Prometheus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
hát a 4 az egy vicc, a 3. egyébként nem olyan rossz, csak kicsit lassú. Az 1-2-vel egyet értek, mind a kettõ zseniális. A mai napig izgulni tudok az elsõ részben a csajért, amikor megy vissza a rohadt macskáért, hogy csak ne találkozzon vele, pedig tudom hogy mi lesz. Zseniális 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

(off)
Héten megnéztem én is újból mind a 4 részét. (rendezõi/se)
1-2. még mindig ütõs.
3. emlékek megszépítették a filmet, mert valójában unalmas, néhol erõltetett, effektek is gagyik itt-ott.
4. Ez valami vicc, nem is emlékeztem arra, hogy ez ennyire szar volt.
Tatyla
én úgy tudom a space jockey-k segítenek az embereknek hogy hogyan kell terra-formálni bolygókat,csak az emberek mint minden ilyen filmben kapzsik és ellopják az egész tegnlógiát vagy annak valami szerkezetét ezt nem tudom,erre a jockey-k pipák lesznek és ráuszítanak az emberekre egy csomó xenomorfot...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Pretorian
Hát, ha csak a Goahuldok (vagy mik) nem támadják be a csapatot, akkor nem hiszem, de hát ugye honnan a f*szból tudhatnánk? 😊
Xenomorfok nem valószínû hogy lesznek, egy ideig az sem volt tiszta hogy akkor ez most Alien-elõzményfilm lesz, vagy nem fog kapcsolódni a frencsájzhoz. Most úgy áll a dolog, hogy lesz valamiféle átmenet, de nem a xenokra fókuszál a film, valószínûleg nem is lesznek benne. Viszont space jockey az lesz.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

jackoneill90
tulajdonképp akkor alien támadás is várható a filmben?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Loál János
<#wow2>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Broafka
szerintem baromira nem érdemes megnézni a 3. bõvítettét, mert 30 perccel unalmasabb lett, és egy kettõ rész totál zagyvaság lett a változtatások miatt

Pretorian
Én is kedvet kaptam az elsõ kettõhöz, vasárnap meg is nézem õket. A 3 még szódával elment, az volt az elsõ film, amit moziban láttam. A 4 az kb. az AvP-filmekkel esik nálam egy kategóriába, remélem abból nem lesz több.

berczely
Vagy megvárom az új TV-t és jövõhéten FullHD-ban megnézem õket...nagy dilemma már nagyon kíváncsi vagyok rá!
Feltüzelt ez a Prometheus elõzetes is, a képek is muszáj megnéznem az Alien részeket! <#guluszem1>

berczely
A 4. részt láttam bõvítetten annak a végén ott volt a föld is, Párizsban szálltak le ha jól emlékszem...
Lehet, hogy ma este ráállok akkor a többi 3 rész bõvített változatára!

Loál János
Nagyon ajánlott megnézni az extra verziót. 30 perccel hosszabb, és pár dologban tök más.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

berczely
Szerezzem be és nézzem meg ezt az ökrös dolgot vagy van errõl külön valami videó a neten? (Youtube-on keresgéltem, de semmi!)

Broafka
azokból amik kivontatták a mentõkapszulát a vízbõl. Sok rajongó elkezdett pampogni, hogy ahhoz képest, hogy az emberbõl, és minden másból kb ilyen kis mini kukac jön ki, akkor abból a "kis" kutyából meg egy szinte teljesen kifejlõdött lény bújt elõ. Így késõbb készült egy ilyen rendezõi változat, amin nem a kutyát kapja el, hanem egy olyan nagy ökröt (az alap 3. részben látni õket egy pár másodpercre)

berczely
ökörbõl? wtf?

Broafka
ha azt vesszük az ember alien is két lábon jár, csak néha gyorsabb ha a falon mászik. a kutyából kikelt, harmadik részbõl (késõbb az ökörbõl kikelt bõvített verzióban, nah mind1...) az járt alapból 4 lábon. Azt meg is említette Ripley, hogy ilyennel még nem találkozott

Seth
Az Alien Infestation címú DS játékban benne van a space jockey alien hibrid. Elég bután néz ki. A teste olyan mint egy normál aliené, csak vastagabbak a végtagjai,meg 2 lábon jár , a feje pedig olyan mint egy torz elefánt 😄

Szerk:
Itt van is egy videó róla

PSN ID.: Beegabor

Broafka
lehet, hogy amikor a csávó lement a tojásokhoz, és akkor elesett... lehet hogy pont rálépett a nyavajásra, és szétkente 😄

Jrex
Nem az sima királynõ volt,amit kinyírt.Gondolom ebben majd kiderül h mi lett azzal ami az ûrutasból kelt ki.

Seth
Sisak majd digitálisan kerül rájuk, ha kell

PSN ID.: Beegabor

Broafka
egyébként, a Space Jockeyból kijött alien, még az elsõ részbõl (mert volt a hasán egy lyuk) azzal mi lett? Mert lehet mondani azt is, hogy azt nyírta ki Ripley a 2. részben, mint királynõt, de a 4. részben is elég nagy volt az. Vagy csak szimplán nem figyeltek a rendezõk

Pretorian
Jah a ruhák szarok de biztos majd úgy lesz fényképezve a film, hogy észre se vegyük. Alacsony költségvetésre nem vennék mérget, nem hiszem hogy ekkora rendezõt tennének a székbe, ha ilyesmirõl lenne szó. Szerintem csak nincs fantáziája a kellékesnek. Michael Fassbender meg egy android. <#idiota>
Csak hogy egy poén le legyen lõve.

LasDen
majd kiderül...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jrex
Én inkább azt furcsállom,h lélegezhetõ légkör lesz az idegen ûrhajón,nincs rajtuk sisak...

berczely
De láttam a 8. utast csak azért lepõdtem meg mert egy hivatalos forrás sem írta még, hogy a Space Jockey lesz a filmben, ezért lepõdtem meg, hogy óriás test > space jockey

shaba23
Te nem láttad a 8. utast, hogy ez ekkora meglepetést okozott?<#wow1>

Vicces az a neoprén ruha+biciklis protector kombó 😊 Alacsony költségvetés?
shaddam
A hajóbelsõ remek.A búvárruhák nem.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Talán? #8 😊
LasDen
érdekes ez...kíváncsi vagyok, de másrészrõl meg nem feltétlenül szeretnék tudni mindent a filmrõl...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

berczely
Az elsõ képen egy hatalmas dög fekszik jobb oldalt! Atyaéég! Milyen lény ez? Space Jockey? <#wow1>

Jobb minõségben:

Vannak dolgok amiket lehet tudni már régóta. Mondjuk, hogy a xenomorphs (alienek) a fõ ellenségeik, és az embereket akarják használni ellenük mint katonák. Ha megnyerték a háborút kiirtanák az emberiséget, és mennének tovább. Próbálják az embereket úgy szaporítani, hogy telepatikusan ráveszik õket a párzásra. Az Aliens: original sin címû könyv szinte végig róluk szól.
LasDen
oké ez igaz, de az elõttrõl nem tudni semmit...😄D

Looooser
de megvan a konkrét infó is, nézd meg a 8. utast... felmásznak rá és mutatják, találkozott egy arc ölelõvel ami lepetézett benne, és kikelt belõle 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

LasDen
konkrét infó nincs róla, hogy mi történt vele...csak teóriák...

Õ egy Mala'kak, Space Jockey. Sok infót találsz róla, pár helyen pedig le is van írva, hogy mi törpént vele.
Anthrax
ty

Jrex

Anthrax
Nálam nem jelenik meg, valószínûleg a munkahelyen le van tiltva 😛

berczely
#3 !

Anthrax
Errõl a space jockeyról dobjatok már 1 képet, jó párszor láttam az alien filmeket,de ez a rész valahogy kimaradt

berczely
Igen a Hobbit, The Dark Knight Rises és ez! Ezekre vagyok eddig vevõ a moziban én. 😊

LasDen
attól hogy úgy fogalmazott, hogy abból úgy tûnik nem tudja, de attól még nagyon is tudhatja mi van....😄

Sippie
az egy dolog, de a rendezõ valami alapján rendez. Bekerült az a lény, vagy legalább a csontváza, akkor csak tudott róla valamit. De ezekszerint nem
#20: amúgy tökéletesen igaz 😄 szerintem az ember többet agyalt azon az egy lényen mint a film többi szereplõjén, persze érthetõ hisz homály fedi azt a részt, igaz a tojásokét is ha úgy vesszük.
shaddam
Nos tegnap megrendeltem a 6 lemezes Alien collection BD-t, ma kiszivárog a kamerás rettenet.Ezt egy jelnek fogom fel 😊 .Adni fogják itthon imaxban?Ez és a Hobbit az egyetlen ami moziba tud csalni...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Pretorian
Én korábban olvasgattam már a témáról, kb. 2 éve amikor elsõzör megjelentek a hírek, hogy Scott 2 elõzményfilmet készít az Alienhez amelyek a space jockey figurájára fókuszálnak. Azóta a 2 filmbõl egy lett, a space jockey-ról meg semmi újdonság nem derült ki, szóval láthatóan nem szántak neki túl nagy szerepet az elsõ film készítése során, nem lett kitalálva a háttértörténete. Aztán jöttek ezek a Predátoros gyökérségek, majd Scott fejébõl kipattanhatott, hogy mennyivel érdekesebb lenne a space jockey figurájával foglalkozni, merthogy úgysem lett megmagyarázva hogy õ kicsoda vagy micsoda. Egyébként az a jelenet amikor megtalálják tényleg elég hatásos, és szerintem sokan továbbgondolták azt a pár képkockát, találgatták hogy ki/mi lehet az a baszott nagy alien, honnan jött, hogy került kapcsolatba a xenomorfokkal stb. Engem is mindig érdekelt.

+#14 😄D

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Nah megnéztem, scott csak rendezett, az írói/produceri munkához semmi köze nem volt(legalábbis a wiki szerint).

Õ is írta vagy csak õ rendezte? Mert az író/renderõ nem ugyanaz... :/

Sippie
valóban, de az elsõben benne volt a space jockey... ha meg már bele rakta, illene tudnia hogy miaz, kiaz 😄
Pretorian
*És csak az elsõ filmet rendezte Scott. A másodikat James Cameron, a harmadikat David Fincher, a negyediket meg valami noname francia.