Once Upon A Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Már lassan be is éred a rendes vetítést, a második évad elsõ részei sztem kicsit unalmasra sikeredtek de az utóbbi pár rész újra visszatért a régi önmagához. Lesznek még ott meglepetések neked :D

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

bakkerman
kb 1 hete kezdtem el nézni ezt a sorozatot,és imádom!! 16.résznél járok,és zseniális a történet,a mese világ képi megjelenitése néhol egész gyönyörû,a ruhák,a tájak ábrázolása,teljesen beszippant,rendhagyó sorozat! A karakterek tökéletesek,a színészek nagyon beleillenek a saját karakterükhöz :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sir Quno Jedi
naja, de sok az egyhelyben toporgós lelkizés is

Mondjuk nem teljesen korrekt dolog Rumpellel így bánni a fiának, miután õ is börtönbe jutatta Emmát, amit az árulásnak fogott fel és soha többé nem akart bízni senkiben. Nemkülöben õ is elnézést kért a fiától azért ami történt, csakhogy Henry képes volt megbocsátani neki és talán Emmának is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zsolesz92
Egyszerûen brutális ez a történetvezetés... :)
Imádom.

Hogy képesek ennyi kiskaput meghagyni elõre, amirõl nem is tudják hogy késõbb mekkora szerepe lesz? :)

Cat13
Hehe, tényleg! :D Biztosan az ikertestvére... :D

\"Igyekezz többet törõdni azzal, ami még a világ szépségeibõl csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"

Shiwo
általában nem szoktam direkt keresni / kiszúrni a bakikat, de most a 15. perctõl kezdõdõen kiszúrtam egyet.. figyeljétek a fura ruházatú négert a háttérben Emma háta mögött

amúgy semmi köze a sztorihoz, szóval nem köll félni, nem spoilereztem el semmit, csak elb@cták a vágást (:

cylonflatus
Ezt most jól megkavarták.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Narxis
Fúúúúúúúúúú basszus azért itt nem kicsit elõreszaladt a sztori. Aztarohadt! Hát ez érdekes lesz, hogy hogyan tovább...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Shiwo
mostanában nekem is vacakolnak (chrome alatt)

Andr0
nekem minden OK

Armin & Ayu fan

Elolvasnám, de másnak se jelennek meg a szpojlerek, miután rákattintottak?
modellmaker
Az Hófehérke üvegkoporsójának egy darabkája. És pont az összetört koporsóra esett rá.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

bakkerman
hali,elsõ évad 5. részénél járok és lenne egy kérdésem:
5. rész legvégén az alagútba dobott egy üvegszerû szilánkot,vagy tárgyat Regina,és valami történt,mi volt az??

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

"Tess Mercer"-t is jó volt látni,leseggeltem,hogy õ lett a Jack eredetsztorija úgymond:)
Gondoltam,csak azért nem írtam be azt,mert Parker Lewis-on nõttem fel kiskoromban,mikor elsõnek bevezették magyarországra a Sky One-t :)
Nekem mindig a vészhelyzet jut eszembe róla :)

Grammy miatt elnézik, és amúgy a scripted showk közül így is második volt ratingsben Family Guy után. Nem kell ettõl még temetni.

hogy megõszült "Larry Kubiak":)
Andr0
azért jó rész volt.

Armin & Ayu fan

FZoleee
Közben a sorozat nézettsége sorozatminimumot ért el, igaz a Grammy ellen ment, de akkor is.
Narxis
Fúúúú ez csodás, megható rész volt!

Narxis
Hihetetlen, hogy 2 hetente szünet van...

Narxis
Azt a rézfán fütyülõ rézangyalát!!!! Ez durva rész volt skacok, jó volt végre xy-ról is többet megtudni, remélem Henry-nek igaza van. :D

Sir Quno Jedi
Kezd alakulni, de megint vége lesz a szezonnak, mire valami történne.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

modellmaker
Fúde jó volt. *.*

De áá... dafuq?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Andr0
hát ez WTF rész volt... OMG baszki most Belle-el mi lesz? Én úgy szerettem õt... olyan jó kis karakter.

Armin & Ayu fan

Narxis
Na ez a rész brutál volt gyerekek, nagyon pörög a sztori, a vége meg egyenesen wtf!!!!!

Andr0
Regina kapja az ívet... helyes.

Jókis rész volt ;)

Armin & Ayu fan

<#zavart1>

Narxis
Ilyet nem szabad elfelejtenie egy Once Upon A Time rajongónak! :))

Úúúú,jó hogy benéztem,már teljesen elfelejtettem hogy januárban folytatja :)

Narxis
Aztarohadt, de vártam már a folytatást, ütött rendesen. Azért Regina-t nagyon sajnáltam.

Andr0
az nice... Epic minden kész a jó Bulihoz...:D

Armin & Ayu fan

modellmaker
Fú remélem ezt a magical Emma szálat nem fogják elhagyni.

modellmaker
<#merges2><#merges2><#wow2><#guluszem1><#guluszem1><#vigyor3><#szeret>

Narxis
úúúúúú basszus ez mekkora EPIC rész volt már, te jóóóóó ég!!! Volt benne epic harc meg minden, eszméletlen jó ez a sorozat!

Andr0
az angol hang egyértelmûen jobb mint a szinkron, meghát ez a rész :O most akkor ki kivel van?:D

Armin & Ayu fan

Sir Quno Jedi
jaja, annyira geci jól tolja a fosóparéjból lett démont, hogy beszarás

Count Adyn
Pedig Mr Gold, fõleg Rumpelstiltskin-ként angolul epic :D Sokkal jobban áll neki hogy nyíltan köcsög lehet SGU után :D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Herold
Én törni angol, várni felirat. <#zavart1>

Narxis

Narxis
Ebben a részben nincs, abban van amelyikben visszaemlékezik az anyjával való kapcsolatra. :D Nekem az meg nincs meg már, nem tom hanyadik rész.

tigeroo
igazi domina. *rawr*

minden piszkos vágyat megtestesít:D
tigeroo
most animéket darálok, kivárom a végét. de 1 kis képet nyomhatnál már csak a többiek kedvéért is!
Sir Quno Jedi
Regina mindég is jó nõ volt, pláne mikor rendes királynõi, vagy még hercegnõi pompájában láthatjuk. Fõleg a hangja murva jó, imádom (mármint eredetiben).

Narxis
loool, akkor pótold :D képnél is jobb ha a sorozatban látod :D

tigeroo
képt. én még nem nzétem meg csak az elsõ részt:D
Sir Quno Jedi
deee van mán nyócadik is vaze

Herold
Nekem ez elég filler epizódnak tûnt (a 7.).