2387
  • DarkSector
    Az igaz.
  • grebber
    "De mit számít ez?" Hihetetlen mód nagyon sokat számít.
    Mivel ilyen uborka kiadóknak ez elég jó fricska hogy egy lerágott megunt nevet x évvel a konzolos megjelenés után kihoztak pc-re és több ment el mint 50 ezer db.
  • DarkSector
    boxon sok nagy címet megvettek ez meg nem volt akkor még annyira népszerű, és drága is volt.
    Én is 6000ft-ért vettem bő fél évvel később.

Aztán folyamat terjedt a híre többen megvették utólag most meg már pc-re sokan fel voltak készülve és tudták vagy tudhatták hogy mit kapnak, és itt megjelenésekor volt 6000ft (igaz most visszavették 9000ft-ra).
    megoszlás mint írták 1.1-0.9 millió.
    De mit számít ez? A játék jó és legyen folytatás. Ennyi. :)
  • xido
    Igen,mondjuk érdekes lenne tudni,hogy mikortól örülnek a forgalomnak..2 év alatt mennyi fogyott..aztán hogy beindult a pc eladás,kizárt,hogy hirtelen még vettek volna konzolra..szóval tuti a pc dobta át a 2 millán jócskán..
  • greg benz
    Én találkoztam olyan részekkel ahol a falra írt sárga szöveg nem volt lefordítva..az hibának számít, vagy jelezték már?
  • Evin
    Köszönet mindenkinek, aki törődött annyit az Alan Wake játékkal, hogy hibajavításokat küldött be a fordításról!!!
    Aki még talál hibát, és tökéletesíteni szeretné a fordítást, van még 1 napja, hogy megtegye.
  • DarkSector
  • grebber
    Alan Wake - már kétmillió fogyott belőle

Kár hogy nem írják mennyi fogyott pc-n :(
    Az a 900k szerintem nem reális!
  • Evin
    Játék közben azt nem láthatod, hogy ő hogy játszik. Az az extra. :)
  • DarkSector
    Oks persze jól esik, csak gondoltam valami extra benne lesz amit nem látok játék alatt vagy ilyesmi. :)
  • janihunk
    Valahogy jó érzéssel tölt el az ha minél többen megnézik a videóimat, és szerintem minden "gameplayes" így van vele. Filmekkel sorozatokkal is ugyan így vagyok, jól esik az a köszönöm gomb. Néhányan akik meg is nyomják elismerik a munkámat és ez jó. Na de nem akarok OFF-olni.
  • DarkSector
    Oks de full tele volt már a youtube ilyenekkel...
  • Metalmilitiakid
    A gameplay azért van, hogy akinek nincs sok felesleges pénze, vagy warez esetben, felesleges szabad helye, vagy gyenge a net és rossz az aránya. Ne vegyen meg/töltsön le egy olyan játékot ami trailer alapján jó volt, aztán kiderül, hogy egy kalap szar. Pontosan erre jó a gameplay, meg tudod nézni, hogy milyen is a játék a traileren kívül.
  • MerlinW
    Értelemszerűen végigjátszás után célszerű bekapcsolni:) A fejlesztők elmesélik hogyan készült a játék.
  • Csori96
    Hát ezzel sokat segítettél, de mindegy mert már tudom, hogy mi az, csak azt nem tudom hogy megéri-e bekapcsolni, nem zavarja-e a játékot. Amúgy a videókommentárt magyarították?
  • grebber
    Azt eszedbe sem jutott hogy bekapcsold és megnézzed?
  • Csori96
    Mi az a videó kommentár játékban?
  • DarkSector
    De felesleges, más látja a gépén, ha nem akkor meg youtube tele van spoilerekkel máér, még végigjátszás is van. :D
  • Smuge
    Lehetséges, hogy nálam volt valami gond. Lényeg, hogy sehogy nem tudtam leszedni és csak egy teljes uninstall segített, gyári, boltban vásárolt játékról van szó egyébként.
  • janihunk
    Én sem értem de már nem tudom abbahagyni:D Ez is már megjelenés napján kész volt csak a net azóta hol van hol nincs:S
  • DarkSector
    Soha nem értettem minek vesztek fel gameplay-t.
  • janihunk
    Megkésett de azért csak felkerült:

Saját.
  • Maxtreme
    Helyes, ez eszembe sem jutott mint lehetséges alternatíva.
  • Evin
    Akkor átírom biciklire. :D
  • Maxtreme
    világos, de akkor se pumpa lesz belőle. :D Akkor már sörét, vagy egyszerűen maradjon puska. SZERINTEM. :)
  • Szabi84
    Szevasztok! Végigjátszottam, valaki leírhatná részletesen a sztorit.
  • Perszepeta
    eddig ment rendesen, és ráadásul ugyanott fagy ki (mikor átmegyek egy hídon)
  • DarkSector
    biza valami egyedi hiba, eddig ismerősöknél nem láttam ilyet, szóval nem a játék hibája.
    Valami a gépeden van, próbáld meg rendberakni vagy újratelepíteni.
  • Perszepeta
    Amikor a bányák felé megyek kivétel nélkül mindig befagy a karakterem (lóg a levegőben!), ill ha kocsiban ülök akkor is dettó. Többször újratöltöttem a játékállást, feltettem a legfrissebb patchet is. Valakinek ötlete, mi lehet a baj? Illetve mennyi van még a játékból? Elvileg ezen az esték kapom vissza a nőcskémet a bányáknál :)
  • Evin
    Még annyit, hogy az új verzió, az újabb textúrák miatt CSAK ÉS KIZÁRÓLAG 1.03 vagy az fölött lehet majd telepíteni!
  • Evin
    Látszik, hogy sosem csináltál még fordításhoz telepítőt. Ha nem kötöm le, hogy csak a megfelelő helyre lehet telepíteni a fordítást, levelek százai jönnének azzal, hogy "felraktam, miért nem megy?". És valószínűleg azért, mert pont rossz mappába akarja rakni. Vagy, most is leírtam mindenhova ahova lehetett, még a telepítőbe is, hogy csak 1.02-től megy a fordítás. Így is voltak marékszám, akik jöttek, hogy miért nem lehet telepíteni. Ha ezt is szabadon hagyom, meg jöttek volna, hogy xy rész nem magyar, miközben csak olvasni, és javítást kellett volna telepíteni.

Egyébként a fordítás semmit sem ír felül, mivel MOD alapú, de ez is benne van a telepítőben!
  • DarkSector
    értem köszönöm, biztos volt róla szó csak nem olvastam azért nem tudtam hogy miért, mert ha DLC-kben akkor oké, de fura volt hogy a játék közepén 1-2 titkos helyen volt ez. :)
  • Evin
    Összegezve az olvasottakat:

Maxtreme #1937
    A pumpán én is gondolkodtam, de ha megnézed, a többi szó is csak épp utal arra, mi lesz, ha rávilágítasz.

Darksector #1938
    A következő verzióban fordítva lesznek. Lényegében azért maradtak ki, mert nem a nyelvi csomagokban vannak. Azt hiszem egyik hivatalos nyelven sincsenek lefordítva.

Smuge #1942
    Nincs mit javítani. Senki másnak nem volt eddig ilyen jellegű problémája, illetve a telepítő is többször tesztelve volt, és sosem okozott ilyet. Valószínűleg nálad volt a gond. De mivel nem láttam a mappád, így megmondani sem tudom mi okozta, vagy mit kellene módosítanom, hogy ez véletlen se forduljon elő többet.
  • Metalmilitiakid
    Bazzeg most felsírtam :D
  • DarkSector
    Ez nem egy high-tech játék, nem erről szól, 1 szó mint 100 ez nem azoknak a játéka akik erre vágynak.
    Azok játszanak Skyrim-et ott fenesok felszerelés van.
  • Macccy
    Eljátszottam a gondolattal, hogy ha Alan az Anderson testvérek farmján a koncert közepén kihúzta volna Thor (mármint a Nordic Isten!) kalapácsát a színpad közepén egy földkupacból és elkezdte volna egyengetni vele a kaszást, akkor meg az lenne a baj, hogy hát miez a marhaság?!

Nah jó, ezt is csak túlreagáltam ...
  • Macccy
    *sszátokmeg 'Larry' az még mindíg 'Barry'! Barry Wheeler volt Alan ügynöke! ...
    A másik, hogy sziporkáztok az ötletektől, hogy Alan lóbálhatott volna baltát, golfütőt vagy kardot (!?) de azt elfelejtitek, hogy ő csak egy 70 kilós író, New York-ból aki még pisztolyt sem sütött el korábban! Éppen ettől olyan hiteles a karakter, srácok! Ő nem Conan a Borbély aki lemegy vidékre és felkockázza a szembejövő favágókat! A srác lő egyet, aztán csengő fülekkel felhúzza a nyúlcipőt! Nemá' hogy kevés az 5 féle lőfegyver egy isten háta mögötti erdőben, északon! Mit gondoltok, hogy minden yankee odafent kompakt Uzi -t, 'Sivatagi Sas nullötvenet', Gatling robotágyút és Gravity Gun -t cipel magával mikor piknikre indul?!?

Ezek a teszt készítők és cikkírók meg nem normálisak, csak fogtam a fejem, hogy hajjaaaaaj: egyik aszongya "a PC-s kibővített verzió", mármint hogy van benne két DLC epizód?! A másik meg panaszkodik, hogy "Alan ruhatára szegényes"! Tehát hogy szegényes! Mit várt az ilyen, felölthető Power Armor -t akksikkal, vagy inkább 'Larry' csinos pircsi kabiját szerette volna felölteni a hideg estékre? Agyam eldobom ezeken a gyöktörzseken! :)
  • MerlinW
    Esetleg írj egy privátot Evinnek és máris stáblista zárja a drámát..
  • Smuge
    Ez így is van, önszántamból tettem fel :)
    Nem ment onnan se, se a magyarítás saját uninstalljából.
  • xido
    meg ha uninstall,akkor javallom a mappáit is törölni ahol csak van,maradhat egy kis sunyi ini vagy reg bejegyzés,ami magyarrá teszi..