2387
-
#1865 off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!láttam tényleg jó film,én is ajánlom -
#1864 OFF
Akit érdekel ... nézzétek meg a Titkos Ablak c. Stephen King novella filmet ...
-
#1863 Azt is vedd számításba, hogy van aki finoman halad az ilyen játékokban ... Nekem az alapjáték volt úgy 12-14 óra és a kiegészítők egyenként úgy 2 órásak biztos. Nézelődtem, beleéltem na! Epizódonként ez bő két óra mindnél.
(ez nem kiugró különbség, tudom, de simán lehet több mint < 1,5 óra ... aki pedig nehezebben boldogul a sötétben, annak a Signal keményebb lehet) -
#1862 Köszönöm isten vagy. Találtam hozzá magyar nyalvű vidit is. Mostmár müködik rendesen. -
#1861 1,5 órásak kb!Annál nem több inkább kevesebb! -
Zsoti90 #1860 A 2 dlc külön-külön milyen hosszú? -
xido #1859 xpadder emulétor,olyan gombot irányítasz olyan gombra,amilyet akarsz:) -
#1858 Teszek még egy próbát hátha valaki tudja a megoldást.Sajnos nem x-box kontrollerem van, hanem egy Logitech Rumble gamepad. A x-box emul
átort le is töltöttem be is másoltam a fükönyvtárba, minden gomb müködik, kivéve az alsü LT, RT gombok. Ezek meg igen fontosak a játékban. :D
Köszi a helpet ha valakinek van ötlete. -
#1857 Akkor TAB, mondtam hogy ha jól tudom akkor SHIFT, de bocs hogy nem próbáltam helyetted megnézni. De jó hogy szakítottál időt megnyomni a TAB-ot. :)
Amúgy BENT A BEÁLLÍTÁSOKNÁL -> CONTROLS ÉS A LEGFELSŐNÉL VAN A GOMBKIOSZTÁS....OTT A LEGALSÓ A KAMERANÉZET-VÁLTÁS = TAB
Ott van az csak ugye be is kell ahhoz lépni hogy lásd az meg plussz 10 másodperc.
Szívesen a semmit.
Bocs hogy válaszoltam. -
#1856 Eeeeejha -
#1855 Meglett. Egyáltalán nincs ilyen külön beállitás. A shiftnek semmi köze hozzá. TAB-al vált.
kösz a semmit... -
#1854 Nightmare ep1 most 20-25 perc volt, ugy hogy mindent felszedtem...:) -
#1853 Lehet váltani, de amúgy autómatán váltogatja...
Billentyűzeten a SHIFT asszem, controlleren meg R3.
De minek van a Controls menüpont emberek?!! -
#1852 Sziasztok.
Nem tudja valaki csak az az egy kameranézet van , hogy a bal válla fölötti?
Nem lehet megváltoztatni? ez igy nagyon fonák :( -
#1851 Tipp: egyes helyeken ahol van fényforrás, nem is kell a zseblámpát és a pisztolyt koptatni, csak kb. 1-2 méternyire kell kimerészkedni és mikor közel érnek a sötétek, csak visszalépni a fénybe és akkor miközben megpróbálnak megcsapni véletlenül hozzáérnek a fénysugár széléhez, így az fogja hidegre tenni őket, nekünk nem is kell kínlódni a zseblámpával meg a lövöldözéssel.
Mivel meglehetősen egyszerű algoritmusok irányítják őket, ki lehet manőverezni hogy a lámpaoszlop fénye végezzen velük. -
#1850 Fölösleges nem szabad puffogtatni, meg leragadni sem érdemes egy helyben. A vége felé mindig teli voltam lőszerrel, mert tartalékoltam a nehéz helyzetekre a jobbfélét, aztán sose kellett. Jelzőrakétákat azé érdemes elrakni a nagyobb gépekre.
Gyakran, mielőtt elkezdődik egy nagyobb harc, be lehet gyűjteni a lőszert, meg cuccokat gyorsba, amit a harc közben kéne összeszednünk amúgy. Szemfülesnek kell lenni és gyorsan gyűjtögetni, aztán uccu neki.
Csak azok a részek szivatósak, ahol pl. flashbang-gel kell végigmenni, agy flare-rel, mert pl. a flashbang murvára ki van számolva. Ha kicsit is hibázunk és pazaroljuk, elfogy idő előtt és akkor vagy elérjük a következő begyűjtési helyét, vagy kampeca. DE általában ott is mindig van alternatív útvonal és simán át lehet futni úgy, hogy még marad is a végén flashbang-ünk (pedig fel sem vesszük mindet). Ha minden kötél szakad, ott a jutyúb, megnézhetjük mások merre mentek. -
mester1987 #1849 spoiler majd legközelebb, annyira nem vészes... -
mester1987 #1848 [spoikler[Gusztustalanul nehéz lőszert találni egyes helyeken, csaknem 20 percet bajlódtam egy helyen erre a legközelebbi checkpoint után újra elfogyott "az ellen meg úgy csak jött s a fény már nem ártott nekik"[/spoiler] -
#1847 Nekem nem volt (x360 verzióban) megölhetetlen ellenség.
Majd minnya nekiállok Nightmare-nek és majd meglátjuk van-e halhatatlan ebben a verzióban.
Csak addig írd meg pls melyik Episode-ban van...és melyik fejezetben. -
#1846 Melyik kalapos? -
#1845 A nagydarab kalapos árnyembert tán ki sem lehet nyírni nightmare-on. Normálon sem tudom elintézni, már több órája ezzel szívok. Nem lehet róla leégetni a sötétséget... mire sikerülne, kifogy az elem, mire meg újratölteném a kisebb társai lefogyasztják a hp-m teljesen.
Próbáltam azt is hogy először a kicsiket gyakom le, de a kalapos nem tétlenkedik közben, mindig nekemfut és sokat levesz a hp-ból. Fénygránátom azon a részen nincs, úgyhogy marad a próbálkozás. Olyan unfair az a karakter... a fegyvert nem tudom újratölteni tőle, lövök egyet addig kétszer megüt.
Nem kellett volna ilyen szívósra csinálni... Fényforrás nincs amibe újra tudnám tölteni a generátort, mert előtte sikeresen elintézték azzal markolóval a generátort. -
Jó látni, hogy másoknak is ennyire bejön az 'anyag'. Állat a game én megmondtam már rég! ... bár nekem szégyen szemre még hiányzik 3 achievement + a DLC epizódokból is jópár ... : )
Srácok
Legyetek szívesek aki még nem tette meg, támogassa a készítő jóarcokat egy bolti/steam vásárlással, ne a kedvemért, nem vagyok szektás, hanem mert marhajó cuccokat csinálnak Remedy -ék és egy folytatás nagyon ütne! Nem könyöradomány, hanem respect! -
#1843 Oks most leesett, a 4. végigjátszás lesz a Nightmare. :)
Mert elsőnek azt olvastam külön mondatként, hogy 4-edszerre végigtolom a Nightmare-t.
Azt hittem 4x letólja, és most a 4. ...mondom wtf még 1x is kicsit fel fogja baszni az embert a nehézségi szint, nemhogy 4.szerre szenvedni vele. :) -
#1842 Szerintem olvasd el még1x -
#1841 Miért kell Nightmare-en 4x végigvinni? és eddig mennyi van kész a 4 ből? :) -
Evoluti0N #1840 6 epizód van + a 2 dlc. -
#1839 Hány epizód van a játékban? Én most kezdtem a 3-dikat... nyugtassatok meg hogy még nagyjából az elején járok... Igyekszek kitolni a játékidőt ahogy lehet. Ilyen fincsi csemegét lassan jó fogyasztani. Még a nappali pályák ahol nincsenek ellenfelek, azok is tök érdekesek. Azt mondhatom ez egy olyan játék ahol még az is élményt jelent hogyha ellenfelek nélküli pályarészeken kell barangolni.
Umva jó és látszik hogy mindent beleadtak a pályákba nincsen csak úgy összecsapva. -
#1838 Mit csinálj? Dobj egy képet róla pls :D -
Evoluti0N #1837 ? o.O. Ilyenről nem hallottam még? :D. Esetleg nem warez verziód van? Lehet, h ez valami védelem. -
#1836 Segítsetek! A játék elején egy Remedy-s dobozokból álló emberke indul el a főhős helyett. Mit csináljak?
-
#1835 Nos alapjáték 3 végigjátszása + mindkét kieg kétszeri végigjátszása után már csak 2 db acsi kell a 100%-hoz!
Nightmare szinten 4-edszerre végigtolom és meg is lesz! -
#1834 kivéve amíg el nem érsz a repülő acélhordókig, ott egy kicsit ideges voltam. Legalább a jelzőgyertya használt volna, de nem igazán hatotta meg őket -
#1833 Látod megyaz. Most már egyre tapasztaltabb leszel és menni fog az. :) -
bcrics #1832 JA megvan, Nagyjából sikerült Átevickélni, nekem ez már hardCore:)
Most már ott tartok ahol kapsz egy verdát és menned kell vissza az Ügynöködhöz.
Nemrossz game ez, Bár Azthittem Inkább fahrenheit típusú.
Van annyira jó a Történet hogy inkább az érdekel, eza játékmenet vahogy nekem nem jön be. -
#1831 Figy most komolyan próbáld meg amit írtam, levilágítod őket, majd UTÁNA lősz.
És a fáklyákat akkor használ (dobd le magad elé) ha körbevesznek és beszorítanak.
Ha nem megy írj nekem privát üzenetet és feltöltök egy mentést neked. -
#1830 Jó de a játékosok 50% szarik rá... :P
Figy úgyis 0-24 órába itt vagyunk a topikba hogy segítsünk, jgossan gondolják hogy ha elakadnak egy fűszálban akkor majd itt megkérdezik.
De lol legkönyebb fokon kötve hiszem hogy valakinek gondot okoz a játék. :) -
#1829 Pedig kb a 0. percben a szádba rágják mit kell ellenük!
Kb ez a dolog hogy valaki nem tudja,mint egyszer újságolja a haver elkezdte a Crysist de nagyon nehéz neki.
Kérdem tőle használod a képességeket? (Bár mondjuk nem is kell őket használni mivel nem nehéz a game) Visszakérdez azok meg mik? Mondtam neki hát van láthatatlan mód ,erősebb páncélzat stb. Csodálkozott hogy van benne ilyen nem is tudta.
Nos az ilyen embernek a tetrist lehet ajánlani mást nem! -
#1828 Talán játszani kell.
Próbáld ki legkönnyebb fokozaton, és ne lőjj mellé illetve ELŐSZÖR VILÁGÍTSD LE A SÖTÉTSÉGET, sok idióta ismerősnek nem győzöm elégszer mondani, hogy amíg nem világítják le a sötétséget addig HIÁBA LÖVÖLDÖZIK EL AZ AMMO-t!!!!
Gondolom te is még ellőtted sitty-sutty a töltényeket. míg raktuk volt az sötétség. -
xido #1827 én sejtem hol jár,talán le a pagodából és ott a fa "odvából" jön elő az első,majd oldalt még kettő..kicsivel lejjebb a híd előtt meg megint vagy 2..szemét egy hely:) -
#1826 hát ezt most jól körül írtad, minden második összecsapásnál legalább 6-an vannak. Amúgy olvass vissza írtunk pár tippet. Nincs semmid amúgy? jelzőrakéta? gránát? Amúgy ha nincs más lehetőség akkor fuss, ér közben néha térj ki, előbb utóbb csak lesz valahol egy lámpa. Néha vakuzz beléjük, akkor 5 másodpercre megtorpannak