49
-
Sequoyah #49 A többieknek szólt a válasz, csak kiegészítettelek téged:) -
tomboy013 #48 Én tisztában vagyok vele, Wp7.5-ös telóm van =D -
Sequoyah #47 Nem csak a sebességben jobb. Nemcsak a people tile alatt találsz facebookos tartalmat, hanem a képek, a videók, a naptár alatt, az üzeneteknél többek között. -
tomboy013 #46 Appoknál: Ha facebook appod van pl. akkor rámész az ikonra, tölt és bejön. WP7-nél integrálva van. Rámész a People tile-ra és hopp rögtön ott van midnen szépen fürgén. Ez a különbség. A galaxy S-nek olyan a harvere mint az Omnia 7-nek mégis fürgébb az omnia. Már akkor is fürgébb volt mikor megvettem pedig még akkor nem volt Mango update. Azután meg még jóval gyorsabb lett. Nekem nagyon sokat számít mennyire működik folyamatosan a rendszer mert a laggolás kiábrándít. Lehet az S2 nem laggol de dupla olyan ára van mint egy Omnia 7-nek(inkább több). Még az S is drágább az anyagminősége pedig hagy némi kívánni valót maga után. -
#45 Appokhoz meg: miert is kellene atszabni az oprendszert ahhoz, hogy legyen mondjuk egy olyan kontaktlistad, ami facebookkal ossze van integralva? Ehhez az rendszernek semmi koze. Remelem tudod, hogy a tarcsazo, a kontaktlista, az idojaras, a zenelejatszo a WP7-en is mind mind kulon program. Akkor megis mi gatolja azt meg, hogy hasonlok megjelenjenek akar a jelenlegi iOSon vagy androidon? Semmi. Mi marad a WP7-nel? Egy teljesen uj felulet, de ez masolhato, es a flott mukodes, ez viszont a modern androidokhoz kepest mar nem elony. Minden mas is szo nelkul atviheto egyik rendszerrol a masikra. Vagyis bocs, WP7-re toredeke sem, mert teljesen zart, meg a nokia sem nyulhatott bele mint fo strategiai szovetseges... -
#44 Sajnos az LG lesullyedt a kinai dzsunka telefonok szintjere, sooooot, nemelyik dzsunka is jobb nala. Ujabb samsungok, HTC-k, Sonyk a mervadoak, 70 korul mar vannak kozottuk 1GHz-esek, 90 korul, 1.4-esek, 100 folott meg mar a ketmagosak. Teljesen korrekt telefonok, de ismetlem, LG-t nem szabad kozejuk szamitani sajnos.
#36 amirol te beszelsz, az mar az evek ota letezo, manapsag mar csak butatelefonoknak csufolt gepek. Minden a rendszerbe integralva, eszi, nem eszi, ezt kapja. Nyilvan az applikaciok teljesen elavult dolgok, azert porog az appstore es a market, es a Microsoft is azert nyomatja. Az applikaciok az okostelefonok mozgatorugoi, azok nelkul soha nem robbant volna a piac... -
tomboy013 #43 Haverom most vett egy Optimus Balcket és ahhoz mérten is jóval jobban megy az Omnia 7-em sebességben. Az laggol (Android2.2) -
#42 Lassu és akadozo android?? :DDD jolvan..talán olcso szaron még ez volt,de normális laucnherrel semmi gond nem volt.
már 1 mai középkategoriás andoridon sincs semmi gond -
Sequoyah #41 Nem a világ butul, hanem az információ mennyisége nő folyamatosan. A régi módszerekkel hamarosan átláthatatlan lesz. A WP7 úgy tol elém minden információt, hogy vagy a főképernyőn, vagy max 1-2 kattintásra minden elérhető és az agynak nem megterhelő. Az android csillivilli kuszaságában hamar elfárad az agy, ha sok az információ. -
Sequoyah #40 winmobile-t már nem forgalmaznak.
És nem 10 év múlva lesz, most van. A wp7 erről szól, és már a piacon van. -
tomboy013 #39 Le vagy maradva ha szerinted az integrációra még 10 évet kell várni. a WP7 elkezdte nemsokára koppintja majd az összes többi mikor rájönnek az emberek mennyivel jobban használható mint egy mezei app. Attól hogy az android testre szabhatóbb még laggos marad és idegesítő a kezelése. Nincs meg közel sem az a folyamatosság mint egy WP7-nél. Aki WP7-et vesz az stílust vesz épp ezért keveésbé tesreszabható és drága. De akinek nincs stílusa annak ezt hiába magyarázza az ember. Nem azt mondom hogy igénytelen vagy mert az androidot szereted, hanem azt hogy nem vagy képes elismerni azt pl hogy mennyire jó az integráció. Szerintem te még nem használtál WP7-et huzamosabb ideig. Nem láttad az előnyeit csak a csempéket ami neked nem jött be. Van 1-2 olyan ismerősöm akinek szintén nem tetszik a csempe de pl az integráció meg a telefon gyorsasága levette őket a lábukról. Ők szintén adnroid userek. -
#38 Elég volt számomra a vita..
androidot megcsinálhatom azt amit akarok win mobilnál nem. és ez óriási hátrány.
Számomra gázos hogy egyböl egy szar csempe jön be,hiányzik a fömenü rész vagyis az asztal.amit ugy szabok testre ahogy akarok az kerül oda amit akarok,olyan ikont teszek ki mint...amiet akarok.Nem 1 fix csempte aminek a szinét állitom csak ha meg kel valami keresgéljem.
Probáltam,nem csak láttam ,nem jött be,szerintem visszalépés.
Az andoridban meg nem értem mi a nehéz..ha meg ez az érv akkor tényleg butul a világ hogy itt tartunk. -
#37 amiröl beszélsz maximum 10év mulva ha lesz és ez nekem még igen távoli.appokról szól most minden,tetszik nem tetszik jódarabig ez lesz.akkor most vegyek winmobilt mert jólesz 10év mulva?! -
Sequoyah #36 Nem nem tudja megcsinálni androidon. Maximum a kinézetét, de az addig jó amíg meg nem mozdítod. Amúgy meg a wp7 mindent tud ami fontos egy telefonban.
Minden az appokról szól? Az elműlt 15 évben, és most még igen. A jövő viszont az integrációé. Az app-központúság elhagyásával minden egyel közelebb kerül a felhasználóhoz. Appokkal nem lehet azt elérni, amit wp7-tel igen. Ehhez az oprendszert kell átszabni. -
tomboy013 #35 Szövegértés 1-es. Javaslom a mégegyszeri elolvasást mielőtt válaszolnál =) -
#34 Ennyi sületlenséget rég hallotam..
Miaz h nem látszik és nem lehet tudni mire valók a funkciók???? akkor windowsnál se tudod meik ikon mit indit el?! Dehogynem..itt is a fontosabbak kivannak téve asztalra.alatta meg egy idöjárás cuc.baromi nehéz..
Az meg h a win7 kevesebbet tud és hogy ez a jó..hát besirok..mégis sokkal drágább.
Mint mondtam kb 1 óra alatt belehet lakni az androidot saját izlésünk szerint akár ilyen csempésre is és az h mennyit lássunk stb mindent belehet állitani..nem kel annyi ikon?? ok összegyüjtsük stb..
Az meg h közösségi oldalra nem kel alkalmazás?! wtf?! 2011végén mikor alkalmazásokról szól minden,azért vesz az ember okos telefont h kihasználja a net és az alkalmazások adta lehetöséget...andoridra 2perc és rajta bármien social app..nem értem ez miért hátrány...
Mondom hogy akinek minimal design kel,megtudja csinálni ANDROIDON.De aki win7en többre vágyik nem kapja meg mert nem tudja a telefon..ez a lényeg! -
Sequoyah #33 Ha neked a felület jelenti a telefont, akkor tényleg csak egy android való neked...
Más ha valaki ki is próbálja komolyabban, használat közben. Na ott olyan különbségek jönnek elő, amiket az android még darabig nem tud leküzdeni. -
Sequoyah #32 Köszönjük, de ha már fizettek neked ezért a bejegyzésért, igazán megerőltethetted volna magad:) -
Sequoyah #31 Szép a háttérkép, de a lenti képen lehet is tudni mire valók a funkciók:) Ha nézegetni akarod a telefont, akkor az első, ha használni akkor a második. -
Sequoyah #30 Eddig összesen 1 komoly frissítés volt:) -
tomboy013 #29 És melyik volt az a rész amikor én meg akartam neked mondani mi a jó? =D Nekem nem csak a csempék miatt tetszik, hanem amiatt is hogy szépen folyamatosan működik. Ha valamire rányomok azonnal reagál nem laggol mint az android(számomra az idegesítő). A másik hogy sosem fagyott még meg, semmi problémám nem volt WP7-el. Jah meg a frissítések. Az androidos telefonok frissítése nem túl jól megoldott. Nincs az mint WP7-nél hogy minden egyes WP7-es telefon megkapja ugyanazt a frissítést. Androidnál a régi telefonokra tojnak egy nagyot. Wp-nál már az első frissítés is gyorsított az alapból gyors rendszeren még az alap hardweres telókon is. Android alá meg kell vas hogy hasonló szinten tudjon működni mint egy WP7 vagy egy iOS. De még akkor se olyan.... Nekem nem kell 150 felesleges funció amivel az androidosok nagyra vannak. a Lényeg hogy gyors legyen, szép a kezelőfelület, tudjak netezni rajta, zenét hallgatni,fényképezni, közösségi oldalakat látogatni, nah ez meg a másik az integrált közösségi oldalak. Ennyire jól 1 telefonba sincs megoldva mint WP7-ben. Nem kell letölteni alkalmazásokat meg annak a megnyitásával szarakodni. Rányomsz a telefonkönyvre és ottvan minden szépen gyorsan úgy ahogy azt kell. Nekem ezek számítanak. Például a közösségi oldalas dologban a többi rendszer bizony alul marad és aki mást mondd annak fingja sincs milyen a WP7. Jagello te is beszélhetsz itt úgy hogy ki se próbáltad a WP7-et csak olvastál róla. A többi cimborádat lehet meghatja a dolog, de akinek WP-s telója van tudja hogy ez baromság :) Többet tud egy android ezt aláírom de a használhatóságra veri bőven a WP is meg az iOS is :) -
Jagello #28 [nagy]Hát nem tudom, kedves gyerekek, de az Android olyan keményet odab*sz ezeknek a csicska wp-7-eknek meg iPhoshoknak, főleg ilyen árak mellett hogy ezek után akkor se kellenének ezet a fosok, ha külön fizetnének a használatukért... -
#27 Na varj. Hol zarja ki ez azt hogy alapbol nem lehet jo? Alapbol abszolut jo, csak azt mondtam ha valaki epp a csempekre gerjed azt is megkaphatja. En viszont meg azt nem szeretem ha valaki meg akarja nekem mondani mi a jo. Majd azt eldontom inkabb en. Ezert tartom sokkal tobbre az androidot. Alapban is jo, de ha megunom nem kell ugyanazt a feluletet bamulnom evekig. -
MR007 #26 Az N9 után egyedinek nevezni a Nokia 800-at hát... olyan mint a C7 után a 701. Nem nagyon erőltetik meg magukat. És a többi ideji Nokia teló sem tetszik nekem, kinézetre nagyon hasonlóak és még rondák is. A 701-es szép, de másolat. A Nokia rossz útra tévedt. A szellemisége meghalt mikor eladta magát. -
#25 Fizetett Nokia bejegyzésünket látták. -
#24 Te beteg vagy, az új Nokiák legalább egyediek, főleg a Nokia 800! A Samsung csak koppintani tud és semmi egyediség, a HTC meg futószalagon nyomatja az egyenkinézetű mobiljait... Egyedül a Sony Ericssont nevezném még normális dizájnernek a többi mehet a levesbe. -
#23 Szerintem pár év és a 2. hely is meglesz, 2015-re pont azt jósolták, hogy ha kicsivel is de már megelőzi az IOS-t -
tomboy013 #22 Én akkor is azt szeretem ha önmagában jó valami úgy hogy nem kell módosítgatni. Nem hinném hogy pont úgy működik egy wp7 launcher mint maga a wp7. -
#21 +1 -
#20 En is szeretem a csempeket, nekem tetszenek, de ezert mondom launcher7, android. En pl ezt hasznalom felvaltva a GO Launcherrel, epp milyen hangulatomban vagyok.
Kevesebb a live tile, viszont vannak widgetek, ugyhogy 1:1, es nem kell a WP7 megkoteseivel egyutt elnem, es a wp7 stilus kedveloinek van tarcsazo, kontaktok, calculator, zenelejatszo, lockscreen stb. Jailbreakelt iOSra is lattam mar szep megoldasokat, de a wp7-re sose fogok tudni rakni mondjuk egy android launchert, ha epp arra vagyok. -
tomboy013 #19 Nekem meg épp az egyszerűsége és letisztultsága tetszik. Nem mondtam én hogy vegyél olyan azt használsz amit akarsz én az én véleményemet mondtam el a dologról =) Én szeretem az új dolgokat pláne ha még jobban is működik mint a régi :) Gyerekkoromban énis szerettem ha annyira tesreszabható valami mint az Android(most ez úgy hangzott mintha baromi öreg lennék amúgy csak 23 vagyok,de úgy érzem kinőttem ebből hogy ilyenekkel foglalkozzak) Az üzleti életben tevékenykedem így nekem elég ha valami stílusos önmagában. Az Iphone-t nagyon stílusos telefonnak tartom viszont az iOS az szintén az uncsi ikonos megoldás. Örülök hogy kitalálta a Microsoft a csempéket. Jól mutatnak nagyon. -
#18 fogtam,probáltam,nem tetszik túl egyszerü.
Nem értem miért igényesebb pár csempe amit a wcben látsz eleget..
annyira egyszerü mint 1 faék az egész..semmi testreszabhatóság.ios legalább igényess,de ez?!valami borzalmas sztem.
Androidnál meg olyat csinálsz amiet akarsz.akár ilyen vacaká is varázsolhatod.ez foritva meg nem igaz..akor meg minek vegyek olyan telot? -
tomboy013 #17 Szerintem igényesebb sokkal a WP7.5 Van stílusa, amiből eredően kevésbé testre szabható. Én például imádom az egyedi dolgokat amilyen ez is.Nem kezdem el sorolni a többi pozitívumot. Fogjatok kézben egy olyan telót amin ez van, használjátok kicsit és meglátjátok mennyire jó ;) Persze sokan csak kép meg videó alapján alkotnak véleményt, de ezek az emberek olyanok is :) -
#16 Fail -
#15 A nagy kulonbseg a ket rendszer kozott, hogy az androidot meg tudod csinalni windowsosra, ha eppen az tetszik, de a windowsos ugyanolyan marad, nem lehet mit csinalni vele. -
#14 nem vagyok android fan (inkább iOS) de egyértelmű, hogy Androiddal kb bármit csinálhatsz.
BTW: W8 design.. hát használhatatlannak tűnik. Nokia.. design.. komolyan? mintha lego telefon lenne.
szerk: Én nem bírom az olyan telefont aminek nincs stílusa... Az Új Nokiák téglák és tiszta műanyag... ez nem stílus -
#13 Testre Szabhatóság nula utobinál,mig androidnál bármit csinálhatsz.. -
#12 nem is tudom melyik a jobb... -.-'
-
tomboy013 #11 Szerintem irdatlan jó és igényes oprendszer a WP7.5 A Lumia 800 meg gyönyörű telefon akárki akármit mondd :P Drukkolok a Microsoftnak mert csinált egy egyedi remek oprendszert ami tarolni fog a jövőben. Aki régimódi persze megmaradhat az ócska ikonos megoldású oprendszereknél. Előbb utóbb lefutnak(remélem mert csúnyák és már eljárt felettük az idő). -
MR007 #10 Az ilyen teló a nyugdíjasoknak való meg a rosszúl gyengén látó embereknek, hogy ne nyomjanak félre.
De be kell vallanom bármennyire is nem szeretném, induljon be az a szekér, mert addig a nagy sokkban és erőlködésben hogy vegyék nem koncentrálnak eléggé a többi fontosabb dolgokra mint pl. a symbian amely már kinőtte a gyermekbetegségét. Mostmár érdemes lenne ráfeküdni. De legalábbis végre felébredni és más alternatívát is futtatni egy időben. Hátha!
Nem 800, inkább 801.