Prometheus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
Teremtõd: A halál

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Csak nehogy alcíme legyen...

Prometheus: A halál bolygója

Prometheus: Átölel a halál...
Jrex
Mondtam a haveromnak h megmkéne nézni moziban, elkezdi "Nézi a halál." 😄

Jakuza001
Pont ugyanez jutott eszembe, meg szerencse, hogy azert egy-par szoba belehibazott, kulonben teljesen mas mondatok vannak az egeszben.

Pl Ha nem allitjuk meg oket,nem lesz hova hazamenni helyett, meg kell oket allitanunk es sorolhatnam.

Ezt az infót se tudtam. 😞 Tehát az lesz, hogy a ûrhajó elindul a földre, ezért az egyik része a legénységnek úgy dönt, hogy Prometheus-t belevezetik és így visszazuhan? Jól ellövik az összes poént most is.
Klemice
Kiherélném aki elkezdte ezt a nyolcadik utas fordítást...
Csoda hogy nem szerepel a magyar címben a halál szó

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Rayden02
Új poszter:

A Prometheus legújabb, nemzetközi posztere eltér az eddig látottaktól és a lezuhanó USCSS Prometheus-láthatjuk rajta, valamint a legénység pár tagját, amint éppen az idegen bolygón menekülnek egy (kettõ?) társuk elöl. Ha már lezuhanás, nézzétek meg az Intercom által feliratozott Leszállás címû jelenetet, valamint a végsõ elõzetest is, szintén felirattal (ne tévesszen meg senkit, hogy a videó nevében szinkronos van).
2012. június 7-én a nyolcadik utas újraéled…

Végleges elõzetes:

Forrás:filmtrailer.hu

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

gabe paul logan

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Fene, már meg se kell néznem a filmet. <#worship><#eljen>
gabe paul logan
ja ez nem az utóbbi trailerben volt, csak összeraktam azokból egy elméletet, amiket idáig láttam 😊

de amit leszedtek, abban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az az új, hogy látszik, ahogy a kígyószerû lény rácsavarodik Milburnre és lenyomul a torkán, valamint a Space Jockey rohangál a Prometheus folyosóin, valakit neki nyom a torkánál fogva a falnak(sztem Shaw az), meg a mutáns Fifieldet üldözik lángszóróval eddig még nem látott jelenetben és végül, ahogy dülled Shaw gyomra a mûtét elõtt az idegen miatt

nem is értem, hogy lehet ez tv spot premier elõtt

Leírva jobban hangzik mintha a trailert néztem volna meg😄
Máskor is nyugodtan Összegezd a látottakat.

gabe paul logan
ja, látom, pont ebben a pillanatban, pedig 4 perce néztem meg újra... :/

amúgy egyre biztosabb vagyok a következõ szösszenetben a trailerek alapján

- Holloway fertõzõdik meg elõször, tök rosszul lesz, el is rohannak vele a Prometheusra segíteni rajta
- jobban lesz, látszólag semmi nyoma fertõzésnek
- meg is ünneplik egy jó kis szexszel ezt Elizabethel
- Charlie felébred éjjel az ágyában, elsétál a fürdõbe, nem érzi jól magát, ekkor valami furcsát lát a szemében...de nem szól semminek
...megy tovább a sztori
- Charlie mutálódni kezd és aprítja a népet
- Elizabeth tök szarul érzi magát, mivel szex közben a már megfertõzõdött Charlie belenyomott valamit tudtán kívûl
- rohan is a mûtõbe miss Shaw , mielõtt "megszületne" elsõ közös gyermekük

erre mind, mind van utaló képkocka a trailerekben, persze lehet vad a fantáziám csak, de hm?

removed :/
gabe paul logan
ÚJ TV SPOT

erõsen spoileres, ami a lényeket illeti

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
Újabb viral cucc
klikk

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

berczely
Theron gyönyörû! <#finom>

A hozzászólásodnak nem volt értelme !

Itt a többi :

Klemice
értelme nem sok van

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Sok új kép :

[NST]Cifu
"...what i want to do is scary the sh*t out of you" 😄

Hát remélem sikerülni fog. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

gabe paul logan
most vettem észre, hogy a youtube-os egy kissé meg van vágva, ez a teljes

KLIKKKKKKKK

gabe paul logan

hát ez megcsinálta a napom ^^
"ofcourse what i want to do is to scare the living shit out of you"

új tv spot

Csak akkor, ha a Zorro-t a Halalos fegyver elozmenyfilmjenek tekintjuk. <#ravasz1>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

R korhatáros lett a Prometheus !
gabe paul logan
sztem, hogy nem elõzmény film, ezt úgy tagadják mókásan, hogy úgy értik, hogy nem közvetlenül kapcsolódik az alienhez

shaddam
Elvileg az utolsó 7 perc az ami érdekes. Na de ne mondja senki hogy nem alien elõzmény amikor korábban játszódik,ugyanaz az univerzum és van ûrzsoké

Atisz
Eddig lépten-nyomon azt hangoztatták a készítõk, hogy nem az. Ám ekkor...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nem lehet tudni. Ridley Scott szerint nem az, de a trailerek alapján eléggé annak tûnik. Majd meglátjuk.
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy most végül is ez egy Alien elõzményfilm, vagy nem, mert az egyik helyen azt lehet olvasni, hogy igen, a másikon meg azt, hogy nem.
shaddam
A lenti link szerint Dzséjt majd szervezkedik

Klemice
l ó f a s z t

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

gabe paul logan
no chance, én már csütörtökön tuti ott fogok ülni a premieren 😛

amúgy mi a leghamarabbi idõpont, amikor jegyet lehet foglalni filmre, vagy ezt mozija válogatja?

shaddam

Caliph
legalább már nem kérdéses hogy moziban nézem-e...😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

gabe paul logan

shaddam

gabe paul logan
Ez számomra nem volt valami meggyõzõ, inkább a hír amit most este láttam, hogy a FOX hivatalosan is megerõsítette az R-es besorolást <#violent><#alien>

shaddam
Még lehet

Caliph
amúgy nálunk tökmindegy,megveszi a kis pöcsös egy másik, egyidõben vetített filmre a jegyet és simán átmegy másik terembe ezt megnézni.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
de viheted: elvileg ez 17 éven alul csak szülõi felügyelettel kategória

Akkor nem vihetem a gyerekem? <#rinya> Várj, nincs is gyerekem! <#taps>

How much can you take,before you snap?

gabe paul logan
Amúgy az ilyen alakítások miatt, mint ami ebben a hanganyagban is hallható preferálom az eredeti hangot, igaz nagyszerû szinkronszínészeink vannak, de a vígjátékokat leszámítva, ez...ÍGY , csak így nézhetõ, remélem lesz eredeti hangon is a moziban.

gabe paul logan
itt az event horizonos eredeti, amit a fox adott ki

gabe paul logan
Sõt arról is írtak, hogy ahogy felébred a legénység lények üldözik õket a hajón és Ford rögtön meghal az elsõ fél órában -.-

SPOILER!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én úgy tudom, hogy mikor elkezdõdik a film a Prometheus ûrhajó már rég úton van !
Atisz
Megfordított szöveg, lol.
Szándékosan szivárogtatták ki, vagy szándékosan szivárogtatták ki? 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Biztos hogy nem. (vagy hazudtak és akkor lesz benne 😊)