713
-
Valezius #353 Én bízom a szerzőkben. Remélem meglepnek, és remek évad(ok) elé nézünk még. Bele se merek gondolni, hogy nem így lesz :D
Na jó, ha tegyük fel így lenne, akkor is itt egy remek első évad, amit már nem tudnak elszúrni :-)
megnéztem sorozatjunkien a szinkronmintát, volt az első részben az a mondat, hogy "Ő már nem királynő", valszeg ez lesz a mesevilágbeli főszál a 2. évadban. -
xido #352 jaja..pedig hogy most mindenki ugyanaz...félő,hogy nincs más ütőkártyájuk :) -
#351 át ne menjen Grimm-be mert akkor rosszul leszek.. -
#350 S2 ogre
-
xido #349 Én attól már nem félek..jobban féltem a "vinnyogós részektől",de Háda János jól megoldotta..prózában is jó lesz:) -
Inquisitor #348 Én arra leszek kíváncsi Mr. Gold szinkronja mennyire jön majd ár, amikor nekiáll majd alkudozni. A legjobb részek a filmben ugye. :D -
#347 Pedig mindig ZST szinkronizalja Morrisont, szamomra az lett volna furcsa, ha nem o. -
xido #346 összességében jók a hangok szerintem..meg legalább hazánkban van a sorozat,talán lesz dvd belőle egyszer :) -
#345 nem is a hang, hanem más stílus jött át Emmától mint amugy -
#344 Az utolsó 5 percet láttam, nekem annyira nem jött be se a kissrác se Emma hangja. ültek a játszótéren, és olyan nagyon monoton volt.. -
xido #343 milyen gyorsan eltelt,hogy nincsenek buzi reklámok,mint a többi adón :) -
xido #342 Na még szűk fél óra a szinkronos debütálásig:) -
xido #341 Sajnos erre még adj legalább 3 hónapot..ennyi elvakaródznak..és még ekkor se biztos,csak remélhető húsvétra mondjuk -
Ildikó18 #340 Az ötlet jó, ez nekem is kellene DVD-n :) Gondoltam is, hogy karácsonyra jó lenne, de gondolom nem adják ki addig (itthon), míg le nem futott az egész évad az M1-en. Ami (kiszámoltam!) 2013. január 13-án vasárnap lesz. Feltételezve, hogy minden vasárnap adnak egy részt 19-étől kezdve. -
xido #339 Na jó..ez nagyon beteg:)
Ha ezt elkapják ugyanezzel a komoly és felnőttes vonallal,az oda fog sújtani keményen,csak át ne menjen horrorba:)) -
Inquisitor #338 Jesszus. :D -
#337 főleg ha egy olyan videót linkelek amit életemben nem láttam/hallottam :D:D
no akkor lássuk
-
#336 Új szereplő a 2. évadban :)
Aki nem szeretné hogy kiderüljön ki az, ne nézze meg!
vicces lesz, az biztos. ugyse birjátok ki, hogy ne nézzétek meg :D
-
xido #335 na most láttam a reklámját éppen,csak a gonosz milf,Emma és Henry dumált,de az ő szinkronjuk tökéletes választás lett..
Ha télen ezt kiadják dvd-n itthon,megy a polcra :) -
Inquisitor #334 OFF: Azért így könnyű volt, hogy hirtelen hoztak egy rendeletet bizonyos sport eseményeket csak ők közvetíthetnek.
ON: Legalább lesz ami kitöltse az "űrt" a Marslakók után és a Hacktion előtt. :D -
#333 helyes.. mostanság az M1 kitesz magáért.. és jól lehúzza a kereskedelmi csatornákat az Olimpiai felvételek árával..:D -
#332 Az Egyszer volt, hol nem volt augusztus 19-én debütál az m1-en :)
-
#331 -
#330 2. évad premier: szept. 30
-
Valezius #329 Amit elfelejtettem még. A másik kedvencem, meg "Ezért vagyok Grumpy". De elég sokáig lehetne sorolni az ilyen mondatokat :-) -
Valezius #328 Most néztem a 11-12-es részt.
Nagyon tetszett ahogy behozták a szörnyeteget, meg a Gin-tükör szálat.
A mi a neved rész zseniális :-)
Amikor annak idején megláttam, hogy ikrek, meg a másik részben, hogy Rampolstickin múltjáról lesz szó, hát egyáltalán nem tetszett, de mindkét esetben a rész végére marha jól összerakták a dolgokat.
És Rampi múltja jól illeszkedik a későbbiekhez is.
Ami meg ma jutott eszembe, hogy Rubi azt mondja a Hamupipőkés részben, hogy "óvatosan, majdnem eltörted a farkasomat" :)
Jó ez a sok előre-hátra utalgatás :)
Sajnos nincs túl sok időm haladni a sorozattal, de remélem őszre végzek az első évaddal. -
#327 Elhiheted, van aki nem vár feliratra... :D -
#326 hehe, ismerős :) -
Ildikó18 #325 Áááááááááááá, úúúútálom az ilyen sorozatokat! Két napja kezdtem el nézni, most tartok a 12. résznél. Nincsenek átaludt éjszakáim :)
Pfujjj! Egy pozitívum: mivel csak most kezdtem, nem kell a részekre és a feliratokra várni :) De mivel lesz második évad, én sem maradok majd ki a szenvedésből :)) -
Inquisitor #324 Kint van hírben SG-n, csak marha hamar el fog tűnni, hogy az M1 megvette a sorozatot (gondolom csak első szezont) és ősztől fogják adni. Lehet majd ajánlgatni feliratos filmtől odzkodó ismerősöknek, családtagoknak. :D -
#323 Hát vége lett!
Baromi jól összehozták, furcsa lesz hogy nem tudom majd megnézni a várva várt köv részt! :)
Remélem összehozzák a 2. évadot, és nem fogják elrontani.
Rumpelstiltskin-nel nem szívesen sakkoznék. Az első lépésnél már tudja hol ad sakk-mattot :D -
xido #322 várd ki ennek a végét..bár 10 év nagy idő,de még mindig tudhatja esetleg,hogy a gyerek a megváltó gyereke és így még mindig a gyereket felhasználva bosszút állhat a Hócsaládon:) -
#321 Rumpel eleve átbaszta őket, a Gonosz Királynőt éppúgy, mint a Snow-ékat. Mindenkit felhasznált. Namost nem kétséges, hogy csak együtt győzhetik le, vagy legalábbis van bárminő esélyük ellene. Ha a királyné nem kapná vissza az erejét, nem lenne hasznukra a küzdelemben, meg amúgyis meglincselnék, de így újra veszélyes ellenféllé válik és így muszáj lesz vele egyezkedni, kompromisszumokat kötni. A mesevilágban a Királynő nem tehet semmit a sorsa ellen, ő ott gonosznak van determinálva, bármit tesz is, rá nem vár happy ending a sors kereke által, ámde ideát nincsenek feltétlen előre elrendelve a dolgok (ezért kezdett az átokba), így itt van esélye változtatni a végkimenetelen. Csak még nem jött rá, hogy a saját boldogságához nem a bosszún keresztül vezet az út. EZért is fontos, hogy Henry-re már saját fiaként tekint, mert a szerelmét már nem kaphatja vissza, de helyette lett valaki akit őszintén szeret, egy gyermek. Ez az ő egyetlen esélye a megváltásra. -
#320 ja, de összeköti őket Henry... szal simán elképzelhető egy összefogás :) -
#319 figy, a flashbackekben sem volt valami hűdesok varázslás, csak minimális mágia. szerintem storybrooknak ad valami terrort mr. gold, ami ellen szövetkeznie kell emmának + reginának (emma ugye akire hallgatnak a népek, regina meg... nála van a pówa, de őt meg rühellik) -
#318 SPOILER
Hát ezaz, ezzel, megjelent az "igazi világban" is a mágia, lehet elmegy a dolog valami agyatlan varázslós témába... remélem nem, én bízom a készítőkben, de nekem ez a párhuzamos világ-dolog nagyon bejött. -
xido #317 hát most lehet csak ilyen varázslós "tiniboszorkányos" izé lesz,esetleg bejön a képbe Gold fia és majd én vagyok az apád,állj át vagy meghalsz,de kinyírlak a tőrrel,mert megtehetem már féle vonalvezetést kapunk -
#316 Hát ez az évad nagyon össze volt rakva, a végén minden szál összefutott. 10/10
Félek, hogy ezt a színvonalat nem fogják tudni tartani :D -
xido #315 ej aki nem emlékszik a pár résszel korábbi párhuzamos bemutatására :) -
#314 A kék tündért alig ismertem meg. Tündérként jobban néz ki.