713
-
#473 Tyűűűűűűűű gyerekek, ez a rész bővelkedett a fordulatokban. Nagyon durva volt! -
#472 Sorozatjunkie:
"A Once Upon A Time készítői a kiszivárgott spinoff-terveket korainak minősítették és azt mondták, hogy nem akarnak új színészt a Kalapos szerepére. Viszont évad vége előtt tényleg készítenek egy tesztanyagot, azonban nem egy normális sorozat lenne a spinoff, hanem afféle minisorozat, lenne eleje és vége, mint az American Horror Story-nak." -
#471 Pont azért szeretem ezt a sorozatot, mert senki sem pusztán fekete, vagy fehér. Mindenkinek vannak jó és rossz napjai, még a mesékben is. Egyáltalán nem a gyerekeknek szól ez a sorozat, és a nekünk meg pont jól bemutatja, hogy mekkora genyó világban élünk, még ha kicsit másképp is. -
#470 Hát jah, Rumpel jóarc. Regina mondjuk kérdéses mert őt csak Henry érdekli. -
#469 Én sajnálom a királynőt, ő eredetileg nem volt gonosz és lehetett volna jó vége is. Rumpel meg végképp nem volt az, sőt, mindég őt szivatták. Főleg a balfék felesége, aki elvárta volna, hogy inkább dögöljön meg a csatában és akkor a fiát sem látta volna soha. Így meg az asszony lelépett egy kalózzal, megrendezve a saját halálát, mert aaannyira izgatta a fia sorsa, akit így magára hagyott Rumplellel... Hagyjuk. Rumpel tök jogosan pöccent be szvsz. Az már más kérdés, hogy mikor ő lett a Dark One, akkor már el-elvetette a súlykot. Node akinek ilyesféle világegyetemfelforgató céljai vannak... -
#468 Tudom de akkor is irritálnak, nagyon nekik áll a zászló már egy pár rész óta, kezdve Belle emlékeinek elvesztésével, aki tökre nem érdemelte meg. -
#467 Ne legyé puta. A gonoszokra épp akkora szükség van a mesevilágban, mint a jókra, SŐT! Ha eltűnnének, felborulna az egyensúly és lószarról sem szólnának a mesék többé...
A jóknak szükségük van a gonoszokra, akik felett győzedelmeskedhetnek (ha már ideát fordítva van). -
#466 Aztarohadt ez elég komoly rész volt, ezt a mocskos Cora-t már rég ki kellett volna nyírni Hook-al egyetemben!!!! -
#465 yeeeee -
#464 Once Upon A Time Spinoff ? -
Janika114 #463 Már lassan be is éred a rendes vetítést, a második évad első részei sztem kicsit unalmasra sikeredtek de az utóbbi pár rész újra visszatért a régi önmagához. Lesznek még ott meglepetések neked :D -
#462 kb 1 hete kezdtem el nézni ezt a sorozatot,és imádom!! 16.résznél járok,és zseniális a történet,a mese világ képi megjelenitése néhol egész gyönyörű,a ruhák,a tájak ábrázolása,teljesen beszippant,rendhagyó sorozat! A karakterek tökéletesek,a színészek nagyon beleillenek a saját karakterükhöz :) -
#461 naja, de sok az egyhelyben toporgós lelkizés is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mondjuk nem teljesen korrekt dolog Rumpellel így bánni a fiának, miután ő is börtönbe jutatta Emmát, amit az árulásnak fogott fel és soha többé nem akart bízni senkiben. Nemkülöben ő is elnézést kért a fiától azért ami történt, csakhogy Henry képes volt megbocsátani neki és talán Emmának is.
-
#460 Egyszerűen brutális ez a történetvezetés... :)
Imádom.
Hogy képesek ennyi kiskaput meghagyni előre, amiről nem is tudják hogy később mekkora szerepe lesz? :) -
#459 Hehe, tényleg! :D Biztosan az ikertestvére... :D -
#458 általában nem szoktam direkt keresni / kiszúrni a bakikat, de most a 15. perctől kezdődően kiszúrtam egyet.. figyeljétek a fura ruházatú négert a háttérben Emma háta mögött
amúgy semmi köze a sztorihoz, szóval nem köll félni, nem spoilereztem el semmit, csak elb@cták a vágást (: -
#457 Ezt most jól megkavarták. -
#456 Fúúúúúúúúúú basszus azért itt nem kicsit előreszaladt a sztori. Aztarohadt! Hát ez érdekes lesz, hogy hogyan tovább... -
#455 mostanában nekem is vacakolnak (chrome alatt) -
#454 nekem minden OK -
piamania #453 Elolvasnám, de másnak se jelennek meg a szpojlerek, miután rákattintottak?
-
#452 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Hófehérke üvegkoporsójának egy darabkája. És pont az összetört koporsóra esett rá. -
#451 hali,első évad 5. részénél járok és lenne egy kérdésem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!5. rész legvégén az alagútba dobott egy üvegszerű szilánkot,vagy tárgyat Regina,és valami történt,mi volt az?? -
xido #450 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Tess Mercer"-t is jó volt látni,leseggeltem,hogy ő lett a Jack eredetsztorija úgymond:)
-
xido #449 Gondoltam,csak azért nem írtam be azt,mert Parker Lewis-on nőttem fel kiskoromban,mikor elsőnek bevezették magyarországra a Sky One-t :) -
pauly #448 Nekem mindig a vészhelyzet jut eszembe róla :) -
Bullitt #447 Grammy miatt elnézik, és amúgy a scripted showk közül így is második volt ratingsben Family Guy után. Nem kell ettől még temetni. -
xido #446 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
hogy megőszült "Larry Kubiak":)
-
#445 azért jó rész volt. -
#444 Közben a sorozat nézettsége sorozatminimumot ért el, igaz a Grammy ellen ment, de akkor is. -
#443 Fúúúú ez csodás, megható rész volt! -
#442 Hihetetlen, hogy 2 hetente szünet van... -
#441 Azt a rézfán fütyülő rézangyalát!!!! Ez durva rész volt skacok, jó volt végre xy-ról is többet megtudni, remélem Henry-nek igaza van. :D -
#440 Kezd alakulni, de megint vége lesz a szezonnak, mire valami történne. -
#439 Fúde jó volt. *.*
De áá... dafuq? -
#438 hát ez WTF rész volt... OMG SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!baszki most Belle-el mi lesz? Én úgy szerettem őt... olyan jó kis karakter. -
#437 Na ez a rész brutál volt gyerekek, nagyon pörög a sztori, a vége meg egyenesen wtf!!!!! -
#436 Regina kapja az ívet... helyes.
Jókis rész volt ;) -
pauly #435 -
#434 Ilyet nem szabad elfelejtenie egy Once Upon A Time rajongónak! :))