Once Upon A Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
A királynõ amikor összeroppantotta a vadász szívét az tényleg erõsen mágia, a várost viszont az átok miatt nem tudják elhagyni, az emlékeik is ezért vannak blokkolva. Fura ez, sztem az írók se tudják, hogy akkor most van-e mágia. Mondjuk anélkül egy sima kisvárosi szappanopera lenne mint pl. a Miért éppen Alaszka 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sir Quno Jedi
Mondjuk ez ott sántít, hogy ez a szíves/begyûjtõs okosság ez erõssen mágia, meg az is, hogy nem tudnak kijutni a városból stb.-stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Amúgy elvileg tényleg itt lehet "akit" keres, hiszen egy olyan világba vitte a bab, ahol nincs mágia, ez pedig olyan. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Elõször azért próbált hõsként viselkedni, hiszen megszüntette a háborút stb. csak ugye a hatalom korrumpál, mint dark one szépen, lassan elvesztette a lelkét és megszállott démon lett.

Narxis
Azért elég nagy dolgot tudtunk meg szvsz. Gold indítékát az egész sz*rkeverésre. 😄 Az mondjuk durva volt ahogy a faluban viselkedett, nem mesekönyvbe való. 😄

Sir Quno Jedi
Naja, de elég lassú és a végén még elkaszálják mielõtt BÁRMI történne. 😄

Narxis
Ez brutál egy rész volt gyerekek! Durva dolgok lesznek még itt...

hát ez mekkora rész volt....de most akkor a fia vagy nem??? mert végül nekem nem maradt egyértelmû...
és Sidney mekkora egy marionettbáb már...
jól bekavarodtak a szálak így az évad végére...
szucsy89
sztem csak az évadzáróban
tigeroo
na jó-jó, de mikor fog már emma "hinni"?
Sir Quno Jedi
Sydney simán megölte hidegvérrel a jótevõjét, aki megszabadította a lá,pásból, szerinted?! Konkrétan bármit megtenne a királynõért.

Andr0
WTF OMFG?
ez aztán jó érsz volt😄 Sydney... a balf*asz, hát ennyire szerelmes a királynõbe?😄 Gold és az író csávó egészen a végéig elhittem...

Még ilyet😄

Armin & Ayu fan

tigeroo
Szerelem kölcsönbe ezt látta valaki?

Ginnifer Goodwin játszik benne, azért nyesném 😄
szucsy89
köszi!
19 "The Return" April 22, 2012
20 "The Stranger" April 29, 2012
21 "An Apple Red as Blood" May 6, 2012
22 "A Land Without Magic" May 13, 2012

Andr0
nem

Armin & Ayu fan

szucsy89
Most se volt rész?
Narxis
Kellemest! 😄

Andr0
Once upon a time every story... tökmind1: Kellemes húsvéti ünnepeket😊

Armin & Ayu fan

Narxis
😄D

tigeroo
a legjobb: péter pán :ASD?:S
Narxis
Vadabbnál vadabb elméletek.<#hehe>

Hát ezért ha Henry faterja lenne akkor Emma csak megismerné szerintem 😄

Andr0
egy jó oldala van ennek a timeline-nak, hogy most már lesznek profi bannerek is xD
amúgy thx 😄

Armin & Ayu fan

Ja, megint szünet van, az szopás ... már nekem, nekünk.

miért..Henry nem ismert faterja nem lehetséges?😊..vagy az már ki lett tárgyalva?😊
tigeroo
hát jó kérdés. olvastam érdekes theorycraftokat...

szerintem rumpel fia vagy csizmás kandúr
puss in boots - august booth... még a név is so-so stimmel

mint a tükörnek mr. glass, vagy archie hoopper (a tücsök)
FZoleee
nem volt: 22-Apr-2012 Once Upon a Time 01x19 The Return
Volt tegnap, nem? Még nem láttam fent sehol, de kedd/szerdára már felirattal együtt szokott létezni itt-ott.

FZoleee
nekem kilóg egy kicsit a banner :\ amúgy jó 😄
Mi van ha a Kalapos a fia? Hiszen róla tudjuk, hogy egyszer rég eltûnt hosszú idõre, de a részletek (még) nem ismertek. Viszont tudjuk, hogy õ is elveszítette a fiát, az meg akár August is lehet vagy még nem részletezett szereplõ.

tigeroo
köszönjétek nekem, ribancok<#puszi>

amúgy fb oldalról van <#idiota>
Andr0
nice lett a banner 😉

Armin & Ayu fan

Narxis
omg zsír a banner

szucsy89
lesz most rész?
tigeroo
most tudtam meg hogy a lost készítõi jegyzik a produkciót... hát így már nem lep meg hogy mennyire überbrutál sorozat ez 😊
Andr0
jófej xD

Armin & Ayu fan

szucsy89
és rányomult volna a saját anyjára?
Shiwo
ez a lehetõség nekem is eszembe jutott

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Narxis
looooool

Én még mindig tartom magam ahhoz hogy August az Henry a jövõbõl <#idiota>

tigeroo
spoiler

szerintem meg vagy gold fia, vagy gold unokája (mint ahogy emma is snow lánya, kb. egykorú is a két "idegen")

kíváncsi vagyok amúgy hogy a végsõ konklúzióban majd ki lesz a végsõ gonosz, az ívül kvín vagy rumpel... mert végülis mind a kettõ eredendõen jó volt, csak a körülmények rontották meg õket. kurva érdekes szerintem, nem az a fekete-fehér kontrasztos mesefelállás mint ahogy megszoktuk, van itt elég dráma és kavarás kérem! így kell!
én azt gondolom, hogy nem gold fia lesz august, pont azért mert a városon kívülrõl jött...
Andr0
mivel q városon kívülrõl jött és feltételezhetõ hogy Gold fia valszeg a queen vagy apja "mágikus erejének" koncentráltsága miatt zuhant össze a vérnyomása. deezúgyiskiderül hétfõn.

Armin & Ayu fan

tigeroo
na megnéztem megint a részt...

amikor visszamennek a bûntett helyszínére august és emma akkor august miben botlik el vagy mitõl lesz rosszul??
Andr0
Hókefélke akkor még egy kislány volt... Queen anyuci pedig LVL9000 warlock kimaxolt hazudási és meggyõzési skillekkel...
Fair play?😄

Armin & Ayu fan

Narxis
Jaja, erre tippeltem már akkor mikor megjelent. 😄

tigeroo

lehet hogy august rumpel fia...

...vagy robin hood 😄
Narxis
<#ejnye1><#smile>

Jó rész volt. Megtudhattuk, hogy Hó egy hülye p*csa. 😄