Magyarországon állítják fel az első, életnagyságú Steve Jobs szobrot

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább lenne absztrakt alkotás vagy esetleg a vidám életerõs sztivi gyerekrõl valami de a beteg lesoványodott SJ-ról szobrot hallod ...ez nc
ez a flexes faszi nagyon el van tévedve, persze tudom egy magán cég arra költi a felesleges pénzét amire akarja

HP+

shaddam
Annyira borzalmasan igénytelen.Kolompárék majd megmentenek ettõl az esztétikai környezetszennyezéstõl.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Ezt valami undergrandroid gyulesen beszelitek meg, mint opcionalis passzus? Csak mert en is erre varok mar evezredek ota, de csak nem jon senki, csak nyaladzos ertelmisegi apple haterek :|

killall imagent

Kocsog apple funboi!
// egy _felvilagosult_ like a boss apple -hater- (noowaai, csak tudatos vasarlo)

killall imagent

(ezen bubisat röhögtem!)
Szánalom, hogy hányan el sem olvassák a cikket, és idehánynak valamit, mert azt hiszik állami beruházás. Ha az lenne, én is rosszallanám a dolgot, de így nem!
(Nem, nem vagyok fanboj, sõt, nincs is Apple cuccom.)

a_n_d_r_e_w
Ehh, kocsog Lando Jobsot is kiadta a birodalomnak 😞

One Vision. One Purpose.

Gondolj bele, hogy en meg Archicad-user is vagyok. En leszek a fopap!😊

http://gaborszantai.co.uk/

hát a kép alapján nem mondtam volna meg hogy ez steve jobs

lpmaskmancick
Készüljünk fel! Jön majd a sok macfag ide posztolni! Akik istenként tekintenek steve jobsra és fétisüket élik ki az epöl termékein. <#idiota>

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Steve Jobs által hallott utolsó hangok:
-Dikk má színesfím!

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

450kg - pont elbírja egy Lada utánfutója. Lehet fogadásokat kötni, hogy hány nap után lopják el? :-D
Vagyis egy zseniális marketingest imádjunk. De közben meg felrakjuk az adblockert, meg átkapcsolunk mikor reklám megy a TV-n. Értem én...
Jézus pont leszarja. Pláne hogy nem is hasonlít.
"Ma már az android is egyre zártabb rendszer lett, mivel látták, ohgy az open source zsákutca."

Ezt a marhaságot honnan szeded?

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Osztán te is nagy qtúr lény lehecc ha 2 képbõ megállapítasz... amúgy nem rész hanem bronz vagyis sárga és nem is vörös de ez má tiszta alkímia és a roncsvastelepen egyátalán nem szerintem inkább a szinesfémesek foglakoznak vele me amoda kocsikat visznek idemeg kábeleket meg minden egyéb szajréságot... de segáz. A lényeg sokat ér mer jó nehéz... két mázya biztos megvan az a négy-százötven killó

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

a roncsvastelepen egy vagyont adnanak erte , a rez ara marha jo mostansag, oda valo, mert muveszi erteke ennek a szarnak nulla

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

fergusonpapa
hja tényleg gáz ami nálunk megy :/ rossz olvasni a komenteket

www.icewebhu

Magyarország a szó amit keresel

Ugyan miért fáj nektek, hogy valakirõl csináltat egy cég 1 db nyomorult szobrot (saját pénzén)?

Fuj...

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

Az Apple meghatározott pár irányvonalat (zene, film IT mobil szeglete). Ma már az android is egyre zártabb rendszer lett, mivel látták, ohgy az open source zsákutca.

Bill Gates is hasonló koponya (zseni), ha nem lenne Steve, akkor õ irányította volna ezen piacokat. Vagy más zseni, akirõl most nem is hallunk.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Folosleges, az atlag gyepese csak annyit von le a cikkbol, hogy megint egy jot kurva anyazhat.

killall imagent

Julius Caesar
Komolyan neki kell állítani szobrot? Olyan sokat tett értünk és olyan sokat vesztett az ország vele? Egy-két napig legyen vezetõ hír, azt mondom oké, szenzáció. De 2 hónapja õt siratjuk, amikor csak egy cég CEO-ja volt...

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

alma2
Lehet, hogy SJ halalaval bizonyos penzescsap is elzarodott a Graphisoft elol, ujat nem tudnak mutatni, igy maradt az okorseg hatha felfigyel rajuk a vilag ismet😊
Tobb mint ciki egy ilyen szobor valljuk be...

szerintem

Ezt a seggnyalast
SJ egy fasiszta diszno volt ennyi erovel Mussolininek is allitahtnank szobrot.
Kivancsi vagyok mit szed aki ezt kitalalta...vagy ha nem, szednie kene valamit.
Az emberi baromsagnak ugy latom nincsennek korlatai
Vogel
Máris szomszéd

"december 21-én avatják fel a Graphisoft parkban, a szoftvergyártó cég épülete elõtt."

+

"Az Apple volt az a cég, amely 1984-ben felkarolta a Graphisoftot; elsõ programjuk, az ArchiCAD építészeti szoftver elsõ változata a Macintosh közvetlen elõdjén, a Lisa számítógépen futott. Ezt mutatták be 1984-ben a világ legnagyobb informatikai vásárán, a hannoveri CeBIT-en. A bemutatót Steve Jobs személyesen nézte meg és annyira tetszett neki, hogy eldöntötte: az Apple minden támogatást megad a szoftver fejlesztéséhez és segítséget nyújt világpiaci terjesztésében is. Anyagi támogatást és számítógépeket adtak, abban az idõben, amikor a Graphisoft anyagi lehetõségei rendkívül szûkösek voltak és Magyarországon akkoriban ezekhez a legmodernebb számítógépekhez nem lehetett hozzáférni."

Nem bonyolult, talan sikerul par embernek ebbol kikovetkeztetni, hogy miert es miert ott.

http://gaborszantai.co.uk/

TreDoR
megalol

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Az én szakállamról is tessék szobrot állítani.
ígérem én is leszek olyan büdös mint Steve Jobs,csak kérem a szobromat!
C3PO

bálványimádók! jézus haragudni fog!
éljen

← ElőzőOldal 2 / 2