Átalakulóban a YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.adamexdesign.hu
Az régi csatornámon olyan beállítási lehetõségeim voltak hogy nem lehetett látni az ismerõsök listáját a profilomon. Azt szeretném vissza állítani, de nem tudom... az új részen. S még a legfontosabb hogy!:: az ismerõsök tevékenységét nem látom, ki mit nézett meg, tetszik-elt stb, ami régen a fõoldalon volt?
De, már láttam idióta, üzletemberszerû valakinél is.
szlovákiai hun: Hány videót töltöttél már fel eddig a fiókodba?
Emlékeim szerint, én 25 feltöltése után láttam elõször a 15 percnél hosszabb üzenetet.
Nem mellesleg, az utóbbi idõkben én közvetlenül MP4-ben töltöm fel a klipjeimet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
www.adamexdesign.hu

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
www.adamexdesign.hu
Erre az idõkorlátra meg azt tudom mondani, hogy nekem egyszercsak küldtek egy értesítést, hogy mostantól már feltölthetek 15 percnél hosszabb videókat is. Elképzelhetõ, hogy idõ- avagy feltöltött videó mennyiség korlátja van a dolognak.
De, már van néhány klipem, ami feltöltésre vár és 15 percnél hosszabb, majd kipróbálom valamikor.

Mobileszközök téma mond valamit? Egy iphone-on az ilyen oldalak jelennek meg jól - a Full HD-s tartalmakat "tapizni kellene" és az okostelefonok buta gazdái csak rinyálnának...
Az új jobb lenne, mert áttekinthetõbben listázza a playlisteket.
Középsõ gombos új tabos meg nem nyitás tényleg gáz, de a korai bétában még ennél is rosszabb volt. Tehát fejlõdtek. <#idiota>#idiota>
https://twitter.com/foodlfg
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
fuck mmo's..i.,
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
A hozzaszolas rendszeret is fejleszthetnek igazan, hogy komolyabb velemenyeket is meg lehessen fogalmazni es atlathatobb lenne a valasz-fa... Na, persze az nem erdeke a cegnek, de a felhasznalok egy csoportjanak az lenne.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
www.adamexdesign.hu
Én például nem találom a barátok listáját. Valószínûleg kivették ezt a barátság dolgot belõle. Fel kell iratkozni mindenkire. Most keresgélhetem végig õket.
Másik dolog tényleg az, hogy még jobban le akarják tolni a médiashitet a torkodon. Eddig legalább X-elhetted azokat a videókat ami nem érdekel, most az sincs.
Na és ez a 980 px széles weblap? 2011-ben? Azért legyen szélesvásznú a monitor, hogy ne használjam ki? Görgethetek le végtelenségig, mert kaptam egy 460px széles sávot arra ami érdekel (feliratkozott videók).
www.adamexdesign.hu
www.icewebhu
Ezzel a mondattal nekem le is esett, hogy honnan ismerõs az új felület. Sebaj, innentõl fogva vagy máshova beágyazva, vagy sehogy nem nézek youtube videókat, mert ez a felület egy átláthatatlan 2 bites okádék.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Valamint, hogy hogyan lehet új ajánlott csatornákat kapni, mert hiába X-elem ki Rihanna-t, ráfrissítek és megint õt ajánlja! <#falbav>#falbav>
www.adamexdesign.hu