2387
  • DarkSector
    Lehet az én egerem szar, mert nekem összevissza megy a lámpa fénye, nem tudok normálissan nézelődni vagy célozni, lehet egy 800DPI-s tesco-s egér kellene.
  • DarkSector
    Ez megint baromság, mert már az ELEJÉN el lett magyarázva hogy ez egy story játék, itt csak körítés maga a gyilok.
    De csak nem értik meg.

A mass effect 3-ba is írhatnák hogy szar monoton de ott is a történethez egy körítés maga a gyilok.
  • Broafka
    a nagy részében igazak az elmondottak. Sajnos abban is igaza van (vagy igazad van), hogy a történet a játék húzó ereje, mert ez az ismétlődő elemlámpa + fegyver kombináció, a végére már marha unalmassá válik
  • Evin
    Nekem sem volt bajom vele. Mondjuk az 1.03-at még nem néztem.
    Pedig én játszottam az X360-as verzióval is.
  • DarkSector
    Néhány baromságot azért összehord a bemondó.

Kapásból az hogy szerinte tökéletessen belőtték egér+bill-re.
    Hát nemtudom ő milyen egérrel játszott, de nekem kibaszottul nem jó az egér. Pedig állítottam érzékenységet is.
  • GTV
    Nézzétek meg a videotesztet!
  • mester1987
    vótmá :)
  • extra sensory
  • MerlinW
    Update 2 - Alan Wake v1.03 release notes:

* Add Latin-American Localization support (download the Free DLC from Steam and add -locale=esm to Alan Wake's Steam launch options to use it)
    * Added -directaiming command line parameter that removes all mouse acceleration (enables also -rigidcamera automatically)
    * Improved low level mouse reading routines to make the control cope better with low and variable frame rates. This also removes the reported jerkiness when -rigidcamera was enabled. You may need to re-adjust your mouse sensitivity in the menus!
    * Removed auto-aim that was accidentally enabled in the previous build
    * Added a frame rate limiter to menus & videos to prevent cards running at 1000's of fps (reduces stress on the graphics cards)
    * Reduced CPU use when game doesn't have focus
    * Fixed "first run" on a 2nd PC overwriting saves & statistics downloaded from cloud
    * Fixed crashes when using alt-tab to change out of the game when the game is loading
    * Fixed DEVICE_CREATE_ERROR for users who have "custom DPI" set in Windows.
    * Fixed one specific case of "File IO Failure" issue when unable to write to My Documents
    * Fixed camera to remember it's side preference (tab key)
    * Fixed Cursor Key / Numpad assignment issues
    * Fixed screen brightness back to original when changing process
    * Fixed some cases of "back" and Return to Game functionality so that it doesn't need 3 presses
    * Thanks for your feedback! We are still working on improvements & fixes, please see our forum for up to date troubleshooting and update information: http://forum.alanwake.com/showthread.php?t=7759
  • vérpocok
    Ennek a multijában van versus?
  • DarkSector
    Állítólag steam-en Hétfőn 20.-án 2565 embernek volt Alan Wake a tulajdonában.

21 euro/21 font/21 dollár * 2565-el, akkor elvileg 20.-áig 53865 euro/53865 font/53865 dollár nyereség.
    Ezt valamelyik oldalon láttam.
  • DarkSector
    Átléptük a 100ezer eladott példányt. :)

• grebber
    Kár hogy nem mondanak semmi eladási adatot.Nem akarok pontos darabszámot de egy már átléptük a 100ezer eladott példányt benyögés nem esne rosszul.
    Bezzeg "az indi fosoknál" egyből írják!
  • bcrics
    Jeah, beszeretném jelenteni hogy elkezdtem a 6. fejezetet,
    Köszönöm:)

Felkerült a Halhatatlanok közé a játék,.

1. Half-life Saga
    2. Fahrenheit
    3. Max Payne Saga
    4. Heavy Rain
    5. Alan Wake
  • DarkSector
    Mert sokszor, néha sokaknak más a véleménye...emlékezeteim szerint. :)
  • Maxtreme
    Miért is? Van amit tényleg a rengeteg effekt tesz széppé, de ez nem az a játék. (ritkaság számban megy sajna)
  • DarkSector
    Amit a képek alá írtál ne feledd! :)
  • Maxtreme
    Olyan képszegény ez a topik.. lőttem párat, hogy kicsit színesebb legyen :)

Bárki bármit moind, kevés játéknak van iylen magával ragadó látványvilága. ..és a legjobb az egészbe hogy nem a 20kg shader, meg a dx30 teszi széppé.
  • mester1987
    Az utolsó sor magáért beszél szerintem.
  • mester1987
    Alan Wake v1.03.16.4825 Update info:

- Add Latin-American Localization support (download the Free DLC from Steam and add -locale=esm to Alan Wake's Steam launch options to use it)
    - Added -directaiming command line parameter that removes all mouse acceleration (enables also -rigidcamera automatically)
    - Improved low level mouse reading routines to make the control cope better with low and variable frame rates. This also removes the reported jerkiness when -rigidcamera was enabled. You may need to re-adjust your mouse sensitivity in the menus!
    - Removed auto-aim that was accidentally enabled in the previous build
    - Added a frame rate limiter to menus & videos to prevent cards running at 1000's of fps (reduces stress on the graphics cards)
    - Reduced CPU use when game doesn't have focus
    - Fixed "first run" on a 2nd PC overwriting saves & statistics downloaded from cloud
    - Fixed crashes when using alt-tab to change out of the game when the game is loading
    - Fixed DEVICE_CREATE_ERROR for users who have "custom DPI" set in Windows.
    - Fixed one specific case of "File IO Failure" issue when unable to write to My Documents
    - Fixed camera to remember it's side preference (tab key)
    - Fixed Cursor Key / Numpad assignment issues
    - Fixed screen brightness back to original when changing process
    - Fixed some cases of "back" and Return to Game functionality so that it doesn't need 3 presses

- Thanks for your feedback! We are still working on improvements & fixes, please see our forum for up to date troubleshooting and update information: http://forum.alanwake.com/showthread.php?t=7759
  • DarkSector
    grat nemsemmi. :)
  • MerlinW
    Híres lettél, hell yeah:)
  • Evin
    WTF?! Ez most hogy?!
    Más játékhoz rakatszám készülnek házi szerkesztők, de ennek híre meg eljut a fejlesztőkig?! Na ne szívassanak már. És ez még nem is nevezhető bonyolult proginak.
    Megszereztem a soundtrack-jét, eszméletlen
  • DarkSector
    sokszor le lett írva, de a menüben amúgy egyértelmű, bemész az EPISODES (Epizódok) opcióba és ott van mind2 kieg, az alap 6 fejezet, csak a végigjátszásuk után jelennek meg.
  • Smuge
    A 2 db DLC-t miként lehet elérni? Végigjátszás után válnak aktívvá?
  • DarkSector
    :)
    Meg hogy a BF vegyesbolt a kedvence....:D
  • Metalmilitiakid
    Ja meg a fejlámpa. Nekem is kell fejlámpa. Bocsi utolsó darab :D (am tényleg barry XD)
  • DarkSector
    Hát nekem az 5. vagy meik chapterben Barry a favorit mikor mondja hogy az égősor azért kell mint a fokhagyma füzér a vámpírok ellen...:D

És hogy így annyira erős hogy nem tudnak neki ártani meg hogy csak rájuk néz és mindegyik meghal...:DDD
  • grebber
    AlanWTool brings mod support to Alan Wake PC; potentially high-res texture packs in the near future

• Metalmilitiakid
    Nekem a dlc k ben Larry dumálásai tetszenek :D (ha jól emlékszem a nevére, nem most volt)
  • DarkSector
    Megvannak a DLC-k is, parancsoljatok:

The Signal (Nightmare Ending)
    The Writter (Nightmare Ending)

The Writter 2 végétől féltem, de ment halál nélkül a főboss, meg a The Signal-ban is, ezzel a 2 mentéssel pikk-pakk megölhetitek a végső főellenségeket, persze ez vonatkozik a sima 6. Episode-ra is. :)

Amúgy nehézségi szint (szerintem):

Alan Wake: Episode 1-6 ... 5-7/10 Itt nem tudok pontossan fejezetenként visszaemlékezni
    Alan Wake: Episode 7 (The Signal) 11/10
    Alan Wake: Episode 8 (The Writter) 8/10

Ha a The Signal-t valaki lenyomja, akkor a többi az már kutyafüle lesz.
    Szóval ezen kell gyakorolni.
  • kill3r21
    Nah a végére értem én is, korrekt a cucc, igen jó a sztory, komolyan filmet nem láttam mostanság ilyen jót! :)
    Jöhet a két DLC, aztán boxon az American Nightmare :)
    Peace
  • hiper KOCKA
    Kb. fél óra, 1 óra játék után kidob taskmgr error-al meg valami IO failure-ra is hivatkozik?

Miért lehet? Eredetim van.
  • DarkSector
    Nah megvan Hard után a Nightmare.
    Nightmare-nél 1 rész volt mikor 3 vagy 4 szer meghaltam, a többi durva részt max 2 halállal megúsztam, fura is volt hogy az emberrablós részt elsőre sikerült. :)

Savegame (Hard Episode 6 Ending)
    Savegame (Nightmare Episode 6 Ending)
  • Metalmilitiakid
    A halálos árnyék az az amiben pont van is egy mr. scratch nem ? aki mindig verebezik
  • DarkSector
    Hátsó ablak 1954
  • Macccy
    Régit nem ismerem, van még mit pótolnom ...

@xido: Halálos Árnyékot se és az Őrület Torkában -t se. Hű asszem ezügyben viszont fellövöm a 'forrás oldalt' :)
  • DarkSector
    Ultrajó, de a régi az igazi...!
    Egyik kedvenc a Robotzsaru után.
  • xido
    OFF

ha már írós és King..Halálos árnyék annak idején...?:)
    vagy Carpenter Őrület torkában?:)