Alan Wake (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nos alapjáték 3 végigjátszása + mindkét kieg kétszeri végigjátszása után már csak 2 db acsi kell a 100%-hoz!
Nightmare szinten 4-edszerre végigtolom és meg is lesz!

Next PC upgrade: 2022

Broafka
kivéve amíg el nem érsz a repülõ acélhordókig, ott egy kicsit ideges voltam. Legalább a jelzõgyertya használt volna, de nem igazán hatotta meg õket

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

DarkSector
Látod megyaz. Most már egyre tapasztaltabb leszel és menni fog az. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

JA megvan, Nagyjából sikerült Átevickélni, nekem ez már hardCore😊
Most már ott tartok ahol kapsz egy verdát és menned kell vissza az Ügynöködhöz.
Nemrossz game ez, Bár Azthittem Inkább fahrenheit típusú.
Van annyira jó a Történet hogy inkább az érdekel, eza játékmenet vahogy nekem nem jön be.

DarkSector
Figy most komolyan próbáld meg amit írtam, levilágítod õket, majd UTÁNA lõsz.
És a fáklyákat akkor használ (dobd le magad elé) ha körbevesznek és beszorítanak.

Ha nem megy írj nekem privát üzenetet és feltöltök egy mentést neked.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jó de a játékosok 50% szarik rá... 😛
Figy úgyis 0-24 órába itt vagyunk a topikba hogy segítsünk, jgossan gondolják hogy ha elakadnak egy fûszálban akkor majd itt megkérdezik.
De lol legkönyebb fokon kötve hiszem hogy valakinek gondot okoz a játék. 😊

grebber
Pedig kb a 0. percben a szádba rágják mit kell ellenük!

Kb ez a dolog hogy valaki nem tudja,mint egyszer újságolja a haver elkezdte a Crysist de nagyon nehéz neki.
Kérdem tõle használod a képességeket? (Bár mondjuk nem is kell õket használni mivel nem nehéz a game) Visszakérdez azok meg mik? Mondtam neki hát van láthatatlan mód ,erõsebb páncélzat stb. Csodálkozott hogy van benne ilyen nem is tudta.
Nos az ilyen embernek a tetrist lehet ajánlani mást nem!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Talán játszani kell.
Próbáld ki legkönnyebb fokozaton, és ne lõjj mellé illetve ELÕSZÖR VILÁGÍTSD LE A SÖTÉTSÉGET, sok idióta ismerõsnek nem gyõzöm elégszer mondani, hogy amíg nem világítják le a sötétséget addig HIÁBA LÖVÖLDÖZIK EL AZ AMMO-t!!!!
Gondolom te is még ellõtted sitty-sutty a töltényeket. míg raktuk volt az sötétség.

én sejtem hol jár,talán le a pagodából és ott a fa "odvából" jön elõ az elsõ,majd oldalt még kettõ..kicsivel lejjebb a híd elõtt meg megint vagy 2..szemét egy hely😊
Broafka
hát ezt most jól körül írtad, minden második összecsapásnál legalább 6-an vannak. Amúgy olvass vissza írtunk pár tippet. Nincs semmid amúgy? jelzõrakéta? gránát? Amúgy ha nincs más lehetõség akkor fuss, ér közben néha térj ki, elõbb utóbb csak lesz valahol egy lámpa. Néha vakuzz beléjük, akkor 5 másodpercre megtorpannak

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

fuss forrest fuss😊
Csö, a szerelmesek Ormánál mi a rákot kell csinálni hogy ne daráljanak le, vannak 6an és kb 8db lõszer, KÍváncsi vagyok a sztorira, de így rohadtul idegesítõ, van vmi Cheat hogy ne Daráljanak be?

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Naná hogy megy, ez NEM IS VOLT SOHA KÉRDÉSES, pont hogy errõl beszéltünk, az x360 kontrollere tökéletes supportot élvez (fõleg a win8-ban ott alapban be van építve)
2. A többivel sincsen problma, a probléma a hozzá való szar driverekkel van amik nem kképesek mûködni a játékokkal (kivétel a guid-os konttrollereket).

Az X360 kontroller olyan játékokkal nem képes menni max, amik eleve bill+egeresek (FPS-RTS-RPG mert ezekbõl sok nem multiplatfor), de ezektõl eltekintve minden megy, még anno a Witcher 2 is ment, holott még nem is volt szó hogy megjelenik konzolra, annyi hogy a válaszadásnál mikor beszélgettél az egeret kellett használni ha jól emlékszem.

Valamint 1 deka beállítást nem kell csinálni, csak becsatlakoztatod, miután feltetted a Microsoft Accesories driver-t (win7-win8 alapba felteszi (win7 csak ha érzékeli az ezközt) ) és már megy is, a menüben még csak váltani sem kell.

Pc-s gamepadoknál meg 100 féle gyártó, 1000 féle driver és sajnos szarnak rá a fejlesztõk.
90% úgy is a GFWL alatt jön ki, ahhoz meg naná hogy aza cél hogy megvedd a Microsoft termékét. Ennyirõl szól a dolog, nem többrõl.

Ha valakinek kell a Pc-s controllerek-hez a legelterjedtebb kis program az XInput
És itt egy lista hogy milyen játékokhoz jó: Support Game List

Szabi84
Két hónapja van xbox konrollerem eddig minden hiba nélkül ment vele minden program felismerte, 1-2 régebbi nem. Azt hiszem szerencsés vagyok mert különösebb utánajárás nélkül vettem meg, úgy hogy csak párszor használtam ilyet ismerõsöknél, de úgy tûnik a többivel csak a probléma van. Ha valaki venni akar sztem ilyet vegyen, mondom ezt úgy hogy összehasonlítási alapon nincs, de bajom sem volt vele.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Nem tudom, h milyen emulatort találtál, én a xbox 360 cemu vibmod-ot használom. Ha beguglizod, akkor az elsõ találatról le tudod tölteni. Vmiért nálam jelenleg nem mûxik az oldal, de hátha máshol is meg tudod találni. Be kell másolni a fájlokat oda, ahol az játék exe fájlja van. Nekem Genius gamepadom van, nem tudom konkrétan, h miféle, a gomb kialakítása olyan, mint az xbox konrolleré és tökéletesen mûködik a linkelt emulátorral minden. Akarom mondani majdnem minden, a vibrálás vmiért nem :/
DarkSector
Aki nem az PC-re Guid-os kontrollert vett, pl a ChillStream kontroller.
Van egy ugyanolyan Guid gomb a joy közepén, mert az sugallja hogy valszeg kompatibbilis lesz.
(nagy X gomb a gyengébbek kedvéért, csak értelemszerûen pc-seken nem X van rajta)

Macccy
Köszönöm

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
<#nevetes1> Perszepersze, muszáj elõtte kiégesse a gonoszt a fülén át, mert nem fogja a vizistuki!

Amúgy ... Ki alkotta ezt a szörnyûséges edit box -ot?? Miez, xpress-on topic elõlap? Azért ez már túlzás - szerintem ... ! Kérem vissza régit!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Husimoto
Ki gogliztam egy kontroller emulátort, irányitás müködik de az LT, RT gombok ezzel sem, valakinek valami ötlet vagy itt mindenki x-box kontrollert használt? Köszi

DarkSector
Mert a pc-s joy-ok szart sem érnek mostani játékokban csak a szarakodás van velük és utána sem biztos hogy normálissan müködésre bírhatóak.

én máig azon gondolkozom hogy minek gyártanak pc-s kontrollereket.
Játszani úgy sem lehet velük.

Vagy csináljanak normálissan müködõket vagy inkább hagyják abba.

Husimoto
Egy kérdésem lene, a játék csak x-box kontrolerrel megy, nekem egy logitech van de nem igen tudom müködésre birni.

köszi a helpet.

Metalmilitiakid
hmmm legalább vagy fél percig gondolkoztam, hogy mitõl jelentkezett ki az sg, hogy nincs itt az író felület mire észrevettem, hogy le van takarva egy képpel...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

de elõtte zseblámpával ûzze ki magából a gonoszt😊
Most értem a végére az alapnak, hát ha ez a játék valakinek nem tetszik, nyugodtan tarkónlõheti magát 😄
Szabi84
Easy-n nyomom én is most értem a nyannyerhoz (ha ugyanarról beszélünk), csak mostanra jöttem bele a harcba. Szerintem bill+egér kombóval könnyebb, kontroller viszont izgisebb már ha rezeg. Nagyon jó játék igazi csemege a sok egy kaptafa "sikerjáték" között.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

végig nem,mikor jött a magyar felirat,akkor tartottam többedmagammal a nyanya felé másodjára 😊
Macccy
Hopp helyesbítek ... látom már végigjátszottad 😊

Macccy
<#papakacsint> .. so you're the new guy

Amúgy van még rengeteg másik film/játék utalás és easter egg, ebben a topicban (is) szerepeltek már korábban! De semmi spoiler!! ... Jó játékot és sok sikert a felderítéséhez! <#wink>

Ohhohóóó...ezt a hatalmas ziccert..valamelyik kollega nemrég mondta micsoda kikacsintások vannak a játékban,hát most hasaltam el..Nem spoileres,2.epizód eleje,kéziratok,mondom ha már felvettem,olvassuk az elsõ lapot..hé,ez nem Alan regénye vagy nem õ olvassa..hé ez a hang ismerõs😊..Max Payne bácsi hangja😊)
Azt nem értem csupán..miért vannak az átvezetõk meg az epizód vég zenék monóban megírva,a játék zenéi meg effektjei stereoban..ez engem 2012-ben ki szokott ám borítani😊
beszereztem a játékot 576-ból, beadtam 2 xbox játékomat, így 5000 -bõl meg is lett <#taps>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Nem is azért linkeltem, h többet tudj meg belõle, hanem mert ez is a történet része.

Metalmilitiakid
ez tök szép meg jó, de attól még nem értem ebbõl mit kellett volna megtudnom, mert semmi infóval nem szolgált nekem a történettel kapcsolatban

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

azt hiszem...nekimegyek a rémálom fokozatnak..kellenek a hiányzó oldalak,amiket csak ott lehet összeszedni..õsz hajam lesz,mert már normálon is voltak anyázások😊
Evin
Úgy érted el lehet-e távolítani? El, ráadásul egyelõre MOD-os, tehát semmit sem ír felül. De ez is, mint sok más bele van írva!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Az Alan Wake fél órás elõzményfilmje, a Bright Falls...Aki nem ismerné. Ha nem ismerted, inkább használj Wikipediát, sok apróságot ismerhet meg egy-egy játékkal kapcsolatban az ember.

Szerintem nem nagyon tudsz angolul (fényrakéta), magyarítást tedd fel, jobb lesz. Amennyiben mégis, bocs a feltételezésért.

RatBaG
a magyarítás telepítõje milyen?
van benne visszaállítás funkció?

Per Aspera Ad Inferi.

Ezt láttátok már? Szerintem nem tartalmaz különösebben spoilert, de mindenki saját felelõsségére nézze meg. Egyébként egy élõszereplõs videoklipp.

Ombika
Thx a helpet... Eleddig elvezem a gamet! 😊 <#worship>

Metalmilitiakid
Amikor világítasz bármire amin árnyék van látsz rajta egy fehér kört (talán a fénytörésre akar hasonlítani) ami egyre zsugorodik, illetve hangot is ad ki, amikor az teljesen összemegy és eltûnik, akkor tudod kinyírni a Takent vagy akkor tûnik el az ellenséges tárgy. Ha csak simán világítod akkor lassabban megy össze és tovább tört mire eltûnik róla, de sokszor így is bõven jó egy kis mozgással közben. Ha jobb gombbal nyomod rá, akkor gyorsabban megy össze, valamint kicsit meg is áll tõle és hátrahõköl. Remélem ez elég info volt 😄

Macccy
<#taps>
Vigyázzá, magyarázom:

- a 'Taken' -ek (a gonosz sötétség fickókat hívják így) közé lõdd be a rakétát, mert az erõs fény fáj nekik
- az elemlámpa alap esetben csak világításra, tájékozódásra szolgál, bár a sötét rohadékok ilyenkor sem szeretik a fényét ... JOBB KATT -al fókuszálhatod a fényt, ettõl sokkal erõsebb és így tudod "le-égetni" a sötétséget (a füst amire gondoltál!) a faszikról ... amíg védi õket a sötétség, addig pisztollyal nem lehet õket megölni

Ombika
Huh tenyleg baromsag amit irtam.

Szal: Amikor elemlampaval siman vilagitom meg ellenfelet, akkor fust jon ki belole vagy mi a szosz,de utana meg mindig tamad ugyan ugy tovabb. De ugye lehet jobb klikkel erosebb elemlampa fenyt is kibocsatani.. Tehat akkor ez mire valo igazabol, csak gyengiti vmennyire a sima elemlampa fenye?

Mi az a taken koze?! 😊

Macccy
híííí bátya' <#nevetes1><#nevetes1> <#nevetes1> az eleje aranyköpés, de lefordítanád? ... (you made my day)

A fényrakéta arra jó, hogy belövöd a Taken -ek közé - nagyobbaknak egyenesen a pofájába - és megszûnnek a gondok egy idõre. Ha a jelzõfáklyára gondoltál, az meg arra, hogy meggyújtod és amíg ég nem jönnek a közeledbe

Ombika
udv.

Ha csak siman vilagot az elemlampa fenyelve, es nem az erosebb valtozatta, akkor 1szer vmi fust jon ki belole 😊, de aztan ugyanguy jon felem. Akkor ez most mi lenne? Illetve a fenyraketa mire valo?

Macccy
jah ... vidd végig a dlc epizódokat is, fõleg a Writer -t! az fog még tetszeni! 😉

Macccy
Ne is mondd, én a Nordic Walking -ot ebbõl tudtam meg hogy létezik! <#vigyor> ... de mindenféle helyi látványosságról, okosságról is beszélnek. Vadászok, favágók, hentesek, raktári melósok, földmunkások ... Ahogy SPOILER Rose is motyogott a lakókocsijában, úgy ezek is zavartan átbeszélnek a sötétségen ... mintha alvajárók lennének

Macccy
Látom elkaptátok végre az ízét, az esszenciáját <#wink> Állat játék.
(meg mostmár a topic se a vga driverekrõl meg a dx -rõl szól)

Tényleg, ilyesmi volt a Cryostasis is, most jut eszembe.