Prometheus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kockázat az egész élet!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Hát úgy vehetik le, hogy nem Karl Sagan és Stephen Hawking írták a forgatókönyvet. Ez nem egy tudományos ismeretterjesztõ film a BBC pénzébõl, nem kell ide komoly kutatókat képzelni. Látványfilm, a szórakoztatás az egyetlen célja.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
de sokkal nagyobb kérdés, hogy komoly kutatók hogy vehetik le a sisakjukat egy idegen bolygón, csak mert a légkör belélegezhet?
vagy hogy miért ennyire sík rossz ez a film?
😊
Van valami olyan dolog a filmben, amit nem lõttek le a trailerekben? 😄
Még nem néztem meg, egyenlõre nem volt kivel. Talán jövõ héten.
De rájöttem az igazságra. A fekete trutyi a TE spermád volt, amit miután megvizsgáltak gyorsan eldugtak a világ elõl. A kutatók meg öngyilkosok lettek hogy még véletlenül se fecseghessék ki, merre található. Ugyanis a vizsgálatok után rájöttek, hogy ekkora tudatlan kretének ne szaporodjanak. Még elözönlenék a galaxist.
fekete trutyi az SJ spermája és 2 ezer évi verték faszukat az üvegekbe
Ez nem egy olyan koncepció, teoria, jelenet mint a Jedi visszatérben a repülõ motorok és építenek egyet valóságban is.
1; Mivel vinné elõbbre az emberiséget, hogy SJ nõsténye az alien
2; Hol volt a filmben egy halvány alien fing utalás is, hogy SJ-k nõsténye ezek
aki ilyen teorikát talál ki az a saját beteg hülyeségét hangoztatja
Komolyan mondom, akkor ha itt tartunk akkor simán fenn áll a "hülyeségem", hogy fekete trutyi az SJ spermája és 2 ezer évi verték faszukat az üvegekbe
De lehet, hogy oket is csak hébe-hóba szállja meg a hobbiongyilkos ihlet.
hupsz és kifelejtettem, hogy pont ráadásul karácsonykor játszódik a sztori, nöm vélötlön?
Nem a rázárult burok ruhában ül? Lehet hogy csak az nagyobb
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Na meg ugye a "megoltetek jezust rohadekok ezert meghaltok" verzio, amirol scott megerositette, hogy az eredeti scriptben szerepelt...
Kockázat az egész élet!
Kockázat az egész élet!
szóval bármi megtörténhet
pl az alien1-et értékelõ emberek is lassan kihalnak, maradnak a fiatalok akik nem is értik mi volt abban a jó...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Kössetek belém nyugodtan, de szerintem a Prometheus klasszikussá fog válni akárcsak a Nyolcadik utas a halál.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
BCRICS:
Kurva jó lett a Thing elõzetese. Bár erre a filmre mondom egyedül, hogy a CGI ártott neki. Szerintem sokkal jobb volt ezen a téren a klasszikus bábozás. Valahogy ijesztõbben jött ki.
Az Avatar meg túl lihegett film volt. Igazából ha nem Cameron csinálta volna, fele ekkora siker sem lett volna.
Az utalások, az atmoszféra, a Cgi😊
Az Alien filmekbõl nálam csak az elsõ rész a favorit, a második J.C film már csak egy szimpla akciófilm, a 3.-nak megvan a maga bája de gagyi, a 4. pedig felüdülés volt az elõzõ rész után.
Vmi frenetikus ovációt vártam a vetítések másnapján, minden létezõ csatornából mint az Avatar esetében.
Ott mindenki katarzisba került, és elég sokáig is tartott az állapot.
Sajnálom hogy ez a film nem lett olyan fajsúlyú, bár nekem a lost marhára bejött, de ide kár volt Lindelofot szerzõdtetni.
Inkább Giger kellett volna, az elborult elképzeléseivel.

A filmben látott freskó:
Giger rajzai, még az alien 1-hez:

a filmrõl:
Nekem egy kicsit csalódás volt. Régi jó rendezõ, kicsit összecsapott munkája. Alien 1-nek a mai napig olyan hangulata van, hogy összeszarom magam minden jelenetétõl. Itt meg... hát... elég kiszámítható volt a film:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2, Miért Sharlize Theronnal futtatják ezt a filmet, volt kb 2-3 jelenet vele, aztán kész.
3, Elég erõltetetten próbálták belevinni az Alienes dolgokat, ezzel az óriáspolippal (mint egy elõõse az alienes Facehugger-nek) meg ami a Space Jockeyból kijött elõ Alien izének...
4, Ha már mindent olyan baromira felvezettek, hogy miért zuhant le az ûrhajó, hogy miért került a székbe a SJ, és ha még a székben is maradt volna, akkor miért van egy lyuk az õ hasán is... Ennek örömére nem az LV-426-on játszódik az egész, hanem az LV-223-on (vagy melyiken).
5, Marhára hiányoltam a végérõl valami hatalmas katarzist, egy óriási fight-ot, egy gigantikus bunyót... Ennek örömére "most meghaaalsz" ... és meghalt... aztán meg az utolsó jelentés a Prometheusról...
én nem tudom, hogy már mi vagyunk amúgy túl fûtve, de miért kell ilyen halom, undorítóbbnál undorítóbb kinyírást beletenni? Jó legyen, fröcsögjön minden, de már csak ezzel lehet eladni egy filmet? Az alien 1-ben pl szinte alig mutatták az alient, és mégis folyamatosan dobogott a szív, hogy "úristen, hát meneküljetek már!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ennyi erõvel fel lehetne hozni, hogy az alien filmekhez képest milyen modern volt a hajó 😊))).
Nézegettem Kraptor linkjeit. Két dolog merült fel bennem. Az egyik, hogy meg mertem volna esküdni rá hogy az SJ renderelt figura de mégsem 😊)). A másik, hogy érdekes de a ruhája olyan jegyeket tükröz mind maga az alien faj külsõ jegyei. De ha megnézitek a hajó belsõ kinézetét, olyan mint amilyeneket az alienek építenek ösztönbõl a bolyban a falakra.