157
  • Szartúriusz
    narumon

Én kivártam, ami illik. :)
  • narumon
    Jaaa, ezt azért nem írta, hogy aki egyáltalán nem használja magyart. Ebben lehet valami, de hát az én külföldön élő magyar barátaim napi szinten használják a magyart ha más nem akkor velem beszélve skypeolva, bár prózaibb ok, hogy mindegyiküknek él itthon még rokona. Szülők, nagyszülők. Szóval akkor delikvens fogalmazzon rendesen, mert így csak vagdalkozás, hogy külföldön élő nem tud helyesen írni magyarul...
  • Szartúriusz
    narumon

Részben igaza van. Nekem sok kanadai, ausztrál és egyéb helyeken élő ismerősöm van, különböző magyar nyelvű fórumokról. Tapasztalataim szerint, aki legalább 4-6 évig egyáltalán nem használja a magyart, az óhatatlanul összekeveri a szórendet stb ... Ez meglátszik az íráson is. De az egész írásrend helyreáll néhány hét alatt, amint megfelelő környezetbe kerül az illető.
    Kindred Blades nyilván erre akart kilyukadni.
  • Szartúriusz
    Kindred Blades

Kissé erős amit írsz, mivel napi szinten írok, olvasok és beszélek magyarul. Átlagban legalább annyit beszélek egy nap magyarul, mint angolul. Az írásról nem is beszélve, hiszen alig kell írnom angolul, mivel szinte csak magyar fórumokra járok, magyarok a barátaim stb ...

De zárjuk rövidre. Elküldöm neked privátban az itteni, az Ír mobilszámomat.
    Elég, ha megcsörgetsz, a magyar számokat mindig visszahívom.
    :)
  • narumon
    Ahhan én mostanában angol oldalról szoktam rendelni, ingyenes a kiszállítás, és mindig van valami akció 5 fontért nagyon korrekt játékok szoktak lenni, de a múltkor 10 fontért lehetett hármat választani pl. Szóval érdemes szétnézni, nekem a Steam árak még akcióban is nagyon nagyon soknak szoktak tűnni...
    Persze most ráadásul a forint is fosch, tehát most semmit nem éri meg rendelni :(
  • narumon
    Ez csak angliára vonatkozik? Mert nekem egy barátom Svájcban él nagyon régóta, és teljesen hibátlanul ír magyarul...
    Szerintem külföldön is használnak vesszőt, kb pont ugyanúgy mint nálunk.
  • WoodrowWilson
    Aha, és mi bizonyítja, hogy most nem lehet egy kivétel?
  • Kindred Blades
    Aki tizenhét éve él angliában, ha csak nem foglalkozik napi szinten magyar helyesírással, elcseszi a vesszőhasználatot.
    Teljesen mindegy, hogy kiről van szó, ez alól nincs kivétel. Ez nem saját vélemény, ez sok évtized egymástól függetlenül is összeszedett tapasztalata. Egyetlen egy darab kivétel nem volt. Egy sem.
    Magyarul hazudsz, mint a vízfolyás. Pedig igazad lenne. De inkább érvekkel támaszd alá.
  • Szefmester
    Igen szét szoktam nézni máshol is. Sajnos egy két helyről nem szállítanak az országba így az igazán olcsóak bukták, de ahonnan meg hoznak ott már jártam úgy hogy egy hónappal a rendelés után közölték hogy bocs, mégsem tudják hozni.
  • Szartúriusz
    hdo

Már megint hülye vagy. Nem magamról írtam, hanem általában. Egyébként pedig, és szinte csak magyar fórumokra járok, mert magyar vagyok. Meg fogsz lepődni, de gyakran a honosításokat is felteszem, már amelyiket érdemes.

És igen, megint troll vagy. Egyrészt hazugnak feltételezel, másrészt jottányit sem engedsz a hülyeségedből. Egy beképzelt kis senki vagy, aki ilyen helyeken próbál nagy lenni. :)
  • hdo
    Egy 43 éves, 17 éve az EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBAN restaurátorként dolgozó egyén, egy random magyar internetes fórumon akar tájékozódni egy angol játékról.

És én vagyok a troll! :D

Na, köszi az esti mesét, "húzok" aludni! :D
  • narumon
    Ha látsz egy "nagyon jó árat" akkor szétnézel máshol is? Mert én meg azt vettem észre hogy az esetek 98%-ban a Steam akció -75% árral kb 1EUR-ral olcsóbb mintha vennék egy dobozos színes szagos példányt. Ezért nem vettem még soha steamen semmit.
  • Szartúriusz
    hdo

43 éves vagyok, 17 éve élek Angliában. Most jelenleg Írországban dolgozom a Trinity College könyvtárának felújításán, mint restaurátor.
    Elhiheted, hogy megtanultam angolul. Pont ezért rossz látni, amit művelsz. Tisztában vagyok a két nyelv közötti különbségekkel és tudom azt is, hogy a magyar gondolkodáshoz jóval kifinomultabb szövegkörnyezet szükséges. Az angol szöveghez meg kell tanulni "angolul" gondolkodni.
    Vagyis egy jó fordítás jóval érdekesebbé tehetné ezt középszerű játékot a magyar közönség számára.

Egyáltalán nem baj az, ha egy magyar fiatal nem tud angolul. Nagyobb probléma az, hogy dilettáns, nagypofájú taknyok leszólják őket egy elvileg "színvonalas" fórumon "vip fórumozó" ként. Én az itteni modok helyében elbeszélgetnék veled, mert lejáratod ezt a helyet a normális fórumozók előtt, akik a trollkodásod miatt nem szólnak egy témához.

• Szefmester
    Esélyes...Vettem már játékot 75%al kevesebbért ott mint a boltban vagy más alkalommal a Steamen.. a nyáron minden nap más akciók voltak.
  • narumon
    Én még akcióban sem láttam soha jó árat Steamen, bármennyire is mondjátok. :o
    Vagy amikor én nézem ezek direkt szar akciók?
  • narumon
    víz laposabb szögekből egyszerűen ocsmány, ugyanis annyira átlátszó, hogy az nem reális. Főleg hogy akármilyen tiszta lehet egy természetes víz, ahogy mélyül azért egyre kevésbé átlátható, itt ilyen nincs, 2 centis víz is úgy látszik át mint egy 5 méteres, olyan mint a csapvíz."

Szerintem ez a régi grafikus kártyád miatt van, gondolom nem tudja azt a directx funkciót amivel rendesen látszódna. Nálam nem látszik át a víz ugyanis, elég szép.

A többi általad felsorolt bugba sem futottam még bele.
  • Molnibalage
    Arról, hogy a legutóbbi patch iknább szétkúrta, mintsem kijavította a játék hiábit...
  • hdo
    Egyem a pici törékeny lelked, akkor ne olvass bele a hozzászólásaimba! :D

Húzz el te, holnap suli, nem? :D

A feltételes mód meg gondolom abból adódik, hogy nem tudsz te (se) angolul, és ez frusztrál! :D
  • Szartúriusz
    hdo. Miattad undorodom olvasni ezt a topikot, pedig érdekelne a játék.
    Neked tényleg nincs más dolgod? Barátnő ilyesmi? legalább fürödni vagy enni húzz el néha...

Beteg állat ...
  • hdo
    Ha mindenről tilos lenne itt vitatkozni ami szubjektív, akkor nem lenne miről írni.
  • yesname #137
    Szerintem meg igen l néz ki a víz. Jah, hogy nem olyan mint fent a hegyekben az életben? Ez játék. Ilyen alapon irreálisak a fák is, a fű is, az épületek is meg minden. Az, hogy neked nem tetszik egy dolog.
  • Skynet
    Még nem tünt fel...
  • hdo
    Fodrozódás egy dolog ... több helyen rossz irányba folyik, van hogy nyílegyenesen partról partra! :D
  • Skynet
    Elolvastam, én a te általad közölt aljáig látós képeidre írtam hogy ANNÁL konzolon mérföldekkel jobb a víz,egyébként mutass olyan címert ahol a PATAK és a FOLYÓVÍZ jobban meg volt csinálva, és fodrozódott rendesen ha belementél köszönöm.:)
  • hdo
    Tényleg nem megy ... nem arról hogy szar a steam, hanem hogy MINEK kell ehhez a játékhoz.
  • sanyicks
    "Nézzük csak. Letiltom steamen az autoupdate funkciót. Steam achievementet sem kapok, mert konzolozok. Ezután mi értelme is hogy steam függő legyen? Semmi. Ezért nem fogok plusz egy programot elindítani neki, dísznek, inkább elvágom tőle."

"Frissítsen bazdmeg, de ne hibákkal, hanem hibajavítással!"

Te amúgy miről beszélsz?
  • sanyicks
    "A víz pedig fogd már fel ha bugos ha nem jobba néz ki konzolon mint a általad linkelt szarok."

Legalább elolvasnád amire válaszolsz. Az egyik linken Hdo normális pc-s vize volt, ami fix hogy jobban néz ki mint konzolon, de mint 52x- leírtam úgy is ronda, irreális, gagyi. Nem bírod felfogni hogy minden skyrim változatban, ronda, fos a víz? Az egyik kula a másik meg szar, ennyi a különbség :)
  • hdo
    Látom multitask nem megy ... nem én ócsárolom a steam-et, hanem Skynet, én csak a TES V steam függőségét kifogásolom.
  • Skynet
    A psn adatokra gondolsz amik jószerivel úgyis valótlanok a "régiózás" miatt? Woa....:D
  • sanyicks
    Ezt a bethesdának mondd... vagy a patchet is a "szemét" valve csinálta, és az ő dolguk tesztelni? Vajon ha kézzel raktad volna fel a patchet steam nélkül akkor is magadat küldted volna el a picsába?
  • Skynet
    Látom nehéz felfogni.
    Ps3-on az 5 megánál nagyobb mentés problémát orvosolták, nincs már szaggatás sem lag kb 60 óránál járok lvl 38as karakterrel majd 7 megás mentéssel és simán játsok egész nap probléma és lag/szaggatás mentesen.
    A víz pedig fogd már fel ha bugos ha nem jobba néz ki konzolon mint a általad linkelt szarok.
  • sanyicks
    Mondja ezt a "birka" aki meg psn-en veszi a cuccokat hogy támogassa a sony-t aki meg elveszti az adatait :DD gratula.
  • hdo
    Frissítsen bazdmeg, de ne hibákkal, hanem hibajavítással!
  • sanyicks
    Értem a problémát, tehát tök mindegy hogy mi van, nem jó. "A frissít akkor az a baj, ha nem frissít akkor az abaaaj"
  • hdo
    Depressziósak mert vasárnap este nincs jobb dolguk mint fórumozni! :D
  • sanyicks
    Sajnos az írás megmarad így a baromságaid is. Én tényeket közlök te meg letagadod, erről van szó (meg a patch hivatalos changelogjáról is amiben nagy betűkkel van írva hogy PS3 lag fixes).

Meg arról hogy lásd itt a normális vizetés itt a bugosat, és fogd fel, hogy a nem bugos IS RONDA OCSMÁNY IRREÁLIS, SZAR, nézzél meg egy igazi hegyi tavat és fel fog tűnni, hátmég egy pataknál.
  • KopaszIsten
    Gyerekek, már megint személyeskedtek. ;) :) Miért nem lehet ezt építő jelleggel, felnőtt módjára megbeszélni?
  • Skynet
    Mi értelme hogy STEAM függő legyen? Az hogy a sok birka aki veszi a STEAM cuccokat támogassa az otthon ücsörgő birkák pénzébe dőzsölő Valve arcokat akik egyébként magasról leszarják már a játékosokat és ősrégi motorral néha update-elnek friss pályákkal egy egy """""új"""" címet (Pl portal,Left4dead).
  • Skynet
    Kettőnk közül ne én fröcsögök folyamatosan baromságokat,és főleg nem haterkedek dilettáns idióta módon sem pc-re sem konzolra. ;)
  • hdo
    Nézzük csak. Letiltom steamen az autoupdate funkciót. Steam achievementet sem kapok, mert konzolozok. Ezután mi értelme is hogy steam függő legyen? Semmi. Ezért nem fogok plusz egy programot elindítani neki, dísznek, inkább elvágom tőle.