713
  • pauly
    Úúúú,jó hogy benéztem,már teljesen elfelejtettem hogy januárban folytatja :)
  • Narxis
    Aztarohadt, de vártam már a folytatást, ütött rendesen. Azért Regina-t nagyon sajnáltam.
  • Andr0
    az nice... Epic minden kész a jó Bulihoz...:D
  • modellmaker
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fú remélem ezt a magical Emma szálat nem fogják elhagyni.
  • modellmaker
  • Narxis
    úúúúúú basszus ez mekkora EPIC rész volt már, te jóóóóó ég!!! Volt benne epic harc meg minden, eszméletlen jó ez a sorozat!
  • Andr0
    az angol hang egyértelműen jobb mint a szinkron, meghát ez a rész :O most akkor ki kivel van?:D
  • Sir Quno Jedi
    jaja, annyira geci jól tolja a fosóparéjból lett démont, hogy beszarás
  • Count Adyn
    Pedig Mr Gold, főleg Rumpelstiltskin-ként angolul epic :D Sokkal jobban áll neki hogy nyíltan köcsög lehet SGU után :D
  • Herold
    Én törni angol, várni felirat.
  • Narxis
  • Narxis
    Ebben a részben nincs, abban van amelyikben visszaemlékezik az anyjával való kapcsolatra. :D Nekem az meg nincs meg már, nem tom hanyadik rész.
  • tigeroo
    igazi domina. *rawr*

minden piszkos vágyat megtestesít:D
  • tigeroo
    most animéket darálok, kivárom a végét. de 1 kis képet nyomhatnál már csak a többiek kedvéért is!
  • Sir Quno Jedi
    Regina mindég is jó nő volt, pláne mikor rendes királynői, vagy még hercegnői pompájában láthatjuk. Főleg a hangja murva jó, imádom (mármint eredetiben).
  • Narxis
    loool, akkor pótold :D képnél is jobb ha a sorozatban látod :D
  • tigeroo
    képt. én még nem nzétem meg csak az első részt:D
  • Sir Quno Jedi
    deee van mán nyócadik is vaze
  • Herold
    Nekem ez elég filler epizódnak tűnt (a 7.).
  • Sir Quno Jedi
    Utyanmá, a jók ultrahaloványak ebben a filmben, de a rosszak tündökölnek, Gold és az Evil Queen erősen uralják a terepet, nélkülük nézhetetlen lenne, velük egy élmény.
  • Narxis
    Gyerekek ez brutáljó rész volt. Bárcsak együtt lenne már Ema, Snow, Henry, Charming és Emma pasija is mint egy nagy boldog család. Addig nyújtják már, hogy már nekem fáj. :D De azért mégis izgi ahogy kavarják a szálakat és Regina is elég rendes lett + a szokásosnál is szexibb. :D
  • tigeroo
    én se hittem el hogy vannak még ilyenek,de nyáron volt 1 esküvős élményem amin a pár szólt a vőfélynek hogy "ne ennyire durva" tréfákat nyomasson, mellesleg a szülői házba mentek nászéjszakázni. gondolom este aludtak egy jót
  • Sir Quno Jedi
    Ez azé van, mer sokan már attól szodomaésgomorrát kiáltanak, ha messziről, hátulról, éjszaka, sejtelmesen mutatnak egy női mezítelen vállat és hátat felemelkedni a ködből, ahogy visszalakul... Hűha, az aztán tényleg brutálisan erkölcstelen fertőőőőőőő... Azé kíváncsi lennénk az ilyenek mit gondolnak, hogyan hozta őket össze apuci és anyuci?!?! Zsoltárénekelgetéssel?!?!?
  • Andr0
    megint egy EPIC rész...

Szerintem egyszerűen könnyebb ha ruha is van rajta...:D

Amúgy na most mi lesz? Csipkejózsika és Henry megmentik a világot?:D
  • Narxis
    Skacok ez elképesztően jó rész volt, bár eléggé erőltetett volt mikor

elégette a kalapot az öreg, nem elég, hogy mondta neki a tündér csaj, hogy vigyázzon rá, nem elég, hogy az öreg megfenyegeti az ivóban, nem vigyáz rá ez a szerencsétlen. :D Gondolom évadzáróban lesz együtt újra a család. A másik meg, hogy Red miért ruhában változik vissza emberré? Korábban mutatták, hogy logikus módon a ruha elszakad mikor átváltozik... Sztem vagy a színészcsaj vagy a rendező nem akart ezzel foglalkozni.
  • Herold
    Hurley is back.
  • xido
    érdekes flashback rész volt megint,töltelék jelennel
  • xido
    azért kevés olyan sorozatot látok mostanság,amiben a seggre ejtést és a könnyeztető jeleneteket is átélem:)
  • modellmaker
    A mesék és a sorozat eltérései között pont az új részben van egy magyarázat. :)
    [spoiler]Hook is arról beszél, hogy nem igazán úgy történtek a dolgok, mint ahogy azokat Emma ismeri, illetve az óriás is azt mondja, hogy a győztesek írják a történelmet, esetünkben a mesét. Vagy azt a valóságot. Vagy tudom is én hogy micsodát. :D

[/spoiler]
  • Narxis
    Gyerekek ez nagyon jó rész volt. Szegény Emma, remélem azért majd még találkoznak újra és akkor egy szép nagy család lennének.
  • Valezius
    Ha emlékszel a kalapos részre, abban beszélgetett Emmával.
    Hogy az ő történeteik is egy könyvben vannak, és azoknak is kell legyen valami eredete.

Innentől kezdve bármelyik általunk ismert könyvnek lehet egy eredetvilága.

Érdekes, ahogy Emma mindig rácsodálkozik a dolgokra. Lancelot? Hook kapitány?

Az elvarázsolt erdő logikus módon a mi időnkön kívül kell létezzen, azért ismerjük a történeteiket már több száz éve. Ugyanakkor ők csak "most" jöttek ide.
    Remélem kapunk majd valami magyarázatot, például látogatókat a mesevilágban, akik visszajöttek és leírták a történeteket.

Vagy az is lehet, hogy minden pont fordítva van és az írók képzelete hozta létre ezeket a világokat, amik azután saját életre keltek és ezért térnek el az általunk ismert történetektől.
  • Andr0
    most akkor mikor jön Drakula? :D:D
  • Narxis
    Az írók ügy döntöttek, hogy nincs megkülönböztetés, mienk se mesevilág... :D
  • simon7108
    Hát jó,de Csodaország meg Sohaország meg mit tudjam én mik vannak azok ismert mese világok:D
    Míg ahonnan Whale jött nem éppen mesevilág.
  • Narxis
    Már a mi világunkba is egy portálon keresztül jöttek akkor miért ne lehetne több világ mint pl. Csodaország is? :D
  • simon7108
    Jó volt az új rész,de ez most hogy jött ide?:D
    Mármint Dr.Frankensteinre gondoltam.Mert oké,hogy a Doki már az elejétől benne volt a való világban csak nem tudtuk,hogy ki,de erre valahogy nem gondoltam,elvégre nem igazán tartozik abba a világba amiben Hófehérke,Herceg,Piroska meg a többi ismert mese karakter van.
  • Andr0
    looooool ez meg már mi. hányféle világot keverünk?:D
  • debcsillu
    ja ok, hogy a halloween miatt...de ez a vonal nekem már kicsit túl creepy...amúgy a rész jó volt nagyon, először azt hittem hogy...
    Hook simán beépül a csajokhoz, de Emma vagány volt, azért kíváncsi leszek, ha eljutnak tényleg Storybrooke-ba, kihez áll a Kapitány:)

egyre durvulnak a dolgok, nem egy megunható sorozat:)
  • Narxis
    Sztem ügyesen beleszőttek egy klasszikus halloween-es filmes jelenetet, am. nov. 1-ig ilyen részek lesznek, kötelező halloween-es mert amcsiknál ez a 2. legnagyobb ünnep. :) Az egész rész tetszett, sztem rohadt jó ez a sorozat.
  • debcsillu
    hát...ez a mai végkifejlet nekem már elég meredek... :/