90
Game of Thrones RPG
-
mike01010101 #10 A Fal trailer
Remelém a játék nem a mostanában "divatos" trendet követi, (pl. LoTR:Északi háboru, First Templar, Cursed Crusader, Hunter stb) hogy csak átvezető animációk és csőben hentelés az egész, egy pici fejlesztéssel. -
mike01010101 #9 Az első trailer -
#8 A fejlesztőket valamelyest megnyugtathatja, hogy a game of thrones genesis-nél csak jobban sikerülhet a game... -
mike01010101 #7 Játék info -
Robi546 #6 Mégis valami infó ? Megjelenés, képek, játék információ hogy mégis miről szól ? :) -
#5 #3 #4
a Barca topikot nem én nyitottam,csak én lettem a házigazda pár hete,amikor nyílt,akkor én még nem voltam itt az sg-n -
#4 Már majdnem beszóltam, hogy a kezdő HSZ re szólt be, hogy semmi infót képet... nem tartalmaz, de aztán megnéztem a barca topikja kezdő hsz ét. A tiédben több az infó XD -
mike01010101 #3 Te is nyitottál már topicot pedig nem hiszem, hogy a közeljövőben leigazol a Barca.:)
Ráadásul én is nagy barcelona szurkoló vagyok. -
#2 én is sok mindent várok,de mégsem nyitok neki topikot,például várom már a 10.-ei fizumat :) -
mike01010101 #1 Szerintem még nincs topic ehhez. Lassan jönnek az infók a 2012 év elejei megjelenésről.
Én nagy rajongója vagyok a sorozatnak és a regény sorozatnak is. Várom a játékot.