Magyarországon állítják fel az első, életnagyságú Steve Jobs szobrot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a flexes faszi nagyon el van tévedve, persze tudom egy magán cég arra költi a felesleges pénzét amire akarja
HP+
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
killall imagent
// egy _felvilagosult_ like a boss apple -hater- (noowaai, csak tudatos vasarlo)
killall imagent
(Nem, nem vagyok fanboj, sõt, nincs is Apple cuccom.)
http://gaborszantai.co.uk/
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
-Dikk má színesfím!
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ezt a marhaságot honnan szeded?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Fuj...
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Bill Gates is hasonló koponya (zseni), ha nem lenne Steve, akkor õ irányította volna ezen piacokat. Vagy más zseni, akirõl most nem is hallunk.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
killall imagent
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Tobb mint ciki egy ilyen szobor valljuk be...
szerintem
SJ egy fasiszta diszno volt ennyi erovel Mussolininek is allitahtnank szobrot.
Kivancsi vagyok mit szed aki ezt kitalalta...vagy ha nem, szednie kene valamit.
Az emberi baromsagnak ugy latom nincsennek korlatai
+
"Az Apple volt az a cég, amely 1984-ben felkarolta a Graphisoftot; elsõ programjuk, az ArchiCAD építészeti szoftver elsõ változata a Macintosh közvetlen elõdjén, a Lisa számítógépen futott. Ezt mutatták be 1984-ben a világ legnagyobb informatikai vásárán, a hannoveri CeBIT-en. A bemutatót Steve Jobs személyesen nézte meg és annyira tetszett neki, hogy eldöntötte: az Apple minden támogatást megad a szoftver fejlesztéséhez és segítséget nyújt világpiaci terjesztésében is. Anyagi támogatást és számítógépeket adtak, abban az idõben, amikor a Graphisoft anyagi lehetõségei rendkívül szûkösek voltak és Magyarországon akkoriban ezekhez a legmodernebb számítógépekhez nem lehetett hozzáférni."
Nem bonyolult, talan sikerul par embernek ebbol kikovetkeztetni, hogy miert es miert ott.
http://gaborszantai.co.uk/
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
ígérem én is leszek olyan büdös mint Steve Jobs,csak kérem a szobromat!