Once Upon A Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Utyanmá, a jók ultrahaloványak ebben a filmben, de a rosszak tündökölnek, Gold és az Evil Queen erõsen uralják a terepet, nélkülük nézhetetlen lenne, velük egy élmény.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
Gyerekek ez brutáljó rész volt. Bárcsak együtt lenne már Ema, Snow, Henry, Charming és Emma pasija is mint egy nagy boldog család. Addig nyújtják már, hogy már nekem fáj. :D De azért mégis izgi ahogy kavarják a szálakat és Regina is elég rendes lett + a szokásosnál is szexibb. :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tigeroo
én se hittem el hogy vannak még ilyenek,de nyáron volt 1 esküvõs élményem amin a pár szólt a võfélynek hogy "ne ennyire durva" tréfákat nyomasson, mellesleg a szülõi házba mentek nászéjszakázni. gondolom este aludtak egy jót <#confused>
Sir Quno Jedi
Ez azé van, mer sokan már attól szodomaésgomorrát kiáltanak, ha messzirõl, hátulról, éjszaka, sejtelmesen mutatnak egy nõi mezítelen vállat és hátat felemelkedni a ködbõl, ahogy visszalakul... Hûha, az aztán tényleg brutálisan erkölcstelen fertõõõõõõõ... Azé kíváncsi lennénk az ilyenek mit gondolnak, hogyan hozta õket össze apuci és anyuci?!?! Zsoltárénekelgetéssel?!?!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Andr0
megint egy EPIC rész...

Szerintem egyszerûen könnyebb ha ruha is van rajta...:D

Amúgy na most mi lesz? Csipkejózsika és Henry megmentik a világot?:D

Armin & Ayu fan

Narxis
Skacok ez elképesztõen jó rész volt, bár eléggé erõltetett volt mikor

elégette a kalapot az öreg, nem elég, hogy mondta neki a tündér csaj, hogy vigyázzon rá, nem elég, hogy az öreg megfenyegeti az ivóban, nem vigyáz rá ez a szerencsétlen. :D Gondolom évadzáróban lesz együtt újra a család. A másik meg, hogy Red miért ruhában változik vissza emberré? Korábban mutatták, hogy logikus módon a ruha elszakad mikor átváltozik... Sztem vagy a színészcsaj vagy a rendezõ nem akart ezzel foglalkozni.

Herold
Hurley is back. <#taps><#hehe>

érdekes flashback rész volt megint,töltelék jelennel
azért kevés olyan sorozatot látok mostanság,amiben a seggre ejtést és a könnyeztetõ jeleneteket is átélem:)
modellmaker
A mesék és a sorozat eltérései között pont az új részben van egy magyarázat. :)
Hook is arról beszél, hogy nem igazán úgy történtek a dolgok, mint ahogy azokat Emma ismeri, illetve az óriás is azt mondja, hogy a gyõztesek írják a történelmet, esetünkben a mesét. Vagy azt a valóságot. Vagy tudom is én hogy micsodát. :D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Narxis
Gyerekek ez nagyon jó rész volt. Szegény Emma, remélem azért majd még találkoznak újra és akkor egy szép nagy család lennének.

Ha emlékszel a kalapos részre, abban beszélgetett Emmával.
Hogy az õ történeteik is egy könyvben vannak, és azoknak is kell legyen valami eredete.

Innentõl kezdve bármelyik általunk ismert könyvnek lehet egy eredetvilága.

Érdekes, ahogy Emma mindig rácsodálkozik a dolgokra. Lancelot? Hook kapitány?

Az elvarázsolt erdõ logikus módon a mi idõnkön kívül kell létezzen, azért ismerjük a történeteiket már több száz éve. Ugyanakkor õk csak "most" jöttek ide.
Remélem kapunk majd valami magyarázatot, például látogatókat a mesevilágban, akik visszajöttek és leírták a történeteket.

Vagy az is lehet, hogy minden pont fordítva van és az írók képzelete hozta létre ezeket a világokat, amik azután saját életre keltek és ezért térnek el az általunk ismert történetektõl.
Andr0
most akkor mikor jön Drakula? :D:D

Armin & Ayu fan

Narxis
Az írók ügy döntöttek, hogy nincs megkülönböztetés, mienk se mesevilág... :D

Hát jó,de Csodaország meg Sohaország meg mit tudjam én mik vannak azok ismert mese világok:D
Míg ahonnan Whale jött nem éppen mesevilág.

PSN ID:misi2mezei

Narxis
Már a mi világunkba is egy portálon keresztül jöttek akkor miért ne lehetne több világ mint pl. Csodaország is? :D

Jó volt az új rész,de ez most hogy jött ide?:D
Mármint Dr.Frankensteinre gondoltam.Mert oké,hogy a Doki már az elejétõl benne volt a való világban csak nem tudtuk,hogy ki,de erre valahogy nem gondoltam,elvégre nem igazán tartozik abba a világba amiben Hófehérke,Herceg,Piroska meg a többi ismert mese karakter van.

PSN ID:misi2mezei

Andr0
looooool ez meg már mi. hányféle világot keverünk?:D

Armin & Ayu fan

ja ok, hogy a halloween miatt...de ez a vonal nekem már kicsit túl creepy...amúgy a rész jó volt nagyon, elõször azt hittem hogy...
Hook simán beépül a csajokhoz, de Emma vagány volt, azért kíváncsi leszek, ha eljutnak tényleg Storybrooke-ba, kihez áll a Kapitány:)

egyre durvulnak a dolgok, nem egy megunható sorozat:)
Narxis
Sztem ügyesen beleszõttek egy klasszikus halloween-es filmes jelenetet, am. nov. 1-ig ilyen részek lesznek, kötelezõ halloween-es mert amcsiknál ez a 2. legnagyobb ünnep. :) Az egész rész tetszett, sztem rohadt jó ez a sorozat.

hát...ez a mai végkifejlet nekem már elég meredek... :/
és akkor nem lesz Peter Pan meg egy csapat kölyök?:)
Tower Guard
Nagyon jó rész volt!
Hook nálam jó mélyre elásta magát, egyáltalán nem sajnálom. Remélem megkapja majd ami jár neki! >:D

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

megint egy érdekes eredet történet volt
Na ez is jó rész volt,és végre megint Rumpel-rõl szólt :)

Andr0
nagyon szépen fûzik a szálakat.. ez a rész tényleg sok infót adott. ;)

Armin & Ayu fan

Narxis
Nézd meg gyorsan! :p

Andr0
uriiiisten és még én nem láttam ?:O

Armin & Ayu fan

Narxis
Gyerekek, ez brutáljó rész volt, sok mindenre fény derült.

Andr0
Hát ja nem semmi a sorozat, de én jobban szeretem az eredeti hangot.

Armin & Ayu fan

Nagyon jók a szinkronok..az 1.részt láttam annak idején...a reklám alatti zene meg sose számottevõ....Plusz ha egyszer bejutott az országba,esély van dvd kiadásra is valamikor

Most néztem meg én is a 2x3-at..nagyon értenek hozzá,hogy még én is megkönnyezzem a lírai részeket..az utolsó kocka meg wtf volt:)
Andr0
az eheti rész baba volt ;) viszont most láttam az M1-en a reklámját hát OMG... elég gagyi hangok+ az a romantikus nyálzene ami ment a trailer alatt... WTF?

Armin & Ayu fan

Narxis
Szerintem pont ezért jó, több szálon futnak a dolgok. Biztos vagyok benne, hogy a jó öreg Rumpel azon agyal, hogy hogyan hagyhatná el Storybrook-ot, gondolom menne a fiát keresni.

Am a mostani rész és istencsászárkirály volt, elképesztõen jó sorozat ez, amikor Emma és Snow végre érzelmileg egymásra találtak akkor szinte megkönnyeztem. A legvége pedig elég wtf bár gondolom kellett egy enemy erre a világra is.

Jó ez a sorozat,csak szinte már túl sok a szereplõ benne,így alig jut idõ külön-külön rájuk.Pl rumpelstiltskin nem is szerepelt ebben a részben :((

Ja így jogos tényleg. Köszi

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

28 év telt el,odaát is..nem tudom,hogy nem öregedtek emitt,de amott egy generáció felnõtt,az egész királyság nekik csak esti mese lehet
Nekem az se tiszta teljesen, h ha ebben a megmaradt szigeten ilyen menekültek vannak úgymond, akkor h h senki se ismeri fel Snowt? Elvileg õ volt a hercegnõ.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

na lett felirat hozzá..

de akkor most már csak arra lennék kíváncsi,hogy..

hova küldte a tükör elsõ körben a mutert,ha még mindig itthon van?
azt hittem,hogy Regina majd a tükörben mászkál a dimenziók között és úgy szerez tudomást a valós világról,de akkor nem...
mellesleg ezek a megjavulós pillanatai elég hatásosak,amúgy is gerincre vágnám,de ilyenkor pláne:)
A l'art pour l'art új plakátján le is lövik elõre ezt a poént sajnos. :D

Narxis
Jaja, mondanod se kell. :D

Am. ha visszatért a magic a városba akkor Piroska miért nem hordja a piros köpenyét? Így át fog változni...nem?

Azt ugye mondanom se kell,hogy a MilfQueen még mindig a legjobb bõr a sorozatban?<#hehe>
Narxis
Gyerekek ez nagyon jó rész volt, vége pedig EPIC! Nagyon várós a köv. rész!

Andr0
Na ez egy WTF rész volt :O nagyon EPIC!!! Elég hardcore hogy:

most derült ki, hogy Gold volt az aki mágiát adott a Queen-nek és ezért gyûlöli õt a Queen mert bele csalta a "rosszba"

Armin & Ayu fan

zsolesz92
elsõ évad összevágva

cylonflatus
Hi! A 2x00-t érdemes leszedni, vagy csak egy összefoglaló az Se01-bõl? Az évadnyitó meg baromi jó volt, jó ideje ez az egyik legjobb sorozat, ha nem a legjobb!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Tower Guard
Szerintem nagyon eltalálták ezt a megközelitést. Több szálon tud mozogni minden egyszerre! :)

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Andr0
omg nekem nagyon bejött az évadnyitó :D Tetszik ez az irány :D

Armin & Ayu fan

nekem is túl sok volt a líra és egysíkú az újdonság,jó lesz ez,de nem egy nagy csavar a

civilek a mesevilágba kerülnek vonal

Nekem valahogy ez az új rész nem jött be annyira.
Remélem Rumpelstiltskin még vissza fog változni a Sötét Úrrá,mert szerintem azok voltak a legjobb jelenetek! :)

Narxis
fúúúúúú gyerekek ez durva volt. Tele izgalommal és érzelmi tetõpontokkal. A vége pedig wtf. Nagyon értenek hozzá, hogy hogyan csûrjék-csavarják a sztorit.