Game of Thrones RPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdekes, hogy 2 verzióban biztosan meghal Mors és Alister is két verzióban pedig nem derül ki. Tulajdonképpen nyitva hagyták a kaput egy lehetséges folytatáshoz velük.
http://www.akciofigura.hu
Amint visszamentem a falhoz a parancsnok beszélt is velem az újoncokról. Tehát ezek szerint ideértek akiket toboroztam.
Bár rég volt hozzászólás én csak most játszom a játékot.
Hátha tud valaki segiteni.
A vége felé járok amikor Riverspring-ben is kellene toboroznom a falra embereket Mors-al. Párat összeszedtem az utcákon és a kapunál az õr azt mondja, hogy a tömlöcökben vannak még. De amikor lemegyek csak azzal a kovács féleséggel tudok beszélni aki viszont egy gyáva szar így nem akartam vinni. Csak az az egy tömlöc van nem? amit a kriptákból is el lehet érni.
Volt valakinek olyan hibája hogy a menüben -> beállitásokban nincs semmi szöveg ?? És a skilleknél sincs :S
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Haaat ez a jatek nagyon bejon!Tul azon hogy bizony vannak gyermekbetegsegei,neha bugok is es altalaban eleg nehez mukodesre birni,de amikor megy....uhh alig lehet abbahagyni.Oszinten szolva nem szorakoztam ilyen jol szerepjatekkal a Dragon Age😮rigins ota.
Most teszteljuk Mors-t ketkezes harcmodorral,Alystert pedig light armorban,1(kesobb 2)fegyverrel 😊
Btw aki tud egy epic light armort a jatekban,dobhatna egy pm-et,vagy spoiler tagben elarulhatna hol van.Medium armor sok van,de lightot nem nagyon talalok.
Amúgy én 1x már végig toltam Water Dancer, Landed Knight párossal mediumon és most a kétkezes night & sellsword(assasin) comboval tolom max nehézségen. Hát alesternek vannak néha problémái a csatornarendszerben ahol egy lütyõ water dancer trsat kap magamellé elég lófaszjóska. Ott már 3-4 visszatötltés befigyelt nálam is. Morrs-al persze megint semmi gond nincs. Ijászt én bevallom nem mertem kipróbálni.
Xp kompatibilis modban inditom el par napja,azota 80%ban elindul.
Egyebkent nagyon bejon a jatek,de csuful elbasztam a karaktervalasztast.SENKINEK nem javaslom hogy ijaszt valasszon masodik karakternek,szinte totalisan eletkeptelen.Ha van egy tank vele aki magara huzza az ellenfeleket,akkor oke,de egyebkent siman ledaraljak a harcosok.Most rendesen szivok emiatt,de vegigtolom ha kell akkor alacsony nehezsegen.Marha jo kis jatek,bar teny hogy a kameramozgatas rendkivul bosszanto.
amd athlon64 dual core, nvidia 9800
Kínomban felraktam ezt: http://udk.com/news-beta-may2012
Ez valami fejlesztõi környezet az engine-hez , de amikor telepíti sok járulékos szir szart felinstallál amitõl megjavult a játék is és most van FPS is és nincs akadás.
Már 1024*768 low detailen tolom, de ami fura és sosem tapasztalt dolog korábbi játékoknal az az hogy húzom az egeret és forgatom körbe a kamerát. kb 20 FPS-el elfordul 180-200 fokot majd hirtelen megakad pár század mp-re és a következõ pillanatban már 360 fokban meg fordult a kamera a karim körül és az ellenkezõ irányba nézek. Emiatt szinte képtelenség egérrel irányítani mert fordulás után sosem tudom épp melyik irányba állok éppen. Már úgy fordulok h balra irány akkor elidnul balra ez a lófaszjóska és utána megnyomom a középsõ gombot és akkor centerbe áll a nézet. Így legalább mindig arra nézek amerre akartam 😛 De h mi lehet az oka h igy bedermed arra jo lenne rájönnöm. Agyon frissitettem mindent már. Elképesztõen hosszu loading screenek is vannak és a párbeszédek közben is meg meg akad a kép de a hang akadás menetes például.
Szóval akkor nem tudom.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
akad a játék. még párbeszédek közben is meg megakad ha "tölti" a következõ mondatot. A chapter II elején ahogy állok 15 FPS és a sétáló emberek meg megakadnak 1-1 sec-re. Low-Low detailen próbálom a vasamon pedig bõven elfutott a Mass effect3 és a witcher2 ,risen2 skyrim is. Azok sokkal durvább grafikával hasította ez pedig szó szerint beszaggat. Legújabb Nvidia Driver. 2 magos Amd 9800as Nvidia kártya és 3 giga ram.
jah és indítani azt kész röhej. Mindig bejön a game of thrones kép és 4/1x tovább megy de általában csak unreal3 engine not respondong és ki kell lõnöm a taskot. ???
Ilyen storyt és ekkora drámát még nem láttam rpg-ben.
A történet hasonlóan jó, mint a könyv.
Huhh . . .
Volt egy hely, ahol leûlt kicsit a történet, de összességében nagyon jó.
Igaz, a mass effect, vagy más akció játékokhoz szokottaknak biztos túl sok a szöveg. Viszont akik szeretnek olvasni és kicsit úgy tekintenek rá, mintha félig játék, félig pedig egy mellékepizód lenne a filmhez, azok nem fognak csalódni.
PSN ID.: Beegabor
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Kár hogy technikailag nem tudtak felnõni ehhez.
játszottam igazi ( pnp ) rpg-t nem pofáztunk órákat mégis kijátszottuk az általunk kitalált karaktert.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ez nyilván a rajongóknak készült és mivel én az vagyok, ezért nekem nagyon bejövõs. Ha valaki olvasta a könyveket és tetszett neki, az nem fog a játékban sem csalódni. Aki TES VI-ot vagy DA3-at vár, az inkább felejtse el.
Nem tudom mennyit foglalkoztak vele azok, akik nagyon dúrván lehúzták, de szerintem nem sokat.
Vagy zavarta õket, hogy a párbeszédek három mondatnál hosszabbak?
Pedig az RPG rövidítésbõl a "roll playing" pont ettõl lesz roll playing.
A gamespot mondjuk 7-et adott.
PSN ID.: Beegabor
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A hosszú párbeszédek viszont tényleg jók és pár jelent hatásos is.
Én még így pár óra után is azt mondom, hogy jó, bár tény, hogy meg kell szokni pár dolgot benne.
Ahogy elnézem elég sokféle fegyver, vért van a játékban.
Grafika szerintem elég jól megvan csinálva. Vissza adja a trónok harca feelinget. A harc, hát elmegy. Animációk lehettek volna jobbak. Régen játszottam a Kotor-ral szóval így fura volt elsõre. Egy DA-s quickbar jobb lett volna. Ami kicsit zavar a párbeszédek, nagyon hosszúak. Lehet mert már megszoktam az ME féle félszavas társalgásokat.
A kamera sebességére: dokumentumom/game of thrones/unrealengie/agotgame/config/agotinput fájlban a "LookRightScale=300" -250re átírni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Töltsd le.
Nagyon szeretnek a kritikusok mindenféle szempont alapján lehúzni egy játékot, mert csak külön a szempontokat nézik és nem annyira az egészet.
Kipróbáltam.
Nem csúny, nem rossz és igazi hangulata van. A Witcher 2-höz tudnám hasonlítani, bár tény, hogy az jobb.
De egy igazi RPG-vel állunk ám szemben.
Engem megfogott az eleje.