83
-
hammerjoe #43 Ezzel is csak magunkat minősítjük. Bravó Magyarország, az örök seggnyaló!!! -
#42 Máskülönben a flex az nem flex. Az a márka neve. Ha bemész a tescoba ott sem flexet kapsz hanem sarokcsiszolót. Mert magyarul ez a neve. :) -
#41 Remélem a kisebbségi bűnözők majd jó ellopják. Igaz legtöbbször csak a Magyar vonatkozású szobrokat éri a támadás mert magyarfóbok. Számomra ö egy senki ember. Nem érdekel hogy informatikához nagy köze van vagy valami. Vannak Magyar emberek, híresek is akiknek lehetne szobrot állítani. -
Gamecube86 #40 szerintem a művész windows fanboy, az első képen is a nyakát vési. -
tomcsa4 #39 Ja és az első képen sem flex van, hanem egy csiszolófej, mait pl a gyógypedikűrösnél is láthatsz, csak nyilván más a kidolgozása, de az is csiszolófej. Nincs flex. (De ha lenne flex is, akkor is a kép erejéig csak odatartja, de nem dolgozik vele.) -
tomcsa4 #38 Te csak használod a rendszered vagy mást is megnézel? Egybites user vagy? Gondolom benyaltad azt a mondatod a Google fejeseitő, ohgy az Android forráskódja elérhető. Mivel az nem is a forráskód, csak egy elhanyagolható részlete. Nézd meg 3-as Androidot, fél éven át nem lehetett senki által átszabni. A gyártóknak a gyári változatot lehetett csak feltenni. Nézd meg melyik a legmegbízhatatlanabb mobil OS. Az Android, pont a nyíltsága miatt. Tudom Te nagy open mániás vagy és kiválóan látod a világot és kurva okos vagy, mint a nyílt forráskód lovagja, csak éppen vak is vagy. Gondold csak át, mennyien vásárolnak Adroidra és mennyien használnak tört programokat. (Az iOS-t is lehet törni, azaz jailbrake-elni a készüléke,t csak annak buktatói vannak.)
Piel, látom te még nem dolgoztál, csak a gép előtt ültél. Az egy csiszológép a kezében, nem vágó. A flex-szel meg vágsz. Miért vágná le a kezét a szobornak? Tehát logikus is, hogy az egy csiszológép, de ha nem ismered fel a képen, akkor is kikövetkeztetheted. Open matyi. -
martincpt #37 Ezt a cikket is csak azért néztem meg, hogy elolvashassam a kommenteket. Úgy tudtam, hogy kitör a felháborodás. Mindig ez van ha leközölnek egy apple-el kapcsolatos cikket. :D Lassan jöhetnének az összeesküvés elméletek is. ;) -
ugh #36 a processzorokban a felvezeto reszeken kivul rengeteg rez van. jobb lett volna ha chipet gyartanak ennyi cuccbol :D -
Piel #35 A szobrászoknak nem kell munkavédelmi védőszemüveg, és bőrkötény a flexeléshez? He? Egyébként meg utálom a bálványimádókat.
Biztosan nem egy hétköznapi ember volt SJ, de alig szenderült örök nyugalomra és már megint ő van porondon. -
#34 Esetleg a win-fanok állíthatnának szobrot Bill Gates-nek. Aztán mindkettő mehetne a hátrányos helyzetűek által a fémbontóba. Szép évkezdés lenne jövőre :D -
atomkrumpli #33 inkább lenne absztrakt alkotás vagy esetleg a vidám életerős sztivi gyerekről valami de a beteg lesoványodott SJ-ról szobrot hallod ...ez nc
ez a flexes faszi nagyon el van tévedve, persze tudom egy magán cég arra költi a felesleges pénzét amire akarja -
#32 Annyira borzalmasan igénytelen.Kolompárék majd megmentenek ettől az esztétikai környezetszennyezéstől. -
hurkaur #31 Ezt valami undergrandroid gyulesen beszelitek meg, mint opcionalis passzus? Csak mert en is erre varok mar evezredek ota, de csak nem jon senki, csak nyaladzos ertelmisegi apple haterek :| -
hurkaur #30 Kocsog apple funboi!
// egy _felvilagosult_ like a boss apple -hater- (noowaai, csak tudatos vasarlo) -
M2 #29 (ezen bubisat röhögtem!) -
viasz #28 Szánalom, hogy hányan el sem olvassák a cikket, és idehánynak valamit, mert azt hiszik állami beruházás. Ha az lenne, én is rosszallanám a dolgot, de így nem!
(Nem, nem vagyok fanboj, sőt, nincs is Apple cuccom.) -
#27 Ehh, kocsog Lando Jobsot is kiadta a birodalomnak :( -
G_ArchAngel #26 Gondolj bele, hogy en meg Archicad-user is vagyok. En leszek a fopap!:) -
szasz85 #25 hát a kép alapján nem mondtam volna meg hogy ez steve jobs -
#24 Készüljünk fel! Jön majd a sok macfag ide posztolni! Akik istenként tekintenek steve jobsra és fétisüket élik ki az epöl termékein. -
sanyicks #23 Steve Jobs által hallott utolsó hangok:
-Dikk má színesfím! -
Komolytalan #22 450kg - pont elbírja egy Lada utánfutója. Lehet fogadásokat kötni, hogy hány nap után lopják el? :-D -
Komolytalan #21 Vagyis egy zseniális marketingest imádjunk. De közben meg felrakjuk az adblockert, meg átkapcsolunk mikor reklám megy a TV-n. Értem én... -
Komolytalan #20 Jézus pont leszarja. Pláne hogy nem is hasonlít. -
sanyicks #19 "Ma már az android is egyre zártabb rendszer lett, mivel látták, ohgy az open source zsákutca."
Ezt a marhaságot honnan szeded? -
pasi29uk #18 Osztán te is nagy qtúr lény lehecc ha 2 képbő megállapítasz... amúgy nem rész hanem bronz vagyis sárga és nem is vörös de ez má tiszta alkímia és a roncsvastelepen egyátalán nem szerintem inkább a szinesfémesek foglakoznak vele me amoda kocsikat visznek idemeg kábeleket meg minden egyéb szajréságot... de segáz. A lényeg sokat ér mer jó nehéz... két mázya biztos megvan az a négy-százötven killó
-
Vers #17 a roncsvastelepen egy vagyont adnanak erte , a rez ara marha jo mostansag, oda valo, mert muveszi erteke ennek a szarnak nulla
-
#16 hja tényleg gáz ami nálunk megy :/ rossz olvasni a komenteket -
finizlik #15 Magyarország a szó amit keresel -
pasi29uk #14 Ugyan miért fáj nektek, hogy valakiről csináltat egy cég 1 db nyomorult szobrot (saját pénzén)?
Fuj...
-
tomcsa4 #13 Az Apple meghatározott pár irányvonalat (zene, film IT mobil szeglete). Ma már az android is egyre zártabb rendszer lett, mivel látták, ohgy az open source zsákutca.
Bill Gates is hasonló koponya (zseni), ha nem lenne Steve, akkor ő irányította volna ezen piacokat. Vagy más zseni, akiről most nem is hallunk. -
#12 #6 -
hurkaur #11 Folosleges, az atlag gyepese csak annyit von le a cikkbol, hogy megint egy jot kurva anyazhat. -
#10 Komolyan neki kell állítani szobrot? Olyan sokat tett értünk és olyan sokat vesztett az ország vele? Egy-két napig legyen vezető hír, azt mondom oké, szenzáció. De 2 hónapja őt siratjuk, amikor csak egy cég CEO-ja volt... -
#9 Lehet, hogy SJ halalaval bizonyos penzescsap is elzarodott a Graphisoft elol, ujat nem tudnak mutatni, igy maradt az okorseg hatha felfigyel rajuk a vilag ismet:)
Tobb mint ciki egy ilyen szobor valljuk be...
-
ugh #8 Ezt a seggnyalast
SJ egy fasiszta diszno volt ennyi erovel Mussolininek is allitahtnank szobrot.
Kivancsi vagyok mit szed aki ezt kitalalta...vagy ha nem, szednie kene valamit.
Az emberi baromsagnak ugy latom nincsennek korlatai -
#7 Máris szomszéd -
G_ArchAngel #6 "december 21-én avatják fel a Graphisoft parkban, a szoftvergyártó cég épülete előtt."
+
"Az Apple volt az a cég, amely 1984-ben felkarolta a Graphisoftot; első programjuk, az ArchiCAD építészeti szoftver első változata a Macintosh közvetlen elődjén, a Lisa számítógépen futott. Ezt mutatták be 1984-ben a világ legnagyobb informatikai vásárán, a hannoveri CeBIT-en. A bemutatót Steve Jobs személyesen nézte meg és annyira tetszett neki, hogy eldöntötte: az Apple minden támogatást megad a szoftver fejlesztéséhez és segítséget nyújt világpiaci terjesztésében is. Anyagi támogatást és számítógépeket adtak, abban az időben, amikor a Graphisoft anyagi lehetőségei rendkívül szűkösek voltak és Magyarországon akkoriban ezekhez a legmodernebb számítógépekhez nem lehetett hozzáférni."
Nem bonyolult, talan sikerul par embernek ebbol kikovetkeztetni, hogy miert es miert ott. -
#5 megalol -
SpecterMATWRZ #4 Az én szakállamról is tessék szobrot állítani.
ígérem én is leszek olyan büdös mint Steve Jobs,csak kérem a szobromat!