Prometheus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát akkor ezért van az is, hogy a székbe csak minimum 200, maximum 250 kilós SJ ulhet bele. A ribanc Shaw meg beleult a maga 45 kilójával és 160 centijével, áthágva minden szabályt.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
De ez már tényleg szarrágás😊
Az eredetiben meg tényleg 6 métereseknek néztek ki:
Elég csak a képre ránézni mennyivel nagyobb minden az eredeti SJ-on😊
Ráadásul más volt az arctámadó, másban fejlõdött ki, alapból máshonnan indult az egész génállomány, fogalmunk sincs az egészrõl, de te azért osszad csak az észt, hogy te aztán tudod 😄 vicces.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Valahonnan megvan a William Gibson féle elvetett forgatókönyv, elkezdtem olvasni, de nem jutottam sokáig. Arra is kéne egy kis idõt szakítanom...
Akkor viszont még inkább torkon szarta az eddigi Alien filmeket a Prometheus.
Én nem szeretem, ha hülyének néznek. Ha te igen, az a te dolgod.
És nem, nem elég girnyó hozzá, hogy elférjen gyomorban.
Sok mindent elfogadok az "ez csak egy film" kifogás alatt. Idegeneket, fénysebességnél gyorsabb ûrhajókat, energiafegyvereket, telepátiát. Akármit, ami szükséges ahhoz, hogy a sztori "mûködjön". Viszont nem vagyok HAJLANDÓ elfogadni ezen kifogás alatt olyan dolgokat, amiket meg lehetett volna csinálni jól is, csak basztak bele. Onnantól ez nem egy szükséges sztorielem, hanem szimpla igénytelenség.
Igen, a 30as tárból fél órát tüzelés egy gagyi szarság(nem beszélve arról, hogy a tárazás látványilag cool). Mint ahogy az emberbõl elõbújó, ember méretû dög is.
Igen, mondjuk egy hasüregi folyadék túltengésnél vannak tünetek, báááárrrr... Mondjuk miután kirobban az alien béjbi megszünnek a panaszok.😊
Elsõnek szeretném majd újra megnézni a filmet, másodjára pedig ha lesz egy hosszabb változat, akkor arra is nagyon kíváncsi leszek.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Olyan volt, mint ha kifogytak volna az idõbõl. Most vagy tényleg kapkodtak, vagy kivágtak belõle jóóóó pár percet a moziért. Lehet igaz lesz amit Ridley Scott mondott, hogy a dvd verzió 30-40 perccel hosszabb lesz.
Amúgy meg de: a méretekkel nekem is van gondom a Prom-ban, de én próbálok úgy tekinteni a prom-ra, hogy szórakoztatás céljából készült, mint például az utolsó star trek film.
Szívem szerint örülnék ha a következõ részeket már összeszedettebben készítik el (nektek nem volt egy ilyen gyanútok, hogy a film túl gyors, kapkodó volt?)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ha belegondolsz, a torzóban sincs testüreg. Ott vannak benne a szerveid, gerinced, bordáid és egy hatalmas nagy izomtömeg. Pláne a hasizom.
"Továbbá az ember(vagy SJ) nem rovar, nincs merev kitinváz kívül, amit üregesre lehetne rágni."
A kitinváz azért van a rovaroknál, mert nekik nem tölti ki a belsõ szerveik az egész tested, hanem kocsonyás anyagban vannak. Ezt valamivel egyben kell tartani. Az embereknél ez nem volt szükséges, ezért kialakult egy ráfeszülõ bõrréteg. Máskülönben nem lennénk hajlékonyak. De valójában az emberrõl ugyan úgy leszedhetõ a bõr mint rovarról a kitin. Lásd preparátorok.
Nem okoskodni akartam neked, sem kioktatni. És nem vagyok egy zseni sem. Csak ha az ember egy picit végig gondolja háborgás helyett, hogy lehetséges-e, akkor egy picit beleláthat a dolgokba.
Abban egyet értek veled, hogy az avp filmekben enyhén fogalmaztál mior azt mondtad hogy túl gyorsan kifejlõdtek az alienek. De ettõl függetlenül jó filmek lettek. Kivéve predalient és a "lenyeleti vele az embriókat" dolog. De baromság lett szerintem az alien 4-ben a fehér alien is és hogy "megszülte" a királynõ.
Az eddigi Alien filmekben mindig egy kis, lárvaszerû alien mászott ki a gazdatestekbõl, aztán elkezdett zabálni és gyorsan (de nem hihetetlenül gyorsan) nõni.
Persze, nyilván kicsi volt, mert az még nem CGI volt, hanem egy bábu meg egy szerkezet, amit ténylegesen el kellett rejteni a színészen. Számítógépes grafikával ilyen megkötés nincs, el is szállt az egész idióta irányba...