Once Upon A Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy na most mi lesz? Csipkejózsika és Henry megmentik a világot?:D
Armin & Ayu fan
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Hogy az õ történeteik is egy könyvben vannak, és azoknak is kell legyen valami eredete.
Innentõl kezdve bármelyik általunk ismert könyvnek lehet egy eredetvilága.
Érdekes, ahogy Emma mindig rácsodálkozik a dolgokra. Lancelot? Hook kapitány?
Az elvarázsolt erdõ logikus módon a mi idõnkön kívül kell létezzen, azért ismerjük a történeteiket már több száz éve. Ugyanakkor õk csak "most" jöttek ide.
Remélem kapunk majd valami magyarázatot, például látogatókat a mesevilágban, akik visszajöttek és leírták a történeteket.
Vagy az is lehet, hogy minden pont fordítva van és az írók képzelete hozta létre ezeket a világokat, amik azután saját életre keltek és ezért térnek el az általunk ismert történetektõl.
Míg ahonnan Whale jött nem éppen mesevilág.
PSN ID:misi2mezei
PSN ID:misi2mezei
egyre durvulnak a dolgok, nem egy megunható sorozat:)
Hook nálam jó mélyre elásta magát, egyáltalán nem sajnálom. Remélem megkapja majd ami jár neki! >:D
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Most néztem meg én is a 2x3-at..nagyon értenek hozzá,hogy még én is megkönnyezzem a lírai részeket..az utolsó kocka meg wtf volt:)
Armin & Ayu fan
Am a mostani rész és istencsászárkirály volt, elképesztõen jó sorozat ez, amikor Emma és Snow végre érzelmileg egymásra találtak akkor szinte megkönnyeztem. A legvége pedig elég wtf bár gondolom kellett egy enemy erre a világra is.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
28 év telt el,odaát is..nem tudom,hogy nem öregedtek emitt,de amott egy generáció felnõtt,az egész királyság nekik csak esti mese lehet
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
de akkor most már csak arra lennék kíváncsi,hogy..
hova küldte a tükör elsõ körben a mutert,ha még mindig itthon van?
azt hittem,hogy Regina majd a tükörben mászkál a dimenziók között és úgy szerez tudomást a valós világról,de akkor nem...
mellesleg ezek a megjavulós pillanatai elég hatásosak,amúgy is gerincre vágnám,de ilyenkor pláne:)
Am. ha visszatért a magic a városba akkor Piroska miért nem hordja a piros köpenyét? Így át fog változni...nem?
Armin & Ayu fan
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
civilek a mesevilágba kerülnek vonal
Remélem Rumpelstiltskin még vissza fog változni a Sötét Úrrá,mert szerintem azok voltak a legjobb jelenetek! :)