713
![](http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/385805_272624699459698_168914433164059_616425_640988623_n.jpg)
-
Remélem gyorsan kinyírják ezt a zöld picsát, mert már kurvára idegesít. -
Lehet, hogy megmenekült volna a Wonderland, ha minden epizód olyan eseménydús lett volna (talán még izgalmasnak is mondhatjuk) , mint az utolsó 2 rész. -
Na ez nagyon jó rész volt bár ugye részben ez is eredettörténet volt, azért volt ilyen jó de bizakodjunk hátha nem laposodik el. -
Maga a sztori gyengébb volt a fősorozathoz képest főleg ha annak az első évadát nézzük amihez képest a többi évad ultragyenge. Viszont fene tudja mennyi pénzből gazdálkodtak mert feltűnően kevés volt a szereplő és azon belül is a főszereplő. Nekem tetszett a hibái ellenére is, talán a 2. évad jobb lett volna és azért is fájó mert nem sok ilyen kalandsorozat van manapság. -
Nem nézett ki úgy. -
yeeeeeeeeeeee, tesóját is behozhatnák :D -
Azé ne túlozzunk. Én is nézem, de épphogy nézhető kategória. Rettentően tehetségtelenek a színészek és a megírt szerepük is gáz. A királynőtől beszarsz Regina után. A Dzsin is ultrahalovány. Alice-nak meg NEM tett jót, hogy megnőtt. Jaffar is közepes.
Sztori is csak említésre sem méltó nyáladzás. Csaponganak, értelem zéró és csakaszerelemvaze.
Amúgy a sima sorozat is egyre gázabb (már a PPanos részek is azok voltak), de azt már szereti az ember annyira, hogy végigszenvedi már. Azonban egy új sorozatot a béka segge alatt indítani, az azért sokkoló.
Egy American McGee-s Alice-t azt megnéznék... :D -
Junkie, ápr 2.
"Michael Socha (Knave of Heart – Kőr Bubi a Once Upon A Time in Wonderland-ből) állandó szereplő lesz a Once Upon A Time 4. évadjában, ha megkapja a sorozat a 4. évados berendelést. Meg fogja kapni." -
Nem látjuk többet Kőr bubi képét, ami egyfolytában úgy nézett ki, mintha citromba harapott volna? -
Na akkor The End. Vége a Once Upon a Time in Wonderland-nek. Egy csodálatos sorozattal lettünk szegényebbek. :( -
kövezzetek meg a véleményemért, de én különösebben nem is bánom, elég szürke szereplő volt, valahogy semmi érdekeset nem tudtam találni a karakterében... -
Legalább végre megtudtuk, kit írnak ki a sorozatból. Ő volt a legesélyesebb amúgy is. -
Szomorúságtól. :P Azért szerintem szép jelent volt az a rész. -
a röhögéstől vagy a meghatódottságtól ? (:
esetleg kínodban? -
Ez brutális rész volt gyerekek, végén potyogtak a könnyeim. -
Írtam a hírhez is: Link
Így kerek a véleményem. -
ha a walking dead évadzáró lemegy ma, akkor énis elkezdem ledarálni a mostani évadot. a 6. résznél járok amúgy (a kis hableányos)
-
Ez a Once Upon a Time-ra is igaz már. Sőt az előző évad alapján már mehetett is volna. Nem baj, stabilan csökken a nézettsége úgyhogy lehet az se kap majd új évadot. -
Nem csodálom, én is már csak kínomban néztem. Túl csöpögősre sikerült, és alig történik benne valami. -
NA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
"Az ABC elkaszálta a Once Upon a Time in Wonderland-et. Persze ettől még lehet a továbbiakban más OUAT-spinoff."
sorozatjunkie -
Jó kis rész volt a mai Once Upon a Time de már érződött, hogy húzzák az időt. -
Tyűűű ennek a mai Once Upon a Time in Wonderland résznek a vége rendesen odacsapott. -
szerintem meg SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lesz az apja..Rumpel -
Nem Hulk, hanem Shrek. -
xido #608 Van igazság abban,amit a kollega mondott.. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jön egy nagyhatalmú sértett személy és ahelyett,hogy elkezdene csudálatossá varázsolni az életét,bosszút forral,mert elvették a gyerekkorát..Alja szánalom hozzáállás,attól már nem kapja vissza az addigi semmitse :)
meg miért zöld?..anyut Hulk dugta meg?:)
különben is még mindig MilfQueen a legjobb csaj :) -
Mondjuk van benne valami, de nekem tetszik. :D -
Úgy néz ki a feje, mint egy döglött ponty. -
halszemű :DD -
Csak én meg nem bírom ezt a halszemű csajt a Lost-ból. -
Miért lenne iszonyat fail? Sztem meg tök jó. A bosszú meg örök, legalapabb téma mindig. Jól kell felvezetni. -
Kétlem. Szerintem inkább az új fő gonoszt bevezető rész. Aki mellesleg iszonyat fail... A Reginaval való kapcsolat, azt hülyeség volt beleírni. Semmi értelme. A személyes bosszú meg már lerágott csont ebben a sorozatban, nem értem miért kellett újra felhasználni. -
Már hiányzott a Rumplestiltskin-féle vihogás. -
Szerintem összefoglaló az előző évadról és egy kis betekintés a 3. évadba. -
A "S03 Wicked is coming" különálló rész mégis miről szól? -
jaja -
Egyre epic-ebb ez a sorozat -
Nagyon zsír rész volt a mai is, sztem jobb mint az előző évad. Imádom ezt is meg a Wonderland-est is, ráadásul lesz majd crossover is. Ez a 2 sorozat isteni jó, elvarázsol teljesen. :D -
xido #595 beszarok az írókon...pár hónap és simán hozzák az érzést,hogy kell,most,jövő hét :) -
Sztem elég egyértelmű, hogy az Ózból jött, már csak a szárnyas majmok miatt is. :D Fasza, hogy egyre több világot vonnak be a sztoriba.