Alan Wake (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Más játékhoz rakatszám készülnek házi szerkesztõk, de ennek híre meg eljut a fejlesztõkig?! Na ne szívassanak már. És ez még nem is nevezhetõ bonyolult proginak.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Meg hogy a BF vegyesbolt a kedvence....😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
És hogy így annyira erõs hogy nem tudnak neki ártani meg hogy csak rájuk néz és mindegyik meghal...😄DD
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
The Signal (Nightmare Ending)
The Writter (Nightmare Ending)
The Writter 2 végétõl féltem, de ment halál nélkül a fõboss, meg a The Signal-ban is, ezzel a 2 mentéssel pikk-pakk megölhetitek a végsõ fõellenségeket, persze ez vonatkozik a sima 6. Episode-ra is. 😊
Amúgy nehézségi szint (szerintem):
Alan Wake: Episode 1-6 ... 5-7/10 Itt nem tudok pontossan fejezetenként visszaemlékezni
Alan Wake: Episode 7 (The Signal) 11/10
Alan Wake: Episode 8 (The Writter) 8/10
Ha a The Signal-t valaki lenyomja, akkor a többi az már kutyafüle lesz.
Szóval ezen kell gyakorolni.
Jöhet a két DLC, aztán boxon az American Nightmare 😊
Peace
Miért lehet? Eredetim van.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Nightmare-nél 1 rész volt mikor 3 vagy 4 szer meghaltam, a többi durva részt max 2 halállal megúsztam, fura is volt hogy az emberrablós részt elsõre sikerült. 😊
Savegame (Hard Episode 6 Ending)
Savegame (Nightmare Episode 6 Ending)
@xido: Halálos Árnyékot se és az Õrület Torkában -t se. Hû asszem ezügyben viszont fellövöm a 'forrás oldalt' 😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Egyik kedvenc a Robotzsaru után.
ha már írós és King..Halálos árnyék annak idején...?😊
vagy Carpenter Õrület torkában?😊
Akit érdekel ... nézzétek meg a Titkos Ablak c. Stephen King novella filmet ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
(ez nem kiugró különbség, tudom, de simán lehet több mint < 1,5 óra ... aki pedig nehezebben boldogul a sötétben, annak a Signal keményebb lehet)
átort le is töltöttem be is másoltam a fükönyvtárba, minden gomb müködik, kivéve az alsü LT, RT gombok. Ezek meg igen fontosak a játékban. 😄
Köszi a helpet ha valakinek van ötlete.
Amúgy BENT A BEÁLLÍTÁSOKNÁL -> CONTROLS ÉS A LEGFELSÕNÉL VAN A GOMBKIOSZTÁS....OTT A LEGALSÓ A KAMERANÉZET-VÁLTÁS = TAB
Ott van az csak ugye be is kell ahhoz lépni hogy lásd az meg plussz 10 másodperc.
Szívesen a semmit.
Bocs hogy válaszoltam.
kösz a semmit...
http://www.akciofigura.hu
Billentyûzeten a SHIFT asszem, controlleren meg R3.
De minek van a Controls menüpont emberek?!!
Nem tudja valaki csak az az egy kameranézet van , hogy a bal válla fölötti?
Nem lehet megváltoztatni? ez igy nagyon fonák 😞
http://www.akciofigura.hu
Mivel meglehetõsen egyszerû algoritmusok irányítják õket, ki lehet manõverezni hogy a lámpaoszlop fénye végezzen velük.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Gyakran, mielõtt elkezdõdik egy nagyobb harc, be lehet gyûjteni a lõszert, meg cuccokat gyorsba, amit a harc közben kéne összeszednünk amúgy. Szemfülesnek kell lenni és gyorsan gyûjtögetni, aztán uccu neki.
Csak azok a részek szivatósak, ahol pl. flashbang-gel kell végigmenni, agy flare-rel, mert pl. a flashbang murvára ki van számolva. Ha kicsit is hibázunk és pazaroljuk, elfogy idõ elõtt és akkor vagy elérjük a következõ begyûjtési helyét, vagy kampeca. DE általában ott is mindig van alternatív útvonal és simán át lehet futni úgy, hogy még marad is a végén flashbang-ünk (pedig fel sem vesszük mindet). Ha minden kötél szakad, ott a jutyúb, megnézhetjük mások merre mentek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Majd minnya nekiállok Nightmare-nek és majd meglátjuk van-e halhatatlan ebben a verzióban.
Csak addig írd meg pls melyik Episode-ban van...és melyik fejezetben.
Próbáltam azt is hogy elõször a kicsiket gyakom le, de a kalapos nem tétlenkedik közben, mindig nekemfut és sokat levesz a hp-ból. Fénygránátom azon a részen nincs, úgyhogy marad a próbálkozás. Olyan unfair az a karakter... a fegyvert nem tudom újratölteni tõle, lövök egyet addig kétszer megüt.
Nem kellett volna ilyen szívósra csinálni... Fényforrás nincs amibe újra tudnám tölteni a generátort, mert elõtte sikeresen elintézték azzal markolóval a generátort.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Jó látni, hogy másoknak is ennyire bejön az 'anyag'. Állat a game én megmondtam már rég! ... bár nekem szégyen szemre még hiányzik 3 achievement + a DLC epizódokból is jópár ... : )
Srácok
Legyetek szívesek aki még nem tette meg, támogassa a készítõ jóarcokat egy bolti/steam vásárlással, ne a kedvemért, nem vagyok szektás, hanem mert marhajó cuccokat csinálnak Remedy -ék és egy folytatás nagyon ütne! Nem könyöradomány, hanem respect!
Mert elsõnek azt olvastam külön mondatként, hogy 4-edszerre végigtolom a Nightmare-t.
Azt hittem 4x letólja, és most a 4. ...mondom wtf még 1x is kicsit fel fogja baszni az embert a nehézségi szint, nemhogy 4.szerre szenvedni vele. 😊
Umva jó és látszik hogy mindent beleadtak a pályákba nincsen csak úgy összecsapva.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.