Az európai versenyhivatal foglalkozhat a Google befolyásával

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja szintén. Inkább õk ha már választani kell. Eddig elég jól megoldották hogy nem kell mindenért fizetni. Ha az OS-ük is kijön akkor kíváncsi leszek mekkora pampogás lessz.

bár igaz kontroll mindíg kell. De ha nem fizettek szénné mindenkit akkor max a programjuk lehetne gázos de ott a bing meg a többi röhej keresõk mégis õket választja mindenki. Kereslet kínálat vagy hogy is van ez.
Ha lehetne választani, hogy kire bíznám az összes adatomat a Microsoft , Facebook, Google hármasban, akkor gondolkodás nélkül a Google-t választanám.

Messze a legbiztonságosabb és õ figyelembe is veszi a felhasználóit.

fergusonpapa
elsõ sorodban a válasz 😊

www.icewebhu

mousee
Kell nekik a zsé 😊

Amúgy MS-t megvágták mert nincs alternatívája (nélküle rengeteg program nem fut, erõsen sarkítva "minden csak windózra van megírva").
Google monopol a keresõpiacon, mert jó, mindenki ismeri, de baromira nincs rákényszerülve hogy használja. Tökéletesen tud keresni bármely konkurens keresõvel, nem szenved ezáltal semmiben sem hiányt.

Szal nem értem a versenyhivatal miért pattog.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Mindennel foglalkoznak csak azzal nem amivel/akikkel kéne a "nagyeszûek"
Egy kutya mind!!!A valós gondok megoldása helyett és a valós munka helyett ilyen semmitérõ munkával és "hírekkel" baszogatják/riogatják a mamlasz,birka népet!
10-20 év múlva a google lesz a legkisebb gondunk de tudván...a vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

Megbuntettek a Microsoftot, Intelt, Applet, most a Google jon. Szarban van az euro, kell a 'tamogatas'😊

http://gaborszantai.co.uk/

qetuol
nem tudom miért, de ha a fb és a gugli közt kéne választanom, akkor inkább bíznám minden adatomat a guglira...

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

wraithLord
Versenyhivatal... <#idiota>
igen megtagadta pár országnak az adatok kiadását, de volt olyan is akinek kiadta a felhasználók engedélye nélkül
Fenrir

A halál csupán a kezdet...

Nem értem, hogy mi a gond a google-vel meg a facebook-al? Nekem úgy tûnik, hogy túl van ez lihegve. Ha egyik pillanatról a másikra megszünne mindkettõ, akkor 1-2 napig hiányozna és ennyi. Ettõl még mindenki nyugodtan tudna aludni. Azért használja a többség ezeket, mert piallanatnyilag ezek a legjobbak. Ha megváltozna az üzletpolitikájuk és már nem felne meg az elvárásoknak, akkor indul másik helyettük. Pótolhatóak.
A felhasználók adatainak hanyagul kezelése vádra pedig egy cikk jut eszembe, amely azt taglalta, hogy a google megtagadta országoknak a felhasználók adatainak kiadását. Ha a kormányok nem tudják tõlük megszerezni, akkor már csak a hackerekben "bízhatunk"... õk pedig megszerzik mástól is.
Szóval nem értem, hogy mi ezzel a probléma és ez zavar. Elmagyarázná valaki, tömören és érthetõen, hogy miért kellene fellépni a google és a facebook ellen a versenyhivatalnak?
Szerintem pedig inkább jó, hogy egyre többen szólalnak fel a google ellen, hiába mindenki barátja, de ez már rég nem csak a keresõrõl szól.

csulok0000
biztos elfogyott a pénzük és most alapozzák meg az újabb milliárdos méretû bírság kiszabását.
Most komolyan, egy amerikai vállalat az egyik legnagyobb gondja az EU-nak? 😊