Once Upon A Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ezért lenne jó már a szerkesztés opció ide
Augustnak annyi,hiszen még akkor fásult el,mikor nem jött meg a mágia újhullám,így a belsõ szervei azonnal leállt,a csodafa is csak odaát mûködött...
[/spoiler]
Ellenben valaki az idõvonalat tehetné nekem tisztába,hogy telik a valós idõ..Emma átkerül,eltelt neki 28 éve,felnõtt...a kisváros lakói is akkortájt kerültek át..ott agymosva senkinek nem tûnt fel,hogy 28 év telik el és senki nem öregszik..vagy itt van valami idõmértékegység váltás durván és nekik max 10 év telt el,ami Henry növekedésében mérhetõ?
Megmonták, hogy CSAKIS a true love törheti meg a legerõsebb átkot. Angolban meg mind1, az lehet gyermek és szülõ közötti kapcsolat is.
Rumple ezen dolgozott régóta, hogy a jók "kitermeljék" Emma-t, aki képes lesz az átkot megtörni és utána Rumpel barátunk áthozhatja a saját hatalmához szükséges mágiát a kívánságkúttal, mi rég elveszett dolgokat hoz vissza.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
hát szerintem is überbrutál lesz a kövi évad
Armin & Ayu fan
Köv. évad brutális lesz szvsz.
Ha August fa is lesz újra, nem feltétlenül fog meghalni, hiszen átjött a mágia erre a világra, a városba legalábbis. Az is lehet, hogy ember marad, vagy a tündér vissza tudja hozni. Meg ha úgy vesszük teljesítette a küldetését végül ugyebár (ha nem is 1xûen), szal. ki tudja.
Rumpelstiltskin nem szarral gurigázik, szerzett magának egy új világot, ahol senki sem erõsebb nála hatalomban, senki sem lehet ellenfele. Nyilvánvalóan a fiát keresi most is, senki mást, de ehhez elképesztõ hatalomra van szüksége és ez most sikerült is neki. Igaz ezzel a lehetséges ellenfeleinek is visszaadta a mágiáját, de ugye eddig sem volt esélyük ellene és végülis õ válogatta õket össze, ha úgy vesszük.
Ami érdekesebb, hogy a Kalaposnak mostantól mûködni fog újra a kalapja, így utazhatnak a világok között.
Szal. elég sok kaput nyitottak meg most az új lehetõségek elõtt. Talán túl sokat is, kérdés bírnak-e majd vele az írók.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ejbazmeg.
henryt megkönnyeztem! fene a pofáját azért megszerettem...
augusttal mivan azt nem mutatták! akkor õ fa marad mert rossz volt?
azért eléggé beletapostak a gázba az utcsó részre! vajon mi a faszt akar majd gold? az egész világon uralkodni?:D gondolom ittmár nemcsak storybrook lesz a helyszín. regina is visszakap 1-2 skillt és mehet a móka
amúgy amikor elkezdett sírni az ágyon rendesen megsajnáltam...
fú nem bírok majd várni!
Szeretném jelölni az évadzárót a best résznek 2011/2012 idényben Fantasy/sci-fi kategóriában. Nagyon ütött :O
Jó volt, mikor mutatták, hogy került a tojás a sárkányba és hogy került ki így összevágva, ismét epic:D:D
Rendkívül várós a 2 évad...:D
Armin & Ayu fan
láttam a 21-es promot, hát elég durca lesz (fõleg az emma-regina dogfight<#idiota>#idiota>)
"Just Granny being Awesome:
IT'S A TRAP!"
Amúgy alig várom a következõ rész:D
Armin & Ayu fan
\"Igyekezz többet törõdni azzal, ami még a világ szépségeibõl csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
hehe, vicces kedvükben vannak az ofisülnél :D
Egyik legjobb sorozat ez.
Armin & Ayu fan
Amúgy nagyon jó volt... megint:D
Várjuk a folytatást
Armin & Ayu fan
Nem olyan kiszámítható ez a sorozat mint amilyennek tûnik :)
nah mostmár sztem valószínû hogy august = pinocchio (azért húzta a lábát a 18-as részben is)
amúgy zseniálisan megoldották hogy még a gonosz oldalon is egymást próbálják túllicitálni. snowék csicskulása és az emma vs. ívül kvín vonal együtt nem hoz annyi feszkót mint ez a két boss :D