2387
-
#1945 Jah, hát végülis elfogadtad a telepítési szerződést, ott meg nem hiszem hogy van reklamáció. :D
De szerintem kellene mennie, ha bemész a programok telepitése-törlésébe és ott kitörlöd...vagy nem megy? -
#1944 Félreértesz, minden tiszteletem az övé, hogy saját erőből megcsinálta a honosítást de ez így szerintem kicsit gáz. Már eleve nem értettem, hogy miért csak a játék könyvtárába lehet telepíteni, legalább azt lehetne tudni mit ír benne felül (előtte kimenteni pl. az ilyen problémák elkerülésére) :) -
#1943 Szerintem Evin most ez végett nem fog tudni aludni hogy volt annyira rendes és ingyen elérhetővé tette neked a magyarosítást, dolgozott rajta és akkor utasítgatod hogy sürgőssen javítsa ki.
Hát bazze van ám önbizalmad. :P -
#1942 Javasolnám, hogy sürgősen javítsd ezt a hibát ha lehet. Reinstall ( steam cache) se segített rajta, nyelv átállítás/visszaállítás után is magyar maradt az angol helyett. Most telepíthetem újra az egészet. -
#1941 Ja oks akkor. -
#1940 Arra írta hogy az nem véletlenül van így. -
#1939 Nem megy, továbbra is magyar a játék :( -
#1938 Meg néhány falfirka angol maradt, de ez legyen a legkevesebb. :) -
#1937 Evin:
Egy apró észrevétel a honosítással kapcsolatban. A pump action shotgun-ra lehet nem megfelelő magyar szó a pumpa :D (gondolom a szövegben csak pump-nak írta, azért lett belőle az ami)
Amúgy nagyon korrekt lokalizációt sikerült összedobnod. -
#1936 Tedd fel újra, és megint szedd le. -
#1935 Help!
Alan Wake magyarítást hogy lehet teljesen eltávolítani/letörölni? Hiába uninstalálom a programokból tovébbra is magyar nyelvű a játék. -
#1934 Baszki ez az első DLC inkább idegesítő mintsem szórakoztató. Valahogy ide nem illik a "serious sam-es" stílus.. -
#1933 oks, thx -
#1932 Tökmindegy. -
#1931 Én úgy vettem észre hogy tökmindegy! -
#1930 Csak az olvassa el aki az alapjátékot végignyomta:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végkifejlet szempontjából teljesen mindegy hogy végén mely szavakat világítjuk meg? Mindre ugyanazt a befejezést kapjuk? (vagy közük nincs a dologhoz?)
-
#1929 Én pont erre írtam, de lényegtelen, jó gém.
Nem kötelező de ajánlot 1x legalább letólni, FŐLEG a stílus rajongóinak. :) -
#1928 én nem azt szajkózom amit a csávó mondott, csak azt mondtam, hogy ebben igaza volt, azért viszi el a hátán a játékot a story, mert pont, hogy ez a lövöldözős dolog lesz egy idő után monoton, meg unalmas. Ha nem lenne jó story, meg jó hangulat, akkor azért nem lenne... ilyen... jó a játék -
#1927 Majd a következő részben.
De ez most erősen egy interaktív regény akart lenni, vagyis hogy lendöletben tartsanak ne veszítsd el a fonalat.
Ez végett lett az is hogy nem teljes sandbox játék... -
xido #1926 hát ennyi erővel lehetett volna gyűjtögetős kaland vonala is..egyesítsd a talált kötelet,benzinkannát,gyufát...meg ilyenek :) -
#1925 Isten ments...:D
Értem mit írsz, csak a csávó csinált a vidiben úgy hogy ezt a story elviszi a hátán.
Mit kell elvinni a hátán a story-nak? Hát semmit. :) -
#1924 nem az elemlámpával van a gond, hanem... egy kicsit változatosabbra is lehetett volna tenni, egy kettő pályát. Pl: megjelenhetett volna kutya is a játékban, mint ellenség, vagy különböző fegyverek még, esetleg különlegesebb fegyverek, pl én nem csak lőfegyverrel rohangásztam volna szívesen, hanem baltával (különlegesebb fegyverként egy kard is megjelenhetett volna).
A poén, hogy Larry a karácsonyfaizzókat használja poén volt, de ötletnek sem lett volna rossz. Pl egy csapás erejéig nem sebződsz, vagy hasonlók, szóval kicsit szegényesnek érzem a játékot, ennyi.
u.i.: gondolom drága DarkSector barátunk elolvasva most készítgeti a katapultot, hogy megdobáljon kővel, vagy egy egész sziklával (Jehova!) -
#1923 ne vicceljük el ők nem erre céloztak, az hogy egy külön gombbal veszed elő az nem bonyolít semmit nem lenne tőle kevésbé monoton.
Amúgy meg baromság lenne hiszen a zseblámpa nem az ellenfelek miatt van hanem mert 90%-ban korom sötét helyeken mászkálsz. :) -
#1922 Mivel a sötétség+fény harcára van kihegyezve a game, ezért szó szerint elengedhetetlen a zseblámpa... Nem kolbászolhat a sötétben egy összecsavart PC World magazinnal, amivel odacsap a monsztáknak. Mondjuk az unalmasság elkerülése végett esetleg beletehettek volna egy olyan lehetőséget a játékba hogy gombnyomásra veszed elő a zseblámpát, de ez meg rontaná az esélyeidet mikor hirtelen több oldalról is támadnak. Az hogy állandóan nálad van, inkább segítség funkció, hogy ne kelljen mindig az elővételével vacakolni... De végül is nem kell állandóan a zseblámpa mert vannak nappali részek is ahol egyáltalán nem kell használni... merthogy nincs az a zseblámpa, ami felérne a Nap erejével. : )
-
#1921 *******************Akit érdekel mellesleg win8-on a mentés helye:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Win8 rendszeren ide ment a "csúnya" játék
users/admin/alan/appdata/local/skidrow/storage/108710
És itt a mentésed:
Easy EP2 checkpoint...
Van benne 2 shoti és 42 magnum töltény, ha így sem menne, akkor szólj. -
#1920 :D
Jah de még ha csak az útjában lévőket szedi össze az is sok easy-n.
Hát ha még a sok rejtett dobozt kinyitja. (én az összeset ki szoktam nyitni)
Nightmare-en nyomtam, nekem ott is elég volt minden.
Csodálkoztam is, mert az első emberrablós résznél a fa tornácon vagy min mikor megtámadnak azt a részt mindig utáltam most NM-en 1 élettel megcsináltam kapásból! Meglepetésemre!
Néhány tipp részemről:
- legfontosabb a fény kezelése
mégpedig TUDD hogy a fény lelassíthatja az ellenséget, nem kell itt egyfolytába világítanod, egyszerűen VILLANTS bele a szemükbe amitől megtorpannak, és időt nyersz, lámpa töltésére, elmenekülésre, reload-ra, stb
- fontos ismerni a pályát, ha tudod milyen a környezet adottsága, előnyöd származhat, mivel a megszállottak nem képesek mindenhol mozogni, vannak láthatatlan falak amit ha átlépsz eltünnek, vagy éppen létrák akadályok átugorható szakadékok, vagy egy sima átvezető videó.
- néhány helyen szégyen a futás de hasznos
viszont ha futsz hamar elfáradsz, ezért villants a szeműkbe hátrafordulva hogy lefékezd őket
- ha támadnak próbáld magad előtt tartani őket, hogy ne kerüljenek hátba és MINDIG a gyengékkel kezd!
- használj tereptárgakat oszlopok fénye, tüzijáték
1 fáklya MINGIG maradjon mert sok helyen a generátorok elindítása sok idő és a fáklya megvéd míg beindítod!
kb ennyi röviden. -
mester1987 #1919 Thx -
bcrics #1918 Sztem nem add fel, kb ugyanebben a cipőben jártam pár napja, és most már végeztem is mind2 Kieggel is:D
Ha egyben végigviszed mindet amíg meleg, kurvajó élményben lesz részed. -
mester1987 #1917 Eddig minden megvan :) -
#1916 Meg lehet barátunk nem gyűjtögetős életmódot folytat a gameben :D -
#1915 Bedurrantottam mentést, ha gondolod menj abból.
De menj Easy-n ha nehéz a Hard, nem erőszak de 1x érdemes lenne lenyomni legalább.
De rádbízom, illetve ha kell segítség elviszem neked spórolva addig a pontig és te folytatod, csak szólj x-fire-n... :)
Amúgy a lőszer csak akkor nem elég ha nem várod meg míg levilágítod róluk a sötét aurát, mert ha addig lövöd őket addig sérthetetlenek, vagyis az kárbavész. -
mester1987 #1914 *megtettem -
mester1987 #1913 Én feladtam egyenlőre
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 3. chapternél mikor kijössz a házból és leérsz a 2. átjárón elfogyott a lőszerem, mire visszamegyek lőszerért az elejére vagy 10 perc.
3x megetettem erre nem 2. ütésre kivégeznek? Elég is volt...
-
#1912 HG teszt 9.7/10 -
#1911 Hát jah erre nehéz válaszolni már érvekkel mi? :) -
#1910 Mi tény? -
#1909 édes istenem, hogy te milyen egyszerű vagy... -
kissssss #1908 nem baromság hanem tény. -
#1907 Ezt eddig is tiszta volt akkor minek töltöd le és teszed fel a játékot? -
#1906 neked minden baromság...
nézd, ha egy játék csak storyn alapul, akkor inkább megnézek egy filmet, vagy elolvasom könyvben, vagy képregényben. Egy játéknak lehet jó a storyja, de attól még játszani akarok, nem filmet nézni.
Ezért esnek bele hasonló hibába a film alapján készült játékok is, mondjuk egy star wars-os játék (most ilyen baljós árnyak-ra gondolok, nem jedi academy) hogy baromi jó, megnézhetek 10 percet a filmből, aztán annyi a feladat, hogy megyek az egyik jedivel, és kaszabolok, aztán megint 10 perc film nézés, és megint ugyanaz