosságot akarsz eltüntetni, de köze nincs a géphez az effektnek...:😄

DarkSector
ha te leveszed egy progival az effekteket, amit írtál hdr meg ilyeneket, az nem egyenlõ az enchanced 2.0-val vagy minek nevezik. értesz nem?? 😊

A lényeg jó ha van ráncfelvarrás amit hasznos magán személyek osztanak meg velünk.
Nem akarok ki térni semmi más játékra,csak elég a GTA 4 módolásokat megnézni.
Fotorisztikus az egész,és nekem bejön abban a formában mint az eredeti.
Ezzel értelmet nyer egy játék módolással való ki játszása,és ezzel növelve a szavatossági faktort.
Ha valakinek tetszik oké,és akinek nem az is oké tiszteletben tartom a döntésedet,és elvárom tõled ugyan ezt,és nem lowra rakasd a gépem,mert nekem így jó.
Értettem a pojént ,látom te is😊
DarkSector
El lehet érni, offold és ennyi.

Frank99
Köszönöm Evin a magyarítást!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Teljes mértékben igazad van,hogy így készítették a programot meg úgy.
Ha nem jön be szabad a választás.
Nem erõltetni szeretném,csak meg osztottam veletek amit találtam hátha valakinek bejön.
És van akinek bejön.
Én szeretem ha a textúrákat nem homályosítja semmi,és a magasabb HDR.
Ezeket nem tudom a menübõl el érni.
Egy jó monitorral pl:egy IPS 24" monitorral amit jelenleg használok nagyon ütõs képet ad.
Nekem inkább az alacsony HDR,és a kép kicsi mosottsága nem tetszett,de nem vészes.
Elsõre alapon ki tolom a játékot,hogy lássam mire tervezték.
Ez után jöhet a módolás.
Még nem játszottam ki még csak most kezdem,de ha nem jön be Pause gomb,és mindjárt eredeti pompájában néz majd ki a játék.
<#worship>
Szabi84
kösz a fordítást

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DarkSector
Nem az való, hanem ez a max beállítás, ilyennek tervezték meg a grafikusok, nem fogom levenni az effekteket, nekem így tetszik, és ha levenném nem lenne már az igazi.

Privit írtam.
DarkSector
Lehet.

Csak 1024x768-at bír, hiába kattintok másra, semmi <#schmoll2>
Másnál?
Te meg játssz homályosan ,így passzol az agymoszférádhoz.Neked az való.😊
Na akkor énis elkezdtem az Alan Wake-t, nem tudjátok miért nem lehet a felbontást állítani?!

Vagy csak nálam szarakodott?! Verziószám. 1.2
DarkSector
Az a sok effect direkt homályosítja a képet ettõl lesz olyan az atmoszfére, de mind1.
Vedd le minimumra inkább a grafikát azt játsz úgy. Neked az való. 😊

<#idiota>
Én is így jártam,de utána csak a HDR az a Contrastot,FXAA,és a Blur Amount beállítást piszkáltam ezzel szép csillogó felületet,és éles képet kaptam:
Most már a FOV-al nem kell trükköznöm,így az Xboxos homályosító fost teljesen ki iktattam.
Amikor a kis szigetre mész az asszonnyal majd ott néz körül.
Nagyon szépen néz ki a nap,és csillog a víz felület.
scomcomputers
Köszi jó lett, és nagyon szép,megtaláltam egy régebbi hsz-ed, az alapján csináltam....elõször én h.. mindent maxra vettem,oszt fos lett az egész!<#idiota>

* Scomcomputers the future of computing!*

felnyomtad a színeket,és piros lett az egész game<#idiota>
Én is elsõnek megszokásból a legmagasabbra raktam utána néztem miért lett tûz piros a menütõl kezdve a játékig minden.
A szín beállításokat ne piszkáld azzal vágtam haza én is<#vigyor>
Ok.
Ah túl magas a HDR,akkor balra a csúszkát vedd lejeb.
A szebb feketéért meg a Contrastot állítsad,ha tejfölös lenne a kép.
Sajnos a monitorom kalibrált értékéhez lõttem be lehet nálad eltérõk lesznek ezek az értékek.
Ha gond van privibe segítek.
Fent Pause Break-billentyû gombbal tudod játék közben ki/be kapcsolni,és láthatod mennyivel másabb lesz tõle.
Látványosabb szebb lesz a játék most így tolom végig hála Evin-nek<#worship>
scomcomputers
Közben meg lettek a beállítások!!
<#wave><#kacsint>

Kösz a gyors fordítást!
scomcomputers
Ezt az FXAA-t hogyan kell beállítani,hogy nagyon szép legyen a kép,segitenél,én úgy elba..tam hogy na...nincs valami ami már elöre be van lõve és bemásolom oszt kész?
<#idiota><#worship>

Maxtreme
részemrõl is big thx <#eljen><#worship>

Köszönjük a fordítást!!!
Reméljük a nagysikerû L.A. Noire is elkészül mihamarabb. <#eljen><#eljen><#eljen>
tommygear
köszi a fordítást Evin <#eljen>
scomcomputers
köszönöm!
<#worship>

Ha felraktad a fordítást.
A menüben menj bele az Epizódok ,és válaszd ki a neked megfelelõ nehézségi szintet.
Ez után az elsõ DLC lefordítva:
Kiegészítõ:1 A Jel.
Kiegészítõ:2 Az Író.
scomcomputers
Köszönöm szépen!!
A 2 DLC az új map vagy mi,van valami trükk elõhozni,vagy hogy tudom játszani,még most kezdem a játékot vártam a magyarítást,azért kérdezném?
Köszi!