1347

• [NST]Cifu
    Már a tavalyi ComiCon-on említették, hogy lesz egy PG-13 és egy R verziójú vágás, amit a FOX-nak készítenek. A FOX-on múlik, hogy melyiket küldi a moziba, a DVD/BR/PPV pedig várhatóan mindenképpen R besorolású lesz.
  • Caliph
    ezen gondolkodni? alien film nem felnőtt besorolással? az év vicce lenne
  • trident
    Korhatáros besorolás. Az R felnőtt, a pg 13 a 13 éven aluliaknak nem ajánlott.
  • mascarun
    "Egyelőre még nem tudni biztosan, hogy PG-13-as vagy R-es lesz..."
    Ez mit jelent?
  • shaddam
    Trailer
  • zoltang

New Still in Total Film Magazine
  • Wampa
    Vagy beszerelnek egy 40 forintos villanykapcsolót :P
  • [NST]Cifu
    Akkor az egyértelmű válasz a "valódi 3D-s, 3D kamerákkal forgatott" lett volna. :)

Ahogy alant is rámutattak, a Real 3D könnyen összetéveszthető a RealD 3D-s megjelenítéssel, szóval ez így félreérthető volt, én meg sikeresen félre is értettem. :)
  • [NST]Cifu
    Itt nem erről van szó. Egy számítógép, amely az űrhajó üzemeltetéséhez nélkülözhetettlen, természetesen létfontosságú.

Egy sor lámpa, hogy folyamatosan, jól meg legyenek világítva a folyósok viszont nem ilyen.

Még a nukleáris meghajtású tengeralattjárókon és repülőgép-hordozókon is vannak gyengén megvilágított raktárak és folyosók, amelyeket csak ritkán használnak. Pedig aztán ott energia van bőven...
  • shaddam
  • Cvd
    Van itt egy kis képzavar.:) A "Real3D" így egybe írva ebben a témában értelmetlen. Amire te gondolhatsz az pontosan "RealD 3D", ezt szokták hibásan Real3D néven is említeni. De ez már a vetítésnél jelenik meg mint szabvány, semmi köze a forgatáshoz.
    A linkelt oldalon meg egyszerűen annyit jelent a "Real 3D", hogy nem utólag konvertált félmegoldásról van szó, hanem már eleve 3D-ben forgatták. Vagyis nagyjából igazad van, csak a háttértudásra férne rá egy kis frissítés.:)
  • Loál János #303
    Fake 3D
    2012
    Titanic 4
  • ERykk
    De válasz:). A Real3D a 3D kamerákkal történő forgatást jelenti, itt ellenőrizheted.
  • Jakuza001
    Tehat az Anya az nem bonyolult egy vontatohajonak, ellenben egy led igen. :D
  • berczely
    Sorvadjanak el akkor...
  • Cef
    Lehet, hogy feljelentették az sg-t, hogy az ő cikküket használták egy bannerhoz XD
  • berczely
    És itt már miért nem látszik? :O
  • sirdond
    perelj :D
  • Morpheus
  • berczely
    Hahahahahahah és az én bannerem tették a cikkhez :D
  • Morpheus
    Pár apró morzsa a történetből...
  • [NST]Cifu
    Ez nem válasz :D

A "rendes 3D" esetében az egész film 3D-ben van forgatva, 3D kamerákkal. A "gányolt" azt jelenti, hogy 2D-ben forgatták, de egyes jeleneteket CGI elemekkel felturbózzák, hogy 3D-s hatást érjenek el.
  • ERykk
    Real 3D lesz.
  • shaddam
    Arról nem tud valaki valamit hogy "rendes" 3d lesz vagy gányolt utánrenderelt?
  • gabe paul logan
    igen...mind a 2(!!!) képen, ami róla látható xDD
  • Magoo
    En szemely szerint nagyon nem komalom Noomi Rapace-t. :-/ a Sherlock leggyengebb pontja is o volt szerintem.
    Remelem itt kicsit tobbet ad mint ott. Mindenesetre bizom Fassbender es Theron jatekaban, hogy elviszik a hatukon a filmet. :)
  • Caliph
    ez a csaj de egyenarcokat vág
  • shaddam
  • Jrex
  • Jrex
    Ajj,nagyon úgy tűnik,hogy csak skafanderek :S
  • gabe paul logan
    Szerintem ez nem a filmből egy jelenet.
  • Inquisitor
    Olyan mint ha bezoomolt volna a kamera a csajra, arcát elnézve nyilván valami történik és tényleg rázoomol az operatör. Úgy saccolom a folyosó legalább 3x olyan magas mint ő, ezért a szobrok(?) vagy szkafanderek léptéke okés.
  • Inquisitor
    Érdekes én a kicsi képről csináltam meg a szintezést és gamma/contrast állítást és még is jobban látható lett egy hajszállal, mint a HD képből készült verzión. Ennyit számít, hogy utóbbi szénné volt tömörítve. Szóval a 277-ben látható képnél jobban előjöttek a részletek és a fej egy az egyben a szobron a sokak által vitatott hitelességű (de miért is?) fej modell ami a 267-es posztban van kitéve. szóval nem volt fake.
  • gabe paul logan
    Én azért ...hm...szóval, pártatlan lennék a trailer után is, sőt a bővebb trailer után is, mert ugyan nagyon várom a filmet, de valljuk meg, Hollywood képes olyan trailereket gyártani, amiktől leesik az ember álla órákra,napokra...aztán meg a filmek utána...nos...szóval azon kapja magát az ember, hogy többször nézte meg a trailert, mint a filmet magát...és még mindig nézi őket :))

pl

• sirdond
    szerintem csak a perspektíva miatt tűnnek kicsinek
  • shaddam
    Kicsinek tűnnek space jockey űrruhának.Szobrok lennének?
  • sirdond
    plusz hi-res
  • sirdond
  • shaddam
  • Caliph