DiRT Showdown

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
vedd már észre magad...

amennyi erõt arra fecséreltél, hogy elhencegj, h megoldottad, akár beirhattad volna a megoldást is. és bocs h a megvételt is megemlitettem, tolvajparasztkám.

Forza.

COD Black Ops
oké <#puszi>

<#lama>
<#kocsog>

Humesz
Ok Teréz Anyu, majd priviben szívesen segítek bárkinek én is és akitõl kaptam is a megoldást! Addig úgy látom itt is a "vagy megveszed" a taktika.
COD Black Ops
nekem nincs de másnak lehet hogy van/lesz <#bohoc>

Humesz
nehogy megkérdezd hátha úgy tudnám, hogy szükséged van rá <#lama>
COD Black Ops
nehogy leírd ide hátha segítesz másnak vele
<#integet2>

arty
gratulálok

Forza.

Humesz
Semmi köze hozzá! Viszont kaptam egy tökéletes megoldást priviben, amit ezúton is nagyon köszönök, viszlát YARRRR <#wave>
arty
vagy megveszed

Forza.

arty
nem az AVX-es exe-t használod

Forza.

Humesz
Erre a YARRRR/Avast bugra van valami megoldás? Köszi
arty
skip 😄

Forza.

COD Black Ops
Minden pályát megcsináltam aranyra elsõre de a driftelõs gymakhakenblock43mostersz@rság nem megy 😄 Valaki tipp?

üdv ez a zeneszám link nem nagyon mûködik nem tudsz másikat?
arty
új amdk is tudják (bulldozer, trinity) 😊

Forza.

TothLaci
Kijátszottam, tetszett. De nagyon sajnálom, hogy mindig igen kevés tartalommal jelenik meg egy újabb rész.
Az engine nagyon bejön.
Multis videóm:

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

zooleeh
😊 VAN

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Nem kérdeztem, mondtam. Tényleg van.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Jaka923
Van multi carack!

Saját:

gabo91
Egész jó lett a játék, annak ellenére hogy sokan fikázzák. NFS-nél egész biztos hogy jobb 😊Eltér a szériától de hát ezt elõre közölték is. Így kell hozzáállni, én elvagyok vele, jó hogy csináltak egy ilyen roncsderbit amivel lehet baromkodni ebbõl úgyis hiány volt. Zenék kegyetlen jók!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

A Joyride-ba lehet fejlõdni vagy az ad valamit a Showdown-hoz (autót vagy pénzt)???
Jaka923
Dirt Showdown FLT töltöttem le de blink32.dll kér,valaki tudja mi kellene neki?
Egész nagy felhozatal.
berczely
Közben én megtaláltam!

DOWNLOAD

Soundtrack:
A Loss For Words -- The Hammers Fall ✔
Black Spiders -- Cold Dead Hands ✔
Blokhe4d -- Hexagon
Blokhe4d -- GHOST IN A CAN V1
Breakage -- Fighting Fire (Loadstar Remix) ✔
Byob -- One Way Road
Camo & Krooked -- Watch It Burn (Instrumental) ✔
Canterbury -- Ready Yet ✔
Danny Byrd -- Sweet Harmony ✔
Dot Rotten -- Are You Not Entertained ✔
Eighteen Nightmares at the Lux -- Mother of Girl ✔
Equalizers -- Wide Awake ✔
Far Too Loud -- Play it loud ✔
Far Too Loud -- We Want to Dance ✔
Felguk -- The Funky Drama (FTampa Mix) ✔
Freestylers -- Cracks (Ctrl-Z Remix) ✔
Grand Magus -- At Midnight they'll get wise ✔
Kids in Glasshouses -- Animals (Hadouken Remix) ✔
Kudu -- Let's Finish (Sinden Remix) ✔
LostAlone -- Do You Get What You Pray For ✔
Lower Than Atlantis -- If The World Was To End ✔
Melleefresh -- Intuition (Darth & Vader Mix) ✔
Max Raptor -- The King Is Dead ✔
Neelix -- Disco Decay (Felguk Mix) ✔
Nero -- Me & You (Dirtyphonics Remix) ✔
Nero -- Innocence (Feed Me Remix) ✔
Reckless Love -- Speedin' ✔
Rise Against -- Help Is On the Way ✔
Rise Against -- Architects ✔
Rival Sons -- Get What's Coming ✔
Rubicon Cross -- Locked and Loaded Ruff V1 ✔
Scott Nixon -- The March ✔
Skryptcha -- Runnin' Away ✔
South Central -- Japan ✔
Stanton Warriors -- Shoot Me Down ✔
Templeton Pek -- Signs ✔
Templeton Pek -- Call To Disarm ✔
The Answer -- Piece by Piece ✔
The Parlor Mob -- Into The Sun ✔
The Qemists -- Take It Back featuring Enter Shikari ✔
The Treatment -- Departed
The Treatment -- The Doctor ✔
The Treatment -- Shake The Mountain
Turbowolf -- Rose for the Crows ✔
We Are The Ocean -- Trouble Is Temporary, Time is Tonic ✔
Wolfgang Gartner -- Illmerica (Radio Edit) ✔

berczely
Ha valaki talál soundtrack-et vagy csak zeneszám listát az jelezze pls!

Palinko
van hogy ki marad élve, meg van hogy újjáéledsz
zooleeh
Hat nalam az advanced lighting ha be van kapcsolva akkor eleg kemeny fps visszaesest csinal

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Mégegyszer részletesebben tõlem

Vannak érdekes oldalai a játéknak pl. km-óra sincs, se térkép. Elég fapados az irányítása sajnos, pedig az dobott volna rajta jórészt.
Amúgy a játék maga nehéz, nagyon nehéz. Valamit elkúrtak szerintem, mert a pénz is kevés a fejlesztéshez, hogyha elsõ vagyok akkor se...valami itt nagyon nem okés a nehézségi szinttel...de cáfoljatok, nem bûn az. 😊

A grafika az egy DiRT 2 / DiRT 3 szinten mozog. Max az élsimításból kell levenni eggyel és ugyanaúgy megy, mint a DiRT 2 vagy a DiRT 3.

A játéktípusokra teljesen még nem jöttem rá, de néhol a derbiben újjáéledsz máskor pedig nem, ez elég érdekes. Nem vágom, hogy müxik.

Tapasztaltabb írhatna valamit a játéktípusok mûködésérõl, azt tudnám értékelni egy lelkes fórumozótól. Köszi elõre is.
Vannak érdekes oldalai a játéknak pl. km-óra sincs, se térkép. Elég fapados az irányítása sajnos, pedig az dobott volna rajta jórészt.
Amúgy a játék maga nehéz, nagyon nehéz. Valamit elkúrtak szerintem, mert a pénz is kevés a fejlesztéshez, hogyha elsõ vagyok akkor se...valami itt nagyon nem okés az tuti.
Skypack
A grafika az elég szép, a derbi is egész jó, de ha jól láttam nincs belsõnézet se kilométer óra se manuális váltó, tudom, hogy nem szim, de ha mindez a Dirt 3ba megvolt ebbe miért nincs ?

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Palinko
kár, legalább ott volt kis verseny, itt meg törés zúzás, meg egyenes nyílt nyomom drift.
Szerintem is egy 10/9-es. Nem játszottam a DiRT 3-mal hála, csak a 2-vel.
berczely
Grafikában nincs hiba.
Elkapott a zúzdánál némi FlatOut meg Demolition Derby érzés, de el is múlt. Nem érzem az ütközések súlyát! Csak olyan mintha a DiRT 2-3-ba tettek volna derbis kocsikat meg pályákat azt gyerünk. Tényleg olyan mellékszál hatása van az egésznek nincs túlpörögve vannak a versenyek meg autók mennyé' meg vegyed a kocsit azt csumi. Gymkhana meg...
DiRT 3 is meg ez is olyan Gymkhana - Ken Block reklám játék szvsz. DiRT 3 több rallyval, rallycrossal istencsászár lett volna, de így GYMKHANA BUMM PÖRÖGJ FOROGJ FÜSTÖLJ KEN BLOCK A MENÕÕÕ! beugrik ez a képbe és nekem elmegy a kedvem az egésztõl.
Valaki meg lehet pont ezt bírja. Béke van emberek!

kérdés; szebb az valamennyivel?
Van egy Global Illumiantion opció, gondolom az is az is ez az opció része.
Maxtreme
Képz tõlem:

Köszi.
Maxtreme
elvileg a sebesség. Az AVX egy inteles utasításkészlet.

Nem vágom hirtelen. És az avx és a sima között mi a különbség?
Az FLT-s változat kijött, már 3 órája.
Maxtreme
azt hogy az Sandy (bridge) akart lenni 😄

Amúgy rálestem a cuccosra, mentem vele 3 futamot.
Annyira nem rossz mint a demobol nekem az lejött.

Az andy tulajokon mit értettél? 😛
Maxtreme
alap 😊 A Magyar ragzásában' mindig is jó voltam.. 😄

Ezt jól megaszontad 😊
Maxtreme
izé meg bigyó.. nbótba má van 😊

A dobozos ma jön, ha lesz olyan steam nélküli persze.