Nagy rekordot döntött a VIASAT3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor lenne még csak igazán nézettség, ha ezek mellé áthoznák a viasat 3-ra a férjek gyöngyét és a simpson családot. 😄
"szerintem nem értesz te túlságosan a tévés dolgokhoz😊 akkor is, most is a legnézettebb mûsorok a szappanoperák voltak. amikor nem voltak sikeresek 3-4 éve, akkor mást adtak. amikor a más nem lett siker, akkor visszatértek a szappanhoz."
sztem te nem értesz hozzá, vagy nem olvastad a cikket, mert pont arról szól, hogy nem jön be a népnek ez a felállás, mert átpártolnak a viasathoz... de ha a nyugdíjasokra vonatkozott a véleményed, akkor igazad van, ott nagyon-nagyon népszerû a szappan a mai napig, de erre nem lehet építeni hosszútávon...
sztem te nem értesz hozzá, vagy nem olvastad a cikket, mert pont arról szól, hogy nem jön be a népnek ez a felállás, mert átpártolnak a viasathoz... de ha a nyugdíjasokra vonatkozott a véleményed, akkor igazad van, ott nagyon-nagyon népszerû a szappan a mai napig, de erre nem lehet építeni hosszútávon...
"ott baszta el a tv2 és a retekklub, amikor kb. 10 évvel ezelõtt a szappanoperákra fektette a hangsúlyt," ".. sok idióta mûsorigazgató"
szerintem nem értesz te túlságosan a tévés dolgokhoz😊 akkor is, most is a legnézettebb mûsorok a szappanoperák voltak. amikor nem voltak sikeresek 3-4 éve, akkor mást adtak. amikor a más nem lett siker, akkor visszatértek a szappanhoz.
szerintem nem értesz te túlságosan a tévés dolgokhoz😊 akkor is, most is a legnézettebb mûsorok a szappanoperák voltak. amikor nem voltak sikeresek 3-4 éve, akkor mást adtak. amikor a más nem lett siker, akkor visszatértek a szappanhoz.
Hát azért a Viasat3mon is sok az ismétlés, de a 2 nagy TV olyanszinten lekalapálta a színvonalat a húgyagyú mûsoraival hogy az eszméletlen.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Meg ugye beugro plusz is a viasaton van ami hatalmas +pont 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Viasat6 az.😊 Én is nagyrészt azt nézem, illetve a 3 AXN csatornát comedy centrallal megfûszerezve. Régen azzal kampányolt a viasat, hogy a viasat3 a csajoké és a viasat 6 a pasiké. Persze akkor se volt ilyen éles határ a kettõ között, ma meg már fõleg nincs, de sokkal többet nézem a viasat6-ot.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ott baszta el a tv2 és a retekklub, amikor kb. 10 évvel ezelõtt a szappanoperákra fektette a hangsúlyt, ez ment évekig, elidegenítve az épeszû fiatal generációkat, most már nincs ennyi dél-amerikai szappan, de van helyette "menõ" valóságshow és megaszar és társai, ahol 15 perc hírnevet szerezhet valaki, hogy aztán eltûnjön a faludiscók süllyesztõjében... ilyen mûsorrendbe fektettek pénzt és energiát, dacolva az internetezés népszerûségével, remélve hogy megnyerik az egyre szélesebb tömegeket... nem tudom mégis hogy gondolták... sok idióta mûsorigazgató
Én csak viasat6/viasat3-at nézek meg természet csatornákat. Ilyen szenny tv2-õt meg a társát már be sem tápláltam a tévébe. Népbutító szarok. Nembaj, ez kell a népnek, sok idióta.
A scifi sorozatok adása az jó ötlet volt. Mivel axn scifim nincs csak ez marad, de a tv2-rtl kulbnál százszorta jobb az összes többi mûsor.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Lehet, hogy a TV2-n és az RTL-en futó két zárt osztályos show nem is olyan nézett mint azt a két csatorna szeretné? 😄