Alan Wake (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ez a stílus, színvilág, történet mind nagyon bejön. Lehetne több hasonló történet is.
Az a baj, hogy kevés olyan játék van, ahol konkrétan a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A restart nélkül végigvivõs kieg acsik elég húzósak!
Next PC upgrade: 2022
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"rooar, majdnem 300 ezer tehén él Amerikában, most leváglak!" 😄 by the hentes taken
"tömény HCL oldatot locsolok rád" by the kémikus Taken
zseniális 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
De tény, hogy ha minden kötél szakad, akkor az a legjobb megoldás
Per Aspera Ad Inferi.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
tipp1: ha bekerítenek, akkor minél elõbb próbálj meg kijutni, és lehetõleg vissza felé menekülj ahonnan jöttél, akkor nem jön extra Taken
tipp2: használd az elhajlást (shift + irány, lényegében bármelyik iránynál ha jól idõzítesz kikerüli a támadást) szerintem a nélkül tényleg elég nehéz, én mindig használtam amikor lehetett, ha nagyon nem érzed magad biztonságban inkább csinálj egyet feleslegesen, mint ne, és akkor leütnek, fõleg azok a suhanó genyák
tipp3: ami egyébként életmentõ tud lenni: mint említettem ne vakuzz ezerrel az ellenség szemébe, mert hamar kifogy a tank, ha észreveszed az ellenség meghátrál ha erõs fény éri, ez kb értékes 5 másodperc míg feleszmél, míg ha folyamatosan rajta nyomod akkor lehet hogy hamarabb leszeded a sötétséget róla, de addig a másik kinyír.
Az gondolom világos, hogy ezt a sztorit így írta meg "valaki" és a sötétség ereje váltotta valóra. 😄DD Szal. akár egy ufo is lehetett volna a kerti gyepen, ha azt írta volna...
Elhagynak zacskókat, konzerves dobozokat, lyukas gumit, de persze pont azt is ami nekünk nagyon kell ám 😊
tudom, hogy játék, nah de akkor is, nem tudom, legyen bizonyos idõk közönként egy helyi bolt, ami el van hagyva, és akkor ott oké, meg még a házban a tv mellett is végül is oké, én is viszek magammal elemet a szállodába, sose lehet tudni mikor fogy ki az elem a távkapcsolóból 😛 de az erdõ közepén egy fapadon? ne már 😊
De ahol megtámadnak pontokon azok csak amíg meg nem ölöm az uccsót addig támadnak, és ugyanazokon a pontokon.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(az American Nightmare -ben méginkább ez határol be, mert a sivatag miatt simább, nagyobb a bejárható földterület, viszont láthatatlan falak nélkül is kordában tart a darkness ... jó ötlet szerintem)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Lehet nem bóklásztam sokáig de nem vettem észre hogy respawn-olnának, de azért szoktak lenni letaposott ösvények elég könnyû követni. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor
sz-el...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Tök az elején vagyok, úgy látszik amíg nem viszem végig el kell kerülnöm a topicot...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
a story szerint a lámpás mami hagyta szerteszét az utánpótlást elõvigyázatosságból, készült a harcra. ha jól emlékszem...
Per Aspera Ad Inferi.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Amúgy mókásak az ilyen játékok, hogy ez alap, hogy minden sarkon valaki elhagy egy energizer elem csomagot 😛
szerintem ... fuss!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency
Sokszor így is normálon annyi jelzõrakéta van hogy az elsõ jöttmentre kell lövöldöznöm.😄
Fene enné meg ezeket az acsikat mindig a cél elõtt halok meg.
Mire megkeresel minden secret cuccot, benne leszel a 100-150 órába. 😊
mondom ott villog egy...aztán meg hé hol hagytam😊
És van még sok sok elrejtett motyó és easter egg is, ebben (is) nagyon jó ez a játék!
Amik 3szögalakban vannak felpakolva. stb.
A signalban vannak az órák a Writerben pedig a játékok!