Alan Wake (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
grat nemsemmi. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Híres lettél, hell yeah😊

[merlinw.org]

Evin
WTF?! Ez most hogy?!
Más játékhoz rakatszám készülnek házi szerkesztõk, de ennek híre meg eljut a fejlesztõkig?! Na ne szívassanak már. És ez még nem is nevezhetõ bonyolult proginak.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Törölt felhasználó
Megszereztem a soundtrack-jét, eszméletlen
DarkSector
sokszor le lett írva, de a menüben amúgy egyértelmû, bemész az EPISODES (Epizódok) opcióba és ott van mind2 kieg, az alap 6 fejezet, csak a végigjátszásuk után jelennek meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Smuge
A 2 db DLC-t miként lehet elérni? Végigjátszás után válnak aktívvá?

DarkSector
😊
Meg hogy a BF vegyesbolt a kedvence....😄

Metalmilitiakid
Ja meg a fejlámpa. Nekem is kell fejlámpa. Bocsi utolsó darab 😄 (am tényleg barry XD)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

DarkSector
Hát nekem az 5. vagy meik chapterben Barry a favorit mikor mondja hogy az égõsor azért kell mint a fokhagyma füzér a vámpírok ellen...😄

És hogy így annyira erõs hogy nem tudnak neki ártani meg hogy csak rájuk néz és mindegyik meghal...😄DD

Metalmilitiakid
Nekem a dlc k ben Larry dumálásai tetszenek 😄 (ha jól emlékszem a nevére, nem most volt)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

DarkSector
Megvannak a DLC-k is, parancsoljatok:

The Signal (Nightmare Ending)
The Writter (Nightmare Ending)

The Writter 2 végétõl féltem, de ment halál nélkül a fõboss, meg a The Signal-ban is, ezzel a 2 mentéssel pikk-pakk megölhetitek a végsõ fõellenségeket, persze ez vonatkozik a sima 6. Episode-ra is. 😊

Amúgy nehézségi szint (szerintem):

Alan Wake: Episode 1-6 ... 5-7/10 Itt nem tudok pontossan fejezetenként visszaemlékezni
Alan Wake: Episode 7 (The Signal) 11/10
Alan Wake: Episode 8 (The Writter) 8/10

Ha a The Signal-t valaki lenyomja, akkor a többi az már kutyafüle lesz.
Szóval ezen kell gyakorolni.

kill3r21
Nah a végére értem én is, korrekt a cucc, igen jó a sztory, komolyan filmet nem láttam mostanság ilyen jót! 😊
Jöhet a két DLC, aztán boxon az American Nightmare 😊
Peace
Kb. fél óra, 1 óra játék után kidob taskmgr error-al meg valami IO failure-ra is hivatkozik? <#confused>

Miért lehet? Eredetim van.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

DarkSector
Nah megvan Hard után a Nightmare.
Nightmare-nél 1 rész volt mikor 3 vagy 4 szer meghaltam, a többi durva részt max 2 halállal megúsztam, fura is volt hogy az emberrablós részt elsõre sikerült. 😊

Savegame (Hard Episode 6 Ending)
Savegame (Nightmare Episode 6 Ending)

Metalmilitiakid
A halálos árnyék az az amiben pont van is egy mr. scratch nem ? aki mindig verebezik

DarkSector

Macccy
Régit nem ismerem, van még mit pótolnom ...

@xido: Halálos Árnyékot se és az Õrület Torkában -t se. Hû asszem ezügyben viszont fellövöm a 'forrás oldalt' 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Ultrajó, de a régi az igazi...!
Egyik kedvenc a Robotzsaru után.

OFF

ha már írós és King..Halálos árnyék annak idején...?😊
vagy Carpenter Õrület torkában?😊
Solid Snake
off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
láttam tényleg jó film,én is ajánlom
Macccy
OFF
Akit érdekel ... nézzétek meg a Titkos Ablak c. Stephen King novella filmet ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Azt is vedd számításba, hogy van aki finoman halad az ilyen játékokban ... Nekem az alapjáték volt úgy 12-14 óra és a kiegészítõk egyenként úgy 2 órásak biztos. Nézelõdtem, beleéltem na! Epizódonként ez bõ két óra mindnél.
(ez nem kiugró különbség, tudom, de simán lehet több mint < 1,5 óra ... aki pedig nehezebben boldogul a sötétben, annak a Signal keményebb lehet)

Husimoto
Köszönöm isten vagy. Találtam hozzá magyar nyalvû vidit is. Mostmár müködik rendesen.

grebber
1,5 órásak kb!Annál nem több inkább kevesebb!

Next PC upgrade: 2022

A 2 dlc külön-külön milyen hosszú?
xpadder emulétor,olyan gombot irányítasz olyan gombra,amilyet akarsz😊
Husimoto
Teszek még egy próbát hátha valaki tudja a megoldást.Sajnos nem x-box kontrollerem van, hanem egy Logitech Rumble gamepad. A x-box emul
átort le is töltöttem be is másoltam a fükönyvtárba, minden gomb müködik, kivéve az alsü LT, RT gombok. Ezek meg igen fontosak a játékban. 😄

Köszi a helpet ha valakinek van ötlete.

DarkSector
Akkor TAB, mondtam hogy ha jól tudom akkor SHIFT, de bocs hogy nem próbáltam helyetted megnézni. De jó hogy szakítottál idõt megnyomni a TAB-ot. 😊

Amúgy BENT A BEÁLLÍTÁSOKNÁL -> CONTROLS ÉS A LEGFELSÕNÉL VAN A GOMBKIOSZTÁS....OTT A LEGALSÓ A KAMERANÉZET-VÁLTÁS = TAB

Ott van az csak ugye be is kell ahhoz lépni hogy lásd az meg plussz 10 másodperc.

Szívesen a semmit.
Bocs hogy válaszoltam.

Macccy
Eeeeejha <#eljen>

cikasz
Meglett. Egyáltalán nincs ilyen külön beállitás. A shiftnek semmi köze hozzá. TAB-al vált.
kösz a semmit...

http://www.akciofigura.hu

DarkSector
Nightmare ep1 most 20-25 perc volt, ugy hogy mindent felszedtem...😊

DarkSector
Lehet váltani, de amúgy autómatán váltogatja...
Billentyûzeten a SHIFT asszem, controlleren meg R3.
De minek van a Controls menüpont emberek?!!

cikasz
Sziasztok.
Nem tudja valaki csak az az egy kameranézet van , hogy a bal válla fölötti?
Nem lehet megváltoztatni? ez igy nagyon fonák 😞

http://www.akciofigura.hu

Synchronous
Tipp: egyes helyeken ahol van fényforrás, nem is kell a zseblámpát és a pisztolyt koptatni, csak kb. 1-2 méternyire kell kimerészkedni és mikor közel érnek a sötétek, csak visszalépni a fénybe és akkor miközben megpróbálnak megcsapni véletlenül hozzáérnek a fénysugár széléhez, így az fogja hidegre tenni õket, nekünk nem is kell kínlódni a zseblámpával meg a lövöldözéssel.
Mivel meglehetõsen egyszerû algoritmusok irányítják õket, ki lehet manõverezni hogy a lámpaoszlop fénye végezzen velük.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Sir Quno Jedi
Fölösleges nem szabad puffogtatni, meg leragadni sem érdemes egy helyben. A vége felé mindig teli voltam lõszerrel, mert tartalékoltam a nehéz helyzetekre a jobbfélét, aztán sose kellett. Jelzõrakétákat azé érdemes elrakni a nagyobb gépekre.

Gyakran, mielõtt elkezdõdik egy nagyobb harc, be lehet gyûjteni a lõszert, meg cuccokat gyorsba, amit a harc közben kéne összeszednünk amúgy. Szemfülesnek kell lenni és gyorsan gyûjtögetni, aztán uccu neki.

Csak azok a részek szivatósak, ahol pl. flashbang-gel kell végigmenni, agy flare-rel, mert pl. a flashbang murvára ki van számolva. Ha kicsit is hibázunk és pazaroljuk, elfogy idõ elõtt és akkor vagy elérjük a következõ begyûjtési helyét, vagy kampeca. DE általában ott is mindig van alternatív útvonal és simán át lehet futni úgy, hogy még marad is a végén flashbang-ünk (pedig fel sem vesszük mindet). Ha minden kötél szakad, ott a jutyúb, megnézhetjük mások merre mentek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

spoiler majd legközelebb, annyira nem vészes...<#idiota>
[spoikler[gusztustalanul nehéz lõszert találni egyes helyeken, csaknem 20 percet bajlódtam egy helyen erre a legközelebbi checkpoint után újra elfogyott "az ellen meg úgy csak jött s a fény már nem ártott nekik"<#circling>[/spoiler]
DarkSector
Nekem nem volt (x360 verzióban) megölhetetlen ellenség.
Majd minnya nekiállok Nightmare-nek és majd meglátjuk van-e halhatatlan ebben a verzióban.
Csak addig írd meg pls melyik Episode-ban van...és melyik fejezetben.

DarkSector
Melyik kalapos?

Bokafix2
A nagydarab kalapos árnyembert tán ki sem lehet nyírni nightmare-on. Normálon sem tudom elintézni, már több órája ezzel szívok. Nem lehet róla leégetni a sötétséget... mire sikerülne, kifogy az elem, mire meg újratölteném a kisebb társai lefogyasztják a hp-m teljesen.
Próbáltam azt is hogy elõször a kicsiket gyakom le, de a kalapos nem tétlenkedik közben, mindig nekemfut és sokat levesz a hp-ból. Fénygránátom azon a részen nincs, úgyhogy marad a próbálkozás. Olyan unfair az a karakter... a fegyvert nem tudom újratölteni tõle, lövök egyet addig kétszer megüt.
Nem kellett volna ilyen szívósra csinálni... Fényforrás nincs amibe újra tudnám tölteni a generátort, mert elõtte sikeresen elintézték azzal markolóval a generátort.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Macccy
<#smile>
Jó látni, hogy másoknak is ennyire bejön az 'anyag'. Állat a game én megmondtam már rég! ... bár nekem szégyen szemre még hiányzik 3 achievement + a DLC epizódokból is jópár ... : )

Srácok
Legyetek szívesek aki még nem tette meg, támogassa a készítõ jóarcokat egy bolti/steam vásárlással, ne a kedvemért, nem vagyok szektás, hanem mert marhajó cuccokat csinálnak Remedy -ék és egy folytatás nagyon ütne! Nem könyöradomány, hanem respect!

DarkSector
Oks most leesett, a 4. végigjátszás lesz a Nightmare. 😊
Mert elsõnek azt olvastam külön mondatként, hogy 4-edszerre végigtolom a Nightmare-t.

Azt hittem 4x letólja, és most a 4. ...mondom wtf még 1x is kicsit fel fogja baszni az embert a nehézségi szint, nemhogy 4.szerre szenvedni vele. 😊

Seth
Szerintem olvasd el még1x

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Miért kell Nightmare-en 4x végigvinni? és eddig mennyi van kész a 4 bõl? 😊

6 epizód van + a 2 dlc.
vérpocok
Hány epizód van a játékban? Én most kezdtem a 3-dikat... nyugtassatok meg hogy még nagyjából az elején járok... Igyekszek kitolni a játékidõt ahogy lehet. Ilyen fincsi csemegét lassan jó fogyasztani. Még a nappali pályák ahol nincsenek ellenfelek, azok is tök érdekesek. Azt mondhatom ez egy olyan játék ahol még az is élményt jelent hogyha ellenfelek nélküli pályarészeken kell barangolni.
Umva jó és látszik hogy mindent beleadtak a pályákba nincsen csak úgy összecsapva.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Fpocok
Mit csinálj? Dobj egy képet róla pls 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

? o.O. Ilyenrõl nem hallottam még? 😄. Esetleg nem warez verziód van? Lehet, h ez valami védelem.
Törölt felhasználó
Segítsetek! A játék elején egy Remedy-s dobozokból álló emberke indul el a fõhõs helyett. Mit csináljak?