49
  • a_n_d_r_e_w
    Minden frissitesnel elmondjak, hogy na majd most beindul a wp7 szekere. Kb mint hogy minden ev a linux eve. Ha a nokia inditja be esetleg, akkor az a nokia miatt lesz, de akkor viszont barmilyen oprendszer beindulna. Errol ennyit.
  • Sequoyah
    Sokaknak tetszik pedig. A 800 nekem is. Egyéni vélemény. Nyilván az veszi, akinek tetszik, és a jelek szerint sok ilyen van.
  • Andr0
    +1 undorító az új Nokia Design... csodálkozom hogy létezik ember aki megveszi.
  • fergusonpapa
    kapkodják? valami rém ocsmányak az uj nokiák,edig legalább jól néztek ki a teloig ,most meg?!

a rendszer meg szintén nem tetszik.
  • Sequoyah
    0ról nem lehet veszíteni. Leállt a a WM6.5 miközben az év első felében a WP7 még nem indult be rendesen. Emiatt a régi WM telefonok szépen kifutottak. Ennyi a csökkenés hátterében. Ahol a nokia megjelent a wp7tel, ott már kapkodják is őket.
  • Jagello
    Én azt hittem az Android toronymagasan lesöpör mindent ami az útjába kerül.

• Vers
    na mivan te szerencsetlen,csak leesik lassan az agyadnak hogy a microsoft mindig nyer:XD
  • a_n_d_r_e_w
    Ertem en hogy elobb utobb meglesz, de akkor miert van az, hogy a novekvo piacon sikerult reszesedest vesztenie, mig a futottak meg kategoriaban versenyzo bada is novekedni tudott?
  • AZTA
    Odáig vannak ezekkel a nagy számokkal, de azzal senki sem foglalkozik hogy a 300-400k app nagy rész (simán a 90%-a) semmit nem érő, gagyi alkalmazás.