713
-
xido #393 [spoiler]és akkor nem lesz Peter Pan meg egy csapat kölyök?:)[spoiler] -
#392 Nagyon jó rész volt!
Hook nálam jó mélyre elásta magát, egyáltalán nem sajnálom. Remélem megkapja majd ami jár neki! >:D -
xido #391 megint egy érdekes eredet történet volt -
pauly #390 Na ez is jó rész volt,és végre megint Rumpel-ről szólt :)
-
#389 nagyon szépen fűzik a szálakat.. ez a rész tényleg sok infót adott. ;) -
#388 Nézd meg gyorsan! :p -
#387 uriiiisten és még én nem láttam ?:O -
#386 Gyerekek, ez brutáljó rész volt, sok mindenre fény derült. -
#385 Hát ja nem semmi a sorozat, de én jobban szeretem az eredeti hangot. -
xido #384 Nagyon jók a szinkronok..az 1.részt láttam annak idején...a reklám alatti zene meg sose számottevő....Plusz ha egyszer bejutott az országba,esély van dvd kiadásra is valamikor
Most néztem meg én is a 2x3-at..nagyon értenek hozzá,hogy még én is megkönnyezzem a lírai részeket..az utolsó kocka meg wtf volt:) -
#383 az eheti rész baba volt ;) viszont most láttam az M1-en a reklámját hát OMG... elég gagyi hangok+ az a romantikus nyálzene ami ment a trailer alatt... WTF? -
#382 Szerintem pont ezért jó, több szálon futnak a dolgok. Biztos vagyok benne, hogy a jó öreg Rumpel azon agyal, hogy hogyan hagyhatná el Storybrook-ot, gondolom menne a fiát keresni.
Am a mostani rész és istencsászárkirály volt, elképesztően jó sorozat ez, amikor Emma és Snow végre érzelmileg egymásra találtak akkor szinte megkönnyeztem. A legvége pedig elég wtf bár gondolom kellett egy enemy erre a világra is. -
pauly #381 Jó ez a sorozat,csak szinte már túl sok a szereplő benne,így alig jut idő külön-külön rájuk.Pl rumpelstiltskin nem is szerepelt ebben a részben :(( -
Janika114 #380 Ja így jogos tényleg. Köszi -
xido #379 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
28 év telt el,odaát is..nem tudom,hogy nem öregedtek emitt,de amott egy generáció felnőtt,az egész királyság nekik csak esti mese lehet
-
Janika114 #378 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem az se tiszta teljesen, h ha ebben a megmaradt szigeten ilyen menekültek vannak úgymond, akkor h h senki se ismeri fel Snowt? Elvileg ő volt a hercegnő. -
xido #377 na lett felirat hozzá..
de akkor most már csak arra lennék kíváncsi,hogy..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
hova küldte a tükör első körben a mutert,ha még mindig itthon van?
azt hittem,hogy Regina majd a tükörben mászkál a dimenziók között és úgy szerez tudomást a valós világról,de akkor nem...
mellesleg ezek a megjavulós pillanatai elég hatásosak,amúgy is gerincre vágnám,de ilyenkor pláne:)
-
Inquisitor #376 A l'art pour l'art új plakátján le is lövik előre ezt a poént sajnos. :D -
#375 Jaja, mondanod se kell. :D
Am. ha visszatért a magic a városba akkor Piroska miért nem hordja a piros köpenyét? Így át fog változni...nem? -
xido #374 Azt ugye mondanom se kell,hogy a MilfQueen még mindig a legjobb bőr a sorozatban? -
#373 Gyerekek ez nagyon jó rész volt, vége pedig EPIC! Nagyon várós a köv. rész! -
#372 Na ez egy WTF rész volt :O nagyon EPIC!!! Elég hardcore hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most derült ki, hogy Gold volt az aki mágiát adott a Queen-nek és ezért gyűlöli őt a Queen mert bele csalta a "rosszba" -
#371 első évad összevágva -
#370 Hi! A 2x00-t érdemes leszedni, vagy csak egy összefoglaló az Se01-ből? Az évadnyitó meg baromi jó volt, jó ideje ez az egyik legjobb sorozat, ha nem a legjobb! -
#369 Szerintem nagyon eltalálták ezt a megközelitést. Több szálon tud mozogni minden egyszerre! :) -
#368 omg nekem nagyon bejött az évadnyitó :D Tetszik ez az irány :D -
xido #367 nekem is túl sok volt a líra és egysíkú az újdonság,jó lesz ez,de nem egy nagy csavar a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
civilek a mesevilágba kerülnek vonal
-
pauly #366 Nekem valahogy ez az új rész nem jött be annyira.
Remélem Rumpelstiltskin még vissza fog változni a Sötét Úrrá,mert szerintem azok voltak a legjobb jelenetek! :) -
#365 fúúúúúú gyerekek ez durva volt. Tele izgalommal és érzelmi tetőpontokkal. A vége pedig wtf. Nagyon értenek hozzá, hogy hogyan csűrjék-csavarják a sztorit. -
xido #364 és megérkezett a 2x01!!
nem láttam,így nem spoilerezek ezekkel,de
kíváncsi leszek,hogy mikor jön Hook,az imdb-n szerepel Mulan..és egy kedvenc epizodistám a Stargate-ből úgy néz ki,mint John Smith a Pocahontasból,de bárki is lehet... -
#363 Legmostmégjobb, mi történik a mesehősökkel ha "felnőnek". :D
Amúgy ők is eljöhetnének a gonosz királynőért, mert ő is witch a javából és kezdődne a háború! -
#362 ne csodálkozz, két egymás utáni évben is oscar-díjra jelölték, az elég jó ajánlólevél -
#361 omg... amúgy nagyon felkapott lett ez a faszi, mostanában minden 2. filmben játszik :D -
#360 Nos ez sem lesz gyenge:
Jancsi és Juliska -
#359 Sot... megy is mar ket hete az m1-en, ha jol hazudok akkor vasarnapokent :) -
#358 Figyuzzátok, a királyi egyesen már reklámozzák!!!! Ma láttam! -
#357 o.0 nice...
bár a Magic is coming az már túúl mainstream :S -
xido #356 Abba sem vagyok ám biztos,hogy visszatért emlékekkel és képességekkel
ne mehetnének ki a városból... -
#355 Én biztos nem mennék vissza, ott ugyanis előre meg van írva a sorsuk (ami gáz), itt meg szabad akarat, folyóvíz, hamburger, rock&roll! :DDD -
#354 Van az uj "fogonosz", akit mar bemutattak, es jon rakas uj karakter a keleti es egyeb mondak/mesek vilagabol. Es hat... attol, hogy tudjak, ki kicsoda valojaban, meg mindig a kisvarosban ragadtak, onnan vissza is kellene jutni - ha akarnak - a mesebeli erdobe.