2387
  • xido
    fuss forrest fuss:)
  • bcrics
    Csö, a szerelmesek Ormánál mi a rákot kell csinálni hogy ne daráljanak le, vannak 6an és kb 8db lőszer, KÍváncsi vagyok a sztorira, de így rohadtul idegesítő, van vmi Cheat hogy ne Daráljanak be?
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1. Naná hogy megy, ez NEM IS VOLT SOHA KÉRDÉSES, pont hogy erről beszéltünk, az x360 kontrollere tökéletes supportot élvez (főleg a win8-ban ott alapban be van építve)
    2. A többivel sincsen problma, a probléma a hozzá való szar driverekkel van amik nem kképesek működni a játékokkal (kivétel a guid-os konttrollereket).

Az X360 kontroller olyan játékokkal nem képes menni max, amik eleve bill+egeresek (FPS-RTS-RPG mert ezekből sok nem multiplatfor), de ezektől eltekintve minden megy, még anno a Witcher 2 is ment, holott még nem is volt szó hogy megjelenik konzolra, annyi hogy a válaszadásnál mikor beszélgettél az egeret kellett használni ha jól emlékszem.

Valamint 1 deka beállítást nem kell csinálni, csak becsatlakoztatod, miután feltetted a Microsoft Accesories driver-t (win7-win8 alapba felteszi (win7 csak ha érzékeli az ezközt) ) és már megy is, a menüben még csak váltani sem kell.

Pc-s gamepadoknál meg 100 féle gyártó, 1000 féle driver és sajnos szarnak rá a fejlesztők.
    90% úgy is a GFWL alatt jön ki, ahhoz meg naná hogy aza cél hogy megvedd a Microsoft termékét. Ennyiről szól a dolog, nem többről.

Ha valakinek kell a Pc-s controllerek-hez a legelterjedtebb kis program az XInput
    És itt egy lista hogy milyen játékokhoz jó: Support Game List
  • Szabi84
    Két hónapja van xbox konrollerem eddig minden hiba nélkül ment vele minden program felismerte, 1-2 régebbi nem. Azt hiszem szerencsés vagyok mert különösebb utánajárás nélkül vettem meg, úgy hogy csak párszor használtam ilyet ismerősöknél, de úgy tűnik a többivel csak a probléma van. Ha valaki venni akar sztem ilyet vegyen, mondom ezt úgy hogy összehasonlítási alapon nincs, de bajom sem volt vele.
  • Evoluti0N
    Nem tudom, h milyen emulatort találtál, én a xbox 360 cemu vibmod-ot használom. Ha beguglizod, akkor az első találatról le tudod tölteni. Vmiért nálam jelenleg nem műxik az oldal, de hátha máshol is meg tudod találni. Be kell másolni a fájlokat oda, ahol az játék exe fájlja van. Nekem Genius gamepadom van, nem tudom konkrétan, h miféle, a gomb kialakítása olyan, mint az xbox konrolleré és tökéletesen működik a linkelt emulátorral minden. Akarom mondani majdnem minden, a vibrálás vmiért nem :/
  • DarkSector
    Aki nem az PC-re Guid-os kontrollert vett, pl a ChillStream kontroller.
    Van egy ugyanolyan Guid gomb a joy közepén, mert az sugallja hogy valszeg kompatibbilis lesz.
    (nagy X gomb a gyengébbek kedvéért, csak értelemszerűen pc-seken nem X van rajta)

• Macccy
    Köszönöm
  • Macccy
    Perszepersze, muszáj előtte kiégesse a gonoszt a fülén át, mert nem fogja a vizistuki!

Amúgy ... Ki alkotta ezt a szörnyűséges edit box -ot?? Miez, xpress-on topic előlap? Azért ez már túlzás - szerintem ... ! Kérem vissza régit!
  • Husimoto
    Ki gogliztam egy kontroller emulátort, irányitás müködik de az LT, RT gombok ezzel sem, valakinek valami ötlet vagy itt mindenki x-box kontrollert használt? Köszi
  • DarkSector
    Mert a pc-s joy-ok szart sem érnek mostani játékokban csak a szarakodás van velük és utána sem biztos hogy normálissan müködésre bírhatóak.

én máig azon gondolkozom hogy minek gyártanak pc-s kontrollereket.
    Játszani úgy sem lehet velük.

Vagy csináljanak normálissan müködőket vagy inkább hagyják abba.
  • Husimoto
    Egy kérdésem lene, a játék csak x-box kontrolerrel megy, nekem egy logitech van de nem igen tudom müködésre birni.

köszi a helpet.
  • Metalmilitiakid
    hmmm legalább vagy fél percig gondolkoztam, hogy mitől jelentkezett ki az sg, hogy nincs itt az író felület mire észrevettem, hogy le van takarva egy képpel...
  • xido
    de előtte zseblámpával űzze ki magából a gonoszt:)
  • Zsoti90
    Most értem a végére az alapnak, hát ha ez a játék valakinek nem tetszik, nyugodtan tarkónlőheti magát :D
  • Szabi84
    Easy-n nyomom én is most értem a nyannyerhoz (ha ugyanarról beszélünk), csak mostanra jöttem bele a harcba. Szerintem bill+egér kombóval könnyebb, kontroller viszont izgisebb már ha rezeg. Nagyon jó játék igazi csemege a sok egy kaptafa "sikerjáték" között.
  • xido
    végig nem,mikor jött a magyar felirat,akkor tartottam többedmagammal a nyanya felé másodjára :)
  • Macccy
    Hopp helyesbítek ... látom már végigjátszottad :)
  • Macccy
    .. so you're the new guy

Amúgy van még rengeteg másik film/játék utalás és easter egg, ebben a topicban (is) szerepeltek már korábban! De semmi spoiler!! ... Jó játékot és sok sikert a felderítéséhez!
  • xido
    Ohhohóóó...ezt a hatalmas ziccert..valamelyik kollega nemrég mondta micsoda kikacsintások vannak a játékban,hát most hasaltam el..Nem spoileres,2.epizód eleje,kéziratok,mondom ha már felvettem,olvassuk az első lapot..hé,ez nem Alan regénye vagy nem ő olvassa..hé ez a hang ismerős:)..Max Payne bácsi hangja:))
  • xido
    Azt nem értem csupán..miért vannak az átvezetők meg az epizód vég zenék monóban megírva,a játék zenéi meg effektjei stereoban..ez engem 2012-ben ki szokott ám borítani:)
  • zsotesz
    beszereztem a játékot 576-ból, beadtam 2 xbox játékomat, így 5000 -ből meg is lett
  • mester1987
    Aki nincs még tisztába a játékkal.
  • gregtom6
    Nem is azért linkeltem, h többet tudj meg belőle, hanem mert ez is a történet része.
  • Metalmilitiakid
    ez tök szép meg jó, de attól még nem értem ebből mit kellett volna megtudnom, mert semmi infóval nem szolgált nekem a történettel kapcsolatban
  • xido
    azt hiszem...nekimegyek a rémálom fokozatnak..kellenek a hiányzó oldalak,amiket csak ott lehet összeszedni..ősz hajam lesz,mert már normálon is voltak anyázások:)
  • Evin
    Úgy érted el lehet-e távolítani? El, ráadásul egyelőre MOD-os, tehát semmit sem ír felül. De ez is, mint sok más bele van írva!
  • gregtom6
    Az Alan Wake fél órás előzményfilmje, a Bright Falls...Aki nem ismerné. Ha nem ismerted, inkább használj Wikipediát, sok apróságot ismerhet meg egy-egy játékkal kapcsolatban az ember.
  • gregtom6
    Szerintem nem nagyon tudsz angolul (fényrakéta), magyarítást tedd fel, jobb lesz. Amennyiben mégis, bocs a feltételezésért.
  • RatBaG #1797
    a magyarítás telepítője milyen?
    van benne visszaállítás funkció?
  • gregtom6
    Ezt láttátok már? Szerintem nem tartalmaz különösebben spoilert, de mindenki saját felelősségére nézze meg. Egyébként egy élőszereplős videoklipp.
  • Ombika
    Thx a helpet... Eleddig elvezem a gamet! :)
  • Metalmilitiakid
    Amikor világítasz bármire amin árnyék van látsz rajta egy fehér kört (talán a fénytörésre akar hasonlítani) ami egyre zsugorodik, illetve hangot is ad ki, amikor az teljesen összemegy és eltűnik, akkor tudod kinyírni a Takent vagy akkor tűnik el az ellenséges tárgy. Ha csak simán világítod akkor lassabban megy össze és tovább tört mire eltűnik róla, de sokszor így is bőven jó egy kis mozgással közben. Ha jobb gombbal nyomod rá, akkor gyorsabban megy össze, valamint kicsit meg is áll tőle és hátrahőköl. Remélem ez elég info volt :D
  • Macccy

Vigyázzá, magyarázom:

- a 'Taken' -ek (a gonosz sötétség fickókat hívják így) közé lődd be a rakétát, mert az erős fény fáj nekik
    - az elemlámpa alap esetben csak világításra, tájékozódásra szolgál, bár a sötét rohadékok ilyenkor sem szeretik a fényét ... JOBB KATT -al fókuszálhatod a fényt, ettől sokkal erősebb és így tudod "le-égetni" a sötétséget (a füst amire gondoltál!) a faszikról ... amíg védi őket a sötétség, addig pisztollyal nem lehet őket megölni
  • Ombika
    Huh tenyleg baromsag amit irtam.

Szal: Amikor elemlampaval siman vilagitom meg ellenfelet, akkor fust jon ki belole vagy mi a szosz,de utana meg mindig tamad ugyan ugy tovabb. De ugye lehet jobb klikkel erosebb elemlampa fenyt is kibocsatani.. Tehat akkor ez mire valo igazabol, csak gyengiti vmennyire a sima elemlampa fenye?

Mi az a taken koze?! :)
  • Macccy
    híííí bátya' az eleje aranyköpés, de lefordítanád? ... (you made my day)

A fényrakéta arra jó, hogy belövöd a Taken -ek közé - nagyobbaknak egyenesen a pofájába - és megszűnnek a gondok egy időre. Ha a jelzőfáklyára gondoltál, az meg arra, hogy meggyújtod és amíg ég nem jönnek a közeledbe
  • Ombika
    udv.

Ha csak siman vilagot az elemlampa fenyelve, es nem az erosebb valtozatta, akkor 1szer vmi fust jon ki belole :), de aztan ugyanguy jon felem. Akkor ez most mi lenne? Illetve a fenyraketa mire valo?
  • Macccy
    jah ... vidd végig a dlc epizódokat is, főleg a Writer -t! az fog még tetszeni! ;)
  • Macccy
    Ne is mondd, én a Nordic Walking -ot ebből tudtam meg hogy létezik! ... de mindenféle helyi látványosságról, okosságról is beszélnek. Vadászok, favágók, hentesek, raktári melósok, földmunkások ... Ahogy SPOILER Rose is motyogott a lakókocsijában, úgy ezek is zavartan átbeszélnek a sötétségen ... mintha alvajárók lennének
  • Macccy
    Látom elkaptátok végre az ízét, az esszenciáját Állat játék.
    (meg mostmár a topic se a vga driverekről meg a dx -ről szól)
  • gregtom6
    Tényleg, ilyesmi volt a Cryostasis is, most jut eszembe.