Once Upon A Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
résznél hangosan káromkodtam és sztem csuklottak az írók is. :D Ez így kurva nagy baromság.
Viszont az
továbbra is imádom,milyen profin kezelik az eredettörténetes emlékeket az írók...
de nekem is totál leszbi-vallomás jött le :)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Azért ne feledjük, hogy a sorozat alapja a mesevilág tehát ne várjunk itt valami szuper összetett sztorit. Szerintem jól változtattak rajta anélkül, hogy az alapokat lesöpörték volna.
De viszont annyira frusztráló évad volt, mivel az egész arról szólt, hogy Regina megint ki akar nyírni mindenkit, aztán megszívja, és megmentik újra és ÚJRA. bazd... mindenki stockholm-szindrómás, vagy mi? <#pardon1>#pardon1> Amikor az elektromos vezetõ képességet tesztelte Owen, az azért már régóta kijárt neki. De mi történik, megint rohan mindenki megmenteni... már nagyon unalmas. Legalább fel dobták az évadot az alternatív Belle-el(folyamatosan piált <#nyes>#nyes>), meg a Cora kiiktatása is elég nagyon ötlet volt. (mármint a kivitelezés) De még ezt is lerombolják, Mary Margaret összeomlásával... pedig nagy sztorit lehetett volna kreálni a Bosszúálló Hófehérkébõl, mint az elsõ évadban amikor ki akarja nyírni Reginát, a szuper pontos íjjal.
Az is komoly, hogy Henrynek hirtelen mennyi rokona lett. Anyja, nevelõ-anyja, 3 nagyszülõ, fater. Akik eddig mind ellenségek voltak, most családtagok WTF.
Ez az Avangers Team a évad végén mi már? Mindenki ki akarta nyírni a másikat, de hirtelen úgy döntenek, hogy inkább mindenki megbocsát a másiknak (csak úgy, 1 óra cselekmény alatt) és megalapítják Regefalvai különleges alakulatot.
Jó rész volt a mai is de szegény Henry megküzd a színészkedéssel, néha nagyon bénának érzem. Persze még csak gyerek de Pán pl. sokkal jobb szvsz. Mondjuk Henry-nek a karaktere is unalmas, kb. semmit nem csinált amióta a szigeten van.
amatõr az egész,tele nyomorék és béna színészekkel,súlytalanul elcseszett klassz is lehetne crossover figurákkal..ocsmány minimax sizntû cgi-ájjal..és nem azért érzem így,mert az anyasorozat már 2 éve bizonyít..ez nem fogja megérni a 2.évadot,fõleg nem ilyen fõstoryval..
és hát még mindig tudnak olyan jeleneteket,amin az ember szeme bepárásodik:)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
oda fog baszni vagy oda fog baszni?:)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
odabaszott:D
Mint a MJ birtoka, ahol szintén kisfiúk tanyáztak, csak más célból. <#gonosz2>#gonosz2>
bár tegyük össze...odaviszik elé Baelfire-t,de Pan már akkor a meg sem született gyerekét keresi..szerintem köze lesz a Rumple vérvonalhoz,és hogy Henry okozza a vesztét..én valami Lidérces lélektisztulós küldetést szimatolok,ami miatt a végén Gold megmenti Henry-t,hogy Pan ne szállja meg..vagy ilyesmi:)
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
nagyon nagy jóindulattal 10/5