713
-
pauly #433 Úúúú,jó hogy benéztem,már teljesen elfelejtettem hogy januárban folytatja :) -
#432 Aztarohadt, de vártam már a folytatást, ütött rendesen. Azért Regina-t nagyon sajnáltam. -
#431 az nice... Epic minden kész a jó Bulihoz...:D -
#430 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fú remélem ezt a magical Emma szálat nem fogják elhagyni. -
#429 -
#428 úúúúúú basszus ez mekkora EPIC rész volt már, te jóóóóó ég!!! Volt benne epic harc meg minden, eszméletlen jó ez a sorozat! -
#427 az angol hang egyértelműen jobb mint a szinkron, meghát ez a rész :O most akkor ki kivel van?:D -
#426 jaja, annyira geci jól tolja a fosóparéjból lett démont, hogy beszarás -
#425 Pedig Mr Gold, főleg Rumpelstiltskin-ként angolul epic :D Sokkal jobban áll neki hogy nyíltan köcsög lehet SGU után :D -
#424 Én törni angol, várni felirat. -
#423 -
#422 Ebben a részben nincs, abban van amelyikben visszaemlékezik az anyjával való kapcsolatra. :D Nekem az meg nincs meg már, nem tom hanyadik rész. -
#421 igazi domina. *rawr*
minden piszkos vágyat megtestesít:D -
#420 most animéket darálok, kivárom a végét. de 1 kis képet nyomhatnál már csak a többiek kedvéért is! -
#419 Regina mindég is jó nő volt, pláne mikor rendes királynői, vagy még hercegnői pompájában láthatjuk. Főleg a hangja murva jó, imádom (mármint eredetiben). -
#418 loool, akkor pótold :D képnél is jobb ha a sorozatban látod :D -
#417 képt. én még nem nzétem meg csak az első részt:D -
#416 deee van mán nyócadik is vaze -
#415 Nekem ez elég filler epizódnak tűnt (a 7.). -
#414 Utyanmá, a jók ultrahaloványak ebben a filmben, de a rosszak tündökölnek, Gold és az Evil Queen erősen uralják a terepet, nélkülük nézhetetlen lenne, velük egy élmény. -
#413 Gyerekek ez brutáljó rész volt. Bárcsak együtt lenne már Ema, Snow, Henry, Charming és Emma pasija is mint egy nagy boldog család. Addig nyújtják már, hogy már nekem fáj. :D De azért mégis izgi ahogy kavarják a szálakat és Regina is elég rendes lett + a szokásosnál is szexibb. :D -
#412 én se hittem el hogy vannak még ilyenek,de nyáron volt 1 esküvős élményem amin a pár szólt a vőfélynek hogy "ne ennyire durva" tréfákat nyomasson, mellesleg a szülői házba mentek nászéjszakázni. gondolom este aludtak egy jót -
#411 Ez azé van, mer sokan már attól szodomaésgomorrát kiáltanak, ha messziről, hátulról, éjszaka, sejtelmesen mutatnak egy női mezítelen vállat és hátat felemelkedni a ködből, ahogy visszalakul... Hűha, az aztán tényleg brutálisan erkölcstelen fertőőőőőőő... Azé kíváncsi lennénk az ilyenek mit gondolnak, hogyan hozta őket össze apuci és anyuci?!?! Zsoltárénekelgetéssel?!?!? -
#410 megint egy EPIC rész...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem egyszerűen könnyebb ha ruha is van rajta...:D
Amúgy na most mi lesz? Csipkejózsika és Henry megmentik a világot?:D -
#409 Skacok ez elképesztően jó rész volt, bár eléggé erőltetett volt mikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elégette a kalapot az öreg, nem elég, hogy mondta neki a tündér csaj, hogy vigyázzon rá, nem elég, hogy az öreg megfenyegeti az ivóban, nem vigyáz rá ez a szerencsétlen. :D Gondolom évadzáróban lesz együtt újra a család. A másik meg, hogy Red miért ruhában változik vissza emberré? Korábban mutatták, hogy logikus módon a ruha elszakad mikor átváltozik... Sztem vagy a színészcsaj vagy a rendező nem akart ezzel foglalkozni. -
#408 Hurley is back. -
xido #407 érdekes flashback rész volt megint,töltelék jelennel -
xido #406 azért kevés olyan sorozatot látok mostanság,amiben a seggre ejtést és a könnyeztető jeleneteket is átélem:) -
#405 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mesék és a sorozat eltérései között pont az új részben van egy magyarázat. :)
[spoiler]Hook is arról beszél, hogy nem igazán úgy történtek a dolgok, mint ahogy azokat Emma ismeri, illetve az óriás is azt mondja, hogy a győztesek írják a történelmet, esetünkben a mesét. Vagy azt a valóságot. Vagy tudom is én hogy micsodát. :D
[/spoiler] -
#404 Gyerekek ez nagyon jó rész volt. Szegény Emma, remélem azért majd még találkoznak újra és akkor egy szép nagy család lennének. -
Valezius #403 Ha emlékszel a kalapos részre, abban beszélgetett Emmával.
Hogy az ő történeteik is egy könyvben vannak, és azoknak is kell legyen valami eredete.
Innentől kezdve bármelyik általunk ismert könyvnek lehet egy eredetvilága.
Érdekes, ahogy Emma mindig rácsodálkozik a dolgokra. Lancelot? Hook kapitány?
Az elvarázsolt erdő logikus módon a mi időnkön kívül kell létezzen, azért ismerjük a történeteiket már több száz éve. Ugyanakkor ők csak "most" jöttek ide.
Remélem kapunk majd valami magyarázatot, például látogatókat a mesevilágban, akik visszajöttek és leírták a történeteket.
Vagy az is lehet, hogy minden pont fordítva van és az írók képzelete hozta létre ezeket a világokat, amik azután saját életre keltek és ezért térnek el az általunk ismert történetektől. -
#402 most akkor mikor jön Drakula? :D:D -
#401 Az írók ügy döntöttek, hogy nincs megkülönböztetés, mienk se mesevilág... :D -
simon7108 #400 Hát jó,de Csodaország meg Sohaország meg mit tudjam én mik vannak azok ismert mese világok:D
Míg ahonnan Whale jött nem éppen mesevilág. -
#399 Már a mi világunkba is egy portálon keresztül jöttek akkor miért ne lehetne több világ mint pl. Csodaország is? :D -
simon7108 #398 Jó volt az új rész,de ez most hogy jött ide?:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mármint Dr.Frankensteinre gondoltam.Mert oké,hogy a Doki már az elejétől benne volt a való világban csak nem tudtuk,hogy ki,de erre valahogy nem gondoltam,elvégre nem igazán tartozik abba a világba amiben Hófehérke,Herceg,Piroska meg a többi ismert mese karakter van. -
#397 looooool ez meg már mi. hányféle világot keverünk?:D -
debcsillu #396 ja ok, hogy a halloween miatt...de ez a vonal nekem már kicsit túl creepy...amúgy a rész jó volt nagyon, először azt hittem hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hook simán beépül a csajokhoz, de Emma vagány volt, azért kíváncsi leszek, ha eljutnak tényleg Storybrooke-ba, kihez áll a Kapitány:)
egyre durvulnak a dolgok, nem egy megunható sorozat:) -
#395 Sztem ügyesen beleszőttek egy klasszikus halloween-es filmes jelenetet, am. nov. 1-ig ilyen részek lesznek, kötelező halloween-es mert amcsiknál ez a 2. legnagyobb ünnep. :) Az egész rész tetszett, sztem rohadt jó ez a sorozat. -
debcsillu #394 hát...ez a mai végkifejlet nekem már elég meredek... :/