The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én kivártam, ami illik. :)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Részben igaza van. Nekem sok kanadai, ausztrál és egyéb helyeken élõ ismerõsöm van, különbözõ magyar nyelvû fórumokról. Tapasztalataim szerint, aki legalább 4-6 évig egyáltalán nem használja a magyart, az óhatatlanul összekeveri a szórendet stb ... Ez meglátszik az íráson is. De az egész írásrend helyreáll néhány hét alatt, amint megfelelõ környezetbe kerül az illetõ.
Kindred Blades nyilván erre akart kilyukadni.
Kissé erõs amit írsz, mivel napi szinten írok, olvasok és beszélek magyarul. Átlagban legalább annyit beszélek egy nap magyarul, mint angolul. Az írásról nem is beszélve, hiszen alig kell írnom angolul, mivel szinte csak magyar fórumokra járok, magyarok a barátaim stb ...
De zárjuk rövidre. Elküldöm neked privátban az itteni, az Ír mobilszámomat.
Elég, ha megcsörgetsz, a magyar számokat mindig visszahívom.
:)
Persze most ráadásul a forint is fosch, tehát most semmit nem éri meg rendelni :(
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szerintem külföldön is használnak vesszõt, kb pont ugyanúgy mint nálunk.
Teljesen mindegy, hogy kirõl van szó, ez alól nincs kivétel. Ez nem saját vélemény, ez sok évtized egymástól függetlenül is összeszedett tapasztalata. Egyetlen egy darab kivétel nem volt. Egy sem.
Magyarul hazudsz, mint a vízfolyás. Pedig igazad lenne. De inkább érvekkel támaszd alá.
Már megint hülye vagy. Nem magamról írtam, hanem általában. Egyébként pedig, és szinte csak magyar fórumokra járok, mert magyar vagyok. Meg fogsz lepõdni, de gyakran a honosításokat is felteszem, már amelyiket érdemes.
És igen, megint troll vagy. Egyrészt hazugnak feltételezel, másrészt jottányit sem engedsz a hülyeségedbõl. Egy beképzelt kis senki vagy, aki ilyen helyeken próbál nagy lenni. :)
És én vagyok a troll! :D
Na, köszi az esti mesét, "húzok" aludni! :D
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
43 éves vagyok, 17 éve élek Angliában. Most jelenleg Írországban dolgozom a Trinity College könyvtárának felújításán, mint restaurátor.
Elhiheted, hogy megtanultam angolul. Pont ezért rossz látni, amit mûvelsz. Tisztában vagyok a két nyelv közötti különbségekkel és tudom azt is, hogy a magyar gondolkodáshoz jóval kifinomultabb szövegkörnyezet szükséges. Az angol szöveghez meg kell tanulni "angolul" gondolkodni.
Vagyis egy jó fordítás jóval érdekesebbé tehetné ezt középszerû játékot a magyar közönség számára.
Egyáltalán nem baj az, ha egy magyar fiatal nem tud angolul. Nagyobb probléma az, hogy dilettáns, nagypofájú taknyok leszólják õket egy elvileg "színvonalas" fórumon "vip fórumozó" ként. Én az itteni modok helyében elbeszélgetnék veled, mert lejáratod ezt a helyet a normális fórumozók elõtt, akik a trollkodásod miatt nem szólnak egy témához.
Vagy amikor én nézem ezek direkt szar akciók?
Szerintem ez a régi grafikus kártyád miatt van, gondolom nem tudja azt a directx funkciót amivel rendesen látszódna. Nálam nem látszik át a víz ugyanis, elég szép.
A többi általad felsorolt bugba sem futottam még bele.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Húzz el te, holnap suli, nem? :D
A feltételes mód meg gondolom abból adódik, hogy nem tudsz te (se) angolul, és ez frusztrál! :D
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Neked tényleg nincs más dolgod? Barátnõ ilyesmi? legalább fürödni vagy enni húzz el néha...
Beteg állat ...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"Frissítsen bazdmeg, de ne hibákkal, hanem hibajavítással!"
Te amúgy mirõl beszélsz?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Legalább elolvasnád amire válaszolsz. Az egyik linken Hdo normális pc-s vize volt, ami fix hogy jobban néz ki mint konzolon, de mint 52x- leírtam úgy is ronda, irreális, gagyi. Nem bírod felfogni hogy minden skyrim változatban, ronda, fos a víz? Az egyik kula a másik meg szar, ennyi a különbség :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ps3-on az 5 megánál nagyobb mentés problémát orvosolták, nincs már szaggatás sem lag kb 60 óránál járok lvl 38as karakterrel majd 7 megás mentéssel és simán játsok egész nap probléma és lag/szaggatás mentesen.
A víz pedig fogd már fel ha bugos ha nem jobba néz ki konzolon mint a általad linkelt szarok.
Meg arról hogy lásd itt a normális vizetés itt a bugosat, és fogd fel, hogy a nem bugos IS RONDA OCSMÁNY IRREÁLIS, SZAR, nézzél meg egy igazi hegyi tavat és fel fog tûnni, hátmég egy pataknál.
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
Amúgy az achhievment sem a steam hibája, az nem figyeli te mikor lépsz be a konzolba, a játék maga figyeli, és az utasítja a steamet.
Ráadásul tartalmasabb mivel figyelni lehet hol akcióznak,nem egy adott hely az egész.:)
Más. Az MMO-kban egy életre csalódtam, mikor kipróbáltam kettõt is. Az nekem agyatlan szörny irtás és PVP az RPGhez képest. Ezért nem hiszem, hogy lehet jó MMORPG. Ha RPG, akkor ott a multi engem a cooperativ móddal bezárólag érdekel csak. Csapatban dolgozni jó, és nem az agyatlan VI (értsd: Virtuális Intelligencia, mert ezek igazából nem MI-k) szerencsétlenkedik elõtted.
sanyicks: Nos mint írtam, és akkor fogok vele játszani elõre láthatóan, ha honosítva lesz, az meg 1-2 év. Addigra biztos tök jó patchek lesznek hozzá. :)
Az hogy addigra még szebb grafikák lesznek más játékoknál nem érdekel, nem az a lényeg. Viszont hosszú lesz kivárni. :S
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)